Konteks sejarah sebenar dalam ‘Assassin’s Creed Origins’ | Fandom, Assassin’s Creed Origins: Tarikh Siaran, Penetapan, Dunia Terbuka, Pertempuran, Senjata, Pra-Pesanan-Semua yang Kita Ketahui | Pcgamesn

Assassin’s Creed Origins: Tarikh Siaran, Penetapan, Dunia Terbuka, Pertempuran, Senjata, Pra-Pesanan-Semua yang Kita Tahu

Makam juga membuat penampilan semula buat kali pertama sejak trilogi Assassin’s Creed 2, kecuali mereka sebenarnya berdasarkan makam Mesir sebenar kali ini. Dalam perjalanan Ezio, anda melakukan beberapa membingungkan dan platform dalam Florence’s Duomo dan Basilika St Mark Venice, tetapi kini nampaknya anda akan melakukan sesuatu yang serupa dengan mumia dan sarcophagi tambahan untuk syarikat yang menyeramkan. Makam, kedua -dua tanah dan bawah air, juga memberikan titik keupayaan dan ganjaran permainan lain setelah selesai untuk meningkatkan Bayek.

Konteks sejarah sebenar dalam ‘Assassin’s Creed Origins’

Assassin’s Creed: Asal Keluar pada 27 Oktober. Sebelum anda bermain permainan ini, patut dikaji semula sejarah Mesir kuno, tempoh di mana permainan ditetapkan. Asal ditetapkan semasa momen letupan dalam sejarah, dengan banyak drama dalam peperangan yang akan datang. Mesir kuno adalah tahap yang menarik – dan berdarah – untuk permainan video.

Latar belakang

Assassin’s Creed Origins ditetapkan pada 49 SM semasa kehidupan ratu yang paling terkenal di Mesir, Cleopatra. Kita mungkin ingat Cleopatra terbaik untuk romantisnya yang tragis dalam bermain Shakespeare, tetapi dia lebih daripada kecantikan yang suka. Dia adalah ahli politik yang bijak yang membuat peluang besar untuk dirinya sendiri dalam era yang sukar. Akhirnya, dia gagal, dan Rom menaklukkan kerajaannya.

Perlu diperhatikan bahawa kepada watak -watak Assassin’s Creed Origins, Mesir adalah tempat mitos dan kuno. Malah Rom Purba hanyalah permulaan yang baru berbanding dengan tanah lama ini. Pada 49 SM, piramid besar sudah berumur 2,500 tahun. Juga, anda harus memahami bahawa Mesir Firaun yang kita bayangkan dalam budaya popular telah jatuh berabad -abad sebelum masa ini. Tanah Sungai Nil telah diduduki oleh Nubia, Asyur, Persia, dan akhirnya orang Yunani di bawah Alexander the Great. Selepas Alexander meninggal dunia pada 323, Ptolemy umumnya saya mengambil negara untuk dirinya sendiri dan mengasaskan Dinasti Terakhir Mesir Kuno. Orang Yunani memerintah Mesir, bukan orang Mesir.

Wira fiksyen anda, Bayek adalah pertempuran Mesir asli tepat pada masa Dinasti Akhir ini jatuh. Dia adalah Medjay, kelas pahlawan kuno yang berkhidmat kepada Firaun asli. Dalam sejarah sebenar, Medjays hilang dengan kerajaan Mesir baru kira -kira 1000 tahun sebelum asal. Ini menjadikan Bayek sebagai anachronisme. Namun dia secara heroik meneruskan tugasnya untuk berjuang untuk orang Mesir lama selepas waktunya harus berakhir.

Perang saudara

Menjelang 49 SM, peraturan ptolemaik lama lemah dan dibahagikan. Selama berabad -abad Dinasti telah dipecahkan dengan pertengkaran kecil dan incest. Ratu Cleopatra bermula Asal Melawan perang dengan adiknya (dan suaminya), Ptolemy XIII. Dalam Perang Saudara ini, Ubisoft menghiasi perinciannya. Mereka telah menjadikan Ptolemy sebagai alat konspirasi proto-templar kuno. Yang jelas tidak ada. Ptolemy dalam sejarah sebenar hanyalah cara remaja yang lemah di atas kepalanya.

Sementara itu, Cleopatra telah “pergi asli.”Dia adalah ahli keluarganya yang pertama untuk keluar dari gelembung Yunani mereka di Alexandria dan sebenarnya mempelajari bahasa Mesir. Cleopatra bahkan membandingkan dirinya dengan dewi asli ISIS untuk memenangi orang asli untuk tujuannya. Isteri Bayek Aya adalah salah satu penyokong yang dimenangi oleh Ratu.

Persaingan dalam keluarga Ptolemy tidak dapat datang pada masa yang lebih buruk untuk Mesir. Rom berada di depan pintu mereka. Tidak ada tentera di dunia yang dapat mengalahkan orang Rom pada 47 SM – kecuali Roma lain. Satu -satunya perkara yang menahan orang Rom adalah peperangan sivil mereka sendiri yang membunuh kerajaan republik mereka yang dikasihi. Asal berlaku tepat seperti Republik Romawi berubah menjadi Empayar Rom. Mesir akan diseret ke peralihan berdarah itu.

