KSP 2 dilancarkan dalam akses awal pada 24 Februari, 2023, Program Ruang Kerbal 2: Semua yang Kami Ketahui | PC Gamer

Program Ruang Kerbal 2: Semua yang kita tahu

Sebagai kompleks, program ruang kerbal terlepas tanda mengajar beberapa konsep teras. Untuk Kerbal Space Program 2, animasi tutorial baru akan memperincikan segala-galanya dari Delta-V ke Docking-Exurure pemain bersenjata untuk berjaya. “Ia lebih bergantung pada menunjukkan dan bukannya memberitahu,” kata pemaju dalam kemas kini 2021. “Semua orang mendengar perkataan ‘orbit’. Semua orang tahu satelit pergi ke bumi. Tetapi sebenarnya ada beberapa perkara lain mengenai orbit yang tidak intuitif sehingga anda melihat mereka digambarkan dalam animasi.”

Bilakah KSP 2 keluar

Kerbonauts, kami teruja untuk mengumumkan bahawa Program Ruang Kerbal 2 akan dibebaskan pada akses awal pada 24 Februari, 2023, dengan harga akses awal $ 49.99.* Permainan ini akan tersedia di PC hanya semasa akses awal, di laman web KSP, Steam dan Epic Games Store. Lihat video ciri yang mendalam mengenai pengumuman di sini.

Program Angkasa Kerbal 2: Episod 6 - Video Akses Awal

Program Ruang Kerbal 2 telah direka semula sepenuhnya dari bawah untuk memenuhi tuntutan penerokaan ruang moden dan generasi akan datang, sambil mengekalkan asas-asas monumental permainan pertama. Bina kapal angkasa yang kuat dan menavigasi badan langit yang luas semasa anda meneroka misteri kosmik. Melepaskan akses awal, KSP 2 Akan membolehkan pemain melihat ciri -ciri kerana mereka dibebaskan dan memberikan maklum balas untuk membentuk permainan yang menarik ini melalui pembangunan. Ciri -ciri baru secara berkala akan ditambah melalui akses awal yang akan menawan pemain veteran dan kembali, serta menyambut gelombang baru kerbonaut baru ke dunia yang bijak dan komedi yang telah menghiburkan berjuta -juta.

Peningkatan utama semasa akses awal: Dapatkan kerusi barisan hadapan sebagai sistem baru utama yang datang dalam talian, termasuk penambahan Sistem Bintang Baru, Teknologi Perjalanan Interstellar, jajahan, Multiplayer, Dan banyak lagi. Menjadi sebahagian daripada proses pembangunan dengan menyumbang maklum balas sepanjang tempoh akses awal dan menjadi yang pertama memainkan kemas kini yang menarik kerana mereka dibebaskan.

Peningkatan onboarding: Program Ruang Kerbal 2 akan mewujudkan generasi baru pakar spaceflight yang akan mendapati diri mereka secara tidak sengaja mempelajari asas -asas sains roket. Tutorial animasi baru, UI yang lebih baik, dan antara muka pemasangan dan penerbangan yang dirombak sepenuhnya membolehkan kedua -dua pemain yang berpengalaman dan orang baru dengan cepat meletakkan kreativiti mereka untuk menguji tanpa mengorbankan sebarang cabaran dari permainan asal.

Bahagian yang disesuaikan dan teknologi penerbangan baru: Dalam Program Ruang Kerbal 2, Ciptaan kreatif yang mengagumkan yang diketahui KSP akan dibawa ke tahap yang baru. Pemain akan gembira dan dicabar oleh generasi baru enjin, bahagian, bahan bakar, sistem bahagian prosedur, dan banyak lagi. Antara muka pemasangan kenderaan yang dirombak termasuk penyortiran bahagian dan pandangan pelan tindakan untuk membuat pelarasan yang tepat. Dan tentu saja, pewarna bahagian baru membolehkan anda menyesuaikan ciptaan anda seperti sebelumnya.

