Kultus Panduan Domba – Pilihan Doktrin Terbaik, Kultus Panduan Doktrin Domba | Techraptor

Contents

Sedekah untuk ritual miskin

Cult of the Lamb Doctrines – Panduan Pilihan Doktrin Terbaik

Dalam Kultus Domba , Anda akan memutuskan apa sebenarnya pengikut anda percaya dengan membina doktrin, yang akan meletakkan asas iman mereka. Tetapi bukan hanya itu – pilihan doktrin anda juga akan menentukan beberapa perkara yang boleh anda lakukan dengan kultus anda. Anda akan menetapkan setiap aspek sistem kepercayaan mereka, dari pemahaman mereka tentang kehidupan akhirat bagaimana perasaan mereka terhadap harta benda mereka. Oleh itu, mari kita memecahkan pilihan anda dan lihat mana yang terbaik. Tidak ada cara yang salah untuk pergi, tetapi pilihan tertentu pasti akan membuat masa anda dalam permainan lebih mudah daripada yang lain. Inilah pilihan doktrin terbaik di Kultus Domba .

Sekiranya anda mencari penuh Kultus Domba Senarai Ritual atau Panduan Senjata dan Kutukan, kami juga mendapat anda dilindungi.

Seperti namanya, doktrin akhirat adalah mengenai apa yang berlaku apabila rakan -rakan haiwan kecil anda melewati yang hebat. Inilah pilihan anda. 1a: kepercayaan dalam pengorbanan – Membuka kepercayaan sifat pengorbanan. Dengan pilihan ini, kultus anda mendapat 20 kepercayaan setiap kali anda mengorbankan seorang kultus. 1B: Kepercayaan di akhirat – Membuka kepercayaan pada sifat akhirat. Dengan sifat ini, pengikut hanya kehilangan 5 kepercayaan ketika seorang kultus mati, bukannya 20. 2A: Ritual Kebangkitan – Membolehkan anda melakukan ritual di mana anda membawa pengikut mati kembali ke kehidupan. 2b: pengebumian – Membuka Ritual Di mana anda boleh melakukan pengebumian untuk yang baru -baru ini berlepas, memberi pengikut 20 Faith. 3a: Hormati penatua anda – Semua pengikut mendapat penghormatan sifat penatua anda, memperoleh 5 kepercayaan untuk setiap penatua dalam kultus. 3b: The Good Die Young – Semua pengikut mendapat sifat muda yang mati, memperoleh 10 kepercayaan apabila seorang penatua dikorbankan, dibunuh, atau dimakan. Tetapi mereka kehilangan 20 kepercayaan jika seorang penatua mati dari sebab semula jadi. 4A: Kembali ke Bumi – Membuka kunci bangunan pengebumian semula jadi. Mayat mati menjadi kotoran, yang boleh digunakan sebagai baja. 4b: Bersedih yang jatuh – Membuka Bangunan Graves. Dapatkan 2 iman ketika pengikut berduka di kubur.

Doktrin akhirat pilihan terbaik

Berikut adalah pilihan terbaik untuk doktrin akhirat: 1a: Memilih kepercayaan dalam pengorbanan membolehkan anda mengorbankan pengikut tanpa mengganggu seluruh kultus anda. Mengorbankan kultus ketika mereka adalah tahap yang tinggi adalah cara terpantas untuk berkembang berkuasa dan membuka kunci senjata dan kutukan yang lebih kuat. Walaupun kepercayaan di akhirat boleh menjadi berguna, kultus anda tidak boleh jatuh mati sepanjang masa jika anda bermain dengan teliti dan cenderung kepada keperluan mereka (dan membersihkan kotoran dan muntah, secara semulajadi). 2a: Resurrections datang dengan sangat berguna pada akhir permainan kerana ia adalah satu lagi cara untuk dengan cepat merekrut pengikut baru, yang perlu anda lakukan atas alasan saya tidak akan merosakkan. . 3b: Masalah dengan penatua adalah: mereka mati. . . 4b: Lihatlah pangkalan anda. Lihatlah. Ada kotoran di mana -mana. Adakah anda benar -benar memerlukan lebih banyak kotoran? Jawapannya adalah tidak. Graves yang baik adalah pilihan yang lebih baik di sini kerana ia adalah kepercayaan percuma untuk sedikit usaha dan akan mengatasi anda kembali dari iman yang hilang apabila seseorang tidak dapat dielakkan mati.

