Kombos Finn Berguna di Multiversus – Finn – Watak | Multiversus | Gamer Guides®, Finn the Human/Combos | Multiversus Wiki | Fandom

Multiversus Wiki

Keluar dari perniagaan menurunkan kos semua barang di kedai Finn dengan 200 emas selama 10 saat selepas sekutu Finn berdering. Sekiranya Finn pernah mencapai 100 kerosakan, diskaun ini mencetuskan dan bertahan sehingga lawan menghapuskannya.

Gabungan Finn Berguna di Multiversus

Oleh

Finn adalah salah satu watak terkuat dalam permainan, dengan pedang hitbox yang kuat dan kelajuan menjadikannya pejuang yang mematikan. Walaupun wataknya kuat, pemain boleh mendapat lebih banyak watak dengan mendapat mahir dengan kombo terbaik di Multiversus.

Langkah dompet duit syiling spin adalah kemahirannya yang paling mematikan yang anda mahu combo

Langkah dompet duit syiling spin adalah kemahirannya yang paling mematikan yang anda mahu combo.

Gabungan Finn Terbaik di Multiversus¶

Terdapat banyak jenis kombo yang boleh anda lakukan dengan Finn, mulai dari kombo mendatar untuk menjana emas, dan khas menegak untuk menghabiskan emas anda untuk kerosakan besar. Idea di sebalik Fiins Combos di Multiversus adalah untuk diamalkan dengan baik dengan kemahiran asas Finn, yang membolehkan anda menangani banyak kerosakan awal dan kemudian mendapatkan cukup emas untuk membunuh pukulan.

Nota: Ikon Xbox

Kami bermain menggunakan pengawal Xbox, jadi kami telah memasukkan ikon Xbox ke dalam Panduan Kombos Finn. Sekiranya anda menggunakan pengawal dualshock, kemahiran adalah kemahiran x yang sedikit berbeza adalah persegi, sementara kemahiran y adalah segitiga.

Beberapa kombo Finn tanah yang paling boleh dipercayai di Multiversus adalah:

 • Serangan Sampingan> Serangan Sampingan> Serangan UP (kombinasi platform penjanaan emas standard)
 • Serangan sampingan> Neutral> Up atau Down (cincin combo, sama ada melonjak seseorang di tepi atau skybox cincin keluar)
 • Serangan Sampingan> Neutral> Serangan Sampingan> Serangan Sampingan> Khas UP (kombo yang menghasilkan emas dan kemudian membelanjakannya untuk menangani kerosakan yang lebih baik pada serangan spin duit syiling anda. Hanya berdaya maju pada kesihatan yang lebih rendah kerana neutral akan melancarkan musuh)

Jika anda mencari beberapa kombo menegak yang baik, anda boleh menggunakan gabungan:

 • Neutral> Udara Turun> Udara Neutral> Up Air> Udara Khas . (Peralihan dari platform ke kombo udara dan menghabiskan emas. Ini adalah kombo Finn yang ideal untuk ketika musuh berada di 100+ hp, dan anda boleh menggabungkan mereka dengan hit khusus berat apabila anda mempunyai banyak emas untuk mengetuk musuh.)
 • Turun Udara> Udara Neutral> Up Air (ia adalah kombo yang baik untuk cuba mendapatkan musuh kembali ke udara setelah mereka hampir jatuh ke tanah)
 • Cas Attack> Up Air Special (Langkah yang baik jika anda boleh berlari ke musuh semasa mengecasnya di platform. Ia boleh menghantarnya ke langit, yang boleh anda ikuti dengan istimewa pada emas tinggi, atau kombo yang disenaraikan di atas.)

Di samping itu, patut disebutkan bahawa langkah khas yang melemparkan duit syiling boleh digunakan sebagai teleport. Ia membolehkan Finn menyerang musuh berdekatan, yang boleh memulakan kombo yang sudah disebutkan. Ini sangat sesuai untuk permainan ketika musuh melarikan diri, dan anda boleh menutup jurang besar atau mengalahkan lawan yang tidak mengharapkan teleport.