Persekitaran baru yang kaya untuk diterokai: Perincian, pelbagai, dan realisme yang tidak pernah berlaku sebelum ini menjadikan setiap badan angkasa menjadi destinasi yang menggembirakan. Awan, penyebaran atmosfera, dan sistem rupa bumi yang baru bergabung untuk menarik nafas anda, dari aras tanah ke orbit!

Alat baru untuk mengoptimumkan penerokaan alam semesta anda: Bersama dengan penambahbaikan UI/UX baru yang lain, kini anda boleh menggunakan Warp Time sambil mempercepatkan dan merancang manuver kompleks dengan mudah menggunakan perancang manuver bukan empulsif baru. Lingkaran baru pengaruh dan petunjuk atmosfera mengambil tekaan dari manuver antara planet!

Ciri -ciri utama yang akan datang semasa akses awal:

Teknologi Generasi Seterusnya: Memandangkan permainan mengemas kini kemajuan, pemain akan mendapat akses kepada satu set baru alat dan teknologi generasi akan datang termasuk enjin baru, bahagian, bahan bakar, dan banyak lagi. Teknologi baru ini bukan hanya akan membuat teka -teki baru untuk pemain untuk menyelesaikannya, tetapi juga akan membolehkan penjelajahan ruang angkasa baru di dalam dan di luar sistem kerbolar asal.

Koloni: Jenama baru untuk Program Ruang Kerbal 2 adalah koloni. Koloni bukan sahaja menimbulkan cabaran fizik mereka sendiri, tetapi juga memerlukan perhimpunan sumber untuk membina struktur, stesen angkasa, habitat, dan jenis bahan api yang unik. Akhirnya, koloni ini menjadi cukup maju untuk pembinaan kenderaan, mendorong penjelajahan ruang dalam dan seterusnya.

Perjalanan Interstellar: Teknologi Seterusnya, Koloni, dan Sumber Sistematik Mengumpul Semua membawa kepada tahap penerokaan yang baru: Perjalanan Interstellar. Dalam Program Ruang Kerbal 2, Teknologi Interstellar membuka jalan ke pelbagai sistem bintang baru dan badan angkasa, masing -masing terdiri daripada cabaran novel dan menyimpan khazanah rahsia. Di antara mereka: Charr, dunia besi yang panas; Ovin, super-bumi yang berayun dengan graviti tanpa henti; Rask dan Rusk, pasangan binari terkunci dalam tarian kematian; dan banyak lagi untuk memberi ganjaran kepada penjelajahan.

Multiplayer: Ini KSP2 … tetapi dengan lebih banyak kekacauan, persaingan, atau kerjasama – bergantung kepada rakan anda. Pemain harus mengharapkan beberapa detik lucu dan menarik kerana KSP2 akan membolehkan anda menangani cabaran atau dengan pemain lain.

Modding: Kami mengharapkan modders akan menggali KSP2 pada hari pertama. Kami menyedari bahawa komuniti modding telah memainkan peranan besar dalam umur panjang KSP, dan kami terus terkesan dengan mod yang dikeluarkan. Pasukan ini bertujuan untuk memastikan bahawa sepanjang akses awal, sekuel lebih mesra mod dan kemas kini yang ditujukan untuk menyokong komuniti pemodenan. Di samping itu, pasukan akan mengumpulkan maklum balas dan menganalisis bagaimana untuk terus meningkatkan sokongan modding dengan komuniti.

*Berdasarkan harga runcit yang dicadangkan divisyen swasta. Harga runcit sebenar mungkin berbeza. Lihat Kedai Platform Tempatan untuk Harga dan Syarat.

© 2022 Take-Two Interactive Software, Inc. Bahagian Persendirian, Permainan Intercept, Program Ruang Kerbal dan Logo masing. Hak cipta terpelihara. Semua tanda lain adalah milik pemilik masing -masing.

