Kimberly Street Fighter 6 Moves List, Panduan Strategi, Gabungan dan Gambaran Keseluruhan Karakter, Cara Membuka Kimberly sebagai Master di Street Fighter 6 World Tour |

Cara Membuka Kunci Kimberly sebagai Master di Street Fighter 6 World Tour

Dalam mod Tour World Street Fighter 6, anda mahukan tuan yang sepadan dengan gaya pertempuran anda, jadi anda boleh membuka kunci istimewa, seni super, dan gaya yang anda mahukan. Sekiranya ninjitsu adalah gaya anda, maka kimberly mempunyai . Berikut adalah cara membuka kunci Kimberly dalam mod Tour World SF6:

Senarai gerakan Kimberly Street Fighter 6, Panduan Strategi, Gabungan dan Gambaran Keseluruhan Watak

Kimberly Street Fighter 6 Karya Seni

. Trailer GamePlay Reveal beliau dikeluarkan bersama Legacy Fighter Juri semasa Street Fighter 5: Final Edisi Juara di Evo 2022.

Dunia pertama kali melihat Kimberly dalam permainan awal mendedahkan untuk Street Fighter 6 di mana imej statiknya muncul di skrin di latar belakang hab pertempuran. Street Fighter 6 menandakan debut permainan pertempuran rasmi Kimberly.

. .

Kimberly adalah pelajar yang tidak diundang dari Final Fight dan Street Fighter Alpha’s Guy, pengganti ke -39 ke Bushinryu. Walaupun dia mempunyai pendidikan yang normal, dia adalah seorang penjaja yang tulen yang menamatkan pengajian awal dan ingin menjadi ninja penuh.

Street Fighter Newcomer bertarung menggunakan gaya Bushinryu, yang bermaksud dia menggunakan banyak teknik Guy dan Street Fighter 5 Zeku dalam Pertempuran. Dia cepat dan lincah, menggunakan pelbagai pilihan pergerakan untuk menavigasi dengan cepat di sekitar skrin dengan mudah.

. .

. Langkah pembolehubah tersembunyinya menambah lebih banyak keperibadian kepada senjata, membolehkannya hilang dalam awan asap berwarna -warni seketika dan muncul semula di tempat yang berbeza di skrin.

Kerosakan watak

Jenis: Kelajuan
Julat Berkesan: Jarak pertengahan
Kemudahan penggunaan: Biasa

Benci: Filem Tear-Jerker
Suka: Muzik 80, kasut, jumlah besar
Ketinggian: 5’6
Berat: 134 lbs

Pelakon suara

Bahasa Inggeris: Anairis quiñones

Cara Membuka Kunci Kimberly sebagai Master di Street Fighter 6 World Tour

Cara Membuka Kunci Kimberly sebagai Gambar Sarjana Di Street Fighter 6 Tour World Tour

!

Dalam mod Tour World Street Fighter 6, anda mahukan tuan yang sepadan dengan gaya pertempuran anda, jadi anda boleh membuka kunci istimewa, seni super, dan gaya yang anda mahukan. Sekiranya ninjitsu adalah gaya anda, maka kimberly mempunyai Untuk menjadi tuan anda. Berikut adalah cara membuka kunci Kimberly dalam mod Tour World SF6:

Cara Mencari Kimberly di Street Fighter 6 Tour World

(Imej melalui eSports.gg)

Kimberly sebenarnya adalah sebahagian daripada kisah utama di Street Fighter 6 World Tour, jadi berhati -hati untuk spoiler di hadapan. Dalam misi utama bab 8-7, Lelaki terbang tinggi Semasa anda menyusup ke bangunan siRN mencari petunjuk. Kimberly akan melawan anda dan cuba mengalahkan anda. Ini nampaknya tidak menjadi “mesti menang”, tetapi kami mengalahkan Kimberly dengan mudah. Selepas ini, anda menghairankan tidak segera membuka kunci Kimberly sebagai tuan baru.

Membuka kunci Kimberly sebagai tuan anda dalam lawatan dunia sf6

(Imej melalui eSports.gg)

. Kemudian pada permulaan Bab 9-1, anda boleh menemui Kimberly pada waktu malam di atas bumbung balai polis berhampiran tempat persembunyian anda. Terdapat tangga sehingga ke lokasi ini di Beat Street.

Ingat dia hanya akan berada di sana pada waktu malam, tetapi sebaliknya, hanya bercakap dengan Kimberly, nikmati cutscene, dan dia akan dikunci sebagai tuan anda di Mod Tour World Street Fighter 6!

Cara Membuka Kunci Jamie sebagai Tuan di Street Fighter 6 World Tour

Jamie, pengamal Zui Quan Street 6 boleh menjadi tuan anda dalam mod pelancongan dunia. Inilah caranya untuk membukanya: