King S Fall Raid Corak – Destiny 2 Services | Kboosting, Destiny 2 King S Fall Loot Table untuk Semua Pertemuan (2022)

Destiny 2 King S Fall Meja Rampasan Untuk Semua Pertemuan (2022)

The Defiance of Yasmin mampu bergolek dengan beberapa faedah hebat untuk kedua. . Brake Arrowhead terus dikendalikan, Mag dilanjutkan memberi anda pusingan tambahan dalam majalah (lima bukan empat), ensemble mengimbangi penalti kelajuan tambah nilai mag yang dilanjutkan selagi anda dekat dengan sekutu anda, dan garis tembakan memberi anda yang besar Kerosakan 20% apabila hampir dua rakan sepasukan. Ini menjadikannya penembak tepat DPS boss yang berkesan untuk dipasangkan dengan sesuatu seperti pelancar roket holster auto-loading.

Raja Kejatuhan Raid Corak Meningkatkan

Perkhidmatan ini hanya boleh dihantar dalam mod yang dipandu kerana ia memerlukan pelaburan masa yang cukup atau set kemahiran yang tidak tersedia untuk kebanyakan pelanggan.

Kami telah menyelesaikan beribu -ribu pesanan menggunakan mod yang dipandu dan tidak pernah menghadapi sebarang larangan atau penggantungan, jadi kami dengan yakin dapat mengatakan yang sangat selamat untuk digunakan walaupun memberi kami maklumat log masuk anda mungkin agak menakutkan.

Harga keseluruhan: $

�� Raja Kejatuhan Corak Senjata Meningkatkan

Kami Corak senjata buka kunci meningkatkan perkhidmatan akan dengan mudah akan membawa anda ! Apabila anda membeli takdir 2 Corak senjata RAID .

Kaedah penghantaran

Bagi penghantaran, perkhidmatan ini tersedia dengan Dipandu mod (perkongsian akaun) sahaja, jadi kami akan membawa anda penggalak pro untuk log masuk ke akaun anda dan mendapatkan Corak senjata untuk anda. Apabila selesai, anda akan mendapat e-mel dan pemberitahuan .

⏳ eta untuk corak kejatuhan raja membuka kunci perkhidmatan

ETA Raja Kejatuhan Senjata Raid Membuka Kunci berbeza bergantung kepada RNG.

Ganjaran Pemulihan Senjata Kejatuhan Raja King

 • Semua Corak Kejatuhan Raja Dibuka untuk Senjata Yang Diinginkan!
 • Rifle Fusion Midha, Defiance of Yasmin Sniper Rifle, QULLIM’s terminus mesin pistol, azab Chelchis Scout Rifle, Smite of Merain Pulse Rifle & Zaouli’s Bane Hand Cannon Cannon Cannon.
 • Rampasan khusus kejatuhan raja yang jatuh.
 • .
 • GLIMMER, CONSOUNTABLES, dan SUMBER mungkin jatuh semasa perkhidmatan.
 • XP untuk lulus dan artifak musim anda.

⚙ Pilihan Perkhidmatan

 • Platform: (PC, Xbox, atau Stesen Main).
 • Pilih Senjata & Corak – Anda boleh memilih senjata yang dikehendaki dan jumlah gulungan deepsight yang anda perlukan untuk membuka kunci kraf.
 • Pilihan tambahan – Anda boleh menambah penyebaran senjata yang anda pilih ke tahap 16 atau sentuhan senapang pengakap eksotik yang jahat.
 • Kelajuan Penghantaran: Penghantaran biasa- Pesanan anda akan diletakkan dalam barisan dan disiapkan apabila giliran anda. Penghantaran Ekspres- Pesanan anda akan dianggap sebagai keutamaan yang tinggi, jadi penggalak pertama yang tersedia akan memulakan pesanan anda.

Keperluan perkhidmatan ⚠️

 • Akses ke serangan kejatuhan raja.
 • The Tahap kuasa penjaga anda mestilah minimum 1600. .

RAID Senjata Membuka Kunci Keperluan

Nama Jenis
Perhitungan Midha
Sniper Rifle
5 x corak deepsight
Rifle Scout 5 x corak deepsight
Smite of Merain Rifle Pulse
Meriam tangan 5 x corak deepsight

Senjata Kejatuhan Raja

Sekiranya anda ingin menyemak semua statistik dan faedah yang tersedia untuk senjata serbuan ini, anda boleh menyemak cahaya.gg.