Program Ruang Kerbal 2: Semua yang kita tahu

Butiran mengenai ciri -ciri Program Kerbal Space 2, Multiplayer, Mod, dan banyak lagi.

Kerbal Space Program 2 - Sebuah angkasawan Kerbal menjeda semasa penyelenggaraan EVA untuk melihat kagum di Wonder of Space, sementara salah seorang rakannya hanyut tidak berdaya di belakang

(Kredit Imej: Permainan Intercept)

Sudah tiba masanya untuk memecahkan ruang angkasa sekali lagi: Program Kerbal Space 2 telah dikeluarkan pada akses awal. Tetapi seperti yang anda lihat dalam reaksi pemain KSP2, pelancaran ke akses awal bukanlah berlepas yang paling bersih. Sebilangan besar ciri -ciri barunya seperti multiplayer dan perjalanan interstellar -masih dalam pembangunan, meninggalkan mod kotak pasir yang terasa cukup telanjang di bawah pepijat. Walaupun dengan semua bit dan kepingan baru untuk menampar projek ulang -alik terbaru anda, kesan akses awal kami KSP2 bermakna bahawa, buat masa ini, kami hanya boleh mengesyorkannya untuk peminat tegar.

Seperti segala -galanya dalam sains roket, ada banyak yang perlu dipelajari tentang KSP2, tidak terhad kepada apa jenis kapal yang akan anda bina, dan berapa banyak yang akan meletup sebelum anda mencapai ruang antara bintang. (Ia akan banyak.) Inilah segala yang kita tahu mengenai Program Angkasa Kerbal 2, dari tarikh pelepasannya ke ciri -ciri baru, teknologi, dan dunia jauh yang boleh anda harapkan pada perjalanan anda yang seterusnya.

Berapakah tarikh pelepasan Program Kerbal Space 2?

Program Angkasa Kerbal 2 dilancarkan ke akses awal pada 24 Februari 2023. Tingkap pelepasan asal KSP2 adalah awal 2020, tetapi permainan telah ditangguhkan empat kali.

Pelancaran dengan hanya mod kotak pasir yang boleh dimainkan, peta jalan pembangunan akses awal KSP 2 bermula dengan mengumpulkan data untuk meningkatkan pengalaman pengguna, kemudian bergerak ke penambahan penerokaan, koloni, dan pilihan multiplayer dalam talian.

Inilah Program Ruang Ruang Kerbal 2 Cinematic Launch Access Awal

Kerbal Space Program 2 telah diangkat untuk akses awal, dan kami mendapat sinematik baru untuk meraikan majlis tersebut. Seperti semua usaha Kerbal, treler itu bermula dengan pelancaran yang segera pergi ke sisi, sebagai salah satu daripada angkasawan hijau yang dikasihi kami keluar dari pesawat ulang -alik yang hancur. Tetapi kegagalan bencana adalah bahagian penting dari kegembiraan penerbangan aeroangkasa. Mungkin. Dalam fesyen KSP yang benar, kita menonton sebagai jurutera kerbal yang berani melangkah melalui reka bentuk dan teknologi (dan bencana), sehingga kapal mereka akhirnya meninggalkan sistem suria.

Apa treler ksp2 lain yang ada?

Di PC Gaming Show 2023 Preview kami, kami disertai oleh pengarah kreatif Nate Simpson untuk gambaran keseluruhan program Kerbal Space Program 2, yang meliputi penambahan yang dirancang oleh sekuel yang akan memukul sepanjang waktunya dalam akses awal dan seterusnya. Ramai penambahan yang sama diserlahkan dalam treler permainan akses awal dari sebelum pembebasan Februari.

