Kulit lol baru pada tahun 2023 | Semua yang dikeluarkan dan akan datang 2023 Liga Kulit – Dot Esports, New Lol Skins: Semua League of Legends Skins Dikeluarkan dalam … | Permainan awal

Skins Lol Baru: Semua League of Legends Skins Dikeluarkan pada tahun 2023

Keputusan ini telah membawa kepada beberapa teknologi yang sejuk seperti Perayaan Pentakill (Empyrean Pyke dan Winterblessed Diana, sebagai contoh) dan meningkatkan lapisan skrin unik kami (Battle Academia Caitlyn dan Star Guardian Kai’sa). Dan sementara kita suka bagaimana penambahan ini telah meningkatkan fantasi juara dalam kulit legenda, kita rasa seperti ini mungkin telah menceroboh sedikit di wilayah muktamad.

Kulit LOL Baru: Semua Kulit Liga 2023 yang baru dikeluarkan dan akan datang

Walaupun musim 13 dari League of Legends telah membawa banyak perubahan hutan, kemas kini, peralihan meta pertengahan musim, dan banyak lagi, terdapat juga banyak kulit untuk pemain membeli untuk juara kegemaran mereka.

Tahun ini, kami telah melihat kulit satu kali, garis kulit baru, dan kulit prestij, dengan lebih banyak siaran yang akan diumumkan setiap hari.

Semua baru Liga kulit dilepaskan pada tahun 2023

Pada awal tahun 2023, Liga membanggakan lebih dari 1,000 kulit dalam katalognya. Musim ini mempunyai Dilihat lebih dari 100 lagi ditambah, semuanya boleh dibeli dari kedai dalam klien menggunakan RP atau kedai intipati mitos menggunakan intipati. Kosmetik ini mempunyai merangkumi lebih daripada 24 garis kulit yang baru dan kembali.

Perlu diingatkan kedai Essence Mythic berputar kulit yang tersedia untuk dibeli, jadi anda mungkin perlu menunggu sedikit masa untuk kulit tertentu untuk kembali ke kedai.

Garis kulit Liga Patch Tarikh Siaran Juara
Patch 13.1 Jan. Irelia
Galio
Garen

Prestij Sivir

Bulan Patch 13.1b Jan. 26, 2023 Thresh
Ashe
Qiyana

Malphite

Porselin Patch 13.1b Jan. 26, 2023 Prestige Lissandra
Sakit hati/jantung Patch 13.3 Feb. 9, 2023 Vi
Caitlyn
Angkasawan Patch 13.4 Feb. 24, 2023 Fizz
Ivern
Kennen
Disanyikan
Xerath
Perjanjian yang rosak Patch 13.5 9 Mac, 2023 Cho’gath
Tidak bernasib baik
Nocturne
Rakan
Riven
Vladimir
Xayah
Prestij Miss Fortune
Mahkamah Faerie Patch 13.6 23 Mac, 2023 Karma
Katerina

Fiora
Kalista

Milio
Prestige Katarina

Ashen .6 23 Mac, 2023 Shen
Kucing/anjing Patch 13.7 Kerabat
Nidalee
Yuumi
KLED
Dawnbringer/Nightbringer Patch 13.8 20 April 2023 Renekton
Vayne
Jarvan IV
Inkshadow .9 3 Mei 2023 Aurelion Sol
Kai’sa

Volibear
Yasuo
Yone
Prestij Yasuo

Bulan salji Patch 13.10 17 Mei 2023 Ahri
Morgana
VARUS
Drx Patch 13.11 Aatrox

Ashe
Caitlyn
Kerabat
Maokai
Prestij Aatrox

Shan Hai Patch 13.12 Bard

Lillia
Tahm Kench

Crystalis Motus Patch 13.12 14 Jun 2023 Leona
Elderwood Patch 13.13 Wukong
Star Guardian Patch 13.13 Orianna
Seraphine
Menang Patch 13.13 28 Jun 2023 Anivia
Pejuang Soul (Vol. Patch 13.14 19 Julai 2023 Lux

Pyke
Prestige Pyke
Samira
Menetap

Star Guardian Patch 13.14
Pejuang Soul (Vol. 2) Patch 13.15 Aug. 2, 2023 Evelynn
Gwen
Jhin
Shaco
Viego
Prestij Shaco

Untuk sebahagian besar, Riot melakukan yang terbaik untuk memastikan setiap juara mendapat sekurang -kurangnya satu kulit setahun. Walau bagaimanapun, ini tidak selalu berlaku.

