Kesengsaraan Warlock DPS Bakat Membina dan Glyphs – Wrath of the Lich King Classic – Wowhead, Wow Wotlk Affliction Warlock Guide: Pve and Pvp Talents, Glyphs | Pcgamesn

Wow Wotlk Panduan Warlock: PVE dan PVP Bakat, Glyphs

Salah satu bakat yang paling penting untuk semua spesifikasi warlock. Ini memberi kita hit, membolehkan kita tidak perlu menggunakan permata hit atau mengorbankan gear yang lebih baik untuk melanda.

Penderitaan Warlock DPS Talent Builds and Glyphs – Wrath of the Lich King Classic

“? Посете канал #russian н н ш ш с с с ш ш к к к к #.

Напеа Oleh

Сриншоты, содежащ bangunan э (э н н н н н э э э щ э э э э эы. Это же относится и к скриншотам, полученным с помощью Просмотрщика моделей или окна выбора персонажа.

“!
Перед ззрйййй сриншота, пожалй Oleh, uaran!
Пожалуйста, введите ссылку на видеоролик в поле, указанное ниже.

Pelanggan Wowhead – ээ оOшаяаяаяаяаяаяаяшшq п г щ щ щ щ й й й й с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с сйй. Ползователи wowhead client поаюаюю досоа к к пололнитель (.

Две оновны … pelanggan wowhead:

О у н foto Wowhead Looter, который собират даны ы, пока вы ₹!
О ззжает срраные данные Wowhead, помогогая dinding подерживать базз д н а к н н н н н н н н н с с с п п п п п п п п п п пq б м з м с п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п dada!

Ы т т м ж ж чura, с снники и полены з званиkry!

Wow Wotlk Panduan Warlock: PVE dan PVP Bakat, Glyphs

Wow Wotlk Panduan Warlock: Pve dan Pvp Talents, Glyphs: Seorang wanita yang memakai tudung hitam dan topeng hitam panggang dengan mata merah bercahaya menarik anak panah dari jantung perisai kulit hitam dan peraknya

The Wow wotlk penderitaan warlock Spec pastinya tidak ada yang tersenyum, kerana ia mudah salah satu kelas DPS MMORPG yang paling kuat. Sekiranya anda ingin menyelam ke Northrend sebagai salah satu bom sihir hitam ini, kami mendapat rundown dari PVE dan PVP yang terbaik, Glyphs, meratakan putaran, dan keutamaan stat di sini.

Sekiranya anda menjadi penderitaan utama, anda mungkin benar -benar membenci bermain melalui Burning Crusade Classic sebagai sokongan. Bersukacitalah, oh kekacauan, kerana masuk ke Wotlk kita melihat penyihir misteri ini mengambil peranan DPS, kedua -duanya meningkatkan permainan spec serta membiarkan anda benar -benar menghapuskan musuh anda.

Walau bagaimanapun, untuk berbuat demikian, anda perlu tahu yang membina bakat PVE dan PVP adalah yang terbaik, serta glyphs yang anda akan gunakan untuk menguasai diri anda, dan putaran meratakan yang anda perlukan untuk membiasakan diri dengan biasa. Jangan risau Denizens of the Dark, kami telah mendapat anda dilindungi dengan WOW Wotlk Panduan Warlock Warlock.

Perlumbaan Terbaik Untuk Wotlk Warlock

Walaupun kami selalu menggalakkan anda untuk memilih perlumbaan yang anda bersinergi, ada yang dibina untuk menggunakan kuasa rasuah sedikit lebih baik daripada yang lain. Di sebelah gerombolan, orcs adalah satu -satunya pilihan sebenar, sementara manusia adalah yang terbaik untuk mengetuk ke dalam bayang -bayang untuk Perikatan.

Ini adalah dua pilihan terbaik kerana kebolehan kaum mereka. Perintah Orc memberikan penggemar kerosakan yang serius kepada sahabat setan anda (yang menjadi bahagian utama binaan di Wotlk Classic), dan kuasa ejaan yang diberikan oleh Fury Darah cukup kuat.

