Kod Cheat (Doom Eternal) | DOOM WIKI | Fandom, Doom Code Eternal Cheat: Semua CHEATS DAN THEN UNTUK MENCARI MEREKA | Pcgamesn

Kod Cheat Eternal Doom: Semua menipu dan di mana untuk mencari mereka

.

Kod cheat (azab abadi)

Kod cheat, juga dikenali sebagai atau cakera, Adakah koleksi dalam azab kekal. . . . .

Senarai kod cheat []

Nama kod cheat Kesan Diperolehi dalam/oleh
Semua runes . Kubu Doom
Syaitan tidak menjatuhkan kesihatan atau perisai atas kematian. Nekravol
Semua faedah saman praetor dibuka. Kubu Doom
Iddqd Sentinel Armor aktif untuk keseluruhan misi
Idkfa Semua senjata dibuka dan dikuasai, dan semua peralatan dibuka. .
Kehidupan tambahan yang tidak terhingga Neraka di bumi
Peluru tak terhingga Semua senjata mempunyai peluru yang tidak terhingga.
Mod Segera Segera . Ia tidak memberi kesan kepada bos yang unik. Nekravol Bahagian II
Mod parti . Urdak
Infinite Berserk Powerup. Hanya Berfungsi Di Neraka di Bumi, Eksulsi, Seratan Super Gore, Kompleks ARC, dan MARS Core.
Powerup Onslaught Infinite. MARS CORE
Mod powerup: overdrive . Taras Nabad
. Doom Hunter Base
Mod Quakecon . Membeli semua faedah saman praetor

Trivia []

 • Setelah mengumpulkan semua kod cheat, PC lama di kubu Doom boleh digunakan untuk bermain Doom (1993).
 • Kod cheat tidak tersedia semasa bermain tahap induk atau di

Ulasan Pakar Gamespot

Kod Cheat Eternal Doom: Semua menipu dan di mana untuk mencari mereka

Kod cheat dalam azab kekal

Ia tidak akan menjadi permainan azab tanpa kod cheat yang membolehkan anda melakukan apa -apa daripada memberikan kuasa berterusan Slayer, untuk membuka kunci semua rune atau praetor. Heck, anda juga boleh membuatnya jadi ada orang ramai yang bersorak pada semua merobek dan merobek anda, atau menggantikan semua hujan yang mulia dari Gibs dan Gore dengan Confetti. Kod cheat abadi azab akan menghalang anda daripada mengakses semua pintu gerbang slayer abadi, tetapi selain itu anda bebas menggunakannya seperti yang anda lihat sesuai.

Kami mendapati bahawa menggunakan kod cheat abadi yang sangat berguna untuk mengecas kembali tahap untuk menaikkan sebarang koleksi yang tidak dijawab, terutamanya apabila anda menggabungkan peluru tak terhingga dengan BFG atau Doom Eternal Unmakyr.

Kami telah menumbuk melalui dinding mencari petikan tersembunyi sehingga anda tidak perlu, jadi kami telah menyediakan panduan penuh tentang bagaimana dan di mana untuk mencari semua kod cheat abadi. .

Di mana untuk mencari semua kod cheat abadi azab

 • Kehidupan tambahan yang tidak terhingga
 • Mod Segera Segera
 • Peluru tak terhingga
 • Idkfa
 • Mod peluru perak
 • Mod powerup: overdrive
 • Mod kelaparan
 • Mod parti
 • Mod Powerup: Berserk
 • Mod Quakecon

Pemain mempunyai kehidupan tambahan yang tidak terhingga.

Kod cheat abadi ini adalah Ditemui di Misi Neraka di Bumi setelah menemui Monster Tentacle pertama di stesen bawah tanah. . Berjalan ke bolong udara dan lari ke hujung di mana anda akan melihat kod cheat kehidupan tambahan tak terhingga.

Sentinel Armor Cheat Code Doom Eternal

Sentinel Armor aktif untuk keseluruhan misi.

Kod cheat ini dijumpai di Misi asas kultus setelah memperoleh senapang super dan naik ke arena dengan beberapa sangkar yang anda perlukan untuk membuka huru -hara. Setelah membuka semua ini dan membunuh Demon merawat di dalam, lihat sangkar pusat dan gunakan bar monyet di kedua -dua belah pihak untuk berayun ke platform yang dibangkitkan di dalam sangkar. Di sinilah anda akan menemui kod cheat perisai sentinel untuk azab abadi.

Doom Stagger Segera Kekal

Satu melanda dari projektil, letupan, nyalaan api, atau gegelung dengan segera Staggers Demon. Ia tidak memberi kesan kepada bos yang unik.

Ini adalah Kod cheat kedua yang anda akan dapati di Nekravol Bahagian II dan dijumpai selepas anda memecahkan kedua -dua rantai Titan, . .

Semua lokasi Runes

.

