Ketuhanan: Asal Sin 3 akan berlaku akhirnya mengatakan Larian Studios, Ketuhanan Asal Sin 3 adalah “pasti” akan datang selepas Baldur’s Gate 3 | Pcgamesn

Ketuhanan Asal Sin 3 adalah “pasti” datang selepas Baldur’s Gate 3

Walau bagaimanapun, senang mendengar bahawa kita juga boleh mengharapkan lebih banyak ketuhanan: dosa asal di bawah garis. Ia mungkin sudah lama, tetapi apabila pengumuman seterusnya berlaku, anda boleh mengharapkan untuk mendengarnya di sini di ShackNews.

Ketuhanan: Sin Asal 3 Akan Berlaku Akhirnya Mengatakan Larian Studio

Ketuhanan asal Sin 3 sekuel Larian Studios

Larian Studios kini mempunyai tangannya penuh dengan pelancaran RPG yang akan datang, Baldur’s Gate 3, Walaupun pemaju tidak sepenuhnya menolak kemungkinan baru Ketuhanan: dosa asal sekuel. Studio baru -baru ini mengesahkan bahawa Ketuhanan: Dosa Asal 3 akan berlaku pada akhirnya, walaupun semuanya berada di dek untuk Baldur’s Gate 3 pada masa ini.

Bercakap kepada IGN dalam wawancara baru -baru ini, ketua Larian Studios Swen Vincke mengesahkan bahawa pemaju akan meninjau semula beberapa francais popular yang lain termasuk Ketuhanan: dosa asal Pada masa akan datang, walaupun pasukan merancang untuk berehat selepas pelancaran Baldur’s Gate 3 bulan depan. Ini bermakna peminat mungkin perlu menunggu lebih lama untuk mendapatkan kesinambungan Ketuhanan.

BACA LEBIH – Jualan PS5 mencecah 40 juta – menjejaki sedikit di belakang PS4

Vincke menyatakan dalam wawancara bahawa kerja perlu diselesaikan Baldur’s Gate 3 Pertama:

“Kami akan menyelesaikannya sekarang, dan kemudian berehat sebentar, kerana kami perlu menyegarkan diri secara kreatif juga. Anda melihat 400 pemaju meletakkan hati dan jiwa mereka ke dalam ini. Anda mendapat yang terbaik dari mereka dan kraf mereka ke dalam permainan ini. Oleh itu, saya dapat memberitahu anda, itu sesuatu.”

Semasa wawancara, Vincke bercakap tentang yang lain Ketuhanan sekuel, berkata, “Ini alam semesta kita sendiri yang kita bina, jadi kita pasti akan kembali ke sana pada satu ketika. Kami akan kembali ke sana pada satu ketika.”

Dalam berita berkaitan, Baldur’s Gate 3 telah menjadi tajuk utama dalam industri permainan kerana pendekatan yang lebih matang untuk seks dan kebogelan dalam permainan. Ini termasuk penggunaan penyelaras keintiman dari filem dan rancangan televisyen Hollywood. Pada masa ini, RPG hanya akan dilancarkan pada PC pada 3 Ogos diikuti dengan pelepasan PS5 pada 6 September. Larian Studios sebelum ini menyatakan bahawa ia mengalami kesukaran untuk mendapatkan co-op skrin split untuk bekerja di Xbox Series S, yang menjelaskan mengapa versi Xbox belum disematkan.

Sumber: IGN

Ketuhanan Asal Sin 3 adalah “pasti” datang selepas Baldur’s Gate 3

Pengasas Larian Swen Vincke mengatakan ia akan kembali ke siri yang ditakrifkan berikutan kerjanya di Baldur’s Gate 3, tetapi jangan mengharapkan Ketuhanan asal Sin 3 Soon.

Ketuhanan Asal Sin 3 - Seorang Elf melindungi matanya dari cahaya matahari dalam permainan sebelumnya Larian Studios sebelum membuat Baldur's Gate 3

Diterbitkan: 28 Jul, 2023

Dengan Baldur’s Gate 3 Agonizingly dalam jarak menyentuh sekarang, pengasas pemaju Larian Studios mengatakan pasukan pasti akan kembali ke alam semesta yang menentukan pada masa akan datang. Kejayaan Ketuhanan Asal Dosa melihat Larian dipilih untuk membina Baldur’s Gate 3 yang sangat dinanti-nantikan selepas penerimaan yang popular untuk permainan RPG yang luar biasa, dan Swen Vincke mengatakan dia akan suka kembali ke alam semesta yang dicipta oleh Larian-tetapi tidak sebentar namun.

Siri Ketuhanan Larian bermula pada tahun 2002 dengan pembebasan Divine Divinity. Walau bagaimanapun, ia benar -benar divinity asal dosa 2014 dan sekuel 2017, yang kedua -duanya dibiayai melalui platform crowdfunding Kickstarter, yang meningkatkan profil studio Larian secara dramatik. Bercakap kepada IGN mengenai kemungkinan tindak lanjut kepada Ketuhanan Asal Sin 2, Vincke berkata, “Ini alam semesta kita sendiri yang kita bina, jadi kita pasti akan kembali ke sana pada satu ketika.”

Dengan betapa luas dan mendalam permainan barunya, dengan panjang Gate Baldur 3 yang dikatakan oleh Vincke sendiri untuk mendaki setinggi 200 jam jika anda melakukan segala -galanya, ia menjadi projek yang agak intensif untuk Larian Studios. Tarikh pelepasan Baldur’s Gate 3 tanah hanya malu tiga tahun selepas permainan pertama kali dilancarkan di Access Awal, dan Vincke mencatatkan bahawa pasukan itu pasti akan melihat untuk mengambil masa yang baik selepas pelancarannya.

