Knockout City | Patch 6.1, kemas kini permainan – League of Legends

6.1 Liga Nota Patch

Perubahan Item & Penguasaan

Patch 6.1

Patch pertama kami sejak Pelancaran Percuma Untuk Main Kami Perubahan Perubahan kepada Ballform Escapes, Pelarasan Permainan, Pembetulan Visual, dan Banyak Lagi.

Patch 6.1 mempunyai penambahbaikan berikut:

“Ballform Escape” Penambahbaikan Mekanikal

Percubaan sebelumnya dalam menyelesaikan masalah yang membolehkan pemain untuk terus memelihara pemain yang terjebak dalam bola menggunakan bola sangkar, kekuatan super, atau hits masa yang tepat di dalam keranjang telah dibalikkan dan digantikan oleh sistem yang terperinci di bawah:

 • Perubahan sebelumnya ini akan terus mengurangkan jumlah masa yang anda terperangkap dalam bentuk bola jika ditangkap semula, yang malangnya mencipta masalah di mana pemain dapat terus menerus ke tangan lawan dan segera membebaskan diri, oleh itu “stun-locking” mereka.
 • Dengan kemas kini baru ini, apabila pemain keluar dari apa -apa jenis “terperangkap” keadaan Ballform, mereka kini akan berada dalam keadaan ringkas “kebolehpercayaan bola” yang ditunjukkan oleh kesan berkelip putih halus pada brawler mereka.
 • Semasa dalam keadaan “kebencian bola” ini, pemain tidak boleh disalahgunakan untuk merosakkan, tetapi mereka tidak dapat terperangkap dalam bola sepak lagi atau dari bola ke dalam lengan lawan.

Lebih khusus lagi, semasa dalam keadaan “kebalan bola” ini:

 • Bola sangkar akan memukul pemain tetapi melantun tanpa merosakkannya atau menjebak mereka dalam bola sepak.
 • Dalam senarai main superpowers, yang ditangani oleh pemain dengan kekuatan super akan menyebabkan reaksi menangani normal dan bukannya merebut pemain dalam bentuk bola.
 • Pemain masih boleh bola secara manual, tetapi hanya boleh dijemput oleh rakan sepasukan dan bukan oleh lawan. Walau bagaimanapun, yang dijemput oleh rakan sepasukan segera menamatkan keadaan “kebalan bola”.
 • Dalam senarai main BasketBrawl, pemain akan memukul tanpa merosakkan. Ini adalah hanya Pemain masa sebenarnya tidak dapat merosakkan kerosakan, kerana mengambil kerosakan dalam senarai main ini akan menyebabkan pemain dipaksa menjadi bola lagi.
 • Dalam senarai main bukan basketbrawl, terkena bola, bola pemain, atau lontaran muktamad masih akan merosakkan pemain di negeri ini.

Ciri -ciri lain

 • Memperbaiki masalah menyebabkan bundle kadang -kadang muncul semula di kedai pergaduhan setelah dibeli.
 • Memperbaiki masalah menyebabkan dodgeballs kadang -kadang tidak dapat dilihat semasa kegilaan tengah malam.
 • Memperbaiki masalah yang menghalang ikon “baru” daripada muncul pada kosmetik royalti kesetiaan.
 • Memperbaiki masalah menyebabkan pop timbul putih kosong untuk muncul sesekali ketika membeli holobux.
 • Memperbaiki masalah menyebabkan pemain lain kelihatan tergelincir semasa bergerak dengan bola yang dikenakan.
 • Memperbaiki masalah yang jarang berlaku menyebabkan permainan terhempas ketika menukar tetapan kualiti penapisan anisotropik.
 • Memperbaiki masalah yang menyebabkan pemain menargetkan lawan yang sudah ada.
 • Memperbaiki masalah yang jarang berlaku di mana pemain kadang -kadang dihalang daripada membeli barang dari kedai pergaduhan, walaupun mereka mempunyai cukup holobux.
 • Memperbaiki masalah yang membolehkan pemain menerima pengampunan kerugian jika rakan sepasukan hilang kurang daripada 25% daripada perlawanan.
 • Memperbaiki masalah di mana pemain yang terputus semasa skrin “persediaan padanan” tidak diganti semasa perlawanan.
 • Memperbaiki masalah menyebabkan beberapa kesan KO muncul sebagai dataran putih.
 • Memperbaiki masalah kadang -kadang menyebabkan bola bumerang yang dilemparkan untuk terjebak di sekitar tempat di udara.
 • Memperbaiki masalah yang menghalang kontrak krew “saya memerlukan wira” dari maju dengan betul.
 • Memperbaiki masalah yang kadang -kadang menyebabkan teks “diampuni” tidak muncul ketika menerima pengampunan kerugian sementara pemain mempunyai titik liga sifar di bahagian.
 • Memperbaiki masalah dalam urutan keputusan liga untuk pemain berlian yang menyebabkan kemas kini penarafan kemahiran untuk menunjukkan sebagai sifar ke penarafan kemahiran baru, bukan penarafan kemahiran lama untuk penarafan kemahiran baru.
 • Menambah beberapa penambahbaikan di belakang layar, termasuk pelaksanaan infrastruktur untuk menukar beberapa perkhidmatan backend ke Velan dalam masa terdekat.