Yang ini sebenarnya di kubu Doom itu sendiri. Sekiranya anda menghadapi konsol pusat yang membawa kepada misi baru, maka kod cheat terletak di . Anda tidak perlu membuka menara untuk mendapatkan kod cheat, tetapi lebih mudah jika anda melakukannya. Untuk merebut kod tanpa membuka pintu, letakkan diri anda di tepi kiri sebelum pintu dan dash berganda yang tersisa di sekitar menara, terdapat pembukaan di bawah yang anda perlukan untuk mendarat. Ini sukar kerana permainan akan menganggap anda telah jatuh ke kematian anda di sini, jadi kami menasihati hanya membuka pintu dengan bateri sentinel, kemudian menjatuhkan terus melalui pembukaan di dinding kiri.

azab peluru yang tidak terhingga

Semua senjata mempunyai peluru yang tidak terhingga.

Kod cheat ini boleh . Sekiranya anda menatap lurus di sarang goreng maka anda perlu mengelilingi ke kiri dan anda harus melihat mulut dengan dinding pecah di atas lava. Lompat dan berlari melalui dinding, teruskan terowong dan anda akan menangkap kod cheat peluru tak terhingga tidak ada masalah.

.

Kod cheat abadi ini adalah Terletak di laundromat di tahap kompleks arka. . . .

Kod cheat yang dilindung secara abadi

Mod Powerup: Lokasi Onslaught

Powerup serangan tak terhingga aktif untuk keseluruhan misi.

Yang ini ada di Misi teras mars dan cukup mudah dicari setelah menembak diri anda dari pistol artileri dan mencari diri anda di stesen angkasa yang penuh dengan syaitan tentakel. . Harus ada lubang di lantai, tetapi hanya di sebelah kanan itu adalah tanda tanya terapung gergasi dan mod powerup: kod cheat onslaught.

Mod peluru perak menipu

Syaitan -syaitan terhuyung -huyung mati dari satu hit dari projektil, letupan, nyalaan api, atau tergelincir.

Anda akan menemui kod cheat ini di Doom Hunter Base Mission, setelah melewati halangan grid laser yang menghalang . Tidak lama selepas ini, anda akan tiba di dinding yang boleh dibungkus di sekitar tiang gergasi. Laluan misi utama mengharuskan anda melompat ke sini, mendaki, dan kemudian melompat dan memasuki pertarungan di kawasan baru. Walau bagaimanapun, jika anda berpaling sebelum meninggalkan anda akan melihat bahawa dinding pendakian sebenarnya membawa anda ke bahagian atas tiang, di mana anda boleh mencari kod cheat mode segera.

kod cheat saman praetor

Semua faedah saman praetor dibuka.

ini di kubu Doom Hub World, Dan anda mungkin telah melihatnya kerana ia tersembunyi tersembunyi di pandangan biasa tepat di belakang bahagian depan kapal dan sebelum bekas Unmakyr. Jadi, bagaimana anda bangun di sana? . Pada salah satu daripada mereka ada sasaran merah bersinar kecil – menembak itu dan pad lompat akan kelihatan yang membolehkan anda mencapai koleksi.

Powerup overdrive tak terhingga aktif untuk keseluruhan misi.

Awak boleh cari Tetapi sebelum Titan yang jatuh. Anda akan melihat bilik yang penuh dengan tong, ketika anda memasuki bilik, melihat ke kiri dan anda harus mengintip dinding pecah – ini membawa kepada sarang gore dan mod powerup: overdrive cheat code.

mod kebuluran azab cheat abadi

Lokasi mod kebuluran

.

. Anda perlu menceburkan diri ke tahap ini untuk mendapatkan kod cheat mod kelaparan. Ia terletak tepat selepas arena dengan mesin spike berputar tunggal, di mana anda keluar dengan menggunakan sangkar mayat sebagai lif. Setelah keluar dari arena dan berjuang dengan seorang perantara di koridor seterusnya, anda harus melihat sepasang lif sangkar mayat di sebelah kanan anda, tunggu jurang kemudian berharap turun dan anda dapat mencari tahap rahsia yang lebih rendah yang mengandungi pickup yang crucible dan kod cheat ini.

mod parti azab kekal

Lokasi mod parti

Syaitan -syaitan meletupkan confetti pada gib badan penuh, gib badan bawah, gib badan atas, kehilangan anggota badan, dan kepala kepala maut.

CHEAT INI ADALAH Terletak di Nekravol Bahagian II dan dijumpai selepas pertempuran utama pertama di arena besar dengan semua jus biru, er, jus jiwa? Setelah menamatkan pertempuran ada koridor di sebelah kiri bilik, menuju ke bawah ini dan berjaga -jaga untuk kejatuhan besar pada akhir. . Terdapat dinding pecah kecil sehingga menurunkan diri anda dan menghancurkannya untuk mendapatkan tangan anda pada mod parti cheat untuk azab kekal.

Mod Powerup: Lokasi Berserk

. Hanya bekerja di ‘Neraka di Bumi,’ ‘Exultia,’ ‘Super Gore Nest,’ ‘Arc Complex,’ dan ‘Mars Core.’

