Koleksi Ketua Master pada tarikh pelepasan PC yang diumumkan, termasuk Halo: Reach – IGN, peminat Halo baru dan lama mendorong koleksi utama Master untuk pelancaran blockbuster di PC – Xbox Wire

. Bagi mereka yang bukan pelanggan XGP, Halo: Multiplayer Reach akan bebas, tetapi mod Kempen dan Barat perlu dibeli.

Koleksi Ketua Master pada tarikh pelepasan PC yang diumumkan, termasuk Halo: Reach

Halo: Reach adalah permainan pertama yang dikeluarkan untuk Halo: Koleksi Ketua Master di PC.

Dikemas kini: 8 Feb, 2020 12:52 pagi
Dihantar: 14 Nov, 2019 8:54 PM

.

Halo: Reach akan menjadi satu -satunya tajuk yang pada mulanya tersedia untuk Halo: Koleksi Ketua Master di PC dan boleh dibeli sama ada di Microsoft Store atau Steam, tetapi ia juga boleh didapati di Xbox Game Pass untuk PC. Semua permainan halo akhirnya akan ditambah ke PC satu demi satu dalam susunan kronologi. .99 USD.

Halo: Koleksi Ketua Master boleh didapati di Xbox Game Pass di Xbox One dan PC dan semua Halo: Reach akan percuma. .

.

SETIAP XBOX One Ulasan Pihak Pertama

Walaupun masa depan kelihatan cerah sekali lagi untuk Xbox, ia membuat beberapa kesilapan di sepanjang jalan, dari Kinect 2.0 hingga banyak permainan yang sangat dinanti -nantikan yang dibatalkan. Umumnya, PlayStation dianggap mempunyai eksklusif pihak pertama yang lebih baik, tetapi dari segi kritikal, mereka menjaringkan lebih dekat daripada yang anda fikirkan. Usaha pihak pertama Sony untuk PlayStation 4 rata-rata ke skor semakan 8.0, sementara Microsoft tidak jauh di belakang dengan penarafan purata 7.7. Kami telah menyusun setiap kajian eksklusif Xbox One dan menduduki rankingnya dengan sewajarnya untuk menunjukkan permainan Xbox One yang benar -benar yang terbaik dari generasi ini

<b></p>
<p>Disemak oleh Vince Ingenito</b> <br />22 November 2013 <br />Selain daripada asas -asas menumbuk dan menendang, tiada apa -apa pun dalam pejuang dalam kerja dengan baik, dan kerja -kerja yang sangat sedikit sama sekali. Ini pengiktirafan isyarat adalah sangat buruk, pertempurannya cetek, dan ia terlalu banyak masa yang cuba menceritakan kisah bodoh dan tidak perlu. Pendek kata, semuanya Microsoft menjanjikan Kinect 2.0 tidak akan.”lebar =” ” /></p>
<p><img loading=

Koleksi Ketua Utama Halo Master Key

Debut yang lama ditunggu-tunggu Halo: Koleksi Ketua Master (MCC) di PC bernilai menunggu, terima kasih kepada komuniti Halo yang menakjubkan serta pelbagai pemain baru yang mengalami alam semesta Halo untuk kali pertama. Pembebasan Halo: Jangkau Pada kedua -dua PC dan Xbox One pada 3 Disember membawa kepada pelancaran monumental untuk francais Halo, dengan nombor rekod termasuk:

 • Hampir 3 juta pemain dari
 • #1 Permainan terlaris di Steam semasa minggu pelancaran dan debut peringkat tertinggi untuk gelaran Xbox Game Studios di Steam
 • #1 Permainan Paling Ditonton di Twitch semasa Hari Pelancaran

Apabila peminat belum bermain MCC, Mereka telah menonton, melihat hampir 3 juta jam aliran halo semasa minggu pelancaran, menolak MCC ke kedudukan #1 yang paling ditonton di Twitch semasa hari pelancaran.

Pemain dan media PC telah mengambil perhatian mengenai pulangan Halo di PC, dengan MCC dinilai “sangat positif” merentasi lebih daripada 35k ulasan pelanggan Steam dan Washington Post mengisytiharkan MCC di PC sebagai, “perjanjian terbaik dalam permainan.”

