Kod Penghantaran Deathloop: Cara Membuka Gideon Fry S Booths, Booth Delivery | Deathloop Wiki | Fandom

Gerai penghantaran

A Gerai penghantaran adalah objek yang boleh didapati di seluruh blackreef.

Kod Penghantaran Deathloop: Cara Membuka Gerai Penghantaran Gideon Fry

Ditulis oleh Ford James

Dihantar 21 Sept 2022 12:15

Deathloop Kod penghantaran untuk gerai penghantaran Fry adalah kunci untuk menyelesaikan teka -teki memecahkan gelung dan membunuh semua penglihatan di pulau itu, kerana mereka memberi anda pilihan untuk menghantar barang penting ke daerah yang berbeza. Setiap gelung masuk Deathloop berlaku sepanjang hari, membolehkan anda meneroka empat lokasi yang berlainan sepanjang empat tempoh masa. Tidak lama lagi menjadi jelas bahawa berada di tempat yang betul pada masa yang tepat adalah penting, dan gerai penghantaran membantu secara besar -besaran dengan ini. Oleh itu, lihat bagaimana untuk mendapatkan kod penghantaran, bersama -sama dengan apa sebenarnya yang digunakannya.

 • .

. .

 • Bateri
 • Roda engkol
 • Nullifier
 • Turret

Walaupun kedua-dua yang terakhir sangat berguna untuk tujuan pertempuran, kedua-dua bateri dan roda engkol sangat berguna jika anda perlu menyelesaikan teka-teki atau membuka peti keselamatan. Ambil perhatian bahawa jika anda sudah mempunyai pakej yang tidak dapat ditemui di suatu tempat, anda tidak boleh menggunakan gerai penghantaran lain sehingga item itu dikumpulkan.

Lokasi gerai penghantaran deathloop

Lokasi gerai penghantaran deathloop

Di manakah setiap gerai penghantaran dijumpai?

Lokasi gerai penghantaran Updaam betul -betul di tengah peta, di seluruh dataran dari pintu masuk perpustakaan.
Di satu sisi tempat letak kereta dengan beberapa rondaan abadi yang kekal, yang – jika anda bernasib baik – boleh berada di dekat terowong yang anda keluar dari. Jika tidak, ia berada di seberang peta.
Fristad Rock: .
Karl’s Bay: .

Lokasi kod penghantaran deathloop

Untuk mempelajari kod penghantaran untuk membuka kunci semua gerai, anda perlu menuju ke Fristad Rock. Kodnya berada di dalam kubu Fia – tempat yang sama yang anda perlukan untuk mencari Deathloop .

Sekiranya anda belum sampai ke tahap kegembiraan petang di mana anda memerlukan pictograms lagi, atau jika anda terlepas kod penghantaran pada kali pertama anda melalui kubunya, mari kita jelaskan bagaimana untuk mendapatkannya. .

Setelah musuh turun dan turet telah digodam, pergi melalui pintu masuk dan menghancurkan tingkap di sebelah kanan anda. Mendaki dan melihat ke papan putih – kod empat angka akan ditulis. Ingatlah ini, atau tuliskannya sendiri, kerana anda tidak dapat berinteraksi dengannya dalam permainan yang bermaksud anda tidak akan dapat mengisi secara automatik di gerai penghantaran.

. Sekarang anda boleh membawa alat untuk membantu anda menurunkan penglihatan dan memecahkan gelung.

Pastikan anda menyemak panduan kami yang meliputi yang terbaik .

.

Gerai penghantaran membolehkan pemain menghantar barang ke mana -mana daerah di BlackReef untuk diambil kemudian di gelung, sebagai moto “penghantaran hari yang sama” mencadangkan. . Item berikut boleh dihantar melalui sambungan gerai:

Kod bilik penghantaran

 • Roda engkol
 • Bateri
 • Nullifier Field

Gerai penghantaran hanya boleh diakses dengan kod yang betul. Kod ini rawak untuk setiap pemain tetapi boleh didapati di lokasi berikut:

 • Ditulis di papan putih di ImageWorkshop patah.
 • .