Beberapa juara yang lebih popular, seperti Lux dan Ezreal, mungkin mendapat beberapa lagi Liga Kulit daripada yang lain, yang, saya tahu, agak mengecewakan bagi pemain yang suka juara yang kurang disayangi seperti Skarner atau Corki dan banyak lagi yang belum menerima kulit baru selama bertahun-tahun.

Apa Liga ?

Riot devs jarang mendedahkan Liga Kulit sehingga mereka mula menjatuhkan petunjuk patch, tetapi itu tidak bermakna kita tidak tahu apa -apa; Saya telah mengumpulkan beberapa kosmetik seterusnya untuk memukul kedai -kedai di bawah (jadi mula menyimpan wang anda).

Patch 13.15

 • Pejuang jiwa
  • Tarikh Siaran: Rabu, Ogos. 2.
  • Juara: Evelynn, Gwen, Jhin, Shaco, Viego

  Patch 13.16

  • Perjalanan abadi
   • Tarikh Siaran: Rabu, Ogos. .
   • Juara: Soraka, Shyvana, Zed, Zeri, Kayle, Sona

   Patch 13.17

   Skins Release.

   Hayley adalah peminat permainan video, penulis, dan pengarang dengan latar belakang dalam perniagaan. Hayley lulus dengan ijazah ganda dalam pengurusan perniagaan dan pengurusan sumber manusia di Australia. Dia menghabiskan bertahun -tahun dalam perniagaan sehingga dia mendapati semangatnya untuk menulis kreatif dan industri permainan. Apabila dia tidak terlibat dalam anime terkini, dia boleh didapati membaca atau bermain permainan video.

   Skins Lol Baru: Semua League of Legends Skins Dikeluarkan pada tahun 2023

   Mari lihat semua perkara mengenai kulit lol baru pada tahun 2023. Kulit mana yang kita dapat, dan juara mana yang akan menerima kulit?

   Mythmaker Sivir

   . Seperti lol menuju ke 2023, dan Ini musim ke -13, Kami akan mendapat lebih banyak kulit untuk 160 juara.

   Oleh itu, mari kita lihat semua yang kita tahu mengenai kulit lol baru pada tahun 2023 dan apa rancangan Riot untuk lembu tunai mereka. Kulit mana yang paling anda sukai pada tahun ini?

   ?

   Kami tahu bahawa terdapat kira -kira 1,400 kulit unik di League of Legends pada awal tahun 2023. Tahun ini lebih banyak kulit akan ditambah ke repertoar dan banyak lagi juara akan menerima penampilan baru dan unik untuk League of Legends.

   • Ambil tetikus permainan k/da logitech untuk kualiti dan gaya!

   . Mungkin ada lagi kulit Shan Hai Scin tahun ini? Tolong dan terima kasih!

   Orianna, Seraphine, Senna

   Kulit Ultimate Baru Terungkap

   Riot akan menambah kulit muktamad baru ke dalam permainan. Ini adalah peringkat kulit tertinggi dalam permainan dengan kesan dan animasi yang paling banyak. Kulit ini mahu mencipta semula juara dan fantasi mereka. Pada tahun 2023 Riot akan melepaskan kulit muktamad baru untuk samira.

   Juara apa yang akan menerima kulit pada tahun 2023?

   Terdapat beberapa juara yang belum mendapat kulit baru dalam usia. Rusuhan akan berusaha memastikan juara ini Akhirnya Mendapatkan beberapa titisan baru di Rift pada tahun 2023:

   • Aurelion Sol – Kulit Inkshadow di Lol Patch 13.
   • Dr. .18
   • Ivern – Kulit Angkasawan di Lol Patch 13.4
   • KLED – Kibble KLED dalam LOL Patch 13.
   • Kalista – Kulit Mahkamah Faerie di Lol Patch 13.6
   • .16
   • .8

   Dalam Blog Dev Blog terbaru Meddler dan Riot Brightmoon dengan jelas menyatakan bahawa mereka ingin menunjukkan cinta kepada juara yang belum menerima kulit dalam masa yang sangat lama. Kami gembira kerana kami akhirnya dapat menambah Dr. Mundo ke senarai ini! Walaupun VGUnya secara dramatik mengubah visualnya sudah berabad -abad sejak Riot terakhir mengeluarkan kulit untuk kegilaan Zaun.

   LOL: Dr terbaik. Galeri Lihat Skins Mundo

   Apa tema kulit akan dibebaskan dalam lol musim 13?

   Rusuhan akan membawa kembali kucing vs. Garis kulit anjing, yang merupakan salah satu garis kulit April Fools yang menyeronokkan untuk 2023. .