Halo: Koleksi Ketua Master kini boleh didapati di PC melalui Xbox Game Pass, Microsoft Store dan Steam, serta Xbox One:

 • Pas permainan Xbox – Sertailah Xbox Game Pass Ultimate atau Xbox Game Pass untuk PC (beta) dan dapatkan Halo: Jangkau, Bab pertama di Halo: Koleksi Ketua Master, Hari ini. Halo: Ulang Tahun Pertempuran Berkembang, Halo 2: Ulang Tahun, Halo 3, Halo 3: Odst (Kempen), dan .
 • The Halo: Koleksi Ketua Master Bundle tersedia dengan harga $ 39.99 USD, yang akan merangkumi dan akan dikemas kini secara automatik dengan gelaran yang tersisa ketika mereka melancarkan tahun depan. Halo: Jangkau dan gelaran yang tinggal di dalam untuk PC juga boleh dibeli secara individu untuk $ 9. Halo 3: Odst Kempen yang boleh dibeli dengan harga $ 4.99 USD.
 • Xbox One – Bagi pemilik sedia ada Halo: Koleksi Ketua Master di Xbox One, The Halo: Jangkau .99 USD. Komponen berbilang pemain Halo: Koleksi Ketua Master Tanpa kos tambahan melalui kemas kini permainan. Sekiranya anda baru ke Halo: Koleksi Ketua Master Di Xbox One, anda boleh mendapatkan koleksi keseluruhan yang dikemas kini dan bertambah baik dengan Xbox Game Pass Ultimate atau dengan Xbox Game Pass untuk Konsol, atau membeli melalui Microsoft Store untuk $ 39.99.

Halo: Koleksi Ketua Master Berita akan datang pada awal tahun 2020!

Ahli Game Pass Xbox – Muat turun dan Main dengan memilih “Halo: The Master Chief Collection”, “Halo 3: Odst” dan “Halo: Reach” di bawah “Dalam bundle ini”. . Nikmati ciri-ciri generasi akan datang seperti masa beban yang lebih cepat, permainan silang generasi, FOV laras, pengalaman skrin berpecah yang lebih baik dan sehingga resolusi 4K pada 120fps.* Menghormati Hero Ikonik dan Perjalanan Epiknya, keseluruhan cerita Ketua Sarjana Dibawa Bersama sebagai Halo: Koleksi Ketua Master. Halo: Ulang Tahun Pertempuran Evolved, Halo 2: Ulang Tahun, Halo 3, dan Halo 4 dan sekarang Halo: Reach dan Halo 3: Odst semuanya termasuk dalam satu pengalaman bersepadu. Bundle Digital Collection Ketua Master adalah pengalaman halo yang paling luas lagi, dengan jumlah misi kempen 67 ditambah lebih daripada 120 multiplayer (termasuk peta Halo Combat Evolved yang asal), peta Spartan Ops dan banyak cara untuk bermain dengan komuniti yang dibuat Forge kandungan. !* * Penafian All Up – Skrin Split yang Diperbaiki dan 4K pada 120fps Hanya Boleh didapati di Xbox Series X, Resolusi 1080p pada 120fps tersedia di Xbox Series S. . . . Beberapa ciri permainan, termasuk video terminal tersembunyi, memerlukan internet jalur lebar; Yuran ISP dikenakan. Ciri multiplayer dalam talian memerlukan keahlian teras Pas Game (dijual secara berasingan). Kisah Ketua Sarjana Lengkap – Menghormati Hero Ikonik dan Perjalanan Epiknya, Kisah keseluruhan Ketua Master dibawa bersama sebagai Halo: Koleksi Ketua Master. . !* Halo 2: Ulang Tahun-Meraikan ulang tahun 10 tahun Halo 2, Pulangan Kegemaran Ikon, yang memaparkan kempen yang dikuasai semula sepenuhnya dengan “Mod Klasik” yang membiarkan anda segera beralih antara permainan yang dikuasai semula dan permainan asal dari tahun 2004. Membongkar New Halo 5: Elemen Cerita Penjaga dengan adegan potong lanjutan, video terminal tersembunyi, dan gunakan semua tengkorak baru untuk mengalami kempen dengan cara yang baru. Termasuk semua 25 peta multiplayer asal seperti peminat ingat mereka, ditambah 6 peta yang dibayangkan sepenuhnya. Mainkan permainan yang ditakrifkan oleh multiplayer dalam talian pada konsol dan bersiap sedia untuk bab Halo seterusnya. . *Semua Penafian – Xbox One X diperlukan untuk sokongan 4K UHD dan HDR. . Ciri multiplayer dalam talian memerlukan keahlian teras Pas Game (dijual secara berasingan). Halo: Nightfall: Siri Tindakan Langsung 5 Episod hanya Streaming. Xbox One atau Windows 8.Internet 1 atau lebih tinggi dan jalur lebar diperlukan; Yuran ISP dikenakan. +. Halo: Tarikh, Kandungan, dan Ciri Nightfall Tertakluk kepada Perubahan. Lihat www..com/halo