Program Angkasa Kerbal 2 akan menampilkan perjalanan Interstellar

Di Kerbal Space Program 2, anda akan dapat melakukan perjalanan lebih jauh ke sempadan akhir. Dengan mekanik yang tiba di pembangunan akses awal KSP2, anda akan dapat meninggalkan sistem kerbol untuk bintang -bintang yang jauh dengan penambahan perjalanan antara bintang. Permainan Intercept menggabungkan satu suite teknologi pendorong spekulatif yang akan membolehkan anda membuat kerbal untuk menjelajahi kekosongan antara sistem bintang.

Perjalanan Interstellar akan melibatkan lebih daripada sekadar menampar sekumpulan roket berteknologi tinggi ke pengangkutan anda. Ia memerlukan membina bintang -bintang besar di drydock orbital, dengan bantuan sumber dari jajahan angkasa (lebih banyak lagi di bawah). Pengarah Kreatif Nate Simpson mencirikan proses itu sebagai konsep Mothership -membina pelbagai kapal dan melampirkannya ke superproject yang lebih besar.

Perjalanan Interstellar pada mulanya akan terhad kepada bintang jiran yang disebut “Debdeb,” dengan sistem bintang lain yang dirancang sebagai penambahan kemudian.

Program Angkasa Kerbal 2 akan membolehkan anda membina koloni ruang

Sebagai tambahan kepada roket dan spaceplanes, pemain akan dapat membina seluruh koloni. Dengan modul koloni terbang ke planet lain, pemain akan dapat membuat habitat yang dapat menyokong populasi kecil kerbal. Oleh kerana lebih banyak sumber diangkut ke -dan dikumpulkan oleh -koloni, penduduknya akan meningkat apabila koloni itu sendiri tumbuh, menawarkan lebih banyak ciri sehingga akhirnya mereka akan menawarkan VAB mereka sendiri untuk membina roket baru.

Di samping itu, koloni orbital akan membolehkan anda membina kapal -kapal besar -besaran yang bebas dari sekatan graviti Kerbin, yang akan menjadi langkah penting dalam membina kraf antara bintang. Di PC Gaming Show kami 2023 Temuduga Pratonton, Pengarah Kreatif Nate Simpson menerangkan bagaimana pengekstrakan dan pengangkutan sumber koloni dapat automatik, dengan koloni orbit yang saling berkaitan merentasi rangkaian perdagangan antara planet.

Dan kerana program ruang Kerbal, anda akan merancang dan membina struktur koloni anda. “Mungkin yang paling penting, koloni cukup menyeronokkan untuk dibina,” kata Simpson. “Ia masih kerbal, betul? Sekiranya anda membina menara terlalu tinggi, ia masih fizikal – ia akan jatuh.”Seperti perjalanan Interstellar, Koloni Angkasa akan menjadi penambahan akses awal kemudian.

Will Kerbal Space Program 2 mempunyai multiplayer?

Ya! . Akhirnya. Multiplayer kini dirancang untuk peringkat akhir di Roadmap Pembangunan Akses Awal KSP2, jadi kami masih akan menunggu sedikit sebelum kami menghantar roket ke angkasa bersama. Bahagian berbilang pemain di laman web mereka berbunyi: “Ia adalah KSP2 … tetapi dengan lebih banyak kekacauan, persaingan, atau kerjasama – bergantung kepada rakan anda. Pemain harus mengharapkan beberapa detik lucu dan menarik kerana KSP2 akan membolehkan anda menangani cabaran atau dengan pemain lain.”Dalam wawancara kami dengan Star Theory, pengarah kreatif Nate Simpson menjelaskan bahawa” memang benar kepada semangat Program Angkasa Kerbal yang asal “.

Dalam wawancara kami semasa Pratonton PC Gaming Show 2023, Simpson mendedahkan beberapa butiran mengenai struktur multiplayer KSP2. Pemain akan dapat menubuhkan dan menyertai agensi angkasa untuk bermain bersama bersama -atau mereka dapat menubuhkan agensi bersaing, dan terlibat dalam perlumbaan ruang mereka sendiri.