Sekiranya anda mencari maklumat lanjut mengenai aktiviti tersebut, sila lihat Panduan Kejatuhan King’s King’s King

 • Pilih perkhidmatan anda .
 • dengan pengurus peribadi anda melalui sembang laman web, perselisihan, whatsapp dll.
 • Selamat memberikan maklumat log masuk anda dengan selamat (untuk perkhidmatan yang dipandu) atau ID permainan (untuk dimainkan sendiri).
 • Penggalak diberikan dan mula mengerjakan pesanan anda (anda mendapat kemas kini tangkapan skrin semasa dia maju).
 • Apabila perkhidmatan selesai, anda akan diberitahu melalui aplikasi e-mel dan komunikasi (Discord, WhatsApp dll).
 • Tukar kata laluan anda dan nikmati permainan anda!

Soalan yang sering ditanya

Adakah saya akan menerima kemas kini mengenai pesanan saya?

Ya. Kami akan sentiasa Tetap dikemas kini E-mel dan/atau pemberitahuan. Sebaik sahaja pesanan itu diletakkan dan penggalak ditugaskan, anda akan menghubungi dia secara langsung untuk sebarang kemas kini atau soalan mengenai pesanan anda.

Bilakah anda mula mengusahakan Destiny 2 pesanan saya?

Biasanya kita mula meningkatkan beberapa minit selepas pesanan diletakkan dan pembayaran diproses. Terdapat beberapa pengecualian walaupun ketika kita mungkin terlalu banyak, ketika permintaan pada perkhidmatan sangat tinggi, seperti . Setelah membeli takdir 2 bawa atau pemulihan, anda akan melakukannya terlebih dahulu, jadi pasukan sudah bersedia untuk memulakan setiap kali ia sesuai dengan anda. Walaupun kami tidak dapat memulakan pesanan anda dengan segera, sebelum membeli, pengurus akan memberitahu anda bila rangsangan anda dapat disediakan.

Adakah selamat untuk membeli destiny 2 perkhidmatan pemulihan?

Kami menyediakan perkhidmatan meningkatkan sejak tahun 2013, menyelesaikan ribuan pesanan sebagai mod yang dimainkan dan dipandu sendiri dan kami , 100% selamat. .

?

Sudah tentu. Sekitar masa yang anda sukai, sama ada ia adalah rangsangan diri (membawa) atau perkhidmatan yang memerlukan perkongsian akaun (pemulihan).

. Terdapat enam pertemuan yang berbeza, dan penjaga dapat mendapatkan senjata khusus untuk menurunkan dada tertentu setelah setiap siap.

Bukan hari pertama, tetapi secara rasmi mempunyai kejatuhan pertama saya King! Saya terlepas satu ini di D1 kerana penggunaannya, jadi ini terasa sangat manis kerana ia satu -satunya serangan yang saya terlepas. Hari ini lebih menyeronokkan, getaran sejuk dan mempelajari semua cara untuk meniup diri kita

Bungie menambahkan tujuh jenis senjata yang berbeza ke kolam renang kejatuhan Destiny 2 King. . Artikel berikut akan menyenaraikan pertemuan dan senjata yang mereka turunkan, jadi pemain dapat menargetkan dan ladang gear tertentu yang mungkin mereka tengok.

Penafian: Artikel ini semata -mata untuk jadual rampasan serangan kejatuhan raja dan tidak menjelaskan bagaimana setiap pertemuan berfungsi.

1) Pembukaan (peninggalan deposit)

. Ia berfungsi seperti mana -mana urutan pembukaan lain dalam serbuan, di mana peninggalan mendepositkan dalam semua enam patung akan mencetuskan pintu masuk ke pertemuan totem.

Gear yang jatuh dari sini adalah seperti berikut:

 • .
 • Item kelas kelas yang dilengkapi.

Dada boleh ditemui selepas melintasi portal sarang.

2) Totems

Ada yang mungkin memanggil totem menghadapi pertemuan utama pertama dalam serangan Destiny 2, kerana ia berlaku di dalam Dreadnaught, dan pemain perlu berusaha lebih banyak daripada apa yang diminta oleh pembukaan. Objektif di sini adalah untuk menyalakan semua tanda sarang di pintu besar untuk membukanya.

