Konvergensi di Elden Ring Nexus – Mod dan Komuniti, Mod Konvergensi Elden Cincin Besar Tiba Dengan 24 Halaman Perubahan | Pcgamesn

Mod penumpuan cincin elden besar tiba dengan 24 halaman perubahan

Sementara itu, pos Elden Ring DLC ​​LinkedIn seolah -olah menunjukkan bahawa pengembangan telah dibangunkan di dariSoftware untuk beberapa waktu. Kami juga mendapat semua yang anda perlu tahu mengenai Studio seperti Souls yang terbaru, dari pencarian Elden Ring yang paling menggembirakan ke Elden Ring terbaik yang dibina di tanah antara.

Konvergensi

Mod Konvergensi adalah baik pulih Elden Ring dengan berpuluh -puluh senjata baru, beratus -ratus mantra baru, kawasan dan peta yang dirombak secara meluas, visual yang lebih baik, musuh baru, bos dan banyak lagi.

Mod ini tidak mempunyai kebergantungan yang diketahui selain permainan asas.

Mod yang memerlukan fail ini

Nama mod Nota
Menambah saman semangat untuk penumpuan Keperluan mutlak (lihat arahan pemasangan).
Moveset kapak yang lebih baik Hanya diperlukan jika anda mahu secara langsung menjatuhkan C0000.anibnd.Fail DCX.
Lebih baik rapier bergerak Hanya diperlukan jika anda mahu secara langsung menjatuhkan C0000.anibnd.Fail DCX.
Lebih baik runtuhan Greatsword Hanya diperlukan jika anda mahu secara langsung menjatuhkan C0000.anibnd.DCX dan C0000.behbnd.Fail DCX.
Konvergensi kombo Carian
Konvergen CHS Terjemahan Mod asas
Convervenceer JP Terjemahan
Konvergen TW CHS Terjemahan
Susun atur PS4-PS5 UI untuk mod penumpuan Anda perlu memasang mod terlebih dahulu.
Abu perang dan pesona yang dibuka untuk mod penumpuan

Kebenaran dan kredit

Kebenaran kredit dan pengedaran

  • Aset pengguna lain semua aset dalam fail ini tergolong dalam pengarang, atau dari sumber modder percuma untuk digunakan
  • Muat naik Kebenaran Anda tidak dibenarkan memuat naik fail ini ke laman web lain dalam keadaan apa pun
  • Kebenaran Pengubahsuaian Anda mesti mendapat kebenaran daripada saya sebelum anda dibenarkan mengubah suai fail saya untuk memperbaikinya
  • Kebenaran Penukaran Anda tidak dibenarkan menukar fail ini untuk berfungsi pada permainan lain dalam apa jua keadaan
  • Kebenaran Penggunaan Aset Anda mesti mendapat kebenaran daripada saya sebelum anda dibenarkan menggunakan mana -mana aset dalam fail ini
  • Kebenaran Penggunaan Aset Dalam Mod/Fail yang Dijual Anda tidak dibenarkan menggunakan aset dari fail ini dalam mana -mana mod/fail yang dijual, untuk wang, bengkel stim atau platform lain
  • Kebenaran Penggunaan Aset Dalam Mod/Fail yang Dapatkan Mata Derma Anda tidak dibenarkan untuk mendapatkan mata sumbangan untuk mod anda jika mereka menggunakan aset saya

Nota pengarang

Penulis ini belum memberikan nota tambahan mengenai kebenaran fail

Kredit fail

Penulis ini tidak mengiktiraf orang lain dalam fail ini

Sistem Mata Derma

Mod ini dipilih untuk menerima mata sumbangan

  • Mandarin
  • Jepun

Terjemahan tersedia di Nexus

Bahasa Nama
Mandarin Pengarang: Soarqin Konvergen CHS Terjemahan
Jepun Pengarang: Kanashiro Convervenceer JP Terjemahan
Mandarin Pengarang: Izumi Kamichika Konvergen TW CHS Terjemahan

Derma keahlian premium diterima

Sertailah pelayan Discord kami untuk perbincangan, maklum balas dan laporan pepijat.