Pembinaan semestinya kurang mengecewakan dalam KSP2

Dalam kemas kini pembangunan dari 2021, pasukan KSP2 menerangkan bagaimana mereka ingin membuat pembinaan roket kurang sakit di KSP2. Mereka tidak mahu “butang untuk melakukannya untuk saya” dan lebih fokus pada membuat alat yang lebih mudah difahami. Salah satu contoh pemaju yang diberikan adalah sayap prosedur, yang membolehkan anda mengubah bentuk dan saiz sayap sementara penambahbaikan UI membolehkan anda melihat bagaimana keadaan seperti angkat dan seret dipengaruhi oleh perubahan anda dalam masa nyata.

Anda juga dapat mengusahakan pelbagai sub-assemblies selari antara satu sama lain. “Kami mempunyai Cube View Orthographic ini -lebih mudah untuk melakukan perkara -perkara seperti menyusun sirip atau menyusun penggalak pada penipu radial,” kata pemaju dalam kemas kini yang sama. “Itu perkara yang paling sukar untuk ditangani dalam permainan asal.”

The Ksp2 Devs juga berharap untuk membuat pemilihan Thruster proses yang kurang membingungkan, seperti yang diterangkan dalam catatan blog Disember 2022. Di KSP1, sukar untuk mengurangkan enjin mana yang baik untuk tujuannya, dengan maklumat teknikal yang berguna dikebumikan dalam menu. Di KSP2, mencari tujahan yang sempurna untuk pementasan anda akan menjadi masalah yang lebih mudah untuk membungkus kepala anda. Enjin akan dibahagikan dengan istilah dalam permainan ke dalam empat archetypes, masing-masing dengan fungsi yang dimaksudkan dan bahasa visual yang dikenali:

 • Booster: Enjin tinggi, tinggi kuasa tinggi untuk mendapatkan sesuatu ke orbit, tetapi dengan kecekapan yang rendah yang menjadikan mereka pilihan yang buruk untuk perjalanan ruang yang mendalam.
 • Mengekalkan: Enjin kerja keras, mengimbangi kuasa dan kecekapan; Bagus untuk bergerak sekali dari suasana. Biasanya dipasangkan dengan penggalak untuk pelancaran awal ke orbit.
 • Orbital: Enjin cetak kaki yang lebih kecil, secara amnya untuk peringkat pendaratan.
 • Ruang dalam: Enjin hyper-eficient, rendah, sesuai untuk luka bakar yang panjang di dalam vakum di jarak jauh.

Program Kerbal Space 2 akan lebih mudah dipelajari

Sebagai kompleks, program ruang kerbal terlepas tanda mengajar beberapa konsep teras. Untuk Kerbal Space Program 2, animasi tutorial baru akan memperincikan segala-galanya dari Delta-V ke Docking-Exurure pemain bersenjata untuk berjaya. “Ia lebih bergantung pada menunjukkan dan bukannya memberitahu,” kata pemaju dalam kemas kini 2021. “Semua orang mendengar perkataan ‘orbit’. Semua orang tahu satelit pergi ke bumi. Tetapi sebenarnya ada beberapa perkara lain mengenai orbit yang tidak intuitif sehingga anda melihat mereka digambarkan dalam animasi.”

Secara penting, ia tidak akan menjadi permainan yang lebih mudah. Seperti Program Angkasa Kerbal, anda akan melakukan banyak pembelajaran melalui kegagalan. “Keseronokan kegagalan adalah sebahagian besar dari apa yang menjadikan Kerbal hebat dan sebahagian besar dari apa yang mendorong banyak aspek sosial Kerbal,” kata Michael Cook, pengeluar eksekutif di bahagian swasta, kepada PC Gamer, “kerana memamerkan keseronokan anda Kegagalan banyak kali lebih menghiburkan daripada itu walaupun kejayaan anda.”

Will Kerbal Space Program 2 Mod Sokongan?