Gear di kolam rampasan untuk pertemuan ini adalah:

 • Doom of Chelchis Scout Rifle.
 • Pistol Mesin Terminus Quilim.
 • Item Chestpiece, Kaki, dan Kelas untuk Kelas Dilengkapi.

Dada rompakan boleh didapati setelah pintu dibuka.

3) Bos Warpriest

Warpriest adalah pertemuan bos utama pertama di King’s Fall Raid, di mana pemain perlu menyelaras antara satu sama lain dan membunuh bos dalam empat fasa. Sebarang lagi akan menghapuskan seluruh pasukan kebakaran, dan penjaga mesti bermula sekali lagi.

 • .
 • Smite of Merain Pulse Rifle.
 • .

Dada rompakan menanam di mana bos warpriest menanam.

4) Golgoroth

Golgoroth adalah pertemuan utama ketiga dalam serbuan. .

 • Cannon tangan Bane Zaouli.
 • Senapang fusion midha.
 • Pistol Mesin Terminus Quilim.
 • Topi keledar dan perisai kaki untuk kelas yang dilengkapi.

Dada menanam di belakang tiang besar dengan inskripsi sarang di atasnya.

Setelah mengalahkan Golgoroth, penjaga kini akan menghadapi dua anak perempuan Oryx, yang kedua -duanya akan mempertahankan kehormatan ayah mereka dengan melawan pemain pada masa yang sama. Pertemuan itu memperkenalkan beberapa mekanik baru, yang perlu diikuti untuk membunuh kedua -dua adik perempuan.

Gear yang terdapat pada akhir pertemuan adalah seperti berikut:

 • Cannon tangan Bane Zaouli.
 • .
 • .
 • .

Dada rampasan untuk pertemuan takdir ini 2 bertelur di tengah -tengah dua tiang di mana adik -beradik berdiri.

6) Oryx, raja yang diambil

Oryx adalah bos terakhir Destiny 2 King’s Fall Raid. Biasanya, semua orang akan dapat mendapatkan mana -mana gear legenda dari dada rampasan pada akhirnya, kerana tidak ada senjata atau perisai tertentu yang terikat pada pertemuan ini. Terdapat juga peluang tambahan bagi pemain untuk mendapatkan sentuhan senapang pengakap eksotik yang jahat.

Destiny 2 Panduan Kejatuhan Raja: Senjata Raid, faedah, dan gulungan Tuhan

Berikut adalah semua senjata serbuan yang sangat baik yang boleh anda dapatkan dari kejatuhan raja, dan juga melihat gulungan Tuhan.

Oryx di Raja

(Kredit Imej: Windows Central)

 • Jadual LOOT
 • Faedah dan tuhan gulung
 • Bagaimana menyentuh kebencian

Kejatuhan King’s Fall yang dikasihi dari Destiny Asal telah kembali di Destiny 2, dan dengan membunuh Raja yang Diambil dan bawahannya, pemain akan dianugerahkan versi yang ditarik balik dari beberapa senjata King’s Fall Raid asal. Lengkap dengan pilihan perkhemahan yang sangat baik dan salah satu ciri asal terbaik yang ada, ini telah menjadi pilihan popular di metagame Destiny 2. Tetapi yang mana antara senjata jatuh Raja yang asal telah kembali, dan apakah faedah senjata terbaik dan gulungan Tuhan anda harus mengejar pve dan pvp? Dan bagaimana anda mendapatkan tangan anda pada senjata eksotik eksklusif serbuan, sentuhan niat jahat?

Dalam panduan ini, kami akan mengatasi semua yang anda perlu ketahui mengenai senjata serbuan dari King’s Fall. Ini termasuk meja rampasan yang menunjukkan senjata mana yang boleh jatuh dari setiap pertemuan, gambaran keseluruhan faedah terbaik dan gulungan Tuhan untuk setiap senjata individu, dan butiran bagaimana untuk mendapatkan sentuhan niat jahat.

Takdir 2 Kejatuhan King: Jadual Loot

Seperti serbuan lain di Destiny 2, King’s Fall memisahkan ganjaran yang ada di setiap pertemuannya. Ini bermaksud bahawa jika anda merancang memburu senjata tertentu, terdapat beberapa pertemuan khusus dalam serbuan yang anda ingin selesaikan setiap minggu pada setiap watak anda.