Petua: Perkampungan lompat tiga

Juga, jika anda akan menggunakan beberapa kombo udara yang dilanjutkan, anda akan memerlukan kenaikan triple untuk menariknya. Baca lebih lanjut mengenai faedah Finn di sini.

Multiversus Wiki

Pelayan dalam talian permainan kini ditutup sehingga pelancaran rasmi pada awal 2024.

Tidak mempunyai akaun?

Multiversus Wiki

Finn the Manusia/Gabungan

Halaman navigasi

PejuangAudioCOMBOSPenyesuaianGaleri

Halaman ini mendokumenkan semua input kombo yang mungkin untuk Finn the Human.

COMBOS []

Input Kerosakan Hits Kesukaran
�� + serangan
�� + serangan
�� + istimewa
22 8 Mudah
Input Kerosakan Hits Kesukaran
�� + serangan
�� + serangan
�� + serangan
Lompat ke hadapan (udara)
�� + serangan (udara)
�� + khas (udara)
27 9 Medium
Input Kerosakan Hits Kesukaran
Melompat
�� + serangan (udara)
�� + serangan (udara)
�� + istimewa
�� + serangan
33 7 Medium
Input Kerosakan Hits Kesukaran
Melompat pendek
Serangan Neutral Cepat (udara)
�� + serangan (udara)
�� + khas (udara)
22 7 Mudah
Input Kerosakan Hits Kesukaran
Bergerak ke hadapan
Lompat ke hadapan pendek
�� + serangan (2 kali cepat)
�� + khas (udara)
�� + serangan (udara)
19 4 Medium
Input Kerosakan Hits Kesukaran
Gerakkan foward: ��
Lompat ke hadapan pendek
�� + serangan (udara, cepat)
�� + serangan (udara)
�� + khas (udara)
20 7 Mudah [1]

Rujukan []

Multiversus Finn Finn Terbaik dan Gabungan

Best Multiversus Finn Perks: Finn bersorak di luar kubunya di tanah Ooo

Ingin tahu apa yang terbaik dan kombo multiversus finn? Dia adalah watak jenis pembunuh, yang mengkhususkan diri dalam zipping untuk menangani kerosakan pada saat-saat yang sesuai sebelum melontarkan keselamatan. Set langkahnya juga memberikannya banyak kombo berasaskan tanah yang tidak henti-henti, sifat yang biasanya ditemui di bruisers. Akibatnya, dia adalah salah satu watak terbaik dalam senarai peringkat multiversus.

Menggunakan Perks Multiversus Finn Terbaik dan kombo, anda boleh melancarkan musuh yang tinggi ke langit, menjadikan mereka terdedah kepada serangan Juggle susulan. Walau bagaimanapun, dia juga meriam kaca dan agak ringan, jadi jika anda tidak berhati-hati atau bersedia, anda mungkin mengalami cincin kerana pukulan yang sangat keras.

Perks Multiversus Finn Terbaik: Semua Finn

Perks Multiversus Finn Terbaik

Pertama, untuk mendapatkan yang terbaik dari Finn, anda perlu memilih faedah multiversus terbaik. Sebagai kemas kini yang paling terkini, berikut adalah tandatangan terbaik dan faedah sekutu untuk wira dari Land of Ooo:

 • Tandatangan Perk – keluar dari perniagaan
 • Faedah sekutu – lebih kuat dari sebelumnya, pelari liar, dan pelanggan licin

Keluar dari perniagaan menurunkan kos semua barang di kedai Finn dengan 200 emas selama 10 saat selepas sekutu Finn berdering. Sekiranya Finn pernah mencapai 100 kerosakan, diskaun ini mencetuskan dan bertahan sehingga lawan menghapuskannya.