Ini adalah . Kepala ditinggalkan dari bilik kawalan dan melihat ke kiri lagi dan anda harus melihat ceruk berbatu dengan terowong kecil – melompat masuk dan melompat ke tebing dan anda akan menemui kod cheat berserk di Doom Eternal.

Lokasi mod Quakecon

.

Aktifkan kod cheat azab kekal

Doom abadi bagaimana mengaktifkan curang

Tertanya -tanya bagaimana untuk menghidupkan curang dalam azab kekal? Ia cukup mudah, sebenarnya, tetapi anda hanya boleh mengaktifkan menipu antara banyak misi abadi. . Tekan kekunci R untuk membawa menu kod cheat, yang membolehkan anda memilih yang menipu yang anda mahu menghidupkan dan mematikan.

Dan di sana anda memilikinya, semua kod cheat abadi dan di mana untuk mencari mereka. Cuba pangkalan data kod permainan di codesdb tapak kakak kami untuk pelbagai permainan lain.

. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

kod cheat . .

Untuk mengaktifkan kod yang tidak dikunci, pilih pilihan Misi Pilih dari menu utama dan pilih kod yang dikehendaki dari menu “CHEAT CODES”. Kod cheat hanya boleh digunakan pada misi yang telah dibersihkan sebelum ini dan akan menyembunyikan kekunci Slayer apabila aktif, tetapi mana -mana koleksi lain yang ditemui dengan kod cheat aktif masih akan dikira ke arah perkembangan permainan. .

Mengumpulkan setiap kod cheat akan membuka kunci keupayaan untuk memainkan azab asal di komputer Slayer di kubu Doom. Ia juga akan melengkapkan pencapaian “Reforged the Genie” dan menandakan peristiwa yang sepadan.

Beberapa kod cheat hanya tersedia dalam kempen utama kerana kebolehgunaan terhad mereka. Tuhan -tuhan kuno, bahagian pertama Bahagian kedua Jangan sertakan “semua runes”, “idkfa”, “saman yang dinaik taraf sepenuhnya”, atau “Berserk”.

Cheat tidak tersedia semasa bermain tahap induk atau dalam mod gerombolan.

Gambar Kod Kesan
Kehidupan tambahan yang tidak terhingga Dapatkan Kehidupan Tambahan Tanpa Had. Neraka di bumi
Iddqd Dapatkan kesan perisai sentinel untuk keseluruhan misi, mengurangkan kerosakan yang diambil oleh pemain. Asas kultus
Mod peluru perak Musuh terhuyung -huyung mati dengan serta -merta apabila dilanggar oleh projektil, letupan, nyalaan api, atau tergelincir.
Peluru tak terhingga Semua senjata mempunyai peluru tanpa had, kecuali yang boleh dikemas kini (seperti Kemas Kini 2) dan Sentinel Hammer Super Gore Nest
. Tidak terdapat di Bahagian Satu atau Bahagian kedua Tuhan -tuhan kuno, kerana semua senjata dan peralatan dikuasai secara lalai. Kompleks arka
Mod Powerup – Serangan .
Dapatkan kesan overdrive yang tidak terhad untuk keseluruhan misi, memberikan peluru tanpa had untuk kebanyakan senjata (tidak termasuk Crucible, BFG-9000, Unmaykr dan Sentinel Hammer) dan meningkatkan pergerakan pemain dan senjata api. Taras Nabad
Mod kelaparan Syaitan tidak akan menjatuhkan kesihatan atau perisai atas kematian, memaksa pemain hanya bergantung pada pickup pra-tempat untuk bertahan. Melengkapkan misi dengan cheat (dan tidak ada yang lain) ini menganugerahkan neraka di podium bumi dan pencapaian “tuan puasa”. Nekravol
Mod parti Memusnahkan bahagian badan dan mencetak kepala mematikan akan menyebabkan syaitan meletup ke confetti. Nekravol – Bahagian II
Mod Segera Segera Syaitan terhuyung -huyung dengan serta -merta apabila dilanggar oleh projektil, letupan, nyalaan api, atau berlari. Tidak berfungsi pada bos. Nekravol – Bahagian II
Mod Powerup – Berserk Dapatkan kesan Berserk yang tidak terhad untuk keseluruhan misi, yang membolehkan musuh dibunuh dengan tangan yang telanjang dengan satu hit. . Urdak
Semua runes Buka kunci semua runes. Tidak terdapat di Bahagian Satu Bahagian kedua dari Tuhan -tuhan kuno, . Kubu Doom
Membuka semua faedah untuk saman praetor. Tidak terdapat di Tuhan -tuhan kuno, kerana semua faedah saman dibuka secara lalai. Kubu Doom
Mod Quakecon Dengar peminat bersorak ketika anda merobek dan lusuh! Dibuka selepas menaik taraf saman praetor sepenuhnya

Trivia [sunting]

 • Bug sedikit yang diperhatikan dengan cheat berserk adalah bahawa ia boleh memainkan animasi gergaji, tetapi hanya di teras mars.
 • Kod cheat IDDQD dan IDKFA dinamakan sempena rakan mereka dari azab asal. .