Pengarah kreatif – Couchjockey
Pangkalan Data Lead, Sistem dan Pereka Permainan – TIGERG92
Artis utama dan pereka permainan – Aronthebaron
Animasi dan Editor Peta – Acetoneeyedrops
Pengaturcaraan dan AI – Sinlorekain
Scripter, pereka wiki dan editor peta – Tuhan Exelot
Animasi – Blubber
Cleverraptor6
Simulasi rigging dan kain – Freemathieuroy
Ai – Cyanic
Editor Peta – Supertatchi
Komposer – Nickpottermusic
Artis Ikon – Pencari
Artis Ikon – Retro
Artis Ikon – Skeryboi
Artis Ikon – Zeno
Penterjemah skrip – Sekirodubi
Pereka Web Wiki – Ebbn
Pereka Wiki – Kanada
Sekiranya anda ingin menyokong kerja kami: Patreon

1. Muat turun The Convergence Downloader dan jalankan pemuat turun sebagai pentadbir.

3. Arahkan destinasi muat turun di suatu tempat selain folder permainan anda, seperti desktop anda.

4. Setelah selesai memuat turun dan membongkar, navigasi ke dalam folder Conververenceer baru dan klik dua kali launchmod_eldenring.fail kelawar untuk memainkan mod.

(Setelah anda melancarkan mod, pastikan anda mempunyai Ray Tracing Disabled. Sekiranya permainan dilancarkan dengan Ray Tracing diaktifkan, lumpuhkannya dan tutup permainan, kemudian luncurkannya.)

Nota mengenai Simpan Fail:

Adalah disyorkan agar anda membuat sandaran fail simpan vanila anda sebelum memulakan playthrough modded. Dan juga sandarkan fail simpan modded anda jika anda akan bermain vanila setelah memainkan mod. Lokasi fail simpanan permainan adalah: c: \ users [username] \ appdata \ roaming \ eldenring secara lalai.

Sekiranya anda melancarkan vanila semasa bermain dalam talian dengan watak -watak yang modded, anda boleh diharamkan dari permainan dalam talian.
Juga, jika anda memainkan mod dengan aksara vanila, ia boleh menyebabkan banyak pepijat dan ketidakstabilan umum.

Kredit
Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada beberapa orang di sini:
Carsondrewit kerana membuat logo kami
Nordgaren untuk Erdtools, BoundingBoxCalc dan Bantuan Umum
Pasukan DSMS untuk Darksoulsmapstudio
Pir untuk editor flver dan ikon automator pro
Chainfailure untuk alternatesavemod
The12Thavenger untuk fbximporter, erclipgen
Grimrukh untuk SoulStruct
Xylozi untuk Yabber
Tkgp dan xylozi untuk yapped
Ivi dan xylozi untuk HKS yang dibongkar
Meowmaritus untuk Dsanimstudio
Katalash untuk enjin mod dan luadecompiler
Namelshipee untuk Dantelionfxrtool
Aintunez untuk DarkScript
thifthmatt untuk Esdlang
BigBoss untuk membantu dengan penargetan animasi

Mod penumpuan cincin elden besar tiba dengan 24 halaman perubahan

Elden Ring Convergence Alpha ada di sini, memberikan DLC dari ofsoftware yang akan datang untuk wangnya sebagai pasukan modding menulis semula keseluruhan permainan terbuka dunia.

Mod konvergensi cincin elden yang besar tiba dengan 24 halaman perubahan

Diterbitkan: 29 Apr, 2023

Semasa kita menunggu Elden Ring DLC, Banyak modders yang sangat baik telah memberi kami kandungan yang hebat untuk permainan dunia terbuka dari ofsoftware, dan kini pasukan di belakang apa yang mungkin menjadi yang paling penting dan berubah-ubah Dark Souls 3 Total Conversion telah mengeluarkan Alpha untuk projek seterusnya, Elden Ring Penumpuan, dan perubahannya tidak berkesudahan. Sekiranya bayang -bayang cincin Elden dari tarikh pelepasan erdtree menunggu membuat anda lapar, konvergensi adalah mod cincin elden yang merupakan jamuan mutlak.

Elden Ring: Konvergensi menggabungkan sejumlah besar pembaikan kualiti hidup untuk permainan paling terkini FromSoftware dengan mantra, gear, senjata, dan bos baru dalam usaha untuk tidak hanya meningkatkan beberapa aliran dan mekanik, tetapi menghidupkan tanah di antara menjadi pengalaman yang sama sekali baru.

