Kubu Rahsia dan Koleksi Doom – Panduan Eternal Doom – IGN, Berikut adalah semua Kubu Eternal of Doom Secrets | PC Gamer

Berikut adalah semua rahsia dalam Pangkalan Eternal Doom anda

Kubu Rahsia dan Koleksi Doom

Kubu Rahsia dan Koleksi Doom.

Hab Space Slayer’s Doom bertindak sebagai titik berhenti antara misi tertentu. Itu tidak bermaksud bahawa anda tidak akan menemui , menipu, dan koleksi untuk berkumpul semasa anda berada di atas kapal. Baca terus untuk melihat yang mana rahsia dan koleksi anda boleh kehilangan jika anda tidak meneroka.

 • Kod cheat
 • Penyertaan Codex
 • Lokasi token saman praetor
 • Lokasi kristal Sentinel

Kod cheat

Awak boleh cari Dua kod cheat Pada titik tertentu di kubu Doom. Anda perlu maju melalui kempen untuk membuka kunci mereka. Kod cheat panduan untuk maklumat lanjut mengenai cara memperolehnya.

Penyertaan Codex

. Hanya satu daripada mereka yang berasaskan teks, bagaimanapun, dengan tujuh makhluk lain Siaran arka. Anda boleh melihat kami Kubu Penyertaan Codex Doom .

di hab ruang anda. Sebagai kita Lokasi token saman praetor . Lokasi token saman praetor.

Disana ada Dua lokasi kristal sentinel di kubu Doom. Sama seperti token saman praetor, anda memerlukan bateri sentinel untuk mendapatkan tangan anda. MEMBUAT BACA KAMI Lokasi kristal Sentinel panduan untuk melihat apa yang.

Doom Fortress Eternal of Doom Space Station Sentinel

Cari semua Rahsia Pangkalan Eternal Doom? Kawasan hab ini adalah tempat yang anda akan pulih antara misi, dan ia dipenuhi dengan barang. . Koleksi yang anda dapati sepanjang kempen juga disimpan di sini untuk anda menghargai di tempat Slayer.

Sekiranya anda ingin melihat mainan syaitan anda dengan teliti dipaparkan di atas rak yang kemas, letakkan ke beberapa trek klasik, atau mungkin hanya mengagumi di Slayer yang sedikit kasar, walaupun secara tidak sengaja logam, instrumen, anda berada di tempat yang betul. Oleh itu, mari kita turunkan bagaimana anda dapat menyelesaikan koleksi kod cheat anda dan selesaikan misteri fail yang dilindungi kata laluan di komputer Slayer. spoiler, Secara semulajadi, ketika kita meliputi semua kubu abadi yang kekal dari Rahsia Pangkalan Doom.

Kod cheat

Terdapat dua kod cheat abadi yang terletak di kubu Doom dan kedua -duanya agak mudah dicari:

 • Semua Runes: . . . Kepala melalui pintu besar di tengah dan kemudian menanggung hak untuk mengambil pintu yang memimpin di luar. Slot bateri sentinel anda untuk mengakses bangunan, dan turunkan melalui lubang di sebelah kiri ke tebing di bawah untuk memperoleh kod tersebut.
 • Saman yang dinaik taraf sepenuhnya: . . Ini mendedahkan pad lompat merah dengan mana anda boleh mencapai tebing di siling. . .

Teka -teki komputer

Anda perlu pergi ke bilik tidur pembunuh untuk yang satu ini. . Fail pertama adalah permainan azab asal yang boleh anda buka kunci dengan melengkapkan kempen dan mengumpul semua kod cheat. Fail kedua dilindungi kata laluan. .

Bateri sentinel ditemui secara individu di seluruh misi Doom Eternal, tetapi memasangkan mereka membuat anda barang yang baik. .

 • .
 • Terletak di luar bangunan di sebelah kanan.
 • Kulit Sentinel: Terletak di luar bangunan di sebelah kiri.
 • Dua modbot: Di lantai di bawah kulit klasik.
 • Dua di lantai di bawah kulit klasik, dan dua di lantai di bawah bilik Slayer.
 • Dua sentinel shards: Di lantai di bawah modbot.

Buletin PC Gamer

.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Emma Matthews

Sebagai penulis panduan PC Gamer, Emma biasanya menyesuaikan beberapa permainan sekaligus. Dia suka penembak orang pertama yang kompetitif seperti CS: Go and Call of Duty, tetapi dia selalu mempunyai masa untuk beberapa pusingan Hearthstone. .