Alexandria mendapati dirinya pelabuhan bebas terakhir yang tersisa di Mediterranean. Tetapi sekarang jeneral Rom yang paling hebat, Julius Caesar sedang berlayar ke bandar. Caesar baru sahaja memenangi Perang Saudara Rom yang terkini, mengalahkan saingannya Pompey the Great. Pompey melarikan diri ke Mesir, membuka negara sehingga permainan politik Rom yang mematikan. Cleopatra dan Ptolemy kedua -duanya tahu bahawa sesiapa yang memenangi Caesar sebagai sekutu pasti akan memenangi Mesir. Tetapi bolehkah Mesir bertahan dengan rakan seperti Caesar? (Spoiler: Ia tidak boleh.)

Acara yang akan datang

Sekiranya anda mengetahui sejarah anda, anda boleh membuat spekulasi di mana Assassin’s Creed Origins akan pergi. Perang antara Ptolemy dan Cleopatra hanyalah tindakan pertama 20 tahun peperangan. Sepanjang tahun -tahun akan datang, setiap pemimpin yang telah kami sebutkan setakat ini akan dibunuh atau membunuh diri. Puak akan berubah dengan cepat. Asal Setakat ini telah menunjukkan bahawa ia akan meliputi sekurang -kurangnya beberapa tahun pertama. Tetapi kita tahu kisahnya berterusan. Pusingan seterusnya akan melihat pengganti Caesar, Mark Antony dan Augustus, menyeret Mesir ke dalam pertempuran terakhir.

Bayek akan mendapat banyak kerja sebagai pembunuh pada tahun -tahun terakhir Ptolemaic Mesir. Alexandria akan menjadi tapak pertempuran jalanan berdarah antara legionari Rom dan orang-orang Yunani. Treler juga menunjukkan kepada kita pertempuran tentera laut, mungkin pertempuran tegas dari Sungai Nil. Dengan sisi berubah begitu cepat di era ini, sekutu mungkin menjadi penjahat. Cleopatra kelihatan seperti sekutu, tetapi dia boleh menjadi bos terakhir. Julius Caesar akan menjadi sasaran pembunuhan yang paling terkenal dalam sejarah dunia. Saya tidak dapat membayangkan Assassin’s Creed hilang itu.

Adalah Asal akan diregangkan di semua peristiwa ini, atau adakah ubisoft sudah merancang sekuel? Kita hanya perlu menunggu dan melihat berapa banyak sejarah Ubisoft boleh menjejalkan Assassin’s Creed Origins Dalam beberapa minggu.

Assassin’s Creed Origins: Tarikh Siaran, Penetapan, Dunia Terbuka, Pertempuran, Senjata, Pra-Pesanan-Semua yang Kita Tahu

Assassin's Creed Origins Piramid

Assassin’s Creed jauh lebih jauh daripada yang pernah dilakukan sebelum ini, ke Mesir Kuno dan Asal -usul Persaudaraan Pembunuh. Setelah mengambil setahun, entri baru ini dalam siri mengubah formula dengan set sistem yang dirombak. Apa yang berbeza? Apa yang telah kembali? Inilah segala yang kita tahu.

Lihatlah semua kemahiran yang akan anda buka sebagai Bayek dengan Panduan Kemampuan Asal Assassin Creed kami.

Tarikh Siaran Asal Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins keluar pada 27 Oktober untuk bersaing dengan gelaran lain musim cuti ini. Ini bukan satu kejutan besar, memandangkan siri ini selalu begitu popular, jadi ia sepatutnya tidak mempunyai masalah untuk mengatasi jualan tersebut.

Assassin’s Creed Origins Setting

Kami kembali ke Mesir Kuno untuk Asal Assassin’s Creed Origins. Semasa di sana, kami bermain sebagai Bayek dari Siwa; Yang terakhir dari perintah ketenteraan Mesir yang dipanggil medjay. Oleh kerana medjay dipilih oleh firaun, mereka dianggap pada dasarnya dipilih oleh tuhan -tuhan. Ia juga menjadikan Bayek sejenis penjaga penjaga yang tugasnya menghukum ketidakadilan dengan kekerasan. Kisah ini berlaku semasa tempoh sementara antara Empayar Macedonia dan Kerajaan Ptolemaik, kira -kira 300 SM.

Bayek adalah proto-assassin pada usia tiga puluhan dan dianggap sebagai wira di kampung halamannya. Tetapi dia memandang ke bawah sebagai mabuk yang tidak perlu dari masa lalu oleh orang-orang di kawasan Ptolemy yang lebih banyak Yunani-Medjay menjadi usang apabila Firaun kehilangan kuasa mereka sebagai penguasa tertinggi Mesir.