   . Kalista akan mendapat kulit dalam tematik ini, serta karma yang seni konsepnya juga telah diturunkan.

   Kami juga mendapat pengesahan mengenai acara musim panas yang besar pada pertengahan tahun 2023 bahawa kami pasti akan menantikan. Nampaknya sangat mungkin kita akan diperkenalkan kepada garis kulit bertema musim panas yang baru semasa acara besar ini. Jadi tidak ada pesta kolam renang atau kulit lautan baru? Mari lihat apa lagi pasukan kulit akan datang!

   Adakah kita akan menerima kulit MSI pada tahun 2023?

   Ini adalah yang menarik! Dalam kemas kini dev terbaru mereka, Riot telah mendedahkan beberapa maklumat mengenai tema kulit yang akan datang pada tahun 2023. Invitational Mid-Season adalah acara Big International yang akan datang di League of Legends Esports. Ia akan bermula pada bulan Mei dan Riot Meddler mendedahkan bahawa pasukan sedang berusaha untuk “meneroka tema baru” pada masa akan datang.

   ? Maksud saya, kami telah menerima kulit seperti dunia azir, jadi mengapa tidak merayakan jemputan pertengahan musim dalam gaya?

   Berapa banyak kulit yang akan dibebaskan pada tahun 2023?

   Pada tahun 2022, kami menerima hampir 140 kulit, sama seperti pada tahun 2021, itulah sebabnya kami percaya bahawa pada tahun 2023 kami akan mendapat sekitar 130 atau 140 kulit! Dengan masing -masing League of Legends Patch .

   Prestige Lissandra Porcelain Skin

   ?

   . Pada tahun 2022, pasukan Skins mengasah prestij tematik, menambah konsep baru untuk menjadikan mereka berasa lebih eksklusif.

   Lol Mythic Shop: Kulit apa yang ada?

   Oleh kerana pemain tidak berfikir bahawa kulit Hextech adalah yang istimewa atau unik, Riot telah memutuskan untuk mencipta ‘mitos bermusim’ yang akan mempunyai tematik berputar untuk kulit yang unik di kedai mitos setiap tahun.

   .

   Semua kulit Dragonmancer di League of Legends View Gallery

   Apakah kroma mitos?

   Dengan pengenalan kedai mitos baru, Riot menambah kandungan mitos baru. . Kroma ini mempunyai skema warna baru untuk juara, serta VFX mereka.

   Kroma mitos akan menelan belanja 40 mitos. Pada tahun 2023, lebih banyak kulit akan mendapat kroma mitos serta kulit baru di kedai mitos untuk anda menikmati dan menjemput.

   Artikel ini mengandungi pautan afiliasi yang ditandakan dengan [simbol membeli -belah]. Pautan ini dapat memberikan komisen kecil untuk kami dalam keadaan tertentu. Ini tidak pernah menjejaskan harga produk untuk anda.

   Kulit lol baru

   /Dev: Negeri Kulit 2023

   .

   Dev pengarang 100 pc nuggets

   Hai semua! . Sudah lama sejak kami terakhir memeriksa, dan kami telah melihat banyak perubahan pada pasukan kami, jadi kami ingin memberitahu anda apa yang kami fikirkan tentang keadaan kulit dan di mana kami mahu membawa mereka pada masa akan datang.

   Oh dan kami mempunyai beberapa kemas kini mengenai Star Guardian Skins yang kami bawa dari Wild Rift, dan kedai mitos dan kembalinya senarai kulit prestij. Tetapi pertama -tama mari kita bercakap tentang kulit utama yang akan datang!

   Ultimate baru yang bergaya

   Sudah lama sejak kami memberi anda kemas kini mengenai Ultimates. atau bahkan muktamad secara umum -tidak menghitung pengawal semangat udyr vgu. Dan kami ingin memberitahu anda bahawa Samira akan menerima kulit muktamad sebagai sebahagian daripada acara musim panas tahun ini.

   Seperti yang telah kita sebutkan tadi, kulit utama adalah ruang yang sukar untuk mendarat. Takrif kami tentang apa yang dimaksudkan sebagai kulit muktamad telah berubah sejak bertahun-tahun, tetapi “membuat pemain merasa kami telah melakukan sesuatu yang benar-benar istimewa” dan “terbaik dalam kelas untuk juara” masih dua yang kami beroperasi di bawah.

   Biasanya kita bermula mengetahui Kami membuat satu. Tetapi itu tidak berlaku dengan Samira.

