Kumpulkan tin makanan kucing vintaj di Fortnite | EarlyGame, All Fortnite Alien Artefacts Lokasi sehingga Minggu 11 | Gamesradar

Lokasi Artifak Alien Fortnite – Adakah Minggu 11 Artefak Alien dan Di Mana Untuk Mencari Minggu Sebelumnya

Cara lain untuk mendapatkan artifak asing Fortnite adalah membuka dada kosmik, yang hanya muncul dalam mod permainan berasaskan skuad. Sebaik sahaja anda menemui dada kosmik, yang kelihatan seperti dada yang terbungkus dalam kristal ungu terapung, usaha mendesak akan mencetuskan dan selebihnya duo/trio/skuad anda perlu berkumpul untuk mengaktifkannya. Hanya dengan itu titik lemah diturunkan untuk memecahkannya dan mengumpul kandungan di dalam, termasuk beberapa artifak asing Fortnite untuk menambah sumber anda.

Kumpulkan tin makanan kucing vintaj di Fortnite

Vintage Cat Food Catty Corner Fortnite

Epic telah menambah Minggu legenda 11 cabaran ke Fortnite sebagai Musim 7 datang terhempas hingga akhir. Kita perlu menyelesaikan tugas kita minggu ini sebelum kita dapat keluar dan bermain. Kami menunjukkan kepada anda di mana Kumpulkan tin makanan kucing vintaj di Catty Corner atau Craggy Cliffs di peta Fortnite Season 7.

Adakah permainan epik kehabisan idea untuk pencarian legenda? Siapa yang tahu dengan tepat, tetapi minggu ini kita perlu menyemak sesuatu dari senarai tugasan kami dan Kumpulkan makanan kucing vintaj boleh. Sekiranya anda berjaya mencari satu, anda akan mendapat XP manis untuk pas pertempuran anda. Kami menunjukkan kepada anda di mana hendak pergi ke tebing craggy atau Catty Corner untuk mencari makanan sekolah lama ini. Kali ini, anda hanya perlu mengumpul satu makanan kucing vintaj, tetapi sekurang -kurangnya terdapat empat mata bertelur di kedua -dua lokasi, jadi haruslah mudah untuk memberi makan kucing anda dengan makanan dan XP.

 • Semua pencarian dari Minggu 11 berada di satu tempat yang hebat: Panduan Cabaran Fortnite

Kemana Kumpulkan tin makanan kucing vintaj di tebing Craggy

Vintage Can Food Craggy Cliffs Fortnite

 • Di sebelah timur tebing -tebing di antara bangunan di dalam garaj.
 • Di sebelah utara tebing Craggy di sebelah bangunan besar.
 • Di sebelah kiri bangunan di sudut timur.
 • Di pinggir tebing berkerut, di dalam bangunan kecil yang terletak di kawasan timur, juga di garaj.

Kami mengesyorkan berjalan di tepi bandar dan melihat ke dalam semua garaj yang anda jumpai. Dalam semua kes, vintaj makanan kucing sentiasa bersebelahan dengan beberapa jenis objek, dan ia agak kecil, tidak lebih besar daripada balang firefly!

Kemana Kumpulkan tin makanan kucing vintaj di Catty Corner

Vintage Can Fortnite Catty Catty Catty Catty

Catty Corner dibahagikan kepada dua bahagian di jalan yang berjalan melalui POI kecil. Dua tin vintaj makanan kucing terletak di setiap bahagian Catty Corner:

 • Di sudut timur laut di luar bangunan besar di sebelah pintu.
 • Di luar bangunan besar yang sama tetapi ke arah sudut tenggara bahagian utara POI.
 • Di bahagian selatan Catty Corner, cari tin di belakang bangunan kecil di sudut bahagian ini.
 • Di luar stesen minyak di sebelah timurnya di sebelah tempat sampah.

Perlu diingat bahawa jika pemain lain mengalahkan anda ke lokasi terlebih dahulu, anda tidak akan dapat mengumpulkan makanan kucing vintaj. Dalam kes ini, anda perlu pergi ke lokasi baru, atau memulakan lobi baru jika anda tidak peduli dengan kehilangan pertandingan. Sebaik sahaja anda mengumpul 1 makanan kucing boleh, anda akan menjaringkan 30k XP, dan kemudian anda boleh teruskan dengan memenangi lobi anda.

 • Adakah anda melihat epik bocor a Will Smith Fortnite Skin?

Buat sendiri Myearlygame Akaun untuk menyesuaikan halaman utama anda dan masukkan pertandingan atau pertandingan!

