Кратор Steam: Komuniti permainan luar talian, 11 permainan terbaik yang boleh anda mainkan di luar talian | PC Gamer

11 permainan terbaik anda boleh bermain di luar talian

Рекомендовано 18 November 2017

В подиах подеатьs Julai

С bahawa

We Space Cowboys mengkaji semua jenis permainan tunggal dan berbilang pemain di Steam. Yee Haw!

«Rush Photon adalah permainan co-op yang hebat dan pantas yang memerlukan reaksi cepat dan refleks. Permainan itu sendiri seperti ular Oldschool dengan kuasa dan kandang. Cubalah!

Рекомендовано 18 November 2017

«Fallout 4 adalah RPG yang buruk, tetapi ia adalah permainan yang baik secara keseluruhan. Mekanik dan grafik sangat bertambah baik, berbanding dengan pendahulunya, dan anda tidak perlu menggunakan tong lagi untuk memukul bloatfly.»

Рекомендовано 18 November 2017

. Anda boleh menghabiskan beratus -ratus jam bermain tanpa DLC. DLCS Tambahkan kandungan tambahan yang melampau dan boleh dimainkan semula. Anda juga boleh menanam janggut.

. H3VR mempunyai pemaju penyayang yang kerap mengemas kini permainan dan menambah banyak senjata ke senjata besar yang sudah ada. Saya akan membeli vr untuk ini.»

. Ia mempunyai elemen RPG yang hebat dan banyak mod untuk menjadikan permainan lebih baik termasuk grafik dan mekanik.»

Рекомендовано 18 November 2017

«Sekiranya anda membaca ini, anda mesti baru untuk permainan komputer. . Salah satu daripada beberapa permainan berasaskan kemahiran.»

Рекомендовано 18 November 2017

«Kisah Hebat, Grafik, dan Kemampuan Supernatural Baru. . Satu -satunya masalah adalah pengoptimuman yang boleh memainkan peranan penting dalam beberapa pengalaman pemain dengan permainan.»

. Permainan ini tidak sempurna di singleplayer, tetapi devs perlu menangani microtransactions dalam talian untuk pemain baru untuk memulakan.»

Рекомендовано 18 November 2017

. Kesan bunyi hebat. Grafik baik. Keseluruhan hebat.»

11 permainan terbaik anda boleh bermain di luar talian

Dua Viking yang memakai kapak berhadapan dengan satu sama lain

Mencari Permainan Anda boleh bermain di luar talian mungkin bukan keutamaan yang tinggi untuk kebanyakan orang. Sambungan internet anda bukanlah sesuatu yang anda berikan banyak pemikiran sehingga ia berhenti berfungsi. Dan tidak ada jumlah yang bersumpah di penghala anda akan mendapatkan sambungan anda kembali jika ada kesalahan luaran yang -banyak untuk seram saya -adalah tepat apa yang berlaku kepada saya beberapa minggu yang lalu.

Internet saya memutuskan bahawa ia memerlukan rehat yang tidak tepat – bukan hanya selama satu jam atau lebih, tetapi untuk tiga hari penuh. Saya tidak dapat bekerja, saya tidak dapat google rawak perkara yang muncul di kepala saya yang saya ingin tahu jawapannya, dan mungkin yang paling dahsyat, saya tahu saya tidak akan dapat memanfaatkan masa yang tidak dirancang dan melompat ke Final Fantasy 14.

Pada pandangan pertama, permainan yang sudah saya muat turun nampaknya tidak mempunyai banyak janji untuk bekerja di luar talian, dan saya hampir meletak jawatan dengan hakikat bahawa saya mungkin perlu menceburkan diri Untuk mencari sejenis hiburan. Tetapi sebelum pergi ke tahap yang melampau, saya memutuskan untuk menguji permainan mana yang akan berfungsi dalam mod luar talian -dan saya terkejut. .

Maksud saya, pasti, internet anda mungkin baik -baik saja sekarang, tetapi ada keadaan lain di mana permainan luar talian berguna: melawat rakan dan keluarga dengan wifi yang cerdik, rumah bergerak dan menunggu sambungan baru, bahkan contoh klasik penerbangan pesawat (sekarang kita sebenarnya boleh mengambilnya lagi).