Peristiwa Asal Assassin’s Creed ditetapkan menentang latar belakang pertembungan tamadun. Terdapat perjuangan yang semakin tegang antara Firaun dan Boy King Ptolemy XIII, Cleopatra (yang diasingkan Ptolemy), dan Julius Caesar dari Tentera Rom yang memajukan. Seperti masa ini, kematian orang Mesir dan Cleopatra yang akan berlaku sebagai penguasa Mesir yang terakhir, perkara mungkin tidak akan berakhir dengan baik.

Kami juga tahu tentang penjahat teduh permainan, Perintah Orang dahulu, yang nampaknya menggantikan Templar sebagai Assassin’s Creed Origins ‘Big Bad. Treler permainan di atas menggambarkan mereka sebagai “tokoh misteri, tersembunyi dan tidak berwajah. Mereka mengawal firaun dari bayang -bayang.”Bercakap kepada Bayek secara langsung, kami diberitahu bahawa perintah misteri dan berkuasa ini mengancam Mesir sendiri dan menjadi alasan kesakitan kami. Nampaknya orang -orang ini adalah pencetus yang menetapkan Bayek dalam pengembaraannya.

Bayek diiringi dalam perjalanannya dengan watak -watak lain yang boleh dimainkan, tetapi, tidak seperti Jacob dan Evie Frye dalam sindiket, anda hanya boleh memainkannya dalam misi tertentu.Satu -satunya yang kita tahu setakat ini ialah isterinya Ayaof Alexandria. Aya bukan ahli Medjay, tetapi dia menyokong misi mereka melalui kaedahnya sendiri. Lebih khusus lagi, terperinci dalam ringkasan penarafan ESRB Assassin’s Creed Origins, telah muncul bahawa Bayek dan Aya ditugaskan untuk mengambil perintah rahsia yang mengancam kuasa Cleopatra. Kami juga tahu bahawa perkahwinan pasangan itu melahirkan persaudaraan misteri dalam beberapa cara.

pembunuh

Sedikit yang diketahui setakat ini tentang mana -mana naratif merangka hari moden, walaupun nampaknya telah disahkan bahawa ia akan kembali dalam Asal Assassin’s Creed dalam beberapa kapasiti. Dalam video dari Pythonskanhd, karya seni di halaman yang tidak dibuka secara tidak sengaja dari Dawn of the Creed Edition nampaknya menunjukkan seorang askar abstergo moden. Hari Moden telah menjadi sebahagian daripada setiap permainan Creed Assassin ke tahap yang lebih besar atau lebih rendah dan memberi tumpuan kepada perselisihan yang berterusan antara Assassins dan Templar, yang terbentang sepanjang sejarah hingga ke hari ini. Assassin’s Creed Syndicate membatasi aspek dunia moden untuk beberapa cutscenes sinematik.

Sesuatu yang kita tahu ialah tidak ada anomali masa yang melangkah di Assassin’s Creed Origins kerana terdapat dalam Perpaduan dan Sindiket. Walau bagaimanapun, terdapat elemen yang sama yang bermain dengan idea Assassin’s Creed Origins sebagai metanarratif bersejarah, seperti yang dikatakan oleh Ismail dalam temu bual dengan majalah Edge: “Kami bersenang -senang dengan fakta bahawa kita sebenarnya tidak berada di Mesir, kita ‘ semula di dalam animus. Tetapi mereka bukan masa anomali, seolah -olah.”

Dua kumpulan peminat pembunuh telah sibuk menyahkod beberapa hieroglyphics yang tersembunyi dalam pengiklanan permainan. Orang -orang yang berdedikasi ini telah bersetuju bahawa bahagian -bahagian teks itu membaca moto siri: “Kami bekerja dalam kegelapan, untuk melayani cahaya.”Juga, mereka telah menerjemahkan frasa:” Tidak ada yang benar, semuanya dibenarkan.”

Assassin’s Creed Origins Open World

pembunuh

Satu pencapaian besar telah dilakukan untuk Assassin’s Creed Origins – Ubisoft telah mencipta semula semua Mesir. Mungkin tidak skala (mengembara melalui gurun 1: 1 tidak boleh menjadi sangat menyeronokkan) tetapi ia masih merupakan tugas besar yang diharapkan dapat menghasilkan hasil yang mengagumkan. Sememangnya, ini bermakna peta besar yang ditunjukkan di atas; Hampir sepuluh kali lebih besar daripada sindiket, dengan banyak bandar.

Di peta kita dapat melihat Memphis, yang dikira untuk sebahagian kecil dunia keseluruhan. Itu, kita tahu, cukup besar untuk menyaingi saiz kota Assassin’s Creed, tanpa sebarang masa beban walaupun memasuki bandar -bandar utama. Blimey. Banyak piramid dalam permainan juga cukup besar, juga: Redditor Crossingeden menyatakan bahawa meluncur ke bawah bahkan piramid kecil mengambil masa kira -kira 12 saat.