Berikut adalah meja rampasan yang menunjukkan senjata mana yang boleh jatuh dari setiap pertemuan kejatuhan raja. Perlu diingat bahawa sejak kepingan perisai serangan juga boleh jatuh dari pertemuan, anda mungkin tidak selalu mendapat salah satu senjata ini sebagai ganjaran.

Perhatikan bahawa sebaik sahaja anda mendapat senjata untuk jatuh sekurang -kurangnya sekali, anda juga boleh membeli lebih banyak daripada mereka di dada rampasan yang menanam selepas mengalahkan Oryx selagi anda mempunyai cukup rampasan penaklukan. Rampasan penaklukan penaklukan dari pertemuan serbuan yang telah siap, dan setiap senjata yang anda beli pada akhir kejatuhan raja akan menelan belanja 20 daripadanya. Ini adalah cara yang baik untuk mendapatkan peluang tambahan di roll tuhan setiap minggu.

Leret ke tatal secara mendatar

Pembukaan (portal) Pertemuan Pertama (Totems) Pertemuan Kedua (Warpriest) Pertemuan Ketiga (Golgoroth) Pertemuan Keempat (anak perempuan) Pertemuan Akhir (Oryx)
Doom of Chelchis (senapang pengakap) Doom of Chelchis (senapang pengakap) Smite of Merain (Pulse Rifle) QULLIM’s terminus (pistol mesin) Smite of Merain (Pulse Rifle) Semua senjata dari pertemuan sebelumnya
Baris 1 – Sel 0 QULLIM’s terminus (pistol mesin) Defiance of Yasmin (Sniper Rifle) Perhitungan Midha (Rifle Fusion) Defiance of Yasmin (Sniper Rifle) Baris 1 – Sel 5
Baris 2 – sel 0 Baris 2 – Sel 1 Baris 2 – Sel 2 Zaouli’s Bane (Cannon Tangan) Zaouli’s Bane (Cannon Tangan) Baris 2 – Sel 5

Takdir 2 Kejatuhan Raja: Senjata Senjata dan Gulung Tuhan

Walaupun senjata serbuan secara umum biasanya menawarkan kombinasi perkhemahan yang kuat dan/atau unik, kejatuhan raja mengambil sesuatu ke tahap yang baru. Setiap senjata dalam serbuan mampu melancarkan faedah yang hebat, dan mereka semua datang dengan sifat -sifat asal yang luar biasa. Ini melimpah majalah senjata setiap kali anda memuat semula berhampiran sekutu, yang secara substansial mengurangkan jumlah masa yang perlu anda habiskan untuk memuat semula selagi anda berpegang pada rakan sepasukan anda.

Akhirnya, sementara beberapa senjata ini lebih baik untuk PVE daripada PVP dan sebaliknya, semuanya bernilai memburu. Berikut adalah gambaran keseluruhan dan analisis setiap faedah atas senjata, dan juga tuhan yang anda harus cari.

Doom of Chelchis Perks dan God Rolls

 • Kelas Senjata: Bingkai Precision 180 RPM Scout Rifle (tidak sah)
 • Pve God Roll: Brake Arrowhead, Taktikal Mag, Firefly/Muatan Letupan, Fokus Fokus/Fokus/Satu untuk Semua
 • PvP God Roll: Brek Arrowhead, taktikal mag, muatan letupan, mata ribut

Kami memulakan perkara dengan bang dengan azab Chelchis, yang boleh dikatakan senjata terbaik dari King’s Fall untuk Kandungan Pve Endgame. Brake Arrowhead memberi anda arah 100 yang sempurna untuk kawalan mudah, sementara taktikal mag menawarkan rangsangan umum untuk memuatkan semula kelajuan, kestabilan, dan saiz majalah.

Kedua-dua lajur sifat mempunyai pelbagai jenis faedah PVE peringkat atas, dengan kombo kegemaran kami adalah Firefly dan Dragonfly-sesuatu yang tidak ada senjata lain dalam permainan yang boleh digulung. Kedua -dua Firefly dan Dragonfly menyebabkan letupan besar yang dapat membersihkan perusuh sampah dengan cepat apabila anda membunuh musuh dengan kepala, dan sejak kehadiran kedua -dua cara dua letupan, tidak lain selain sasaran bar kuning yang paling tinggi akan bertahan hidup mereka. .