Lokasi Artifak Alien Fortnite – Adakah Minggu 11 Artefak Alien dan Di Mana Untuk Mencari Minggu Sebelumnya

Fortnite Alien Artefacts Lokasi

Kami telah melihat sejumlah 50 artifak alien Fortnite yang memancarkan selang waktu sejauh ini sepanjang musim, tetapi minggu 11 menandakan perubahan ini seperti pada masa penulisan tidak ada artifak tambahan yang muncul. Ini mungkin disebabkan oleh gangguan, atau pelan yang disengajakan untuk hanya menjalankan koleksi ini selama 10 minggu pertama, tetapi sekarang yang dapat kita lakukan adalah memastikan kami telah mengumpulkan seberapa banyak bekas terapung yang mungkin dengan melewati mereka. Dengan mudah anda akan melihat ikon tanda tanya ungu di peta ketika ada yang berdekatan, jadi lebih mudah untuk menjejaki mereka ketika anda dekat.

Sebaik sahaja anda telah menghantar sejumlah sumber yang baik, anda boleh menggunakannya untuk membuka kunci pelbagai pilihan penyesuaian untuk Kymera, yang harus anda ketahui sekarang sebagai orang asing yang anda terima sebagai ganjaran pada permulaan Pass Battle, dan Dengan menggunakan pelbagai kombinasi gaya terdapat lebih daripada 2,000 penampilan yang berbeza, anda boleh membuat. Dengan lokasi baru untuk sumber -sumber ini ditambah setiap minggu, terdapat jumlah yang semakin meningkat untuk menjejaki di Fortnite, jadi panduan kami akan mendedahkan semua lokasi Artifak Alien Fortnite sehingga Minggu 11.

Fortnite Alien Artifak Lokasi Minggu 1-5

Terdapat dua cara untuk mencari item ini, dengan yang pertama melawat salah satu lokasi Artifak Alien Fortnite yang ditandakan pada peta di atas. Apabila anda tiba di mana -mana tempat berikut, anda akan melihat artifak yang terapung di dalam tiub pembendungan:

Minggu 1

 1. Di jalan yang meresap Menara Guardian
 2. Di tengah -tengah air selepas itu
 3. Di padang barat kebun
 4. Di kandang ke barat daya burger Durrr
 5. Di platform di sebelah barat Catty Corner

Fortnite Alien Artifak Lokasi Minggu 6-10

Minggu 6

 1. Di dalam kandang di sebelah bangunan oleh Lockie’s Lighthouse(Nota: Ini pada asalnya akan muncul dalam Minggu 3)
 2. Di bumbung bumbung gudang di padang barat di kompleks yang corny
 3. Di bawah pokok ungu terus ke selatan dari susunan beruap
 4. Di dalam runtuhan di Isla Nublada di pantai barat daya
 5. Di Bangunan Biru di Stilts di Base Camp Hotel, timur Catty Corner

Walau bagaimanapun, anda harus sedar bahawa sebaik sahaja anda telah mengumpulkan artifak asing Fortnite dari lokasi tersebut, mereka tidak akan memberi respon pada kedudukan yang sama sehingga anda tidak dapat kembali ke tempat yang sama setiap perlawanan untuk merakam mereka. Lima lagi lokasi artifak asing Fortnite ditambah setiap minggu, dan mereka akan tetap berada di tempat sehingga anda telah mengumpulkannya sehingga anda tidak perlu bimbang tentang bergegas untuk mencari mereka dalam seminggu mereka tiba.

Cara lain untuk mendapatkan artifak asing Fortnite adalah membuka dada kosmik, yang hanya muncul dalam mod permainan berasaskan skuad. Sebaik sahaja anda menemui dada kosmik, yang kelihatan seperti dada yang terbungkus dalam kristal ungu terapung, usaha mendesak akan mencetuskan dan selebihnya duo/trio/skuad anda perlu berkumpul untuk mengaktifkannya. Hanya dengan itu titik lemah diturunkan untuk memecahkannya dan mengumpul kandungan di dalam, termasuk beberapa artifak asing Fortnite untuk menambah sumber anda.

Cara Menggunakan Artifak Alien Fortnite

Sebaik sahaja anda telah mengumpul beberapa artifak asing Fortnite, anda boleh membelanjakannya untuk menyesuaikan watak Kymera anda, dengan mengakses menu dari bahagian Battle Pass atau mengikuti pintasan dari skrin ganjaran pada akhir perlawanan di mana anda telah mengumpul artifak. Anda boleh mengubah segala -galanya dari penampilan kepala, warna mata, warna kulit dan corak, dan warna perisai, cahaya, dan paparan lambang. Perhatikan bahawa kos dalam artifak asing Fortnite meningkat dari kiri ke kanan di setiap kategori, dan untuk membeli item akhir yang anda perlukan untuk menuntut semua item sebelumnya dalam kategori tersebut.