Untuk faedah sekutu, lebih kuat dari sebelumnya memberikan perisai pasukan Finn selama lima saat setiap kali ada rakan sepasukan. Jika sekutu anda juga memilih perkhemahan ini, kesan ini berlangsung selama tujuh saat, memberi anda lebih banyak masa untuk terjebak dan menubuhkan kombo.

Wildcat Brawler meningkatkan serangan tanah Finn dengan membangkitkan kerosakannya sebanyak 5%, atau 10% jika sekutu anda mempunyai perkhemahan ini. Sekiranya musuh anda mengambil lebih banyak kerosakan, semakin mereka terbang ketika anda memukul mereka dengan serangan keras. Akhirnya, Pelanggan Slippery memberi anda tetingkap Invulnerability Dodge 10% lebih lama yang sangat membantu ketika mengelak serangan untuk menubuhkan kombo.

Best Multiversus Finn Perks: Finn memukul dua Finns lain, bersama dengan Tom dan Jerry, dalam kombo berbilang hit di luar lapangan terbang

Combos Finn terbaik

Demi mereka yang memainkan pejuang platform untuk kali pertama, kami akan menggunakan beberapa istilah untuk menggambarkan langkah. Setiap langkah mempunyai versi neutral, ke atas, ke bawah, dan sampingan. Jadi, sebagai contoh, kami akan menyenaraikan menekan butang serangan biasa tanpa memancing tongkat analog sebagai “neutral-normal”. Inilah butang yang ada pada pad kawalan pilihan anda:

 • Serangan biasa (normals): persegi (playStation), x (xbox), y (switch pro), butang tetikus kiri (papan kekunci dan tetikus)
 • Serangan Khas (Khas): Segitiga (PlayStation), Y (Xbox), X (Switch Pro), butang tetikus kanan (papan kekunci dan tetikus)

Walaupun peranan pembunuh Finn membuatnya mengambil lebih banyak kerosakan, pilihan terbaik anda dengan Finn adalah untuk melancarkan musuh ke udara di tengah-tengah kombo sampingan yang biasa, kemudian mengejar musuh untuk memukul mereka dengan melompat ke atas atau ke atas. Anda juga harus mengambil duit syiling sementara musuh jatuh ke tanah sehingga anda mempunyai sekurang-kurangnya 500 untuk membuat hit terakhir Hit Up khusus Finn untuk kerosakan yang paling mungkin. Jika musuh anda bertahan, udara Finn turun-normal adalah salah satu yang paling cepat dalam permainan dan merupakan pilihan yang mematikan untuk memancarkan musuh anda ke bahagian bawah skrin.

Berikut adalah beberapa kombo terbaik yang melancarkan musuh jauh ke tepi skrin.

 • Air menyulap kombo: Melompat, udara turun-normal, naik-biasa, udara ke atas
 • Knockback Combo: Melompat, udara turun-normal, udara neutral-normal, sampingan-biasa
 • Air Knockback Combo: Up-normal, melompat, udara sampingan-normal, udara ke udara
 • Kombo cincin kerosakan yang tinggi: Melompat, udara sampingan-normal, sampingan-biasa, turun-normal
 • Combo cincin udara: Melompat, udara ke bawah-normal, udara sampingan-normal, udara khusus, udara sampingan-normal, udara sehingga khusus

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 180 View Network N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Dengan semua faedah Multiversus Finn terbaik yang dilengkapi dan kombo yang paling mematikannya, anda harus berjalan dengan baik untuk memenangi perlawanan. Walau bagaimanapun, pastikan anda mengambil sedikit masa untuk berlatih dengan Finn di makmal, kerana belajar masa adalah kunci untuk mendapatkan penghapusan kritikal dalam permainan pertempuran yang popular ini. Semasa anda berada di sini, mengapa tidak mengetahui tentang semua watak multiversus baru yang datang ke permainan tidak lama lagi, dan belajar bagaimana untuk bersulang pejuang rakan anda?

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.