Terdapat lebih sedikit pilihan untuk PvP, walaupun roll dengan muatan letupan dan mata badai akan memberi anda sangat baik. Yang pertama menghilangkan kerosakan kerosakan dan memberikan sedikit kerosakan kerosakan, sementara yang terakhir meningkatkan ketepatan anda ketika anda mengambil kerosakan, membantu anda mengamankan pembunuhan di duels dengan hits kritikal yang tepat.

Terminus QULLIM dan Rolls Tuhan

 • Kelas Senjata: Bingkai berimpak tinggi 360 rpm pistol mesin (stasis)
 • Pve God Roll: Brek Arrowhead, Taktikal Mag, Ensemble/Pemanasan, Membunuh Tally/Firefly/Headstone
 • PvP God Roll: Brek Arrowhead, pusingan mantap, pengurangan sway dinamik, mata badai/membunuh tally

Walaupun senapang mesin tidak betul -betul meta sekarang, terminal qullim itu tetap menjadi satu -satunya yang anda tidak boleh mengabaikan. Arrowhead Brake dan Tactical Mag menyediakan beberapa penggemar statistik umum yang berharga dan membuat mundur mudah dikawal, sementara ensemble memberikan rangsangan kelajuan tambah nilai yang besar apabila berhampiran rakan sepasukan. Pemanasan juga merupakan pilihan yang sangat baik untuk lajur sifat pertama, kerana ia memancarkan kestabilan dan ketepatan setiap kali anda membunuh. Ini membolehkan anda mengekalkan tekanan terhadap iklan tanpa sebarang masalah.

Akhirnya, bintang sebenar pertunjukan itu membunuh Tally, yang merupakan perkhemahan unik yang hanya tersedia pada dua senjata mesin sebelum ini. Ini pada dasarnya adalah versi Rampage yang lebih kuat, kerana ia menimbulkan kerosakan anda sebanyak 10% setiap kali anda membunuh musuh sehingga maksimum 30%, kemudian tetap aktif sehingga anda menyimpan senjata atau memuat semula. Dipasangkan dengan ensemble atau pemanasan, perkhemahan ini akan membolehkan anda untuk membersihkan secara keseluruhannya tentera daripada perusuh sampah tanpa banyak usaha.

Sekiranya anda sedang mencari roll PvP, kami mengesyorkan kombo pengurangan sway dinamik dan mata ribut (walaupun anda boleh menggunakan pembunuhan di sini juga jika anda ingin mengamuk melalui pasukan musuh dengan penggemar kerosakan). Faedah ini memudahkan untuk mencapai ketepatan laser-precise, dan kerana anda tidak akan mendapat lebih daripada satu majalah peluru berat di Crucible, anda tidak boleh peduli menggunakan ensemble untuk memuat semula. Ia juga merupakan idea yang baik untuk menukar taktikal mag untuk pusingan mantap untuk kestabilan maksimum.

Smite of Merain faedah dan gulungan Tuhan

 • Kelas Senjata: Bingkai Adaptif 390 RPM Rifle Pulse (Kinetik)
 • Pve God Roll: Brek Arrowhead, Taktikal Mag, Statistik untuk Semua/Fokus Fury/Ensemble/Demolitionist, Satu untuk Semua/Firefly/Vorpal Senjata/Adrenaline Junkie
 • PvP God Roll: Brek Arrowhead, Taktikal Mag, Ensemble/Sasaran Bergerak, Mata Ribut

Seperti azab Chelchis, The Smite of Merain mampu bergulir dengan pelbagai combos fenomenal. Roll keseluruhan terbaik boleh dikatakan statistik untuk semua/satu untuk semua sejak bekas meningkatkan julat, kestabilan, kelajuan tambah nilai, dan pengendalian dan yang terakhir memberi anda penggemar kerosakan 30% yang besar apabila anda dengan cepat memukul tiga sasaran berasingan. Walau bagaimanapun, terdapat banyak gulungan tuhan khusus yang lain untuk mengejar, termasuk senjata fury/vorpal yang terfokus untuk kerosakan kritikal anti-juara yang sangat baik, fokus fure/firefly untuk penggemar kerosakan yang mematikan dan kombo letupan kesan, ensemble/satu untuk satu untuk Semua untuk Respon Reloading, dan Demolitionist/Adrenaline Junkie untuk Terbaik Destiny 2 membina yang memberi tumpuan kepada bom bom tangan. Seperti biasa, kami akan pergi dengan Brek Arrowhead untuk barel dan taktikal kami untuk majalah majalah kami.