Ya! Pembangunan Program Angkasa Kerbal 2 mengambil kepentingan masyarakat yang memodenkan sepenuhnya. Devs telah menunjukkan minat dalam sokongan mod yang lebih baik, dengan laman web KSP2 mengatakan “Niat dengan KSP 2 adalah untuk meningkatkan pengalaman modding lebih jauh lagi, dan kami berharap dapat mendengar maklum balas daripada modders sepanjang akses awal.”

Siapa yang Membuat Program Ruang Kerbal 2?

Asalnya dalam pembangunan di Star Theory Games, yang dahulunya dikenali sebagai Uber Entertainment, Kerbal Space Program 2 akhirnya dipindahkan secara dalaman untuk memintas Permainan, anak syarikat studio pembangunan yang baru diasaskan.

“Ahli -ahli utama” pasukan Kerbal 2 yang sedia ada termasuk ketua studio Star Teori Jeremy Ables, pengarah kreatif Nate Simpson, dan pengeluar utama Nate Robinson berpindah ke studio baru untuk terus bekerja di permainan. Skuad Studio Asal juga terlibat, setelah membungkus kemas kini akhir pada KSP asal untuk mengalihkan perhatian kepada sekuel.

Ok, tapi bagaimana saya sampai ke ruang angkasa?

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Program Ruang Kerbal 2

PEGI 3 Sementara

Program Angkasa Kerbal 2 dari Permainan Intercept dan Bahagian Persendirian adalah sekuel kepada Program Angkasa Simulasi Angkasa Angkasa Kerbal yang diiktiraf.

Pilih Platform: Muat turun Langsung

 • Tangkapan skrin dan video
 • Ciri-ciri utama
 • Lebih banyak berita
 • Roadmap Access Awal
 • Butiran permainan
 • Bahasa yang disokong
 • Keperluan Sistem
 • Soalan Lazim
 • melompat ke

Logo Akses Awal Steam

Permainan akses awal Steam ini bukan permainan siap dan mungkin atau mungkin tidak berubah dengan ketara sepanjang perjalanan pembangunan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Akses Awal Steam, sila layari http: // store.berkuasa stim.com/EarlyAccessFAQ/

Tangkapan skrin dan video

Program Angkasa Kerbal 2 Cinematic Pelancaran Akses Awal

Treler permainan akses awal KSP 2

Program Angkasa Kerbal 2: Episod 6 - Video Akses Awal

Program Angkasa Kerbal 2 Cinematic mengumumkan treler

Tangkapan Beta KSP2EA 01 3840x2160

Tangkapan Beta KSP2EA 02 3840x2160

Tangkapan Beta KSP2EA 03 3840x2160

Tangkapan Beta KSP2EA 04 3840x2160

Tangkapan Beta KSP2EA 05 3840x2160

Tangkapan Beta KSP2EA 06 3840x2160

Tangkapan Beta KSP2EA 07 3840x2160

Skrin Akses Awal KSP 2 1

Skrin Akses Awal KSP 2 2

Skrin Akses Awal KSP 2 3

Skrin Akses Awal KSP 2 4

KSP 2 ditembak 3

Ciri-ciri utama

KSP2EA D2C KeyFeature01 3840x2160 (1)

Peningkatan utama semasa akses awal

Dapatkan kerusi barisan hadapan sebagai sistem baru utama yang datang dalam talian, termasuk penambahan sistem bintang baru, teknologi perjalanan antara bintang, koloni, multiplayer, dan banyak lagi. Menjadi sebahagian daripada proses pembangunan dengan menyumbang maklum balas sepanjang tempoh akses awal dan menjadi yang pertama memainkan kemas kini yang menarik ketika mereka dibebaskan.