“Kami akan menamatkannya terlebih dahulu, dan kemudian berehat, kerana kami perlu menyegarkan diri secara kreatif,” kata Vincke. “Anda melihat 400 pemaju meletakkan hati dan jiwa mereka ke dalam ini – anda mendapat yang terbaik dari mereka dan kraf mereka dalam permainan ini. Saya dapat memberitahu anda, itu sesuatu.”Jangan mengharapkan untuk mendengar apa -apa mengenai Ketuhanan Asal Sin 3 untuk beberapa waktu, maka.

Thumbnail YouTube

Walau bagaimanapun, saya pasti gembira mendengar bahawa pasukan di Larian tidak sabar -sabar untuk kembali ke alam semesta sendiri – ia sangat keren melihat mereka mengambil mantel D & D dan membangunkan semua perlumbaan Baldur’s Gate 3, serta kerajinan yang tidak menyenangkan, Watak-watak berkomunikasi skrin seperti Orin The Red yang baru-baru ini, disuarakan oleh Maggie Robertson (ketenaran Lady Dimitrescu).

Permainan Ketuhanan adalah apa yang meletakkan Larian di peta, bagaimanapun, dan dengan alasan yang baik – jika anda membajak melalui semua lokasi dan pencarian Gate Baldur’s 3 Permainan dosa asal cukup.

Sekiranya anda tergoda, pastikan untuk menyemak ketuhanan yang terbaik divination igine sin 2 membina untuk memulakan anda. Sebagai alternatif, gulung untuk permainan DND terbaik di PC dan kami menjamin kejayaan kritikal setiap kali.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

Larian Studios akan kembali ke siri ketuhanan selepas Baldur’s Gate 3, tetapi tidak sebelum rehat

Larian Studios akan kembali ke Siri Ketuhanan selepas Baldur

Larian Studios memimpin Swen Vincke berkata ketuhanan: sekuel dosa asal adalah kepastian, tetapi tidak sebelum pasukan mendapat rehat yang baik berikutan Baldur’s Gate 3.

Gambar melalui studio larian

Rasanya selamat untuk mengatakan bahawa Baldur’s Gate 3 adalah projek Larian Studios yang paling bercita -cita tinggi yang pernah diambil. Dengan fanbase terbina dalam selama beberapa dekad, studio itu terpaksa memberikan semua untuk memastikan semuanya keluar cara pemain menginginkannya dan banyak lagi. Yang mengatakan, Larian tidak lupa di mana ia datang dan ia mahu kembali ke francais yang membuat namanya. Ketuhanan: Dosa Asal adalah di backburner buat masa ini, tetapi baru -baru ini, bos Larian Swen Vincke mengesahkan studio itu akan kembali untuk sekuel. Larian hanya perlu menyelesaikan Baldur’s Gate 3 dan mengambil rehat yang baik terlebih dahulu.

Vincke berkongsi sentimen di atas dalam wawancara baru -baru ini dengan IGN, melihat sentuhan akhir di Baldur’s Gate 3 dan merenung masa depan Larian. Dalam wawancara itu, ketika ditanya mengenai nasib siri ketuhanan, Vincke berkata IP asalnya masih sangat hidup, tetapi dia juga mengatakan keutamaan studio itu tetap di Gate 3 Baldur sehingga ia dilakukan sepenuhnya.

Badlur

“[Ketuhanan: Dosa Asal adalah] alam semesta kita sendiri yang kita bina, jadi kita pasti akan kembali ke sana pada satu ketika,” kata Vincke. “Kami akan kembali ke sana pada satu ketika. Kami akan terlebih dahulu menyelesaikan [Baldur’s Gate 3] sekarang, dan kemudian berehat, kerana kita perlu menyegarkan diri secara kreatif juga. Anda melihat 400 pemaju meletakkan hati dan jiwa mereka ke dalam ini. Anda mendapat yang terbaik dari mereka dan kraf mereka ke dalam permainan ini. Oleh itu, saya dapat memberitahu anda, itu adalah perkara yang agak.”

Ia masuk akal. Baldur’s Gate 3 telah dilancarkan yang sangat dinanti-nantikan untuk tahun 2023 dengan pembangunan akses awal dan maklum balas masyarakat yang akan masuk ke dalamnya, dan bertahun-tahun pembangunan tertutup sebelum ia diumumkan pada tahun 2019. Dengan cerita yang merangkumi sekitar 75 hingga 100 jam untuk playthrough standard, dan sekitar 17,000 variasi pada akhir, kami mungkin menghabiskan masa yang lama untuk mendapatkan Baldur’s Gate 3 selesai.

Walau bagaimanapun, senang mendengar bahawa kita juga boleh mengharapkan lebih banyak ketuhanan: dosa asal di bawah garis. Ia mungkin sudah lama, tetapi apabila pengumuman seterusnya berlaku, anda boleh mengharapkan untuk mendengarnya di sini di ShackNews.

TJ Denzer adalah pemain dan penulis dengan semangat untuk permainan yang telah menguasai seumur hidup. Dia menjumpai jalan ke senarai ShackNews pada akhir 2019 dan telah pergi ke editor berita senior sejak. Antara liputan berita, dia juga membantu dalam projek-projek livestream seperti indie indie indie-licious, permainan rangsangan shacknews, dan shacknews dump. Anda boleh menghubunginya di [email protected] dan juga cari dia di Twitter @JohnnyChugs.

  • Siri Ketuhanan
  • Studio Larian
  • Siri Pintu Baldur
  • Berita
  • Ketuhanan: dosa asal
  • Pintu Baldur 3