Sebahagian daripada cara mereka menangkap semua Mesir adalah dengan mewujudkan kawasan yang ditetapkan. Dalam temu bual di blog Ubisoft Ashraf Ismail, pengarah permainan Assassin’s Creed Origins, mengatakan bahawa mereka cuba memamerkan kawasan Mesir yang berbeza sebagai “Taman Permainan yang Sempurna.”

“Kami tahu bahawa orang, ketika mereka berfikir Mesir, mereka berfikir padang pasir,” kata Ismail. “Tetapi Mesir lebih banyak daripada itu. Anda mempunyai Delta Sungai Nil, anda mempunyai Sungai Nil, anda mempunyai banyak oasis.”

Demo E3 menunjukkan sebahagian kecil dari satu rantau, faiyum, dan terdapat kawasan selanjutnya yang merangkumi negara, mungkin untuk memadankan kawasan dan ekosistem yang berbeza.Mesir yang disampaikan oleh Assassin’s Creed Origins mungkin tidak benar -benar faktual, tetapi Ubisoft Montreal membenarkan pasukannya mencampur fantasi dan realiti untuk membuat Vistas Epic Game. Gaya Seni Painterly juga diilhamkan oleh cat air artis bersejarah David Roberts.

Inspirasi telah jelas diambil dari Black Flag dengan cara anda menavigasi dunia terbuka dengan bot. Dalam pratonton video IGN di bawah, kita melihat pembuatan bandar Memphis yang tidak wujud di Asal-usul, di mana rangkaian saluran membolehkan anda melihat semua daerahnya dari air, serta memaksakan Istana Diraja dan Kuil Ptah. Kami juga mengintip kepelbagaian penduduk dan persekitaran di Memphis, sebuah bandar yang sudah berusia 3000 tahun pada masa pemain mendapati, dari dok ke gandum dan daerah komersial yang sibuk.

Sesuatu yang penting di sini ialah sudut pandangan, ruji Creed Assassin, sedikit berbeza. Daripada digunakan untuk mendedahkan peta mereka membuka kunci mata dan pencarian pantas. Anda boleh melakukan perjalanan di antara lokasi yang tidak dikunci dengan menggunakan kuda, unta, kereta, atau bot yang ditumpuk di sepanjang tebing sungai, untuk mendapatkan di seluruh negara.

Siklus siang dan malam di dunia menawarkan pelbagai peluang yang lebih besar. Pada waktu malam, banyak NPC telah tidur, meninggalkan jalan -jalan kosong untuk anda membuat pendekatan anda. Dan jika sasaran anda telah terselip untuk malam itu juga, itu hanya pemilihan yang mudah. Haiwan semua mempunyai kitaran hayat, jadual, dan agenda juga: Ubisoft memanggil ‘meta ai’ ini.Dengan bermeditasi gaya Witcher-3, anda boleh memilih sama ada penutup kegelapan atau siang hari paling sesuai dengan misi anda.

Diilhamkan oleh pemburu Mongolia kuno, Bayek mengambil helang emas dengannya dalam pengembaraannya yang dipanggil Senu. Sahabat Eagle ini memberikan Bayek pemandangan langit yang tinggi dari landskap, membolehkannya bergerak pantas tanpa keluar ke menu.

Assassin’s Creed Origins Fight

Salah satu perubahan besar kepada formula Creed Assassin adalah sistem tempur yang dirombak. Melawan mekanik kini berakar umbi dalam stamina dan adrenalin. Mengganggu dan mengelak berjaya membina meter adrenalin anda, yang membawa kepada menyelesaikan musuh anda dengan serangan yang mencolok. Ini termasuk ‘mod fury’ di mana anda boleh turun ke seluruh neraka pada musuh anda selama sepuluh saat.

Bayek juga dilengkapi dengan perisai, menambah elemen pertahanan baru; ia boleh digunakan untuk membelokkan serangan masuk dan mengetuk musuh kembali. Terdapat juga sistem Parry, yang anda akan kenal dari mana-mana permainan seperti jiwa: jika anda masa perisai anda dengan betul, anda boleh mencetuskan lawan anda dan meninggalkan mereka terdedah kepada kerosakan tambahan. Juga dipinjam adalah mengelak, yang boleh anda tumpukan sehingga tiga kali sebelum stamina anda diisi semula.

Di samping. Anda tidak semestinya kekal rahsia.