Di sisi manusia, Will untuk Survive menghilangkan semua kesan gangguan pergerakan yang sesuai untuk pecah CC di PvP, dan semangat manusia berfungsi dengan sempurna dengan perisai FEL untuk memberikan peningkatan kekuatan yang meningkat. Ia juga bersinergi dengan Glyph of Life Tap, yang akan kita bincangkan dengan lebih terperinci di bawah.

Wow Wotlk Panduan Warlock: Pve dan Pvp Talents, Glyphs: Tokoh Skeletal Memakai Helmet Bone Head Dragon dan Armor Merah Menunjuk Dengan Kakitangan Tulang Di Latar Belakang Firey

Glyphs terbaik untuk Wotlk Warlock

Glyphs adalah semua penggemar baru yang boleh dibuat menggunakan kemahiran prasasti. Mereka berkesan memberikan kuasa tambahan kepada watak anda, tetapi seperti biasa ada yang lebih baik daripada yang lain. Untuk penderitaan Warlock, anda akan mahu mengambil:

 • Glyph of Life Tap: Ketuk hidup mengubah semangat menjadi kuasa ejaan, yang betul -betul apa yang diperlukan oleh warlock untuk hujan ke atas musuh mereka. Dari semua glyphs di luar sana, ini adalah yang paling berguna untuk spesifikasi penderitaan.
 • Glyph of Cepat Kerosakan: Ini bermakna rasuah teras sekarang mendapat manfaat daripada penarafan tergesa -gesa, serta bakat lain yang meningkatkan kelajuan pemutus.
 • Glyph of Haunt: Meningkatkan Haunt sebanyak tiga peratus.

Terdapat tiga glyph kecil lain: jiwa longkang, nafas yang tidak menentu, dan jiwa. Hanya yang pertama mempunyai kesan sebenar, kerana ia meningkatkan shards yang jatuh dari jiwa longkang. Dua yang terakhir hanya membiarkan anda berenang lebih cepat dan mengurangkan mana yang diperlukan untuk membuang ritual jiwa masing -masing.

Bakat Pve Terbaik untuk Warlock Pencerobohan di Wotlk

Sekiranya anda lebih suka monster pembunuhan daripada pemain lain, maka hanya ada satu binaan yang nyata untuk Warlock Keganasan di WoW Wotlk Classic. Fokus anda adalah untuk melakukan kerosakan dari masa ke masa dan bukannya satu lawan satu tembakan, jadi pastikan anda meletakkan diri anda di belakang tangki anda atau cukup jauh dari bahaya untuk duduk, berehat, dan menonton bar kesihatan berkurang.

Bakat Spesifikasi Pangkat
Kutukan penderitaan yang lebih baik Penderitaan 2
Penindasan Penderitaan 3
Peningkatan rasuah Penderitaan 5
Bolt bayangan yang lebih baik Kemusnahan 5
Bane Kemusnahan 5
Soul Siphon Penderitaan 2
Kepekatan FEL Penderitaan 3
Merosakkan Kemusnahan 5
Malam Penderitaan 2
Memberi kuasa rasuah Penderitaan 3
Intensiti Kemusnahan 1
Shadow memeluk Penderitaan 5
Kehidupan siphon Penderitaan 1
Peningkatan Felhunter Penderitaan 2
Penguasaan bayangan Penderitaan 5
Pembasmian Penderitaan 3
Penularan Penderitaan 5
Malediksi Penderitaan 3
Memeluk kematian Penderitaan 3
Penderitaan yang tidak stabil Penderitaan 1
Pandemik Penderitaan 1
Penderitaan abadi Penderitaan 5
Menghantui Penderitaan 1

Bakat Pvp Terbaik untuk Warlock Pencerobohan di Wotlk

Walaupun Warlocks penderitaan tidak akan muncul kepala di arena, mereka adalah duo yang sempurna untuk kiting musuh ke pasangan mereka dan melepaskan semua jenis kutukan terhadap mereka. Anda akan mahu mengambil bakat berikut, serta glyphs of cepat kerosakan, kehidupan siphon, shadowflame, jiwa longkang, dan kutukan keletihan dalam urutan itu.

