Khajiit Mods: The Elder Scrolls V: Skyrim Obecné Diskuze, Mod Skyrim ini membaik pulih sekumpulan Khajiit untuk mencerminkan Lore Scrolls Lore | Pcgamesn

Mod Skyrim ini membaik pulih sekumpulan khajiit untuk mencerminkan lore sulung yang lebih tua

Seperti namanya, mod mengurangkan rambut di bahagian depan dan belakang, tetapi bukan wajah. Perhatikan bahawa ia secara literal mengekalkan sedikit rambut di sekeliling badan, sehingga Khajiit wanita masih milik perlumbaan khajiit dan bukannya manusia yang lengkap. Mod ini juga berfungsi pada versi CBBE, dengan kerongkong sepenuhnya merosakkan.

Mod Skyrim Khajiit

© Valve Corporation. Všechna Práva Vyhrazena. Všechny ochranné známky jsou vlastnictvím příslušných subjektů v usa a dalších zemích. #footer_privacy_policy | #footer_legal | #footer_ssa | #footer_refunds

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Saya kini menggunakan tekstur khajiit feminin, perlumbaan binatang yang lebih baik, dan khajiit bercakap. Adakah anda tahu mod yang berorientasikan khajiit lain yang boleh anda cadangkan?

Naposledy upravil wepfhwepfhp; 24. lis. 2015 V 2.07
Zobrazeno 1 – 11 Z 11 Komentářů

24. lis. 2015 V 2.18

Misi depan v původně napsal:
Lengkapkan Khajiit Heterochromia
http: // www.nexusmods.com/skyrim/mods/71478/?

Misi depan v původně napsal:
Misi depan v původně napsal:
Kiss – Khajiit Cat Sprint dan Sneak
http: // www.nexusmods.com/skyrim/mods/22604/?

Misi depan v původně napsal:
Visi Predator – Werewolf Vampire dan Khajiit
http: // www.nexusmods.com/skyrim/mods/22274/?

Naposledy upravil wepfhwepfhp; 24. lis. .37

24. lis. 2015 v 3.06

Saya akan menunjuk anda di luar tapak untuk sekejap semata -mata kerana perbincangan besar dan senarai semua mod khajiit berkualiti tinggi baru -baru ini disusun di Reddit yang pasti bernilai dibaca:

24. lis. 2015 v 3.21

Jacy the (tidak begitu) berani khajiit původně napsal:
Misi depan v původně napsal:
Visi Predator – Werewolf Vampire dan Khajiit
http: // www.nexusmods.com/skyrim/mods/22274/?

Apa gunanya?
Ia menghilangkan sekatan waktu malam dan membolehkan anda tweak kedua -dua penglihatan malam dan pemangsa (untuk penglihatan sumber haba, untuk pemangsa yang menggunakannya) dengan keinginan anda. Saya menggunakan yang ini, bukannya penglihatan vanila. Saya cadangkan anda membuat permainan ujian dan melihat apakah itu sesuai dengan keinginan anda atau tidak, tetapi secara peribadi saya peminat. “

Naposledy upravil ilja; 24. lis. 2015 v 3.22
Saya faham bagaimana ia berfungsi, tetapi saya tidak pernah (tidak pernah, tidak pernah) menggunakan penglihatan malam.

24. lis. 2015 v 3.

Jacy the (tidak begitu) berani khajiit
Saya faham bagaimana ia berfungsi, tetapi saya tidak pernah (tidak pernah, tidak pernah) menggunakan penglihatan malam.

Baik, anda bertanya “Apa gunanya.”Jika anda tidak menggunakan ciri penglihatan, maka mod itu mungkin tidak berguna bagi anda.

Secara jujur ​​saya sama sekali tidak menggunakan Malam Vison sendiri, sehingga saya mula menggunakan mod ini. Saya tidak bermain sebagai khajiit, tetapi watak vampire dan werewolf saya banyak menikmati mod ini. Mereka cenderung menghabiskan masa di ruang gelap dan mod saya menjadikan kedua -dua malam luaran dan lokasi dalaman sangat gelap.

Nazenn původně napsal:

Saya akan menunjuk anda di luar tapak untuk sekejap semata -mata kerana perbincangan besar dan senarai semua mod khajiit berkualiti tinggi baru -baru ini disusun di Reddit yang pasti bernilai dibaca:

Terima kasih banyak-banyak! Senarai mod saya diperluas dengan 11 mod: D

24. lis. 2015 v 3.49

Tiada masalah. Saya seorang pemain khajiit/argonian secara eksklusif jadi jika anda mahukan nasihat atau cadangan lanjut mengenai mereka, beritahu saya, walaupun saya fikir setiap mod khajiit yang saya gunakan disenaraikan di benang itu di suatu tempat

Terdapat juga benang untuk Argonians jika anda pergi ke bar sisi pautan itu, tekan mod terbaik untuk pautan dan kemudian pilih pilihan Argonian 🙂

Nah, saya tidak betul -betul bermain orang Argon. Walaupun mereka mempunyai pelakon suara terbaik dalam permainan dari semua kaum, pada pendapat saya.
Adakah anda lebih suka tumbuhan atau kaki digitrade untuk khajiit? Saya rasa kaki digitrade adalah idea yang menarik, tetapi tumbuhan kelihatan lebih baik.
Plantigrade – Berjalan dengan kaki penuh, seperti manusia, digitrade – berjalan kaki di jari kaki, seperti kucing

Ini, khususnya:
Grimoas Plantigrade kaki untuk perlumbaan binatang oleh Grimoa
http: // www.nexusmods.com/skyrim/mods/16976/?

Digitigrade Beast Races Full DLC Edition oleh Teh-Husky
http: // www.nexusmods.com/skyrim/mods/51097/?

Naposledy upravil wepfhwepfhp; 24. lis. 2015 v 4.03

24. lis. .12

Jujur saya lebih suka kaki biasa kerana saya menjalankan banyak mod perisai dan saya tidak suka ketidakpastian visual antara mempunyai kaki khas dengan beberapa kasut dan mempunyai kaki biasa dengan orang lain.

24. lis. 2015 v 17.41

Anda membaca prequel? Anda mungkin suka ini

Mod Skyrim ini membaik pulih sekumpulan khajiit untuk mencerminkan lore sulung yang lebih tua

Khajiit adalah salah satu perlumbaan paling keren di Skyrim. Lynx-seperti bagaimana mereka muncul dalam RPG 2011 dan berasal dari tanah Elsweyr, mereka terkenal dengan kemahiran menyelinap dan huru-hara mereka, terima kasih kepada cakar seperti talon mereka. .

Modder AllonsywiseGirl mengatakan projek mereka Ja-Kha’jay-Khajiit Kepelbagaian Mod Pembaikan Mod mengubah penampilan beberapa Khajiit permainan untuk “tambah beberapa (Lore-mesra!) kepelbagaian ”. Walaupun terdapat 17 jenis khajiit yang diketahui yang diketahui dalam lore tengkorak yang lebih tua, mod itu menambah enam varian tambahan di atas satu pilihan permainan asas, yang-seperti yang dikatakan oleh modder-nampaknya mencerminkan khasiit jenis cathay.

Ini termasuk pelbagai jenis yang cukup berbeza dengan yang mungkin anda lihat dalam siri Skyrim dan lebih luas Elder Scrolls setakat ini. Sebagai contoh, terdapat OHMES, yang mempunyai ciri dalam permainan pertama, Arena, kembali pada tahun 1994. Mereka jauh lebih humanoid dalam penampilan mereka daripada banyak khajiit dan mereka hampir sama dengan bom kayu Bosmer, menurut siri ‘Lore. Terdapat juga ohmes-raht, yang lebih tinggi dan sedikit lebih kucing daripada sepupu ohmes mereka, dengan bulu cahaya dan ekor panjang.

Mod ini juga menambah Pahmar-Raht seperti harimau, dan harimau, serta Cathay-Raht, yang jauh lebih besar daripada Cathay Khajiit biasa Skyrim, dengan penampilan gaya Jaguar. Mereka diketahui sangat tangkas dan kuat. Akhirnya, mod itu juga membawa tojay dan Dagi-raht ke Skyrim-yang pertama menjadi jenis misteri yang sedikit diketahui, dan yang terakhir adalah varian yang lebih kecil yang mempunyai rupa seperti lynx yang sama seperti Cathay, tetapi lebih pendek daripada banyak jenis lain. .

Berikut adalah idea bagaimana beberapa watak baru kelihatan dalam permainan:

Perlu diingat bahawa mod itu tidak termasuk mana -mana perisai, jadi anda perlu merebutnya secara berasingan. Sekiranya anda berminat untuk membawa lebih banyak jenis Khajiit yang berlainan dari Skyrim ke Skyrim, anda boleh mencari mod di Mod Nexus di sini. Seperti biasa, mod dengan berhati -hati! Dan pastikan anda menyemak rundown kami mod Skyrim terbaik dan permainan fantasi terbaik di PC di pautan tersebut.

Kredit Imej: Mod AllonsywiseGirl / Nexus

Carrie Talbot Carrie adalah fanatik permainan RPG dan dunia terbuka, dengan lebih banyak jam di Skyrim, The Witcher 3, dan Ketuhanan: Sin asal II daripada yang dia inginkan untuk mengakui. Dia juga menjanjikan jiwanya kepada tuhan -tuhan dongeng untuk membuat fable 4 tiba lebih cepat. Seorang bekas editor PCGamesn News, dia tidak mengikuti projek penulisan bebas.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

10 teratas mod Skyrim Khajiit terbaik

Berjalan di sekitar beberapa meja penempatan di jalan raya di Skyrim, anda mungkin bertemu dengan kumpulan peniaga dari Elsweyr yang ingin berurusan dengan anda. Mereka adalah Karavan Khajiit atau Khajiit – perlumbaan binatang yang kebanyakan pemain Skyrim berminat.

Artikel ini akan menunjukkan kepada anda 10 mod terbaik Skyrim Khajiit terbaik!

Mod Skyrim Khajiit

Khajiit adalah Binatang Binatang di Skyrim the Elder Scrolls v. Mereka mempunyai penampilan kucing dan ketangkasan laten dan juga tuan kuku mereka, yang menjadikan mereka pahlawan yang paling berpengalaman di Skyrim.

Perlumbaan Binatang ini juga terkenal dengan kemahiran, pertempuran, dan perkadunannya, yang masuk akal kerana kebanyakan mereka adalah pencuri dan pembunuh yang benar-benar profesional. Walaupun vanila khajit agak spesifik, sesetengah pemain mungkin berharap untuk mengubahnya menjadi lebih seksi, atau sepenuhnya manusia. Terima kasih kepada mod Skyrim terbaik ini, semuanya berlaku seperti keajaiban.

Perhatikan bahawa semua mod ini boleh dipasang melalui Nexus Mod Manager. Sekarang mari kita menyelam jauh ke dalam mod Skyrim Khajiit terbaik yang pernah ada!

Isi kandungan

10 teratas mod Skyrim Khajiit terbaik

#10 Kulit Khajiit Grey dan Kulit Leopard Feminin

. Jika Khajiit wanita dalam permainan vanila ditutup dengan perisai dan pakaian maka mod ini akan mempamerkan apa yang ada di bawahnya. Dengan kulit kucing kelabu dan kulit harimau, jangan ragu untuk menentukan jenis corak berbulu yang anda sukai.

Di samping itu, mod ini juga menawarkan penyesuaian puting: bilangan puting (tiada puting, dua atau lapan), jenis puting (berbulu, susu), abs, dan butang perut untuk model anda. Pilih dengan bijak dan berhati -hati dan menjadikan perlumbaan kucing anda yang terbaik!

#9 Kulit Khajiit Grey dan Kulit Leopard Masculin

Sebaik sahaja anda mempunyai mod untuk khajiit wanita, itu akan menjadi ketidakseimbangan jika tidak ada apa -apa untuk lelaki. Khajiit maskulin ini nampaknya menjadi pilihan yang besar untuk pemain Skyrim yang menjadi personaliti maskulin.

Mod itu mengekalkan wajah khajiit yang asal tetapi mengubah badan sepenuhnya. Terdapat dua pilihan kulit juga: kucing kelabu dan harimau. Selain itu, anda boleh menentukan bentuk perut anda: 6 pek jika anda fikir anda bekerja keras pada crunches atau perut licin dengan bulu semula jadi di sekitar.

#8 Khajiit otot

Masih tidak berpuas hati dengan kemunculan khajiit lelaki? Mod ini akan membuat anda berfikir lagi! Dengan banyak otot ditambah, khajiit anda akan kelihatan seperti pembina badan swole. Untuk mendapatkan hasil grafik terbaik mod ini, resolusi 4K memang diperlukan.

Dengan badan atas yang sangat berotot, terutamanya bisep dan perangkap yang besar, lelaki khajiit kelihatan sangat dicincang dan pepejal. Bahagian bawah dipertingkatkan dengan otot juga dan juga thong untuk menampung apa yang perlu ditutup.

#7 lebih baik tekstur badan wanita khajiit

Mod ini didasarkan pada mod lain untuk Khajiit wanita, tetapi ia meningkatkan resolusi serta grafik, itulah sebabnya kami memilihnya seperti dalam senarai kami. Anda boleh pergi dan periksa yang asal di sini.

Mod penambahbaikan ini bertujuan untuk meningkatkan definisi, dan tentu saja, ia memerlukan spesifikasi yang tinggi juga. Mod ini juga serasi dengan semua badan berdasarkan UNP dan CBBE. Dengan tekstur yang tinggi, khajiit wanita adalah sebagai realistik yang mungkin.

Tekstur #6 HD Khajiit

Mod yang sejuk untuk seseorang yang ingin membaik pulih tekstur HD dan bukannya transformasi. Mod tekstur Khajiit HD membantu meningkatkan dengan ketara bukan sahaja perisai dan senjata tetapi juga corak dan bulu. Perincian perisai juga diasah juga.

Mod ini menyokong resolusi pada 4096 x 4096 serta resolusi biasa, jadi mod ini masih tersedia sekiranya sistem anda tidak cukup tinggi. Juga, jika anda tidak suka yang normal, anda boleh menyingkirkannya dengan memadam fail dengan “_msn” dengan nama.

#5 gaya rambut khajiit

Sekiranya anda mendapati bahawa rambut lalai khajiit mengganggu dan mengerikan, mari gaya ia membezakannya! Diilhamkan oleh gaya rambut dreadlock, mod ini membawa pandangan yang unik dan terperinci kepada watak khajiit anda. Perhatikan bahawa gaya rambut boleh didapati dalam watak lelaki dan perempuan, tetapi anda tidak dapat membuatnya di mana -mana NPC.

Rambut watak lelaki disertai oleh banyak permata kecil, ditambah dengan satu set anting -anting tembaga dan warna kelabu yang cerah, sementara watak wanita mendapat sikat pada rambutnya. Semua tekstur dan normals terjamin pada resolusi 2k, jadi sekali lagi jangan bingung mengenai resolusi. Sekiranya anda mahu menurunkan ukuran, DDSOPT dapat membantu mengubah saiznya!

#4 mod bogel khajiit

Oleh kerana Skyrim SE menawarkan mod untuk apa -apa aspeknya, ramai pemain Skyrim cenderung mengubah watak perempuan mereka dengan cara yang lebih sedikit tetapi lebih telanjang. Mod ini muncul di bahagian atas pilihan mengikut keinginan anda.

Mod Khajiit bogel menjadikan wanita khajiit anda benar -benar berbulu kecuali untuk payudara dan bahagian perut. Nampaknya menjadi titik yang baik tetapi apabila anda memberi perhatian, nampaknya watak anda memakai kostum macan tutul. Mod ini juga serasi dengan versi CBBE.

#3 Khajiit kurang rambut berbulu

Seperti namanya, mod mengurangkan rambut di bahagian depan dan belakang, tetapi bukan wajah. Perhatikan bahawa ia secara literal mengekalkan sedikit rambut di sekeliling badan, sehingga Khajiit wanita masih milik perlumbaan khajiit dan bukannya manusia yang lengkap. Mod ini juga berfungsi pada versi CBBE, dengan kerongkong sepenuhnya merosakkan.

#2 Khajiit Campsite

Mod Skyrim yang tersendiri sekiranya anda menjadi lelah dari mod 18+. Seperti yang anda ketahui, Khajiit dapat dijumpai berjalan di jalan raya Skyrim edisi khas di antara tapak perkhemahan mereka, dan ini juga tempat untuk menjalankan perniagaan dengan Dragonborn. Mod ini bertujuan untuk mengubah bentuk khemah khajiit lalai di timur laut Whiterun, berhampiran menara Whitewatch.

Mod ini mengandungi katil baru, meja dengan kerusi, banyak bekas yang dimiliki oleh pemain, kayu api, periuk memasak … dan sebagainya. Dengan penampilan perkhemahan baru, perjanjian anda dengan khajiit akan menjadi lebih menarik.

#1 Mod Haiwan Peliharaan Khajiit

Mod mesti mempunyai pemain yang menjadi makhluk yang gebu dan comel! Mod menggantikan penampilan Vharje dan Nelkar, dua Khajjit muda yang tinggal di Whiterun. Felix akan menunggu anda di pintu masuk rumah dan menawarkan teman kepada anda bila -bila masa yang anda mahukan.

Kucing ini datang dengan 10 warna, yang sebahagiannya sangat luar biasa: coklat gelap, halia, kelihatan, dan putih. Kucing ini tidak sebentar, mereka sebaliknya berbulu. Sekiranya anda sudah bersedia untuk pergi dalam perjalanan anda dan menyelesaikan pencarian dengan kucing yang lembut dan comel, maka mari muat turun mod ini dan dapatkan yang paling anda sukai!

Kesimpulan

Dan itulah pilihan kami untuk mod Skyrim Khajiit yang hebat! Oleh kerana Skyrim telah menyumbang berjuta-juta ribu mod Race Khajiit, anda mempunyai pelbagai pilihan, tetapi kami akan mengesyorkan mencuba mod ini kerana yang paling tinggi dan paling dimuat turun.

. Selamat berbulu!