Pilihan Doktrin Makanan dan Rezeki

Ini adalah mengenai hubungan kultus anda dengan makanan. Mari kita menyelam semua pilihan. 1a: perayaan ritual – Membuka Ritual Pesta, di mana anda membuang pesta besar, mengisi semula kelaparan dan memperoleh 25 iman. 1B: Ritual Puasa – Lakukan ritual di kuil anda untuk mengisytiharkan pantas. Pengikut tidak akan makan atau lapar selama tiga hari. 2a: kanibal – Semua pengikut akan mendapat sifat kanibal, memperoleh 5 kepercayaan ketika makan daging pengikut. 2b: pemakan rumput – . Lakukan ritual di kuil anda yang menyebabkan semua benih ditanam segera siap untuk menuai. 3b: Ritual Laut Bounty – Melakukan ritual yang membuat anda lebih cenderung untuk menangkap ikan khas. Anda juga menangkap dua kali ganda jumlah ikan. Berlangsung selama dua hari. 4A: Bahan digalakkan – Semua ahli kultus akan mendapat bahan yang digalakkan oleh bahan. . 4b: Kepercayaan dalam larangan – Membuka kepercayaan terhadap sifat larangan. Meningkatkan kelajuan kerja dan pengabdian sebanyak 10%, tetapi pengikut mempunyai peluang 50% untuk menjadi sakit selepas ritual mencuci otak.

Makanan dan rezeki pilihan terbaik

Berikut adalah pilihan terbaik untuk doktrin makanan dan rezeki anda. 1a: Walaupun puasa mungkin kelihatan seperti alat yang berkuasa, ia juga memberi kesan negatif terhadap mood kultus anda dan boleh menyebabkan mereka memberontak. Walau bagaimanapun, berpesta meningkatkan kepercayaan, dan masih boleh digunakan dalam secubit ketika orang kelaparan. . Memilih pemakan rumput memberi anda lebih banyak pilihan apabila bekalan makanan berjalan rendah. Tanaman tumbuh cukup cepat dengan sendirinya, tetapi doktrin memancing membolehkan anda untuk memancing kurang untuk lebih banyak. A No-Brainer. Bahan yang digalakkan adalah pemenang mudah di sini. Ritual Brainwashing, yang anda buka kunci dengan memberikan NPC tertentu beberapa cendawan, adalah alat yang berkuasa yang membolehkan anda melakukan apa sahaja yang anda inginkan semasa pengikut anda berada di bawah ejaannya, dengan akibat sifar.

Pilihan doktrin undang -undang dan pesanan

Ini semua mengenai jenayah dan hukuman – anda tahu, perkara yang menyeronokkan. Mari kita menyelam masuk. 1a: menghukum dosa – Membuka kunci tindakan pengikut pembunuhan. Pengikut lain akan kecewa jika mereka menyaksikan anda melakukannya, tetapi anda boleh menunggu sehingga semua orang sedang tidur. 1B: Puji Kebajikan – Lakukan ritual di kuil anda di mana anda dapat naik semangat pengikut ke dalam bidang kewujudan yang lebih tinggi. Semua pengikut mendapat kesetiaan. 2a: lubang pertempuran ritualistik – Lakukan ritual di kuil anda di mana dua pengikut berjuang hingga mati – melainkan jika anda merasa belas kasihan .. 2b: Perkahwinan – Lakukan ritual di kuil anda supaya anda dapat mengahwini salah seorang pengikut anda. Dapatkan 30 iman. 3a: kepercayaan pada dosa asal – Semua dilahirkan bersalah. Mengurangkan kehilangan iman ketika meletakkan pengikut di penjara yang tidak membantah. 3b: Absolution – Kebebasan melebihi yang lain. Setiap hari yang bermula tanpa sesiapa di penjara, mendapat +10 iman. 4A: Penguatkuasa Cukai – . 4b: Penguatkuasa Kesetiaan – Lakukan ritual di kuil anda di mana anda melantik seorang pengikut sebagai penguatkuasa kesetiaan anda, yang ditugaskan untuk meronda kultus dan meningkatkan kesetiaan pengikut anda.