KSP2EA D2C KeyFeature02 3840x2160 (1)

Peningkatan onboarding

Program Angkasa Kerbal 2 akan mewujudkan generasi baru pakar spaceflight yang akan mendapati diri mereka secara tidak sengaja mempelajari asas -asas sains roket. Tutorial animasi baru, UI yang lebih baik, dan antara muka pemasangan dan penerbangan yang dirombak sepenuhnya membolehkan kedua -dua pemain yang berpengalaman dan orang baru dengan cepat meletakkan kreativiti mereka untuk menguji tanpa mengorbankan sebarang cabaran dari permainan asal.

KSP2EA D2C KeyFeature03 3840x2160 (1)

Bahagian yang disesuaikan dan teknologi penerbangan baru

Di Kerbal Space Program 2, ciptaan kreatif yang mengagumkan yang diketahui KSP akan dibawa ke tahap yang baru. Pemain akan gembira dan dicabar oleh generasi baru enjin, bahagian, bahan bakar, varian yang lebih baik, sistem bahagian prosedur, dan banyak lagi. Antara muka pemasangan kenderaan yang dirombak termasuk penyortiran bahagian dan pandangan pelan tindakan untuk membuat pelarasan yang tepat. Dan tentu saja, pewarna bahagian baru membolehkan anda menyesuaikan ciptaan anda seperti sebelumnya.

KSP2EA D2C KeyFeature04 3840x2160 (1)

Persekitaran baru yang kaya untuk diterokai

Perincian, pelbagai, dan realisme yang tidak pernah berlaku sebelum ini menjadikan setiap badan angkasa menjadi destinasi yang menggembirakan. Awan, penyebaran atmosfera, dan sistem rupa bumi yang baru bergabung untuk menarik nafas anda, dari aras tanah ke orbit!

KSP2EA D2C KeyFeature05 3840x2160 (1)

Alat baru untuk mengoptimumkan penjelajahan alam semesta anda

Bersama dengan penambahbaikan UI/UX baru yang lain, kini anda boleh menggunakan Warp Time sambil mempercepatkan dan merancang manuver kompleks dengan mudah menggunakan perancang manuver bukan empulsif baru. Lingkaran baru pengaruh dan petunjuk atmosfera mengambil tekaan dari manuver antara planet!

KSP2EA D2C KeyFeature06 1920x1080 (1)

Reka bentuk bunyi yang mendalam dan skor asal

KSP 2 mengambil rendaman audio ke peringkat seterusnya dengan menggunakan rakaman langsung pelancaran roket sebenar, pembinaan VAB dan bunyi ambien, kesan angin berat sistem untuk penerbangan, suasana (atau kekurangannya) kesan, dan banyak lagi. Soundtrack KSP 2 juga telah berkembang secara dramatik dengan skor asal oleh Howard Mostrom, yang dirakam dengan pemuzik langsung.

Lebih banyak berita

Cabaran Mingguan #30: Terokai Kerbin

Cabaran Mingguan KSP #29

Cabaran Mingguan KSP #28

Kemas Kini KSP2 v0.1.4.0 nota patch

Cabaran Mingguan #27: ESA Argonaut Replica

Cabaran Mingguan #26: Cabaran Caveman

Cabaran Mingguan #25: Kerbolor Probe Challenge

Cabaran Mingguan #24 – Rover Replica

Cabaran Mingguan #23 – Cabaran New Horizons

Cabaran Mingguan #22 – Korolev Cross

Cabaran Mingguan #21 – VTHL

Cabaran Mingguan #20 – Tanah di Eeloo

Cabaran Mingguan #19 – Pertunjukan Udara

Cabaran Mingguan #18 – Jool 5

KSP2 V0.1.3.0 nota patch

Cabaran Mingguan #16 – Bina Pangkalan!

Cabaran Mingguan #15 – Tanah di Gilly

Cabaran Mingguan #14 – Stesen Angkasa Membina!

Cabaran Mingguan #13 – Tanah di Moho!

Cabaran Mingguan – Tanah di DRE!