Bakat Spesifikasi Pangkat
Penindasan Penderitaan 3
Peningkatan rasuah Penderitaan 5
Batu kesihatan yang lebih baik Demonologi 2
Demonik memeluk Demonologi 3
Fel Synergy Demonologi 2
Soul Siphon Penderitaan 2
Fel Vitality Demonologi 3
Ketakutan yang lebih baik Penderitaan 1
Kepekatan FEL Penderitaan 3
Menguatkan kutukan Penderitaan 1
Pautan Jiwa Demonologi 1
Penguasaan Fel Demonologi 1
Demonik Aegis Demonologi 3
Malam Penderitaan 2
Memberi kuasa rasuah Penderitaan 3
Summoner Master Demonologi 2
Shadow memeluk Penderitaan 4
Kehidupan siphon Penderitaan 1
Kutukan keletihan Penderitaan 1
Peningkatan Felhunter Penderitaan 2
Penguasaan bayangan Penderitaan 5
Pembasmian Penderitaan 3
Penularan Penderitaan 5
Peningkatan keganasan Penderitaan 2
Malediksi Penderitaan 3
Penderitaan yang tidak stabil Penderitaan 1
Pandemik Penderitaan 1
Penderitaan abadi Penderitaan 5
Menghantui Penderitaan 1

Keutamaan stat untuk Wotlk Warlock Warlock

Statistik cukup mudah diabaikan di WOW, tetapi mereka adalah bahagian penting dari setiap binaan dan benar -benar dapat membantu anda menolak kerosakan anda ke peringkat seterusnya. Untuk penderitaan Warlocks, anda akan mengutamakan penarafan hit, diikuti dengan kuasa ejaan. Penarafan tergesa -gesa dan rating mogok kritikal seterusnya, diikuti akhirnya dengan semangat dan akal.

Tiga yang pertama adalah statistik urusan kerosakan anda, jadi itu tidak ada lagi yang ingin anda pastikan.

Pusingan meratakan untuk Wotlk Warlock

Pusingan meratakan untuk Wotlk cukup sengit, dan kemungkinan akan mengambil beberapa usaha untuk mendapatkan hak. Ia berpusat di sekitar mantra rasuah anda, yang merupakan tulang belakang dari semua perkara penderitaan. Mulakan dengan Life Tap (dibantu oleh Glyph of Life Tap), kemudian mula menembak bolt bayangan ke penguasaan bayang -bayang. Anda akan mahu penguasaan bayang -bayang menjadi aktif sebelum anda membuang rasuah, kerana peluang hit kritikal 5% akan melancarkan mangsa miskin anda. Pastikan perisai fel juga naik.

Kini sudah tiba masanya untuk melepaskan rasuah pada musuh anda, diikuti dengan penderitaan yang tidak stabil (yang anda ingin aktif sepanjang masa). Pilih Kutukan Agoni Seterusnya, kemudian menghantui untuk meningkatkan kerosakan dari masa ke masa yang disebabkan oleh rasuah, laknat penderitaan, dan penderitaan yang tidak stabil. Dengan semua debuffs anda berjalan, hidangkan beberapa bolt bayangan, atau gunakan jiwa longkang jika anda berada di bawah 25% kesihatan kerana kerosakannya meningkat.

Bagi perusuh yang lebih besar, anda boleh menggunakan benih rasuah anda, kerana ini lebih banyak merosakkan sasaran yang ada (dihadkan pada sepuluh) – pastikan ia tidak mengatasi rasuah asas. Inferno juga boleh menangani kerosakan aoe pasif.

Jadi itu semua yang anda perlu tahu untuk menguasai WoW Wotlk Warlock Warlock. Pergi keluar dan menyebabkan kekacauan, tetapi jika anda ingin mencuba satu lagi kelas yang sama menyeramkan pastikan anda menyemak Panduan WoW Wotlk Death Knight kami, dan anda juga boleh mengambil tambahan WOW klasik untuk meningkatkan pengalaman klasik anda semasa anda ‘.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Wotlk Classic Warlock Spec, Builds, Talents, and Glyphs

Di halaman ini, anda akan mengetahui pilihan bakat terbaik PvE dan membina Warlock Keganasan anda di Wotlk Classic, serta menasihatkan Glyphs.