Undang -undang dan Pesanan Pilihan Terbaik

Berikut adalah pilihan kegemaran kami untuk undang -undang dan pokok pesanan. 1b: . Sekiranya seseorang menimbulkan masalah, anda boleh mengorbankan mereka (yang juga membuatkan anda daging), meracuni mereka, memenjarakan mereka, atau menyingkirkannya dengan cara yang berbeza. . Pilihan yang mudah. . Anda juga boleh meningkatkan kepercayaan mereka dengan sedikit smooch setiap hari, dan anda boleh berkahwin namun ahli kultus anda yang anda suka. Berkahwin dengan mereka semasa mereka dicuci otak dan pasangan asal anda tidak akan cemburu. 3b: Apabila anda sampai ke penjara bawah tanah yang kemudian, atau jika anda sangat baik di knucklebones permainan dadu, emas tidak sukar untuk datang. Anda tidak boleh membeli loyatly, bagaimanapun, jadi dapatkan diri anda sebagai penguatkuasa kesetiaan. 4b: ? Sekiranya anda terus berada di atas kultus anda, jarang sekali anda perlu memenjarakan sesiapa sahaja. Mungkin juga mengambil kepercayaan percuma.

Pilihan doktrin kerja dan ibadah

Kerja dan ibadah adalah dua cara anda dapat membina pangkalan anda. Begini bagaimana doktrin ini bermain. 1A: Setia – Semua ahli kultus akan mendapat sifat setia. Menjana pengabdian 15% lebih cepat. 1B: Rasuah – Semua ahli kultus akan mendapat sifat rajin dan meningkatkan kelajuan kerja sebanyak 15%. 2a: Inspire pengikut – Memberi inspirasi kepada pengikut untuk meningkatkan kesetiaan mereka dengan ketara. Menggantikan tindakan memberkati. 2b: Mengintimidasi pengikut – Menakut -nakutkan pengikut untuk sedikit meningkatkan kesetiaan mereka serta menjadikan mereka bekerja +10% lebih keras selama dua hari. Menggantikan tindakan memberkati. 3A: Kemuliaan Pembinaan – Lakukan ritual di kuil anda yang akan segera membina semua struktur yang sedang dalam pembinaan. 3b: Ritual Pencerahan – Lakukan ritual di kuil anda yang akan meningkatkan kelajuan penjanaan pengabdian sementara di kuil anda sebanyak 20% selama tiga hari. 4A: Hari Kudus – Melakukan ritual di kuil anda yang mengisytiharkan hari rehat. Pengikut anda tidak akan berfungsi pada hari itu dan mendapat kepercayaan +80. 4b: kemuliaan melalui kerja keras – Lakukan ritual di kuil anda yang membolehkan pengikut anda bekerja selama tiga hari dan malam tanpa letih.

Bekerja dan menyembah pilihan terbaik

Rawat pekerja anda dan mereka layak – berikut adalah pilihan kegemaran kami untuk bekerja dan ibadah. 1b: Ia tidak selalunya anda mempunyai banyak membina dalam perjalanan, dan tidak ada tekanan masa untuk mendapatkan sesuatu yang dibina, menjadikan kemuliaan pembinaan sedikit berlebihan. . 2a: Rangsangan besar untuk kesetiaan jauh lebih tangan daripada rangsangan kecil dan kerja yang lebih sukar. CEO, ambil perhatian. 3a: Seperti yang kita katakan dengan pilihan pertama, pengabdian adalah perkara yang lebih penting untuk mendapatkan cepat daripada bangunan yang didirikan dengan cepat. Selain itu, anda harus baik kepada pekerja anda apabila anda tidak mengorbankannya secara ritual ke Monster Tentacle. 4A: Beri Cultist anda hari yang ganjil dan mereka akan memberi ganjaran kepada anda dengan lebih banyak kepercayaan. Ini akan membantu anda semakin kuat dan anda akan mempunyai masalah yang lebih sedikit untuk menangani kembali di pangkalan.