Apapun alasannya, bukan idea yang tidak baik untuk memastikan anda mempunyai beberapa permainan yang dipasang yang akan berfungsi di luar talian. Nasib baik untuk anda, saya telah melakukan kerja keras -sekali internet saya kembali, saya membuat misi saya untuk mengetahui permainan mana yang boleh anda mainkan tanpa internet. Jelas sekali, saya tidak dapat menguji segala -galanya, tetapi saya telah cuba memilih pelbagai yang harus membantu melihat anda melalui beberapa masalah sambungan.

Sebilangan besar pelancar mempunyai mod luar talian, membolehkan anda memulakannya tanpa akses internet, tetapi walaupun demikian, tidak semua permainan akan berjalan jika mereka tidak mempunyai sambungan. Kebanyakan permainan juga perlu dilancarkan sekurang -kurangnya sekali dengan sambungan yang ada sekarang.

Ia juga perlu diperhatikan bahawa untuk permainan yang menerima kemas kini biasa, pastikan ini telah dimuat turun dan dipasang di mana mungkin untuk memainkannya di luar talian.

Assassin’s Creed Valhalla

Tarikh Siaran: 2020 | Pemaju: Ubisoft | Kedai ubisoft, stim

Pengembaraan Viking Eivor melalui Norway dan abad ke -9 England harus membuat anda sibuk sebentar. .

Hades

Tarikh Siaran: 2020 | Pemaju: Supergiant | Wap

Sesuatu yang semudah sambungan internet -atau kekurangan -tidak akan menghentikan putera abadi di dunia bawah tanah. Berita baik jika anda suka melompat ke tindakan pantas ini Roguelike.

Final Fantasy 12: Zodiak Zodiac

Tarikh Siaran: 2018 | Pemaju:

Final Fantasy 12 berpindah dari pertempuran berasaskan giliran permainan terdahulu dan memilih sistem Gambit cinta-it-or-benci-It-it. Ditetapkan di Dunia Ivalice, anda akan segera mengambil Empayar Archadian dengan Balthier, Fran, dan lain -lain dalam usaha untuk menyelamatkan dunia.

Tarikh Siaran: 2021 (Akses Awal) | Iron Gate AB | Wap

Permainan survival co-op ini ditetapkan di kehidupan akhirat Viking mempunyai banyak yang perlu dilakukan, dan anda boleh bermain pada kadar yang anda pilih. Jelas sekali, koperasi tidak akan berfungsi tanpa sambungan internet, tetapi tidak ada yang menghalang anda daripada bermain solo dan menjalani kehidupan akhir Viking terbaik anda.

Dawn Grim

Tarikh Siaran: 2016 |

Sekiranya anda selepas ARPG atas ke bawah untuk terjebak, Grim Dawn boleh menjadi jawapan anda. .

Ketuhanan: Dosa Asal 2

Pemaju:

. RPG yang kaya dengan cerita ini harus membuat anda sibuk untuk jangka masa yang lama-walaupun anda mungkin sukar untuk merobek diri anda setelah anda memulakan.

The Witcher 3: Wild Hunt

CD PROJEKT RED | Wap

Anda akan gembira mengetahui bahawa tidak ada perkara seperti bermain witcher 3 terlalu banyak kali. ?

Tarikh Siaran: 2020 | Paradox | Wap

. Anda akan membimbing dinasti zaman pertengahan anda melalui pemberontakan petani dan pencerobohan Viking dalam masa yang singkat.

Dishonored 2

Tarikh Siaran: 2016 | Pemaju:

Sekiranya anda suka peluang anda sebagai pembunuh supernatural yang tersembunyi, menghilangkan jam dengan skim pembunuhan whalepunk, mengambil sasaran dalam Dishonored 2 adalah cara yang baik untuk meluangkan masa.

Tarikh Siaran: 2018 |

RPG Monster-Slaying Capcom mungkin tidak kelihatan seperti ia akan berfungsi di luar talian, tetapi ia berlaku. .

Stellaris

Tarikh Siaran: 2016 |

. .

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

.