Terdapat juga sistem pengesanan hitbox yang baru diperkenalkan dengan Assassin’s Creed Origins. Di mana dalam permainan sebelumnya dalam siri ini anda hanya akan menekan butang serangan ketika dalam pertempuran, kini anda sebenarnya harus berusaha bersepadu untuk menuju ke arah sasaran anda. Ini bermakna mungkin untuk mengayunkan dan terlepas tanpa melakukan apa -apa kerosakan, dan berpotensi meninggalkan diri anda terbuka untuk mengambil kerosakan yang meningkat. Dengan itu, pelbagai senjata anda, kelajuan, dan beban musuh anda menjadi lebih penting.

pembunuh

Perkara penting untuk diambil dari asal-usul adalah bahawa ia sedang dilahirkan semula sebagai tindakan-rpg. Malah, kami akan pergi sejauh mengatakan bahawa permainan ini mempunyai mata pada Witcher 3: Mahkota RPG Wild Hunt. Ini bermakna kebolehan yang tidak dapat dikunci, seperti yang dilihat dalam pokok kemahiran, tetapan kesukaran, dan langkah ke arah sistem yang dikawal oleh XP. Sepanjang permainan, musuh akan disamakan, dan mengambil musuh yang lebih tinggi akan gagal dalam pembunuhan tunggal. Sasaran dalam misi cerita akan sentiasa berada di tahap anda, tetapi anda akan mendapati ia cukup mustahil untuk kekal tidak dapat dikesan di kawasan yang dihuni oleh watak yang lebih kuat.

Pilihan anda ketika menghampiri pertempuran juga mempunyai sedikit makeover RPG; Walaupun anda tidak memilih kelas, item yang tersedia untuk anda membolehkan anda memainkan peranan seperti pahlawan, ranger, atau penyangak. Bayek boleh menggunakan busur dan anak panah, yang bermaksud siri ini kini mempunyai pertempuran jarak jauh sepenuhnya. Terdapat juga kemahiran untuk mengawal anak panah itu; membongkok mereka pertengahan untuk memastikan bahawa kepala kepala yang penting.

Unsur -unsur RPG melewati rampasan dan gear; musuh yang dibunuh menjatuhkan barang, senjata, dan perisai yang semuanya berada di tahap yang berbeza (yang terakhir kini disahkan disesuaikan). Ia harus pergi tanpa berkata, tetapi anda ingin memastikan anda mempunyai barangan terbaik yang dilengkapi sebelum mengambil sasaran peringkat tinggi anda. Anda juga boleh memilih untuk meningkatkan gear anda dengan kerosakan racun atau berdarah, dengan jenis kerosakan yang anda hadapi di atas kepala sasaran anda, sama dengan tindakan-rpgs.

Anda hanya boleh mengambil bilangan jenis peralatan yang terhad dengan anda: anda mempunyai perisai, senjata huru -hara, dua busur, dan alat. Anda juga mempunyai akses ke gunung, mulai dari kuda tipikal anda hingga unta dan kereta. Di samping itu, jika anda membeli keupayaan tertentu, anda boleh menjinakkan haiwan dari hippos ke buaya dan hyena untuk menyokong anda dalam pertempuran.

Jenis musuh yang berbeza direka untuk mengeluarkan anda dari zon selesa anda dan meneroka sistem tempur baru. Brutes perlahan, tetapi konfrontasi dengan kerosakan yang tinggi; Supers adalah tentera elit yang memerintahkan penghormatan pangkat-dan-fail dan mesti disandarkan untuk membuat kesilapan; Dan pemangsa jarang menghadap ke kepala, lebih suka menggunakan bom dan tipu muslihat untuk mendapatkan kelebihan mereka. Pergaduhan Boss kelihatan lebih kerap di Assassin’s Creed Origins, muncul sebagai pergaduhan pilihan atau dalam pertanyaan sampingan daripada hanya misi cerita.

Secara keseluruhannya, pertempuran itu kelihatan lebih menyerupai permainan seperti The Witcher 3 dan Dark Souls, menandakan langkah siri yang jelas dari Stealth ke Fokus Berorientasikan Tindakan.Penarafan ESRB untuk Assassin’s Creed Origins menunjukkan bahawa ia boleh menjadi gelap seperti witcher, juga, dengan cutscenes yang melibatkan pembunuhan bayi, seks, dadah, dan beberapa perkataan yang sangat nakal.

Sneaking hampir pasti komponen utama, tetapi kami akan mengatakan bahawa perasaan keseluruhan permainan bersandar lebih dekat dengan RPG dunia terbuka daripada permainan stealth. Pertempuran baru ini tidak ragu -ragu untuk mengambil sedikit masa untuk membiasakan diri, dan nampaknya seperti arena gladiator baru adalah tempat yang sempurna untuk belajar dan mengasah kemahiran pembunuh anda.

Arena juga baru kepada asal -usul dan mereka akan memberi anda cabaran yang serius. Mereka mula kecil tetapi akhirnya akan berkembang menjadi coliseums yang rumit dengan penonton yang menderu, menderu di mana anda menghadapi gelombang musuh yang memuncak dalam bos terakhir. Kadang -kadang anda hanya dibenarkan menggunakan jenis senjata tertentu, tetapi setiap arena dan bos disesuaikan dengan beban yang ada. Anda menunjuk ke arah arena dalam garis usaha utama, tetapi terdapat banyak pilihan yang boleh dilakukan yang dapat memberikan ganjaran yang besar kepada penakluk mereka.

Dalam demo permainan Assassin’s Creed Origins dengan IGN, Ismail mengulas mengenai kepentingan baru pertempuran tetapi juga menekankan peranan berterusan stealth: “Untuk AC kami selalu berusaha untuk menolak sistem pertempuran kerana pertempuran adalah penting bagi kami. Ia sama pentingnya dengan Stealth. Terutama dalam kempen ini, kami banyak bercakap tentang pertempuran tetapi saya akan memberitahu orang bahawa kami menolak pertempuran sama seperti.”

Kami juga tahu bahawa asal -usul mempunyai pergaduhan geng spontan. Faksi NPC dengan agenda saingan berlimpah permainan, dan kadang -kadang mereka tidak dapat membantu tetapi turun ke dalam sekerap.

Semua dimaksudkan untuk menjadikan NPC berasa lebih nyata, itulah sebabnya Ubisoft telah memberi mereka jadual harian mereka sendiri. Musuh mempunyai tahap tekanan mereka sendiri: Sekiranya kumpulan pemberontak menyerang kubu dan menyerah, komander musuh akan terlalu tertekan untuk tidur. Ini kemudian membolehkan Bayek membawanya keluar dengan cara lain.

Permainan Assassin’s Creed Origins

Mendaki telah dirombak jauh dari asal -usul. Sekarang, jika anda dapat melihatnya – atau jika Senu telah membantu anda meluangkan masa – anda boleh memanjatnya. Ini bermakna anda akan dapat merangkak pokok, wajah tebing, dan gunung, bukan hanya bangunan. Piramid itu sendiri agak rumit, walaupun; masing -masing adalah teka -teki navigasi yang memerlukan sedikit pemikiran untuk mencapai tahap yang paling tinggi. Pendakian yang lebih baik datang berguna apabila anda mencari koleksi: papyrus adalah salah satu yang boleh diumumkan seperti itu, dan setelah selesai set keseluruhan, membawa anda ke lokasi rampasan tersembunyi di suatu tempat di peta.

Sangat sedikit dunia terbuka terkunci di Assassin’s Creed: Asal, jadi anda boleh menangani kawasan endgame dari awal jika anda suka menjadi masokis. Senu akan berguna dalam situasi ini untuk meluaskan tahap musuh yang menunjukkan jika kawasan tertentu dipadankan dengan betul kepada anda.

Makam juga membuat penampilan semula buat kali pertama sejak trilogi Assassin’s Creed 2, kecuali mereka sebenarnya berdasarkan makam Mesir sebenar kali ini. Dalam perjalanan Ezio, anda melakukan beberapa membingungkan dan platform dalam Florence’s Duomo dan Basilika St Mark Venice, tetapi kini nampaknya anda akan melakukan sesuatu yang serupa dengan mumia dan sarcophagi tambahan untuk syarikat yang menyeramkan. Makam, kedua -dua tanah dan bawah air, juga memberikan titik keupayaan dan ganjaran permainan lain setelah selesai untuk meningkatkan Bayek.

pembunuh

Ismail mengesahkan banyak majalah PlayStation rasmi: “Kami mempunyai beberapa makam dalam permainan, dan mereka terdiri daripada menjadi teka -teki klasik untuk teka -teki navigasi dan cabaran navigasi … jadi kami meletakkan banyak usaha untuk mencipta makam -makam ini. Segala -galanya yang sebenarnya diketahui kita telah memetakannya, kita mempunyai imej, kita mempunyai penyelidikan yang telah dilakukan di makam, kita sebenarnya cuba meniru sedekat mungkin.”

HUD boleh disesuaikan, dari selalu ke Selalu ke Versi Inbetween Dinamik. Bagi yang terakhir, di makam, HUD menghilang untuk membantu penjelajahan dan meningkatkan rendaman dan bukannya membuat anda menjenguk di sudut skrin untuk ikon.

Apabila anda tidak bertempur, mencuri, atau menembusi khazanah di makam, Bayek melepaskan kemahiran detektif dalamannya dalam ‘kawasan penyiasatan’. Dalam gaya Batman Arkham dan Witcher 3 yang benar, dalam beberapa misi, anda perlu mencari petunjuk seperti noda darah untuk menyelesaikan misi-seperti yang anda lihat dalam tangkapan skrin di bawah.

pembunuh

Kami tahu bahawa sistem pencarian telah direka untuk membolehkan anda melakukan multitask. Dengan kata lain, anda tidak akan dipaksa untuk berhenti dan gagal misi semasa anda untuk memulakan yang lain. Ini adalah perkara yang baik untuk dunia RPG terbuka yang mempunyai beratus -ratus pencarian sampingan untuk menangani. Tiada satu pun dari ini adalah misi tailing, terima kasih Osiris.

“Ada beberapa orang yang tidak peduli dengan stealth,” kata Ismail kepada Edge. “Terdapat kekecewaan apabila anda mempunyai misi yang menuntut anda bermain dengan senyap dan bahkan akan menghina anda jika anda tidak melakukannya. Kami tidak mahu membuat misi seperti itu lagi. Kami mahu ia menjadi lebih terbuka.”