Kami hanya boleh berada di Alpha untuk Elden Ring Convergence, tetapi pasukan pembangunan telah mengeluarkan dokumen 24 muka surat yang diisi dengan perubahan sistem permainan, perubahan perkembangan, kelas remix dan baru, perubahan bos, suntingan peta, perubahan nilai senjata, dan banyak lebih.

Mod konvergensi cincin elden yang besar tiba dengan 24 halaman perubahan

Cara paling mudah bagi saya untuk menerangkan dengan tepat apa pasukan di belakang mod Cincin Cincin Elden yang sedang dilakukan, dan telah dilakukan dengan Dark Souls 3, seperti ini: Bayangkan Dark Souls 2 Scholar of the Dosa Pertama Dihidupkan hingga 11, dengan hampir setiap teras Mekanik permainan remix dan dipertingkatkan.

Beberapa perubahan dalam penumpuan adalah kecil, menawarkan beberapa perbaikan kualiti hidup menjelang Elden Ring DLC, seperti mendapatkan wisel steed spektrum dari awal untuk torrent, bermula dengan tiga slot ejaan, dan perubahan ke kawasan skala Oleh itu, permainan lebih baik bertindak balas terhadap perkembangan anda di dunia terbuka.

Kemudian ada yang cerah, dan saya hampir tidak menggaru permukaan di sini. Anda boleh memilih antara hampir 30 kelas cincin Elden bermula dengan membina permulaan yang baru, sementara pasukan Mod juga telah menambah animasi bos baru dan pelarasan bergerak, jumlah besar animasi dan strategi senjata baru, sementara semua perisai telah meningkat dan beratnya meningkat dan beratnya dikurangkan, dengan “kesan pasif” baru yang diberikan kepada mereka juga.

Mod konvergensi cincin elden yang besar tiba dengan 24 halaman perubahan

Ini hanyalah hujung gunung es, kerana Google Doc 24 muka surat menggariskan minutiae setiap perubahan, membiarkan anda melihat dengan tepat apa yang anda ada dengan Mod Convergence Elden Ring. Bahagian yang mengejutkan adalah bahawa ini hanya pelepasan Alpha, yang bermaksud anda masih boleh mengharapkan beta dan pelepasan penuh di jalan, dengan Dark Souls 3 Konvergensi di sini untuk menundukkan anda selepas anda bermain Alpha sehingga ia selesai.

PCGamesn juga telah menjangkau pasukan kreatif pasukan pembangunan Paul “Couchjockey” Gooch untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang diharapkan dari Elden Ring Convergence Alpha dan seterusnya, jadi pastikan ia dikunci di sini untuk itu untuk itu.

Sementara itu, pos Elden Ring DLC ​​LinkedIn seolah -olah menunjukkan bahawa pengembangan telah dibangunkan di dariSoftware untuk beberapa waktu. Kami juga mendapat semua yang anda perlu tahu mengenai Studio seperti Souls yang terbaru, dari pencarian Elden Ring yang paling menggembirakan ke Elden Ring terbaik yang dibina di tanah antara.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.

Elden Ring: Konvergensi adalah mod pembaikan besar yang “tidak mahu merasa seperti mod”

Elden Ring: Mod Convergence bertujuan untuk “menghormati” dan memperluas gelaran terbuka dari Software.

Artikel oleh Will Nelson penyumbang
Diterbitkan pada 4 Julai 2022

Mod boleh melampaui meletakkan teletubbies di kiri 4 mati. Mereka boleh menulis semula solek keseluruhan permainan, mengubah cara mereka memulakan, atau membuat permainan yang baru untuk diri mereka sendiri. Reka bentuk yang besar, projek-projek berskala besar ini dapat meminjamkan kehidupan baru kepada permainan yang lebih lama atau meninjau semula bagaimana kita memainkannya, dan tahun ini Elden Ring mendapat satu mod sedemikian.

Dipanggil Elden Ring: The Convergence, ia akan menulis semula buku playbook sepenuhnya pada tajuk terbaru FromSoftware. Pasukan tujuh modders telah mula bekerja untuk menambah kelas, senjata, perisai, mantra dan bos baru ke permainan dunia terbuka, sementara remixing bagaimana pemain mendekati permainan dari awal lagi. Ini projek raksasa, dan satu yang mengikuti jejak langkah projek sebelumnya pasukan kecil, Dark Souls 3: The Convergence.