Perhatikan bahawa jika anda peminat besar pertempuran huru -hara, anda juga boleh melancarkan Smite of Merain dengan kedua -dua Pugilist dan Swashbuckler. Kami bukan peminat terbesar persediaan ini sejak Pulse Rifles bukanlah senjata yang ideal untuk mengambil pertempuran dekat, tetapi kombo looping pugilist yang memberi anda tenaga keupayaan huru-hara apabila anda membunuh dan swashbuckler memberi anda 33.Buff Kerosakan 3% dengan senjata setiap kali anda menjaringkan bunuh diri adalah Tidak dapat dinafikan kuat.

Di sisi PvP perkara, ensemble dengan Eye of the Storm adalah pilihan utama kami, kerana tambah nilai cepat berhampiran sekutu dan ketepatan yang lebih baik apabila anda mengambil kerosakan akan menjadikan kemampuan anda untuk menembak pasukan dengan lebih baik. Sebagai alternatif, anda boleh berdagang ensemble untuk memindahkan sasaran untuk menikmati pengambilalihan sasaran yang lebih baik semasa bergerak.

Penentangan Yasmin faedah dan gulungan Tuhan

 • Kelas Senjata: Bingkai Adaptif 90 RPM Sniper Rifle (kinetik)
 • Pve God Roll: Brake Arrowhead, Majalah Mag/Alloy Extended, Ensemble/No Distrestions, Line Fire/Vorpal Senjata
 • PvP God Roll: Barel yang dilanjutkan, pusingan yang tepat, pemandangan gambar/tiada gangguan, pembukaan tembakan/sasaran bergerak

The Defiance of Yasmin mampu bergolek dengan beberapa faedah hebat untuk kedua. Untuk kumpulan PVE, kami mengesyorkan Brake Arrowhead, Mag, Ensemble, dan Line Foot yang dilanjutkan. Brake Arrowhead terus dikendalikan, Mag dilanjutkan memberi anda pusingan tambahan dalam majalah (lima bukan empat), ensemble mengimbangi penalti kelajuan tambah nilai mag yang dilanjutkan selagi anda dekat dengan sekutu anda, dan garis tembakan memberi anda yang besar Kerosakan 20% apabila hampir dua rakan sepasukan. .

Sekiranya anda bermain Solo Pve, lebih baik pergi dengan majalah aloi, tidak ada gangguan, dan senjata Vorpal sebaliknya. Majalah aloi meningkatkan kelajuan tambah nilai anda apabila majalah anda kosong, sementara tidak ada gangguan yang mengurangkan kecelakaan yang masuk dan menjadikannya lebih mudah untuk mendarat hits kritikal. Senjata Vorpal hanya menyediakan penggemar kerosakan sebanyak 15% kepada bos dan juara berbanding dengan tembakan 20, tetapi anda tidak perlu berada di dekat sekutu untuk mendapatkannya.

. Gulung terbaik untuk Crucible adalah laras lanjutan, pusingan yang tepat, pemandangan gambar, dan pukulan pembukaan. Bekas dua faedah meningkatkan julat anda, yang seterusnya meningkatkan tujuan anda membantu dan memudahkan anda untuk “melekatkan” reticle anda di kepala pemain musuh. Sementara itu, gambar -gambar dan pukulan pembukaan, membolehkan anda dengan cepat menyasarkan pemandangan anda dan meningkatkan pusingan pertama dalam majalah anda dengan ketepatan yang lebih baik. Sebagai alternatif, anda boleh menukar pemandangan snapshot tanpa gangguan atau pukulan pembukaan dengan sasaran bergerak jika anda ingin membatalkan kebakaran dari api yang masuk atau kekal sebaik mungkin semasa strafing.

Midha’s Reckoning faedah dan gulungan Tuhan

 • Kelas Senjata:
 • Pve God Roll:
 • PvP God Roll:

Sekiranya anda tidak pernah berjaya mendapatkan palam yang baik.1 Dengan makan kegilaan dan letupan takungan, perhitungan midha ada di sini untuk menjadikan hari anda. Pve God Roll kami yang dipilih mempunyai pemampan Chambered untuk kestabilan dan kawalan mundur yang baik, gegelung dipercepatkan untuk masa caj yang lebih cepat, yang tidak henti -henti untuk regenerasi kesihatan selepas pembunuhan cepat, dan takungan pecah untuk tembakan pertama yang meletup di majalah. Terutama, pusingan tambahan yang dimuatkan ke dalam majalah anda selepas anda meraih sifat asal over over. Ini menjadikannya sangat mudah untuk menghidupkan kesihatan yang tidak henti. Anda juga boleh berdagang tanpa henti untuk persediaan sudut atau lapangan untuk menjadikan masa caj anda atau kelajuan tambah nilai lebih cepat, masing -masing.