Mungkin anda tidak mahu membunuh orang dan, sebaliknya, lebih berminat dalam sejarah? Pada awal tahun 2018, kemas kini percuma untuk Assassin’s Creed Origins akan termasuk mod ‘Discovery Tour’. Di sini, pertempuran dan pencarian akan dimatikan sehingga anda dapat mengalami Mesir kuno sebagai muzium maya. Beri Mod Tour Discovery Pergi Jika anda benar-benar ingin menenggelamkan gigi anda ke dalam sejarah yang kaya dengan permainan, di mana lawatan berpandu dengan teks, suara, dan gambar sebenar akan membantu menggambarkan kehidupan seperti pada masa itu.

Assassin’s Creed Origins Senjata

Terdapat 160 senjata unik dalam permainan, berpecah kepada kategori yang direka untuk memenuhi situasi yang berbeza. Di sisi huru -hara kami mempunyai lapan kategori dan anda akan dapat melengkapkan pedang, pedang sabit, bilah dwi, ​​kelab berat, bilah berat, scepters, dan tombak. Berjuang dengan penumbuk kosong juga pilihan.Apabila anda sampai ke akhir permainan, anda akan mendapat senjata legenda dengan faedah tambahan.

Terdapat empat jenis busur: pemburu (jenis busur yang lebih tradisional), api cepat (jelas), pahlawan (kerosakan yang tinggi, tetapi miskin pada jarak jauh), dan pemangsa (busur sniper dilengkapi dengan pemidang tilik). Ya, itu pada dasarnya skop pada busur 300 SM.

Dalam gaya jauh, busur digunakan sebagai gangguan, seperti membuka sangkar haiwan berdekatan. Di samping itu, anak panah api tersedia untuk menetapkan bot atau periuk minyak terbakar.

Pembunuh

Anda boleh memegang dua busur dan dua senjata huru -hara pada bila -bila masa, tetapi inventori yang tidak terhad bermakna anda boleh menukarnya dengan mudah untuk barang -barang yang berbeza dari koleksi anda. Berhati -hati untuk tahap jarang gear anda: Seperti Borderlands, peralatan anda meningkat dalam nilai dan potensi ketika mereka pergi dari biasa (biru) hingga jarang (ungu) dan legenda (emas).

Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah bilah tersembunyi yang terkenal tidak semestinya membunuh segera sekarang: anda perlu terus menaik tarafnya untuk menjadi berkesan. Dan ini bukan hanya bilah tersembunyi sama ada: Terdapat tahap perkembangan untuk semua senjata dan alat Bayek, tetapi anda perlu merampas bahan yang diperlukan untuk memperbaiki barang anda. Sekiranya tahap sasaran anda terlalu tinggi, bukannya ‘membunuh’ yang muncul di atas kepala mereka, ia akan menjadi ‘serangan stealth’-jadi bersiaplah untuk serangan balas musuh anda. Juga, bersiaplah untuk menyelesaikannya dengan cepat, sebelum mereka dapat menyalakan Brazier kem mereka untuk meminta bala bantuan.

Kemampuan pokok mengikat ke dalam gear anda, membolehkan anda membuka kunci perkara seperti firebombs atau awan racun sebaik sahaja anda berkembang cukup jauh, atau bahkan menjinakkan singa untuk membantu anda keluar. Menggunakan Alam Sekitar Buffs Senjata Anda, contohnya, anda boleh menggerakkan anak panah anda ke arah obor yang dipasang di dinding yang mendapat resipi untuk beberapa musuh panggang. Di atas jeritan mereka, anda akan tahu bahawa musuh anda terbakar kerana kerosakan ditunjukkan secara berangka di samping sasaran anda, dan juga ditunjukkan dalam amber.

Assassin’s Creed Origins Pre-order

Terdapat enam (?!) Versi yang berbeza dari Assassin’s Creed Origins yang anda boleh pra-pesanan untuk PC. Terdapat permainan asas, dengan misi bonus yang dipanggil Rahsia Piramid Pertama untuk Pra-pesanan, dan edisi Deluxe yang merangkumi peta dunia fizikal, soundtrack rasmi, misi eksklusif yang dipanggil Ambush at Sea, dan Pek Desert Cobra, yang mempunyai koleksi senjata, pakaian, dan kuda dengan gading. Naik taraf itu ke edisi emas dan anda juga akan memasuki pas musim.

Jika anda seorang peminat dengan wang tunai untuk ganti, anda boleh melabur dalam salah satu varian yang lebih rumit. Edisi Tuhan datang dalam kotak emas yang mencolok dan termasuk buku seni dan patung Bayek di Sekhmet, serta segala -galanya dalam Edisi Emas. Seterusnya di The Lavish-O-Meter adalah subuh edisi Creed, yang membungkus semua itu di ditambah azimat, kad seni, dan buku keluli. Patung itu digantikan dengan yang lebih besar dari Bayek dan Eagle Senu juga.