KSP2 V0.1.2.0 nota patch

KSP2 V0.1.1.0 nota patch

Cabaran Mingguan – Tanah di Mun

Akses Awal – Memberi Maklum Balas Soalan Lazim

Apa yang akan datang? Roadmap Access Awal

Program Angkasa Kerbal 2 Akses Awal sudah keluar sekarang!

Perjalanan KSP2 bermula

KSP 2 Timing Siaran Global dan Treler Permainan

Roadmap Access Awal

Ciri -ciri utama yang akan datang semasa akses awal:

KSP2 Steam Mengenai Roadmap En-Sq

 • Teknologi Generasi Seterusnya: Memandangkan permainan mengemas kini kemajuan, pemain akan mendapat akses kepada satu set baru alat dan teknologi generasi akan datang termasuk enjin baru, bahagian, bahan bakar, dan banyak lagi. Teknologi baru ini bukan hanya akan membuat teka -teki baru untuk pemain untuk menyelesaikannya, tetapi juga akan membolehkan penjelajahan ruang angkasa baru di dalam dan di luar sistem kerbolar asal.
 • Koloni: JENAMA BARU UNTUK KERBAL SPACE PROGRAM 2 adalah koloni. Koloni bukan sahaja menimbulkan cabaran fizik mereka sendiri, tetapi juga memerlukan perhimpunan sumber untuk membina struktur, stesen angkasa, habitat, dan jenis bahan api yang unik. Akhirnya, koloni ini menjadi cukup maju untuk pembinaan kenderaan, mendorong penjelajahan ruang dalam dan seterusnya.
 • Perjalanan Interstellar: Teknologi Seterusnya, Koloni, dan Sumber Sistematik Mengumpul Semua membawa kepada tahap penerokaan yang baru: Perjalanan Interstellar. Di Kerbal Space Program 2, Interstellar Technologies membuka jalan ke pelbagai sistem bintang baru dan badan angkasa, masing -masing terdiri daripada cabaran novel dan menyimpan khazanah rahsia. Di antara mereka: Charr, dunia besi yang panas; Ovin, super-bumi yang berayun dengan graviti tanpa henti; Rask dan Rusk, pasangan binari terkunci dalam tarian kematian; dan banyak lagi untuk memberi ganjaran kepada penjelajahan.
 • Multiplayer/Modding: Perkembangan teknologi yang dibuat kepada asas-asas Program Angkasa Kerbal 2 akan membina keupayaan modding yang dikasihi dari permainan asal, serta menyampaikan penambahan multiplayer yang panjang. Tidak lama lagi pemain akan dapat berkongsi cabaran penerokaan ruang angkasa yang mendalam. Maklumat lanjut mengenai ciri -ciri ini akan diturunkan pada masa akan datang.

Butiran permainan

Program Kerbal Space yang asal adalah salah satu permainan yang paling disayangi sepanjang masa dan, bertahun -tahun selepas pembebasannya, ia lebih besar dari sebelumnya. Sekuelnya, Kerbal Space Program 2, telah direka semula sepenuhnya dari bawah untuk memenuhi tuntutan penerokaan ruang moden dan generasi akan datang, sambil mengekalkan asas-asas monumental permainan pertama. Membina program ruang, membina kapal angkasa yang kuat, dan menavigasi badan langit yang luas semasa anda meneroka misteri kosmik. Melepaskan akses awal sebagai penghormatan kepada pelancaran permainan asal, KSP 2 akan membolehkan pemain melihat ciri -ciri ketika mereka dibina dan memberikan maklum balas untuk membentuk permainan yang menarik ini melalui pembangunan. Ciri -ciri baru secara berkala akan ditambah melalui akses awal yang akan menawan pemain veteran dan kembali, serta menyambut gelombang baru kerbonaut baru ke dunia yang bijak dan komedi yang telah menghiburkan berjuta -juta.

Pembangun Simulasi Genre Genre Pemaju Permainan Intercept Publisher Penerbit Tarikh Keluaran Tarikh Siaran Tarikh 24 Februari 2023 Pautan Pautan