Jadual kandungan halaman ini

Bakat Membina Untuk Kesengsaraan Warlocks Dalam Wrath of the Lich King

Penderitaan Warlock S tidak mempunyai bilik yang terlalu goyah dari segi bakat seperti yang anda perlukan tetapi dua mata untuk mendapatkan nilai penuh dari spesifikasi anda. Walau bagaimanapun, anda mempunyai titik flex yang boleh anda letakkan di mana sahaja anda memilih. Saya secara peribadi memilih Ikon intensitiIntensiti . Sebilangan orang memilih untuk memasukkannya Ikon mencapai suramSuram mencapai atau Ikon intensitiIntensiti .

Bakat penting untuk penderitaan Warlocks dalam Wrath of the Lich King

Dalam bahagian ini, kami akan mengatasi beberapa bakat utama yang akan anda gunakan ketika anda memainkan Warlock Keganasan untuk membantu anda memahami bakat yang paling penting, kerana mereka sangat penting untuk memainkan binaannya dengan kekuatan sepenuhnya.

 • Ikon bolt bayangan yang lebih baikBolt bayangan yang lebih baik , Ikon BaneBane, dan Ikon merosakkanMerosakkan

Ikon bolt bayangan

Ketiga -tiga bakat ini adalah wajib di Pokok Pencapaian. Bakat ini akan menjadikan bayang bayang anda melakukan lebih banyak kerosakan, lebih cepat, dan mengkritik lebih sukar.

Ikon rasuah yang lebih baik

 • Peningkatan rasuah

Ikon rasuahRasuah adalah ejaan kerosakan segera yang tidak lama. Mantra ini adalah titik tumpuan spesifikasi dengan banyak bakat yang berputar di sekelilingnya. Rasuah mempunyai keupayaan untuk memasukkan peratusan kritikan semasa anda dan sebarang penggemar kerosakan seperti Ikon bumi dan bulanBumi dan bulan , Ikon Ebon PlaguebringerEbon Plaguebringer, dan Ikon Sumpahan ElemenKutukan unsur -unsur; selagi anda secara semula jadi membiarkan Ikon rasuahRasuah menyegarkan melalui Ikon penderitaan abadiPenderitaan yang kekal, penggemar itu akan kekal di Ikon rasuahRasuah .

Ikon penderitaan abadi

 • Penderitaan abadi

Mantra ini menyebabkan anda Ikon rasuahRasuah dan Ikon penderitaan yang tidak stabilPenderitaan yang tidak stabil untuk melakukan lebih banyak kerosakan. Tetapi yang paling penting membolehkan anda Ikon Kehidupan TuangkanKehidupan longkang , Ikon Soul SoilSoul Soul , Ikon bolt bayanganBolt bayangan, dan Ikon menghantuiMenghantui untuk menyegarkan anda Ikon rasuahRasuah . T/p>

 • Ikon kepekatan FELKepekatan FEL

Ini adalah bakat yang sangat penting yang mengurangkan penderitaan yang menderita akibat kerosakan yang masuk semasa menghantar Ikon Kehidupan TuangkanKehidupan longkang , Tuangkan ikon manaTuangkan mana , Ikon penderitaan yang tidak stabilPenderitaan yang tidak stabil , Ikon menghantuiMenghantui, dan yang paling penting Ikon Soul SoilSoul Soul . Ini penting kerana anda terlepas banyak kerosakan dari anda Ikon Soul SoilSoul Soul Sekiranya Anda Mendapat Pushback.

Ikon penindasan

 • Penindasan

Salah satu bakat yang paling penting untuk semua spesifikasi warlock. Ini memberi kita hit, membolehkan kita tidak perlu menggunakan permata hit atau mengorbankan gear yang lebih baik untuk melanda.

Ikon hidup siphon

 • Kehidupan siphon

Ikon rasuah

Ini adalah pasif yang membolehkan anda menyembuhkan 40% daripada semua kerosakan yang dilakukan oleh rasuah anda. Ini juga menimbulkan kerosakan kebolehan utama anda.

Ikon penularan

 • Penularan

Ini meningkatkan kerosakan kebolehan utama anda.

Ikon pembasmian

 • Pembasmian

Ikon rasuah

Ini memberi anda peluang 6% pada setiap tanda rasuah untuk meningkatkan kelajuan pemutus anda sebanyak 20% selama 10 saat. Ini adalah penggemar yang luar biasa yang memacu satu tan.