Itu meninggalkan subuh besar edisi legenda kredo, yang menggantikan patung Bayek dengan yang sama yang lebih besar dan diperbuat daripada resin. Terdapat empat lithograph di dalam kotak yang juga memanaskan £ 699 ini.99 perjanjian. Jika anda mempunyai 100 mata Uplay, anda boleh mendapatkan 20% dari pembelian seterusnya di kedai Ubisoft, yang termasuk Assassin’s Creed Origins.

pembunuh

Terdapat tambahan pasca pelancaran dan kandungan lulus musim untuk permainan-garis masa yang dipaparkan di atas. Sejak 17 Oktober, tarikh pelepasan Assassin’s Creed Origins, anda boleh memanfaatkan cabaran harian pelik nomad dan mod foto secara percuma. Satu lagi cabaran percuma adalah percubaan tuhan -tuhan, di mana anda boleh bertempur melawan dewa -dewa Mesir yang besar, dan akan tersedia 15 hari selepas dibebaskan. Awal 2018 adalah ketika Mod Penemuan seperti Muzium dan Gladiator Arena Horde Mode Lands.

Lootboxes telah muncul dalam pelbagai jenis permainan sejak Overwatch, tetapi kami gembira dapat mengetahui bahawa anda tidak boleh membelanjakan wang dunia sebenar dalam lootboxes Assassin’s Creed Origins. Sebaliknya, anda hanya membelinya dengan mata wang dalam permainan dari NPC yang dipanggil REDA, jika anda mempunyai banyak wang tunai dan mewah berjudi.

Keperluan Sistem Asal Assassin’s Creed Origins

Keperluan sistem Assassin’s Creed Origins telah diturunkan. Oleh kerana permainan telah berubah menjadi RPG besar -besaran, ia mungkin menguji pelantar anda. Semak mereka di bawah dan lihat apakah PC anda akan memotongnya:

Keperluan minimum:

  • OS: 64-bit Windows 7 atau lebih baru
  • CPU: Intel Core i5-2400s atau AMD FX-6350
  • Kad Video: Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD R9 270 (2048 MB VRAM dengan Shader Model 5.0 atau lebih baik)
  • RAM: 6 GB

Keperluan yang disyorkan:

  • OS: 64-bit Windows 7 atau lebih baru
  • CPU: Intel Core i7- 3770 atau AMD FX-8350
  • Kad Video: Nvidia Geforce GTX 760 atau AMD R9 280x (3GB VRAM dengan Shader Model 5.0 atau lebih baik)
  • RAM: 8 GB

Trailer Assassin’s Creed Origins

Treler Assassin’s Creed Origins di sini ada di sini. Bersedia untuk meneroka kawasan Mesir kuno yang indah di bawah:

Assassin’s Creed Origins ada di sini. Dapatkan rasa yang lebih besar dari penetapan Mesir dengan treler tindakan ‘I Am’ Live:

Ubisoft telah memecahkan kandungan pasca pelancaran dan musim untuk Assassin’s Creed Origins.

Ketahui lebih lanjut mengenai Bayek dan rumah Mesirnya di ‘Kelahiran Treler Persaudaraan.

Jadi ini adalah treler Origins Creed Assassin yang pelik. Secara ringkasnya, Assassin’s Creed memenuhi yang terburuk dari Prequel Star Wars. Kerana, alasan.

Ubisoft duduk dengan beberapa soalan peminat yang memberi tumpuan kepada kisah Assassin’s Creed Origins dalam video ini di bawah.

Dapatkan sekilas di The Assassin’s Creed Origins Story dalam treler ‘Game of Power’ Gamescom 2017.

Dalam treler Cinematic Gamescom 2017, kita dapat melihat lebih banyak perjuangan kuasa Bayek yang perlu dihadapi di tengah -tengah Assassin’s Creed Origins.

Yang paling penting dari treler setakat ini, video permainan lima minit ini menunjukkan banyak elemen baru asal. Lihat UI yang disegarkan, Memanah Perlahan-gerakan, Visi Eagle seperti Drone, dan Dunia Terbuka Baru yang indah.

Treler E3 adalah sedikit reel mendesis, mempamerkan gambar rekreasi Ubisoft dari Mesir kuno. Kami mendapat nasib baik di hidupan liar dan beberapa pelbagai landskap, serta beberapa wabak keganasan sinematik.

Di sini kami sedang berbual tentang pemikiran kami mengenai Assassin’s Creed Origins di E3 2017.

Misteri Treler Mesir tidak menunjukkan permainan, tetapi menawarkan lanskap dalam enjin. Ia pasti kelihatan seperti tempat yang indah untuk menikam yang baik.

Itulah yang dapat kami ceritakan mengenai Asal Assassin’s Creed Asal. Ia baru sahaja dibebaskan, jadi diharapkan burung helang pintar akan memberitahu kami lebih lanjut mengenai ciri -ciri yang akan datang yang dilihatnya sambil mengintai pejabat Ubisoft tidak lama lagi.

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.