   Beberapa tahun yang lalu, kami bercakap tentang keperluan untuk meningkatkan jumlah masa yang kami melabur dalam kulit legenda untuk memastikan mereka memberi anda pengalaman yang hidup sehingga namanya. Dan, untuk sebahagian besar, kami berasa seperti kami telah memukul tanda itu.

   Keputusan ini telah membawa kepada beberapa teknologi yang sejuk seperti Perayaan Pentakill (Empyrean Pyke dan Winterblessed Diana, sebagai contoh) dan meningkatkan lapisan skrin unik kami (Battle Academia Caitlyn dan Star Guardian Kai’sa). Dan sementara kita suka bagaimana penambahan ini telah meningkatkan fantasi juara dalam kulit legenda, kita rasa seperti ini mungkin telah menceroboh sedikit di wilayah muktamad.

   Oleh itu, ketika kami memulakan Samira, kami sebenarnya bertujuan untuk mencipta kulit legenda. Tetapi ketika kami bekerja, kami terus menambah lebih banyak lagi. . Kami menambah perkara seperti perayaan Pentakill (sejak, anda tahu, Samira), aset seni yang unik, pemodelan. Pada masa ini kami membuat keputusan untuk menjadikan Samira kulit muktamad.

   . .

   Itu sahaja yang kita sudah bersedia untuk berkongsi tentang Samira buat masa ini, tetapi menyimpan keluar untuk maklumat lanjut kemudian.

   .

   • Star Guardian Seraphine dan Orianna akan tersedia dalam patch 13.13
   • Star Guardian Senna akan tersedia dalam patch 13.14

   .

   Kembali ketika kami masih mempunyai mata prestij, kami berusaha untuk berkongsi juara mana yang akan mendapat satu dalam beberapa bulan akan datang sehingga anda tidak merasa seperti anda mungkin menghabiskan mata prestij anda sebelum ini. Kami tahu bahawa ini adalah sesuatu yang anda semua telah hilang, jadi kami membawa kembali senarai kulit prestij yang akan datang!

   Kami akan berkongsi senarai yang dikemas kini setiap suku tahun untuk memberitahu anda juara mana yang akan menerima kulit prestij dalam beberapa bulan akan datang. bermula sekarang!

   Oleh itu, anda boleh mengharapkan kulit prestij untuk:

   • Pyke – Token Acara
   • Shaco – Token Acara
   • Sona – intipati mitos
   • Renata Glasc – Essence Mitos
   • Akali – Token Acara
   • Yone – Token Acara
   • Camille – Token Acara

   Dan akhirnya, kami menukar tematik kedai mitos. . ? Crystallized? Sila selamatkan Crystalis Motus, sebuah dunia di mana sihir sekali-kali perlahan-lahan kembali dalam bentuk baru-anda meneka, kristal. Tetapi pengembara berhati -hati, cuba memanfaatkan kristal baru ini boleh membawa kepada hasil yang berbahaya.

   Kami juga mempunyai lebih banyak perubahan ke kedai mitos, iaitu kami akan memperluaskan jumlah kulit prestij yang ditawarkan di kedai pada bila -bila masa melepasi dua hingga empat semasa. Ini bermakna kita boleh berputar melalui perpustakaan kulit prestij yang ada lebih cepat sehingga yang anda cari mempunyai peluang untuk muncul lebih awal!

   Kami juga ingin memberi anda kepala ke dalam kulit prestij yang akan berputar melalui kedai supaya anda boleh merancang cara menggunakan intipati mitos anda dengan lebih baik.

   • Kerosakan sebenar qiyana – 150 saya
   • Obsidian Dragon Sett – 125 saya
   • Jenama debonair – 125 saya
   • K/da akali – 200 saya
   • Pedang valiant riven – 150 saya
   • Lunar Beast Fiora – 125 saya
   • Star Guardian Soraka – 125 saya
   • Nightbringer lee sin – 150 saya
   • Anima Squad Jinx – 125 saya
   • Kerosakan sebenar yasuo – 125 saya
   • Mecha Kingdoms Garen – 125 saya
   • Talon Noon Tinggi – 125 Saya
   • Star Guardian Ekko – 125 saya
   • Pulsefire Lucian – 150 saya
   • Roh Blossom Teemo – 150 saya
   • Battle Queen Diana – 150 saya
   • Star Guardian Syndra – 125 saya
   • Ocean Song Seraphine – 125 saya
   • Dark Star Malphite – 150 saya
   • Porcelain Lux – 125 saya

   Itu sahaja untuk kita buat masa ini! Marilah kita tahu apa yang anda fikirkan dan kami akan kembali dengan kemas kini lain pada Skins Soon ™.