Terima kasih kepada anda yang menyiarkan di saluran sokongan #komuniti dalam perselisihan apabila anda menghadapi tingkah laku permainan yang luar biasa. Laporan ini membantu kita memikirkan cara menghasilkan semula tingkah laku ini dan mencari pembetulan. Untuk apa -apa yang berkaitan dengan masalah ketinggalan atau pelayan, atau jika anda memerlukan sokongan mengenai isu tertentu, sila lawati sokongan.KnockoutCity.com dan sertakan seberapa banyak butiran yang anda boleh. Terima kasih atas bantuan anda!

6.1 Liga Nota Patch

Sumber muktamad pada semua kemas kini yang datang ke permainan.

Pameran Legend Little Horizonbound

Taktik taktik berpasukan 13.18 nota

Rodger “Prism Riot” Caudill

Patch 13.18 nota

Lulus ufuk dan banyak lagi

Rodger “Prism Riot” Caudill

Kebolehan briar rundown

Taktik taktik berpasukan 13.17 nota

Rodger “Prism Riot” Caudill

Patch 6.1 ringkasan

Helo dan selamat datang ke Ringkasan Patch Mobafire – 6.1!

Dengan patch 6.1 kurang dari 24 jam dari memukul pelayan langsung, ringkasan patch pertama kami tahun baru adalah yang anda tidak akan terlepas. Bukan sahaja penggemar dan nerf akhir untuk juara, item & penguasa sebelum permulaan musim kompetitif 2016 dimasukkan ke dalam patch malam ini, tetapi ada juga sistem pilihan juara yang sama sekali baru untuk dibincangkan dan juga – penambahan a kulit baru.

Dalam siaran ini, kami akan pergi satu demi satu sebelum memberi anda peluang untuk berbunyi dan beritahu kami apa yang anda fikirkan. Mari sampai ke sana!

Pilih Juara Baru

Sebaliknya secara tidak jelas, kita akan bermula dengan tidak melihat perubahan yang dibuat kepada juara dalam patch ini, tetapi sebaliknya beralih tumpuan kami kepada juara yang baru direka yang akan diuji pada pelayan NA dan TR pada 14 Januari (dan perlahan -lahan membuatnya Jalan di seluruh pelayan lain dari sana). Walaupun kita akan Seperti Untuk meringkaskan perubahan untuk anda, kami lebih suka memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya sistem sebelum menuju ke permainan draf normal atau kedudukan anda yang seterusnya, jadi kami tidak akan.

Proses baru, lima langkah digariskan di bawah (klik pada mana -mana imej untuk melihatnya dalam saiz penuh):

1. POSITION PILIH

Rakan sepasukan masing -masing memilih dua jawatan yang mereka mahu bermain (atas, hutan, pertengahan, bawah, sokongan, mengisi) di lobi.

2. Tugasan kedudukan

Sebaik sahaja perlawanan dijumpai, New Champ Select menyerahkan setiap rakan sepasukan.

Rakan sepasukan berpeluang untuk menyerlahkan juara yang mereka mahu mainkan sebelum memilih dan mengharamkan.

Rakan sepasukan yang ditugaskan untuk pilihan ketiga, keempat dan kelima akan melarang satu juara.