. .

Zaouli’s Bane Perks dan God Rolls

 • Bingkai Adaptif 140 RPM Cannon Tangan (Solar)
 • Pve God Roll: Brek Arrowhead, pusingan yang tepat, muatan letupan, pijar/satu untuk semua
 • PvP God Roll: Hammer-forged rifling, pusingan yang tepat, pukulan muatan letupan/pukulan pembukaan, mata ribut

Terakhir tetapi tidak semestinya adalah meriam tangan Bane Zaouli. tidak . Bagi PVE, pertaruhan terbaik anda adalah dengan muatan letupan dan pijar, yang lebih baru diperkenalkan pada musim 17 yang menyebabkan musuh menyebarkan susunan solar 3.0 Terpasing ke musuh lain yang berdekatan ketika terbunuh, yang akhirnya menyebabkan pencucuhan yang menyebabkan mereka meletupkan letupan solar. Ini pada dasarnya adalah versi yang lebih kuat dari Firefly kerana ia tidak memerlukan pembunuhan kritikal untuk proc, dan kerana muatan letupan sedikit buffs kerosakan peluru dan menghilangkan kerosakan kerosakan, sangat mudah untuk mengatasi banyak pukulan akhir terhadap perusuh dan mendapatkan tan susunan yang terik dan pencucuhan bergulir.

. Walau bagaimanapun, kerana Zaouli’s Bane adalah legenda, anda mendapat semua kuasa yang sama iklan tanpa perlu mengorbankan keupayaan anda untuk menggunakan meta eksotik seperti Witherhoard, Gjallahorn, atau simulant tidur.

. Rifling dan pusingan yang terperinci Hammer memberi anda beberapa rangsangan yang kuat, sementara muatan letupan mengalir musuh, melakukan beberapa kerosakan tambahan, menghilangkan kejatuhan, dan menyediakan buff pelbagai kecil juga (kerja pukulan pembukaan juga kerana ia membuat pukulan pertama anda lebih tepat, Walaupun kami lebih suka muatan letupan secara keseluruhan). Eye of the Storm adalah pilihan terbaik dalam lajur akhir, kerana ketepatan yang lebih baik setiap kali anda mengambil kerosakan menjadikannya lebih mudah untuk memenangi duels terhadap pemain lain.

Takdir 2 Kejatuhan King: Cara Menghadapi Sentuhan Kebencian

Sebagai tambahan kepada semua senjata serbuan legenda yang dibincangkan di atas, King’s Fall juga memberi pemain peluang untuk mendapatkan sentuhan senapang Pengakap Exotic Malice. . Hit Precision juga mengecas bola kegelapan tenaga yang anda boleh api pada musuh dengan input api alternatif anda, membutakan dan sementara debuffing mereka.

. Walau bagaimanapun, dalam Destiny 2, proses memperoleh senjata adalah berbeza. . Walau bagaimanapun, senjata hanya mempunyai peluang kecil untuk turun dari dada akhir, dan anda hanya mendapat satu peluang drop seminggu pada setiap watak anda. Ini bermakna anda mempunyai maksimum tiga percubaan setiap minggu untuk mendapatkan sentuhan niat jahat; Sekiranya tidak menjatuhkan anda selepas percubaan ketiga, anda perlu menunggu sehingga mingguan yang akan datang sebelum anda boleh mencuba lagi. Perhatikan bahawa peluang drop naik setiap kali anda tidak mendapat senjata, jadi anda akan .

Senjata kejatuhan raja seperti sentuhan niat jahat dan semua legenda yang sangat baik yang dibincangkan dalam artikel ini adalah senjata yang hebat untuk mengejar pelancaran Takdir 2: Cahaya pengembangan. Ia dijangka tiba pada Februari. 28, 2023, dan akan merangkumi kempen cerita baru yang ditetapkan di Neptunus, serbuan baru, banyak senjata dan perisai baru, dan banyak lagi. .

Takdir 2: Cahaya

.