Pilihan doktrin harta benda

Mereka mengatakan harta benda adalah 9/10 undang -undang, jadi masuk akal bahawa anda mendapat bahagian doktrin anda dengan betul. Inilah pilihan anda. 1A: Extort Tithes – Membuka Tindakan Pengikut Persepuluhan Perasmian. Kumpulkan satu emas dari setiap pengikut sekali sehari. 1b: rasuah – Membuka kunci tindakan pengikut rasuah. Rasuah pengikut dengan emas 3x untuk meningkatkan kesetiaan mereka. 2A: Materialisme – Semua ahli kultus akan mendapat sifat materialistik. Dapatkan kepercayaan ketika membina tempat tidur yang lebih baik. 2b: berhala palsu – Semua ahli kultus akan mendapat sifat berhala palsu. Dapatkan lebih banyak kepercayaan semasa meletakkan bangunan hiasan. 3a: sedekah untuk golongan miskin – Lakukan ritual di kuil anda di mana anda mengedarkan kepada semua pengikut untuk meningkatkan kesetiaan mereka. Anda juga akan mendapat +10 iman. 3b: Pengayaan – Lakukan ritual di kuil anda di mana semua pengikut mendermakan emas kepada anda. 4A: Senibina Sakral – Semua ahli kultus akan mendapat sifat seni bina sakral. Apabila bangunan baru dibina keuntungan +5 iman. 4b: Devotee – Semua ahli kultus akan mendapat sifat penyembah. Mendapat lebih banyak kepercayaan ketika menyampaikan khutbah.

Harta pilihan terbaik

Berikut adalah pilihan terbaik untuk doktrin pemilikan di Kultus Domba . 1b: Bukan sahaja satu emas setiap pengikut jumlah yang rendah, tetapi ia juga menjadi kesakitan untuk bercakap dengan setiap pengikut dan memilih pilihan ini setiap hari. Anda lebih baik memilih rasuah supaya anda dapat menargetkan kultus yang memerlukan pemanis setiap sekarang dan kemudian. 2b: Anda mesti menyampaikan khutbah setiap hari. Anda tidak akan membina sesuatu setiap hari. Buat matematik. 3b: Hiasan lebih mudah dibuat daripada rumah, dan anda hanya memerlukan banyak rumah. Anda boleh pergi ham dengan hiasan dan mendapatkan lebih banyak pilihan ini. 4b: Rendah wang? Lakukan ritual ini dan anda mendapat beratus -ratus emas dengan cepat. Lakukan semasa mereka dicuci otak dan mereka tidak akan terkejut. Sekiranya anda mahu melihat semua Kultus Domba Ritual, lihat senarai kami di pautan itu. Kami juga mempunyai senarai semua Kultus Domba Senjata dan kutukan. Ditulis oleh Kirk McKeand bagi pihak GLHF.

Panduan Doktrin Doktrin Kultus

Panduan Doktrin Kultus - Tutup

Kami Kultus doktrin kambing Panduan akan memberitahu anda apa doktrin, apa yang mereka lakukan, dan pilihan doktrin terbaik untuk dibuat!

Apakah Kultus Domba Doktrin?

Doktrin adalah pilihan dasar tetap yang boleh membuka kunci ritual baru, sifat, tindakan pengikut, atau bangunan di Kultus Domba.

Terdapat lima kategori doktrin: kehidupan akhirat, kerja & ibadah, harta benda, undang -undang & ketenteraman, dan rezeki. .

Cara membuka kunci a Kultus Domba Doktrin

Anda boleh membuka kunci doktrin kultus dengan mengumpul tiga keping tablet perintah. Sebaik sahaja anda melakukannya, anda boleh masuk ke kuil anda, pilih “Mahkota,” dan membelanjakan tablet perintah untuk memilih doktrin baru.

Panduan Doktrin Doktrin Kultus - Kultus Terbaik Ikon Doktrin Domba

Doktrin terbaik di

Tertanya -tanya doktrin mana yang harus anda pilih? Kami akan memberitahu anda apa yang kami fikir adalah pilihan terbaik untuk dibuat.

Perlu diingat bahawa pada masa ini tidak ada cara untuk mengubah keputusan anda setelah anda membuatnya (kekurangan menutup permainan tanpa menyimpan). Pasti pasti anda akan membuat pilihan yang sesuai untuk anda sebelum anda membuatnya!

Panduan Doktrin Doktrin Kultus - Kehidupan Akhir

Doktrin akhirat

Seperti yang diharapkan, akhirat adalah sebahagian daripada Kultus Domba Doktrin mengenai kematian dan apa yang terletak di luar.

Sekiranya saya memilih kepercayaan sifat pengorbanan atau kepercayaan dalam doktrin sifat akhirat?

Kepercayaan dalam sifat pengorbanan

Semua ahli kultus akan mendapat kepercayaan dalam sifat pengorbanan. +20 Iman ketika ahli kultus lain dikorbankan.

Percaya sifat akhirat

Semua ahli kultus akan mendapat kepercayaan dalam sifat akhirat. Hanya kehilangan -5 iman ketika pengikut mati dan bukannya -20.

Anda harus memilih kepercayaan dalam sifat akhirat. Pengikut boleh mati kerana alasan di luar kawalan anda, walaupun anda mengorbankannya ke kiri dan kanan. Strategi jangka panjang yang lebih baik adalah untuk mengurangkan penalti.

Sekiranya saya memilih ritual kebangkitan atau doktrin pengebumian?

Ritual Kebangkitan

Lakukan ritual di kuil anda yang membolehkan anda membawa pengikut mati kembali ke kehidupan.

Pengebumian

[Pegang pengebumian untuk pengikut yang mati dan dapatkan 20 iman.]

Anda harus memilih ritual kebangkitan. Pengikut yang dihidupkan semula akan mengekalkan tahap kesetiaan mereka dan mana -mana kalung yang anda berikan kepada mereka, yang membolehkan anda berulang kali menghidupkan semula pengikut anda yang paling berharga.,

Sekiranya saya memilih sifat penatua anda atau doktrin sifat muda yang baik?

Hormati sifat penatua anda

Semua ahli kultus akan menghormati sifat penatua anda. Pengikut menerima +5 iman untuk setiap pengikut tua dalam kultus.

Baik mati sifat muda

Semua ahli kultus akan mendapat sifat muda yang mati. Dapatkan 10 iman jika seorang penatua dikorbankan, dibunuh, atau dimakan, tetapi kehilangan 20 kepercayaan jika seorang penatua mati secara semula jadi.

Anda harus memilih sifat penatua anda. Mengorbankan pengikut sementara mereka masih boleh bekerja bukan strategi yang optimum.

?

Kembali ke bumi

Membuka kunci bangunan pengebumian semula jadi. Mayat pengikut mati boleh kembali ke bumi dengan menjadi baja.

Berdukacita yang jatuh

Membuka kunci bangunan kubur. Dapatkan 2 iman ketika pengikut berduka di kubur.

Anda harus memilih kembali ke bumi. Terdapat banyak sumber kepercayaan Kultus Domba, Tetapi beberapa sumber baja.

Panduan Doktrin Doktrin Kultus - Kerja & Ibadah

Doktrin kerja & ibadah

Kerja & ibadah adalah kawasan dari Kultus Domba Doktrin yang berkaitan dengan penjanaan sumber pengabdian dan kerja pengikut anda lakukan.

Sekiranya saya memilih Doktrin Sifat yang Setia atau Rasanya?

Sifat setia

Semua ahli kultus akan mendapat sifat setia. Menjana pengabdian 15% lebih cepat.

Sifat yang rajin

Semua ahli kultus akan mendapat sifat rajin dan meningkatkan kelajuan kerja sebanyak 15%.

Pilihan ini bergantung kepada sama ada anda ingin membuka kunci bangunan lebih cepat atau sama ada anda mahu membuat kraf dan ladang lebih cepat; Sama ada pilihan adalah yang baik.

Sekiranya saya memilih inspirasi atau menakut -nakutkan doktrin?

Memberi inspirasi

Buka kunci perintah pengikut

Memberi inspirasi kepada pengikut untuk meningkatkan kesetiaan mereka dengan ketara. Menggantikan tindakan memberkati.

Menakut -nakutkan

Buka kunci perintah pengikut

Menakut -nakutkan pengikut untuk sedikit meningkatkan kesetiaan mereka serta menjadikan mereka bekerja +10% lebih keras selama 2 hari. Menggantikan tindakan memberkati.

Sekali lagi, kedua -dua pilihan ini sama sah. Intimidate mempunyai nilai yang lebih besar dalam permainan lewat, tetapi Inspire dapat memberi anda peningkatan yang lebih besar untuk membina kesetiaan dan membuka lebih banyak bangunan dan doktrin.

Sekiranya saya memilih kemuliaan pembinaan atau ritual doktrin pencerahan?

Kemuliaan pembinaan

Lakukan ritual di kuil anda yang akan segera membina semua struktur yang sedang dalam pembinaan.

Ritual Pencerahan

Lakukan ritual di kuil anda yang akan meningkatkan kelajuan penjanaan pengabdian sementara di kuil anda sebanyak 20% selama 3 hari.

Anda harus memilih ritual pencerahan. Walaupun pembekalan bangunan segera dapat memperoleh kelebihannya, akhirnya anda perlu membina bangunan yang lebih sedikit dan lebih sedikit seiring dengan berjalannya waktu. Anda akan sentiasa mempunyai keperluan untuk pengabdian, dan oleh itu ritual yang terakhir lebih berguna.

Sekiranya saya memilih kemuliaan melalui ritual kerja atau doktrin ritual hari suci?

Kemuliaan melalui ritual kerja

Lakukan ritual di kuil anda yang membolehkan pengikut anda bekerja melalui 3 hari dan malam tanpa letih.

Ritual Hari Kudus

Melakukan ritual di kuil anda yang mengisytiharkan hari rehat. Pengikut anda tidak akan berfungsi pada hari itu dan mendapat kepercayaan +80.

Anda harus memilih kemuliaan melalui ritual kerja. Ritual Hari Kudus memberikan rangsangan besar kepada iman, tetapi anda dapat meningkatkan kepercayaan dengan cara lain. Kemuliaan melalui kerja keras, sebaliknya, akan memberi anda manfaat yang lebih besar dengan berkesan menggandakan jumlah kerja yang dapat dilakukan oleh pengikut anda.

Panduan Doktrin Doktrin Kultus - harta benda

Doktrin harta benda

Doktrin harta benda sebahagian besarnya memberi tumpuan kepada duit syiling dan iman.

Sekiranya saya memilih doktrin pengikut atau penyuapan pengikut?

Exort tithes

Membuka Tindakan Pengikut Persepuluhan Perasmian. Kumpulkan syiling dari pengikut sekali sehari.

Pengikut rasuah

Membuka kunci tindakan pengikut pengikut suap. Rasuah pengikut dengan 3 syiling untuk meningkatkan kesetiaan mereka.

Anda harus memilih doktrin pengikut rasuah. Seperti yang dinyatakan di tempat lain dalam Kultus Panduan Doktrin Domba ini, lebih mudah untuk mendapatkan duit syiling daripada mendapatkan kesetiaan.

Sekiranya saya memilih kepercayaan sifat materialisme atau kepercayaan dalam doktrin sifat berhala palsu?

Kepercayaan pada sifat materialisme

Semua ahli kultus akan mendapat sifat materialistik. Dapatkan kepercayaan ketika membina tempat tidur yang lebih baik.

Kepercayaan pada sifat berhala palsu

Semua ahli kultus akan mendapat sifat berhala palsu [.] Mendapatkan lebih banyak kepercayaan ketika meletakkan bangunan hiasan.

Anda harus memilih kepercayaan pada sifat berhala palsu. Anda mungkin akan meletakkan lebih banyak hiasan daripada anda akan tidur di tempat.

Sekiranya saya memilih sedekah untuk ritual miskin atau ritual doktrin pengayaan?

Sedekah untuk ritual miskin

Lakukan ritual di kuil anda di mana anda mengedarkan duit syiling kepada semua pengikut untuk meningkatkan kesetiaan mereka. Anda juga akan mendapat +10 iman.

Ritual Pengayaan

[Pengikut menderma duit syiling kepada anda.]

Anda harus memilih sedekah untuk golongan miskin. 25 syiling yang anda bayar adalah harga yang sangat baik untuk meningkatkan kesetiaan keseluruhan kultus anda, dan tidak semua yang sukar untuk mendapatkan wang ketika permainan berlangsung.

Sekiranya saya memilih sifat seni bina sakral atau doktrin sifat penyembah?

Sifat seni bina sakral

[Ahli kultus mendapat +5 iman apabila bangunan baru dibina.]

Devotee sifat

Semua ahli kultus memperoleh sifat penyembah. Mendapat lebih banyak kepercayaan ketika menyampaikan khutbah.+

Anda harus memilih sifat penyembah. Anda akhirnya akan berhenti meletakkan bangunan, tetapi anda akan sentiasa mempunyai keperluan untuk memegang khutbah.

Panduan Doktrin Doktrin Kultus - Undang -undang & Perintah

Doktrin Undang -undang & Perintah

Setiap Kultus Domba Doktrin di bahagian Undang -Undang & Perintah bertemakan di sekitar apa yang sah (dan apa yang tidak) dalam kultus anda.

Sekiranya saya memilih pengikut pembunuhan atau naik doktrin pengikut?

Pengikut Pembunuhan

Membuka kunci tindakan pengikut pembunuhan. Penyelesaian yang mudah untuk banyak masalah, tetapi beberapa pengikut mungkin mendapati ini mengganggu. Sekiranya mereka terjaga untuk menyaksikannya.

Ascend Follower

Lakukan ritual di kuil anda di mana anda dapat naik semangat pengikut ke dalam bidang kewujudan yang lebih tinggi. Semua pengikut mendapat kesetiaan.

Anda mesti memilih pengikut pembunuhan. Walaupun peningkatan kesetiaan dari Ascend Follower berguna, nampaknya tidak mungkin membawa pengikut yang telah naik.

Sekiranya saya memilih lubang perjuangan atau doktrin perkahwinan ritualistik?

Pit perjuangan ritualistik

Lakukan ritual di kuil anda di mana dua pengikut berjuang hingga mati – kecuali jika anda merasa belas kasihan.

Perkahwinan

Lakukan ritual di kuil anda supaya anda dapat mengahwini salah seorang pengikut anda. Dapatkan 30 iman.

Anda mesti memilih doktrin perkahwinan. Pasangan anda mendapat tindakan tambahan untuk meningkatkan kesetiaan mereka tanpa memerlukan ritual.

Sekiranya saya memilih kepercayaan sifat dosa asal atau kepercayaan dalam doktrin sifat absolution?

Kepercayaan pada sifat dosa asal

Semua dilahirkan bersalah. Mengurangkan kehilangan iman ketika meletakkan pengikut di penjara yang tidak membantah.

Kepercayaan dalam sifat Absolution

Kebebasan melebihi yang lain. Setiap hari yang bermula tanpa sesiapa di penjara, mendapat +10 iman.

Anda harus memilih kepercayaan pada pengampunan. Selagi anda menjaga kepercayaan anda, anda tidak akan mempunyai pengikut di penjara dengan kerap (kecuali untuk usaha pengikut sekali -sekala, dan itu hanya jika anda memutuskan untuk melakukannya). Ini berkesan menjadikan ini kepercayaan +10 percuma setiap hari.

Sekiranya saya memilih Doktrin Penguatkuasa Kesetiaan atau Penguatkuasa Cukai?

Penguatkuasa Kesetiaan

Lakukan ritual di kuil anda di mana anda melantik seorang pengikut sebagai penguatkuasa kesetiaan anda, yang ditugaskan untuk meronda kultus dan meningkatkan kesetiaan pengikut anda.

Penguatkuasa Cukai

Lakukan ritual di kuil anda di mana anda melantik seorang pengikut sebagai penguatkuasa cukai anda, yang ditugaskan untuk mengumpul duit syiling dari anggota kultus lain.

Anda mesti memilih penguatkuasa kesetiaan. Kesetiaan jauh lebih sukar untuk mendapatkan daripada duit syiling.

Panduan Doktrin Doktrin Kultus - Rezeki

Doktrin rezeki

Masing -masing Kultus Domba .

Sekiranya saya memilih doktrin ritual yang cepat atau berpesta?

Ritual cepat

Lakukan ritual di kuil anda untuk mengisytiharkan pantas. Pengikut tidak akan makan atau lapar selama tiga hari.

Ritual Feasting

Buka kunci upacara pesta. Buangkan pesta besar untuk pengikut anda untuk mengisi semula kelaparan mereka dan dapatkan 25 iman.

Anda mesti memilih ritual dengan pantas. Tidak sukar untuk memasak untuk kultus anda, terutama dengan pertanian. Mengeluarkan keperluan makanan selama tiga hari, bagaimanapun, menggabungkan dengan ritual pencuci otak dan kemuliaan melalui ritual kerja, membolehkan anda meninggalkan kultus anda sendiri selama beberapa hari tanpa perlu risau tentang perkara -perkara yang hancur.

Sekiranya saya memilih Doktrin Trait Pemakan Rumput Cannibal?

Sifat kanibal

Semua ahli kultus akan mendapat sifat kanibal. +5 Iman Semasa Makan Makan yang Dibuat Dari Daging Pengikut.

Sifat pemakan rumput

Semua ahli kultus akan mendapat sifat Paskah rumput. Tidak ada kepercayaan negatif ketika pengikut makan makanan yang dibuat dari rumput.

Anda harus memilih sifat pemakan rumput. Rumput mudah dikumpulkan dan ia menjadikan makanan sandaran yang sangat baik untuk memasak jika kultus anda dekat dengan kelaparan.

Sekiranya saya memilih ritual Harvest atau ritual doktrin lautan?

Ritual Harvest

Lakukan ritual di kuil anda yang menyebabkan semua biji segera siap untuk menuai.

Ritual lautan

Melakukan ritual di kuil anda yang selama 2 hari akan membuat ikan khas lebih cenderung muncul semasa memancing. Anda juga akan menangkap ikan berganda.

Anda harus memilih ritual lautan. Selain daripada membiarkan anda menangkap lebih banyak ikan, ia juga akan menyelesaikan usaha untuk memancing lebih mudah. Melengkapkan pencarian ini akan membuka kunci kedai yang membolehkan anda membeli ikan yang jarang.

Sekiranya saya memilih bahan yang menggalakkan sifat atau kepercayaan dalam doktrin sifat larangan?

Bahan menggalakkan sifat

Semua ahli kultus akan mendapat bahan yang digalakkan oleh bahan. Dapatkan 20 Kepercayaan Semasa Ritual Brainwashing Dilakukan.

Kepercayaan terhadap sifat larangan

Semua ahli kultus akan mendapat sifat larangan. Meningkatkan kelajuan kerja dan penjanaan pengabdian meningkat sebanyak 10% tetapi 50% kemungkinan pengikut menjadi sakit selepas ritual pencuci otak.

Anda harus memilih bahan yang menggalakkan sifat. Walaupun manfaat kepercayaan dalam sifat larangan adalah menggoda, penalti boleh menjadi longkang yang buruk di sumber anda sekiranya anda mempunyai keperluan untuk ritual pencuci mulut.

Itulah akhir kita Kultus Domba Panduan doktrin. Lihat panduan kami yang lain di bawah!

Lebih Panduan

 • Kult Panduan Domba – Panduan Starter / Hub Panduan
 • Kult Peta dan Panduan Lokasi Domba
  • Kultus Panduan Memasak Domba
  • Kult Panduan Kerajinan Domba
  • Kult Panduan Kutukan Domba
  • Kult Panduan Dekorasi Domba
  • Kultus Inspirasi dan Panduan Bangunan Dombin Dombin
  • Panduan Doktrin Doktrin Kultus
  • Kultus Panduan Pertanian Domba
  • Kult Panduan Memancing Domba
  • Panduan Panduan Pengikut Domba
  • Kult Panduan Knucklebones Domba
  • Kultus Panduan Membuat Wang Domba
  • Panduan Cult of the Lamb Quest
  • Panduan Kultus Ritual Domba
  • Kult Panduan Kad Tarot Domba
  • Kult Panduan Senjata Domba
  • Panduan Bos Darkwood Cult of the Lamb Darkwood
  • Kult Panduan Bos Anchordeep Domba
  • Kult Panduan Bos Silk Buaian Domba