Kes Deck Steam »Genggaman» DBRAND, 8 Kes Dek Steam Terbaik untuk Beli pada tahun 2023 | Beebom

8 kes dek stim terbaik untuk dibeli pada tahun 2023

Selain kes itu, Moko membungkus beberapa genggaman ibu jari dan pad pelindung untuk pad ibu jari. Ini adalah pembelian yang sempurna untuk orang yang mahukan perlindungan tambahan untuk butang tertentu pada sistem, dan ia juga merupakan salah satu kes dek stim yang paling berpatutan dalam senarai.

Kes Deck Steam

Sekiranya kami mempunyai nikel untuk setiap milimeter ketebalan yang Projek Killswitch ditambah ke dek stim anda, kami akan mempunyai dua. Kami hanya memerlukan satu, walaupun: Projek Killswitch adalah kira -kira seperti nipis sebagai nikel. Kami hanya menyelamatkan anda lima sen.

Pelindung

Rintangan impak gred tentera.

Setiap tahun, tentera AS membakar $ 700,000,000,000. Pada apa? Tiada sesiapa yang tahu. Hanya 0.000000000085642857% daripada belanjawan pertahanan tahunan, anda boleh melakukan perkara yang sama. Tetapi untuk dek stim anda. Checkmate, Eisenhower.

Penutup perjalanan

Dek Steam anda akan menjadi tempat.

Sama seperti OEM Valve yang membawa dompet, penutup perjalanan melindungi dek stim anda apabila anda tidak menggunakannya. Tidak seperti dompet tersebut, penutup perjalanan tidak akan memalukan anda di khalayak ramai.

Ketepatan

Yang paling tepat di bumi.™

Gabe Newell pernah berkata, “Kes yang tidak tepat adalah seperti tidak mempunyai kes sama sekali.”Kami kemudian belajar dari wad psikologi tempatan bahawa” Gabe “adalah penyamar dan beberapa hari ke dalam perjalanan mescaline. Adakah itu membuatnya salah? Sama sekali tidak. Sama seperti Gabe’s Straitjacket, Projek Killswitch sesuai dengan dek stim anda dengan sempurna. Terima kasih, Psych Ward.

8 kes dek stim terbaik untuk dibeli pada tahun 2023

Kes Dek Steam Terbaik

Deck Steam adalah konsol permainan pegang tangan yang kuat yang membolehkan anda memainkan pelbagai permainan yang bergerak. Walau bagaimanapun, ia juga merupakan peranti yang agak mahal, dan penting untuk melindunginya dari kerosakan. Sekarang, sementara anda mempunyai beberapa pilihan untuk kes, tidak semuanya melindungi perkakasan dengan betul. Oleh itu, kami telah menyusun panduan ini untuk membantu anda memilih kes dek stim terbaik di pasaran, yang menyediakan pelbagai ciri dan gaya yang sesuai dengan keperluan anda.

1. Kes JSAUX KICKSTAND

JSAUX-KICKSTAND-CASE

Pada ketika ini, jika anda memiliki dek stim, anda mungkin sudah biasa dengan jenama jsaux. Syarikat itu bukan sahaja menawarkan stesen dok dan pengecas untuk dek stim dengan harga yang berpatutan, tetapi juga menjual kes kickstand jsaux untuk dek stim. Dan ia menyelesaikan dua isu sekaligus. Kes itu menambah kickstand ke konsol yang pertama. Ini membolehkan anda menaikkan peranti di meja teh dan permainan dengan keluarga dan rakan -rakan dengan pengawal tambahan. Yang kedua adalah penutup pelindung, memastikan dek stim dapat menahan beberapa kejatuhan yang tidak disengajakan.

Kes kickstand ini dari jsaux meliputi cukup untuk melindungi kes dek stim dan merupakan pilihan yang baik bagi mereka yang mempunyai anggaran yang ketat.

Beli dari Amazon ($ 16.99)

2. Kes Perlindungan Perisai Ruggen Spigen

Kes-kes spigen

Mungkin ada kalanya pengguna tidak peduli dengan pendirian dan mahukan kes pelindung yang kukuh untuk dek stim mereka. Lagipun, ia adalah perkakasan yang cukup mahal, dan tidak ada yang mahu merosakkannya. .

Kes ini terdiri daripada TPU fleksibel, yang melindungi sistem dari kejutan atau kejatuhan. Selain itu, kes ini merangkumi setiap sudut dek stim dengan potongan yang tepat untuk pencetus, pelabuhan, dan pengudaraan. Di samping.

Beli dari Amazon ($ 19.99)

3. Modcase jsaux untuk dek stim

Jsaux-Modcase

Pertimbangkan keadaan ini – anda mempunyai dek stim yang sangat memerlukan beberapa pengisian, dan mujurlah, anda membawa bank kuasa pada anda. Malangnya, anda tidak suka menguruskan wayar panjang. JSAUX Modcase untuk Dek Steam menyelesaikan masalah itu. Ia dilengkapi dengan tali silikon laras di belakang, membolehkan anda menyimpan sesuatu di belakang konsol, sebaiknya bank kuasa.

Selain tali silikon, kes itu mempunyai cengkaman bertekstur, untuk membolehkan pengguna memegang peranti dengan lebih baik, dan a untuk perlindungan yang lebih baik. Ia tidak berakhir di sana, kerana kes itu juga mempunyai pendirian belakang logam laras, dengan pilihan untuk melampirkan sejuk yang dijual secara berasingan oleh jsaux. Kes itu juga dilengkapi dengan penutup depan yang melindungi skrin dari habuk dan jatuh secara tidak sengaja. Secara keseluruhan, kes ini adalah penyelesaian semua-dalam-satu Bagi orang yang lebih suka kes praktikal dan serba boleh.

Beli dari Amazon ($ 29.99)

4. Kes penutup flip proCase

ProCase-Flipcover-Case

Ingat telefon lama yang dilampirkan dengan penutup pelindung depan dan kes TPU belakang? Ya, sudah lama. ProCase menggunakan semula idea itu dengan sentuhan moden. Dengan kes penutup flip proCase, kami mempunyai perlindungan perlindungan untuk dek stim yang memastikan bahawa skrin mendapat banyak perlindungan dari sebarang calar.

Sekiranya anda tidak suka penutup flip, lepaskannya dari kes itu, terima kasih kepada sistem lampiran magnet dan detasmen. Ini akan memberi anda shell TPU yang lasak untuk melindungi dek stim dari kerosakan dan calar jatuh. Selain itu, kes ini mempunyai reka bentuk ergonomik, yang membolehkan anda memegangnya dengan betul.

Beli dari Amazon ($ 17.99)

5. Kes pelindung kickstand moko

Moko-kickstand-case

Walaupun kes kickstand Jsaux mendapat pekerjaan yang dimaksudkan, ia tidak datang dengan item tambahan untuk melengkapkannya. Semasa situasi seperti itu, kes Moko datang ke penyelamatan. Kes pelindung kickstand Moko adalah shell pelindung buatan TPU untuk dek stim. Kerana kualiti membina, kes itu dapat melindungi peranti dari apa -apa jenis kerosakan jatuh.

Selain itu, kes ini mempunyai kickstand terbina dalam di belakang, supaya anda boleh meletakkannya di atas meja. Kes ini juga mempunyai pemotongan yang betul untuk setiap port dan butang di dek stim.

Selain kes itu, Moko membungkus beberapa genggaman ibu jari dan pad pelindung untuk pad ibu jari. Ini adalah pembelian yang sempurna untuk orang yang mahukan perlindungan tambahan untuk butang tertentu pada sistem, dan ia juga merupakan salah satu kes dek stim yang paling berpatutan dalam senarai.

Beli dari Amazon ($ 12.95)

6. Dbrand Killswitch

Dbrand-Killswitch-Case-for-Steam-Deck

Ah ya, dbrand. Semua orang mengenali mereka, semua orang telah mendengar nama mereka. Syarikat yang terkenal dengan trolling dan memeing ke dalam kulit telefon dan pasaran penutup juga membuat kes pelindung untuk dek stim. Walau bagaimanapun, sejarahnya seperti tempat hitam pada rekod cemerlangnya. Dengan pelepasan asal Killswitch, penutup pelindung untuk dek stim mempunyai pendirian belakang magnet yang boleh dilepaskan. Malangnya, model dek stim awal berkelakuan pelik, kerana kipas di dalam mesin berhenti berfungsi kerana magnet.

Semakan penutup Killswitch ini memperbaiki masalah itu. Syarikat itu mendakwa bahawa ini adalah perlindungan pelindung yang paling tipis untuk sistem dan mempunyai rintangan impak gred tentera. Di samping itu, kes itu dilengkapi dengan penutup perjalanan pilihan untuk bahagian depan, kulit untuk dek stim anda, dan kickstand yang boleh dilepaskan.

Kali ini, Dbrand membuat pemasangan backplate proprietari yang, mengikut tuntutan mereka, akan menyokong lampiran masa depan yang dikeluarkan oleh syarikat. Bagi genggaman, pembunuh mempunyai rabung kecil, menambah cengkaman. Dan keseluruhan pakej dilengkapi dengan kulit untuk memakai dek stim anda. Sekiranya anda mempunyai wang untuk dibelanjakan, mahukan kes pelindung yang boleh dipercayai, dan tukar rupa dek stim anda, ini adalah pilihan untuk dipilih.

Beli dari Dbrand ($ 59.95)

7. Kes silikon pelindung anbee

Ambee-silicone-case-for-steam-deck

Kadang -kadang jurang antara menjatuhkan dek stim anda dan memegangnya diputuskan dengan betapa berpeluh telapak tangan anda. Kes silikon pelindung Anbee bertujuan untuk memperbaikinya. Pertama, ini adalah kes buatan silikon yang benar-benar, jadi jika anda merancang untuk mendapatkannya untuk melindungi mesin dari kerosakan jatuh, lihat pilihan lain.

Walau bagaimanapun, apa yang dibawa oleh kes ini ke meja kelihatan berwarna -warni dan cengkaman yang kuat. Belakang dan pemegang kes mempunyai reka bentuk anti-slip dan peluh-bukti yang memberikan cengkaman yang mengagumkan kepada sistem. Selain itu, terdapat empat varian warna yang tersedia untuk kes itu.

Sekiranya anda yakin kemahiran anda tidak menjatuhkan sistem dan menginginkan kes mewah yang menyenangkan mata, Anbee adalah pilihan yang sesuai untuk anda.

Beli dari Amazon ($ 14.99)

8. Supcase Unicorn Beetle Pro Case

Supcase-Unicorn-Protective-Case-for-Steam-Deck

Entri terakhir dalam senarai ini adalah Kes yang tidak masuk akal untuk dek stim yang semata -mata melakukan apa yang dibeli – untuk melindungi konsol. Supcase Unicorn Beetle Pro diperbuat daripada TPU menyerap kejutan, yang memastikan peranti itu tetap selamat jika tidak sengaja jatuh. Ia masuk Empat warna yang berbeza dan mempunyai reka bentuk penuh badan yang betul. Tambahan pula, kes itu mempunyai pendirian belakang dan terkena tempat dengan betul. Supcase unicorn bettle adalah pilihan yang sempurna untuk orang yang mahukan kes yang kukuh untuk melindungi sistem dari.

Beli dari Amazon ($ 21.99)