Gerai penghantaran dikendalikan oleh Gideon Fry, Lelaki penghantaran, Suara siapa yang dapat didengar sebagai perkhidmatan gerai ketika berdekatan.

Lokasi []

Terdapat empat gerai penghantaran di BlackReef, satu di setiap daerah.

Peta Gambar
Kompleks Di tempat letak kereta
Fristad Rock Di bawah panel Aeon Gigantic di luar dari terowong Colt
Karl’s Bay

Iklan, mempromosikan

.

.

Objek Dunia Deathloop
Stesen bateri Kotak kuasa Terminal antena radio
Neutral Jam loceng Bunga api Jukebox Minicom Pondok telefon Kotak radio mudah alih Selamat
Bermusuhan Nullifier Field Lasermine Sensor Turret

? Panduan Deathloop, Walkthrough

.

Deathloop Gerai penghantaran, yang boleh didapati di semua 4 daerah utama BlackReef. Anda akan dapati kod untuk membuka kunci bilik penghantaran dan jenis perkhidmatan yang mereka sediakan.

Gerai penghantaran menyerupai mesin layan diri yang besar - Deathloop: Booths Delivery - Bagaimana Membuka Kunci? - Soalan Lazim - Panduan Deathloop

Gerai penghantaran menyerupai mesin layan diri yang besar. . Menyampaikan barang ke daerah terpilih di pulau itu. Ini bermakna mereka boleh membuat permainan lebih mudah jika anda perlu mendapatkan item tertentu dan tidak mahu membuang masa mencarinya di daerah tertentu.

1 - Deathloop: Booths Delivery - Bagaimana Membuka Kunci? - Soalan Lazim - Panduan Deathloop

Gerai penghantaran dikunci secara lalai – .

Kegembiraan petang Memimpin berwawasan. Fristad Rock . . . .

Sebaik sahaja anda telah mencapai mana -mana gerai penghantaran aktif, anda boleh berinteraksi dengan papan kekunci dan masukkan kod 5370 - Deathloop: Booths Delivery - Bagaimana Membuka Kunci? - Soalan Lazim - Panduan Deathloop

. .

Apabila anda berinteraksi dengan gerai penghantaran, anda mesti memilih terlebih dahulu daerah yang mana kargo akan diangkut - Deathloop: Booths Delivery - Bagaimana Membuka Kunci? - Soalan Lazim - Panduan Deathloop

Apabila anda berinteraksi dengan gerai penghantaran, anda mesti terlebih dahulu pilih daerah .

. Kamu boleh hantar:

 1. – . . Di samping itu, anda sering dapat mencari stesen pengecasan untuk bateri yang digunakan di kawasan tersebut.
 2. Wheels Crank – Mereka digunakan untuk melengkapkan teka -teki alam sekitar. . Dengan menyampaikan item ini, anda tidak perlu mengintai kawasan untuk mencari roda yang tidak digunakan.
 3. Nullifiers Field – Mereka boleh menyekat kesan papak (kuasa ghaib). Mereka adalah yang paling berguna ketika mensabotaj mesin Egor di daerah kompleks. Anda juga boleh menggunakannya untuk mengambil keupayaan bos untuk menggunakan kuasa besar semasa pertempuran. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa memasuki kawasan kesan pengatur juga akan melumpuhkan kuasa Colt.
 4. Menara – . Anda akan menemui banyak beg pakaian yang tidak digunakan semasa permainan, jadi pilihan ini tidak begitu berguna.

Sebaik sahaja anda mengesahkan penghantaran, sampai ke daerah tujuan di mana anda menghantar kargo dan berinteraksi dengan gerai penghantaran tempatan - Deathloop: Booths Delivery - Bagaimana Membuka Kunci? - Soalan Lazim - Panduan Deathloop

Sebaik sahaja anda mengesahkan penghantaran, sampai ke daerah tujuan di mana anda menghantar kargo dan berinteraksi dengan gerai penghantaran tempatan. Anda mesti mengesahkan bahawa anda mahu mengambil pakej.