Untuk versi baru penumpuan ini, soalan utama saya adalah bagaimana pasukan akan menangani dunia terbuka Elden Ring, kerana pilihan reka bentuk itu dapat mengubah sepenuhnya bagaimana mod ini terbentuk. Gooch mengatakan ini bermakna bahawa tanah antara tidak akan mendapat tahap yang sama dengan “rawatan teliti” yang gelap, tetapi ini hampir boleh menjadi perkara yang baik.

.

Untuk mengelakkan masalah ini, Gooch berkata pasukan itu akan “memanfaatkan aspek dunia terbuka” Elden Ring. “Kami sedang bermain -main dengan idea pelbagai lokasi permulaan untuk kelas yang berbeza, tetapi saya tidak akan membuat apa -apa janji mengenai perkara itu sekarang.

“Idea kami sekarang ialah terdapat sepuluh atau 11 kelas permulaan dan sebaik sahaja anda memilih satu, anda akan memulakan permainan di bangunan kecil atau platform dalam beberapa pesawat ethereal,” kata Gooch. “Kemudian di platform akan ada bilangan mezbah tertentu yang boleh anda berinteraksi.

“Mezbah -mezbah ini kemudiannya subkelas. Contohnya, jika anda memulakan permainan sebagai pahlawan, akan ada tiga altar. Satu adalah untuk Gladiator (PowerStance fokus), satu untuk berserker (tumpuan dua tangan) dan satu akan menjadi dreadnought (senjata dan fokus perisai) “. Yang mengatakan, pasukan kini tidak mempunyai alat untuk menarik ini, tetapi itu tidak bermakna orang lain tidak akan menjadikannya dalam masa yang sama.

Untuk mencapai matlamat ini, Gooch mengatakan projeknya mempunyai proses perancangan “kemajuan”. “Saya meletakkan diri saya di kasut pemain yang telah membuat keputusan untuk membuat jenis watak tertentu dan melihat bagaimana ia akan dilakukan. Sekiranya permainan menyokong keputusan saya, maka hebat. Tetapi jika permainan meninggalkan saya dalam keadaan sejuk, saya akan membina jambatan untuk menyokong playthrough itu.

“Akhirnya, jambatan -jambatan itu menjadi lebuh raya perkembangan dan mewujudkan sistem di mana tidak ada pintu tertutup,” tambah Gooch.

Dengan projek saiz konvergensi yang mengubah bagaimana permainan berfungsi pada terasnya, jelas akan ada masalah yang berterusan dengan keseimbangan mod, dan Gooch menjelaskan bagaimana pengalaman sebelumnya telah menyiapkan pasukan untuk ini.

“Proses mengimbangi adalah kes Whack-A-Mole,” kata Gooch. “Anda menyesuaikan perkara -perkara yang paling tidak seimbang terlebih dahulu dan biarkan perkara -perkara tidak seimbang seterusnya memikat kepala hodoh mereka kemudian ulangi iklan nauseum. Tidak ada yang tergesa -gesa.”

Yang mengatakan, mendapatkan keseimbangan ini sempurna hampir mustahil, dengan pasukan sebaliknya berkomitmen untuk menghormati cabaran dari permainan darisoftware sebelumnya. Tahap penghormatan ini untuk genre jiwa berjalan jauh di dalam Gooch dan pasukannya, meluas ke ekspansi mereka sendiri dan kualiti keseluruhan pengalaman.

“Saya selalu berusaha menghormati cerita dan tema permainan asal. Memperluas Lore melalui Headcanon atau yang sering dipersetujui konsep membuka semua jenis pintu untuk reka bentuk asal, “jelas Gooch, sambil menambah” kami mempunyai standard yang sangat tinggi untuk menggilap dan persembahan. Kami tidak pernah mahu mod itu berasa seperti mod.”

Elden Ring: Konvergensi ditetapkan untuk menjadi salah satu tugas pemodenan terbesar memori baru. Bukan sesuatu yang dilakukan oleh pasukan, yang memahami tugas raksasa di hadapan mereka.

“Tidak seperti syarikat permainan, kami mempunyai manfaat masa dan kami melakukan ini hanya kerana kami menyukainya. Ini memberi kita peluang untuk menyelesaikan perkara dan mengembangkan perkara -perkara yang tidak dapat dilakukan oleh syarikat permainan.”

Sekiranya anda ingin menyokong pasukan penumpuan secara langsung, anda boleh menyemak Patreonnya. .

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!