Kematian

 • Kematian memeluk

Ejaan ini meningkatkan jumlah yang dikeringkan oleh Ikon Kehidupan TuangkanKehidupan longkang, tetapi lebih penting lagi meningkatkan semua kerosakan anda yang dilakukan oleh mantra bayangan anda sebanyak 12% apabila sasaran anda berada di bawah 35%. Ini adalah satu -satunya masa dalam perjuangan selain pembuka di mana anda perlu memohon secara manual Ikon rasuahRasuah .

Ikon Malediction

 • Malediksi

Ini meningkatkan kerosakan ejaan anda sebanyak 3% dan meningkatkan peluang kritikan anda Ikon rasuahRasuah dan Ikon penderitaan yang tidak stabilPenderitaan yang tidak stabil sebanyak 9%.

Ikon penderitaan yang tidak stabil

 • Penderitaan yang tidak stabil

Ini adalah salah satu titik utama anda dan berada di bos 100% masa itu.

Ikon pandemik

 • Pandemik

Ini membolehkan anda Ikon rasuahRasuah dan Ikon penderitaan yang tidak stabilPenderitaan yang tidak stabil untuk mengkritik. Ia adalah sangat penting dan sebahagian daripada sebab mengapa penderitaan melakukan banyak kerosakan.

Ikon menghantui

 • Menghantui

Ini menghantar jiwa ke sasaran, menangani sedikit kerosakan dan menyembuhkan anda dengan jumlah yang sama. Paling penting, bakat ini memancarkan semua titik anda sebanyak 20%. Ini adalah sasaran 100% masa.

Glyphs terbaik untuk penderitaan Warlock dalam Wrath of the Lich King

Glyphs adalah macam -macam baru yang diperkenalkan dalam Wrath of the Lich King. Glyphs sangat meningkatkan mantra tertentu apabila anda mempelajari mereka, menyokong dan bahkan membolehkan beberapa membina. Glyphs tidak dipelajari secara kekal, jadi anda ingin membawa banyak glyphs kepada anda supaya anda dapat mengubahnya dengan cepat bergantung pada serbuan atau bos yang anda hadapi. Kesengsaraan mempunyai beberapa glyph yang sangat kuat yang menjadikan permainan ini lebih menyeronokkan.

Major Glyphs for Warlock Pencerobohan dalam Wrath of the Lich King

 1. Ikon Glyph of Life TapGlyph of Life Tap – setiap kali anda Ikon Tap LifeKehidupan Ketuk, Anda Mendapat 20% Roh Anda Sebagai Kuasa Mantra selama 40 Seconds. Ini sangat penting dan anda mesti menyimpan penggemar ini pada setiap masa.
 2. Glyph of Haunt IconGlyph of Haunt – Ini menambah kerosakan 3% tambahan untuk menghantui
 3. Glyph ikon kerosakan cepatGlyph of Cepat – ini membolehkan anda Ikon rasuahRasuah akan terjejas oleh tergesa -gesa. Ikon rasuahRasuah itu sendiri bukan kerosakan besar, tetapi ia memberi anda lebih cepat Ikon rasuahTicks rasuah, yang menghasilkan lebih banyak Ikon teras moltenProcs Core Molten.

Glyphs kecil untuk penderitaan Warlock dalam Wrath of the Lich King

 1. Glyph ikon jiwa longkangGlyph of Drain Soul – Ini memberi anda peluang tambahan Ikon Soul ShardSoul Shard ketika anda Ikon Soul SoilSoul Soul .
 2. Ikon Nafas Glyph of UndendGlyph of Nafas yang Tidak Berkerut – Ini memberi semua orang dengan anda Ikon nafas yang tidak berkesudahanKelajuan berenang 20% ​​nafas yang tidak berkesudahan.
 3. Ikon Glyph of SoulsGlyph of Souls – ini mengurangkan kos mana anda Ikon Ritual JiwaRitual jiwa

Changelog

 • 26 Jun. 2023: Dikemas kini ke Fasa 3.
 • 18 Jan. 2023: Dikaji semula untuk pelepasan Fasa 2 menjelang pelepasan serbuan Ulduar.
 • 19 Okt. 2022: Halaman ditambah.