Wtf mereka lakukan kepada juara saya?!
Akses cepat untuk pemain yang bersangkutan

Sekarang, mari kita bincangkan beberapa maklumat. Kha’zix ‘Meningkatkan Radius Letupan Void spike ( 225 ⇒ 275) dan peningkatan jarak jauh Melompat ( 600 ⇒ 700) harus meningkatkan keupayaannya untuk menyerang lawannya dan menghukum mereka setiap kali mereka terpencil, sementara pengurangan RABLE’S COLLISION RADIUS ( 50 ⇒ 35) dan peningkatannya Julat Flamespitter ( 550 ⇒ 600) dan kadar tandakan ( 0.5 saat ⇒ 0.25 saat) Harus membuatnya merasa kurang kikuk sementara juga memudahkannya untuk dia melanda minions yang terakhir.

Adapun nerfs, Miss Fortune akan menerima pengurangan nisbah Cinta ketuk dan pengurangan kerosakan pada dirinya Jadikan Hujan (10/30/50/70/90 bergantung pada pangkat) kerana dia hanya menghadapi terlalu banyak kerosakan dengan terlalu banyak kebolehannya, sementara Kemampuan Trundle untuk menyakiti menara dan barisan hadapan musuh akan dipengaruhi secara negatif oleh nerfs ke Chomp (tidak lagi menjejaskan menara) dan SUBJUGATE (Cooldown meningkat sebanyak 30/20/10 saat, Mana menelan belanja sebanyak 25).

Perubahan Item & Penguasaan

Sebagai tambahan kepada perubahan kepada juara, terdapat juga beberapa perubahan kepada item dan penguasaan dalam patch ini.

Untuk item, sorotan termasuk – agak tidak mengejutkan – nerf ke Tuntutan Frost Queen, statistik yang lebih baik untuk Tarian kematian dan pesona hutan baru yang dipanggil Runic Echoes. Sekarang, FQC akan memberikan 50% lebih kurang asas asas regenerasi daripada sebelumnya dan aktifnya akan lambat selama 2-5 saat bergantung pada jarak yang dilalui oleh hantu berais (adalah 4), sementara perubahan kepada Tarian kematian adalah hasil mudah dari ketidakcekapan emas item; ia hanya tidak memberikan cukup banyak untuk wang.

Akhirnya, pesona Echoes Runic yang baru akan menggantikan Runeglaive sebagai pilihan untuk juara AP, dan membolehkan juara anda membina caj apabila bergerak atau melemparkan kebolehan yang kemudiannya akan dimakan untuk menangani kerosakan sihir sehingga 4 sasaran apabila topi dicapai. Kesan ini mengembalikan peratusan besar mana yang hilang dan menangani kerosakan bonus ketika memukul raksasa besar. Perhatikan bahawa – pada masa menulis ini – pesona ini belum ditambah ke pangkalan data Mobafire; Ini akan dilakukan secepat mungkin.

Setakat penguasaan pergi, perubahan yang diperkenalkan dalam patch ini ditujukan terutamanya kepada memberi Keputusan Thunderlord beberapa persaingan lagi, kerana semua Masteries Keystone Ferocity + Lonjakan Stormraider akan menerima penggemar (tetikus ke atas ikon penguasaan di bawah untuk penerangan yang dikemas kini). Buffs sebelumnya ke Penguasaan Precision juga akan kembali, dengan kedua -dua penembusan perisai asas dan penembusan perisai setiap peringkat turun.

Untuk meraikan permulaan musim kompetitif 2016, Patch 6.1 juga akan merangkumi kulit pencabar baru (berikutan pencabar ahri tahun lepas) yang akan tersedia untuk 975 rp untuk masa yang terhad hanya selepas pembebasan.

Kongsi pendapat anda!

Malangnya, ringkasan patch pertama musim baru telah berakhir. Seperti biasa, anda boleh mengejar semua perubahan yang tidak kami dapat berbincang dengan membaca nota patch penuh (pautan dalam pengenalan!).

Dengan itu, sudah tiba masanya untuk mengumpulkan beberapa pendapat anda. Apa pendapat anda mengenai juara baru? Adakah ia memberikan semua perubahan yang diperlukan oleh sistem draf, atau ada masalah yang tidak dapat diselesaikan? Apa pendapat anda mengenai penggemar dan nerfs dalam patch ini, dan juara mana yang anda fikir kita akan melihat lebih kerap dimainkan sebagai hasil daripada mereka? Akhirnya, adakah anda akan menjemput pencabar Nidalee ?

Beritahu kami dalam komen di bawah!