EA Sports FC 24’s New Playstyles+ adalah kuasa besar pemain anda

Minggu depan di Xbox: Permainan Baru untuk 25 hingga 29 September

Sea of ​​Thieves Musim Sepuluh membawa kerjasama, pelayaran yang kompetitif, dan laut yang lebih selamat

 • Xbox Game Studios
  • 343 industri
  • Umur empayar
  • Permainan paksaan
  • Inisiatif ini
  • Hiburan Inxile
  • Minecraft
  • Hiburan Obsidian
  • Permainan taman permainan
  • Jarang berlaku
  • Putar 10 studio
  • Xbox Wire
  • Xbox Wire en Español
  • Xbox wire em português
  • Xbox Wire Japan
  • Twitter
  • Amaran penyitaan fotosensitif
  • Privasi & Kuki
  • Syarat Penggunaan
  • Kod kelakuan
  • Tanda dagangan

  Halo 3 Datang ke Koleksi Ketua Master, dan Steam, minggu depan

  Peminat Berita Halo yang menarik – kini ada tarikh pelepasan Halo 3 untuk ditarik ke bawah, dan ia hanya sekitar sudut. .

  Itu menurut tweet yang baru saja disiarkan di saluran Halo Twitter rasmi, yang hanya mengumumkan: “Selesaikan perjuangan. Halo 3 tiba di PC sebagai sebahagian daripada Halo: Koleksi Ketua Master pada 14 Julai!”Bersama dengan klip sinematik yang memberi kita gambaran tentang apa yang akan berlaku dalam masa tujuh hari, seperti cerita ini. Anda boleh menyemaknya di bawah.

  Halo 3, yang pada mulanya melancarkan Way kembali pada tahun 2007, mengambil kisah dua gelaran sebelumnya dalam siri ini dan menariknya ke dekatnya, meletakkan anda di dalam kasut kelabu-hijau gergasi ketua tuan untuk “menamatkan perjuangan antara perjanjian , banjir, dan seluruh umat manusia “, seperti yang dijelaskan oleh tapak MCC. Ia adalah “kesimpulan yang dramatik dan pukulan dari trilogi Halo yang asal,” tambahnya, dan akan dipaparkan dalam kedua-dua MCC dan Game Game untuk PC, sehingga 14 Julai. Anda juga akan dapat mengambilnya di Steam sebagai sebahagian daripada Halo PC MCC juga.

  Inilah klip pengumuman:

  Halo 3 menyertai Halo Reach, Halo: Ulang Tahun Berevolved, dan Halo 2: Ulang Tahun di Halo: Koleksi Ketua Sarjana setakat ini, dengan permainan yang tinggal, Halo 3: Odst dan Halo 4, kerana mengikuti “Kemudian pada tahun 2020”.

  Carrie Talbot Carrie adalah fanatik permainan RPG dan dunia terbuka, dengan lebih banyak jam di Skyrim, The Witcher 3, dan Ketuhanan: Sin asal II daripada yang dia inginkan untuk mengakui. Dia juga menjanjikan jiwanya kepada tuhan -tuhan dongeng untuk membuat fable 4 tiba lebih cepat. .

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .