Keupayaan – Destinypedia, The Destiny Wiki, Keupayaan Super | Destiny Wiki | Fandom

Keupayaan super

Kebolehan diklasifikasikan sebagai teknik, serangan, persenjataan, atau kuasa yang bukan senjata pegang tangan utama entiti menggunakan mereka serangan dengan. . Penggunaan kebolehan boleh dihentikan dengan kesan penindasan, dan penjanaan semula mereka diperlahankan oleh kesan perlahan, pengubah atau senjata anti-beban.

“Bagaimana kita tahu bila kita dapati semua tangkapan skrin?” Imej (s) . imej (s) telah dimuat naik dan digunakan.

Kebolehan Adakah pelbagai kuasa atau senjata yang makhluk di seluruh alam semesta dapat digunakan.

Kandungan

 • 1 gambaran keseluruhan
  • 1.1 kebolehan penjaga
   • 1.1.1 kebolehan pergerakan
   • .1.2 kebolehan bom tangan
   • .1.3 kebolehan huru -hara
   • 1.1.
   • 1.1.
   • 1.1.6 gerakan udara

   Gambaran Keseluruhan [Edit]

   Kebolehan diklasifikasikan sebagai teknik, serangan, persenjataan, atau kuasa yang bukan senjata pegang tangan utama entiti menggunakan mereka serangan dengan. Ini termasuk bom tangan, kebolehan pergerakan, serangan unik/gimik yang digunakan oleh bos RAID dan mogok, dan banyak lagi. Penggunaan kebolehan boleh dihentikan dengan kesan penindasan, dan penjanaan semula mereka diperlahankan oleh kesan perlahan, pengubah atau senjata anti-beban.

   Penjaga boleh memilih kebolehan mereka berdasarkan subkelas yang mereka gunakan. Semua Kemampuan Guardian Menangani Kerosakan Elemental, dan Mempunyai Tempoh Cooldown. Kesan Abilites Guardian boleh diubahsuai, walaupun secara drastik, dengan pelbagai kesan, iaitu aspek, serpihan dan perisai eksotik.

   Kebolehan pergerakan [sunting]

   Kebolehan pergerakan menentukan bagaimana penjaga melompat. . Kebolehan pergerakan dikongsi di seluruh kelas yang sama. Semua subkelas berkongsi tiga, tetapi boleh mempunyai eksklusif mereka sendiri.

   Kemampuan Grenade [sunting]

   Bom bom adalah kebolehan letupan yang menangani kerosakan berat atau berterusan, melemahkan musuh, atau membantah sekutu mereka. Mereka dikongsi di seluruh kelas. Cooldown mereka bergantung pada disiplin.

   Kemampuan Melee [sunting]

   Melees adalah kebolehan yang dihubungkan untuk menutup pertempuran. Sesetengah abilties melee membuat kesan yang kelihatan, sementara yang lain hanya meningkatkan kuasa atau utiliti serangan huru -hara asas. Mereka eksklusif untuk subclass kelas. Cooldown mereka bergantung pada strengh.

   Kemampuan Kelas [sunting]

   Diperkenalkan di Takdir 2, Kemampuan kelas adalah langkah yang menentukan kelas. Semua subkelas berkongsi dua, tetapi boleh mempunyai eksklusif mereka sendiri, dengan pemburu mampu mengelak cepat, warlocks dapat mencipta telaga untuk meningkatkan kerosakan atau regenerasi mereka, dan Titans dapat membuat barikade sementara. Cooldown mereka bergantung pada kelas ‘stat (mobiliti, ketahanan atau pemulihan).

   Kemampuan Super [sunting]

   Kemampuan Super adalah pergerakan yang berubah-ubah yang membolehkan penjaga bertahan hidup yang luar biasa. Supers membenarkan penjaga menangani kerosakan besar -besaran dalam sekejap, membunuh gerombolan musuh yang besar, atau meningkatkan kekuatan dan ketahanan mereka. Semua subkelas mempunyai sekurang -kurangnya satu super. Super cooldown bergantung pada akal.

   Gerakan udara [sunting]

   Beberapa subkelas membenarkan Guardian menggunakan langkah tambahan semasa di udara. Contohnya adalah dash icarus cepat atau hancur ke bawah. Mereka biasanya mempunyai cooldowns pendek dan pendek.

   Kemampuan musuh [sunting]

   Abilites musuh ditakrifkan kerana semua serangan musuh dilakukan tanpa menggunakan senjata atau penumbuk mereka, serta mod pergerakan yang paling istimewa seperti teleportasi VEX. Ini termasuk penggunaan bom tangan. Kemampuan musuh juga mempunyai cooldowns, walaupun kurang jelas daripada penjaga. Walaupun kebolehan musuh adalah eksklusif untuk satu jenis musuh asas, musuh ultra sering boleh menggunakan abilites musuh lain, seperti bagaimana Crota, anak Oryx menggunakan letupan kegelapan Wizards, dan mereka sering memiliki kebolehan yang penting untuk perkembangan pertempuran mereka.

   Keupayaan super

   Kemampuan super adalah kebolehan dalam Takdir dan Takdir 2 Itu, apabila diaktifkan, biarkan pemain melepaskan kuasa serangan, pertahanan, atau taktikal yang kuat. . [1] [2]

   Kemampuan Super perlu dicas semula selepas digunakan, [1] dan frasa “Super dikenakan” muncul dalam HUD pemain ketika mengecas telah selesai. . .35 saat setiap titik akal), membunuh musuh (2.8 saat setiap membunuh), melakukan tindakan dalam permainan tertentu, atau mengambil bola cahaya. [3] Orbs of Light dihasilkan oleh penjaga lain ketika mereka menggunakan kebolehan super mereka sendiri, mekanik permainan koperasi yang direka untuk menggalakkan pemain bermain di fireteams dan bekerjasama. [4]

   Kandungan

    • 1.1 Kemampuan super
     • 1.1.1 pemburu
     • 1..2 Titan
     • 1.1.3 Warlock
     • 1.1.4 peninggalan
     • ..1 pemburu
     • 1.2.2 Titan
     • .2.3 Warlock

     Kemampuan Super []

     Takdir Kemampuan Super []

     Hunter []

     Ulasan Pakar Gamespot