Kereta terpantas di GTA Online pada tahun 2023: Statistik Kelajuan & Penuh – Charlie Intel, Kereta Tercepat di GTA 5 Online: Senarai Peringkat Dengan Kelajuan Top (2023)

Kereta terpantas di GTA 5 Online: Senarai Peringkat dengan Kelajuan Teratas (2023)

Contents

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.34 Pengembaraan Lebih Lanjut dalam Kemas Kini Kewangan dan Felon pada 21 Jun 2016 .

Kereta terpantas di GTA Online pada tahun 2023: Statistik Kelajuan & Penuh Tertinggi

Kereta terpantas dalam talian GTA

Permainan Rockstar

GTA Online mempunyai banyak supercar untuk dipilih, tetapi yang mana yang terbaik untuk berlumba, mengagumkan, atau kedua -duanya? Kami ada jawapan untuk anda. Berikut adalah senarai 10 kereta terpantas di GTA Online pada tahun 2023.

Tiada apa -apa seperti pelayaran di Los Santos di GTA Online dengan kereta dan mendengar stesen radio San Andreas kegemaran anda. Tetapi jika anda ingin mempercepat pemacu anda dan juga menguasai perlumbaan, anda memerlukan kereta terpantas yang anda dapati.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemas kini San Andreas Mercenaries baru -baru ini membawa beberapa kenderaan baru ke permainan, yang cukup biasa untuk GTA dalam talian. The Criminal Enterprises DLC dan Los Santos Drug Wars DLC juga mempunyai beberapa pilihan baru untuk garaj anda di poket mereka.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekarang, mari kita kembali memenangi perlumbaan. Kami telah membuat senarai 10 kenderaan terpantas di GTA dalam talian pada tahun 2023. Senarai ini merangkumi segala -galanya, kelajuan tertinggi, harga penuh, dan di mana untuk mendapatkan supercar ini, jadi mari menyelam masuk.

Artikel berterusan selepas iklan

GTA Online Los Santos Tuners

Terdapat lebih daripada 700 kenderaan di GTA dalam talian.

10 kereta terpantas di GTA dalam talian

Grotti Itali Gto Stinger TT di GTA Online

Dengan penambahbaikan HSW, Grotti Itali GTO dapat mencapai kelajuan tertinggi gila 168.50 mph (271.17 km/j).

The Grotti Itali Gto Stinger TT adalah supercar yang menakjubkan yang dapat mengalahkan kebanyakan pesaingnya.

Dengan kelajuan tertinggi 132.00 mph, Itali GTO Stinger TT adalah kenderaan kelima terpantas di kelas supercar dan akan dikenakan biaya $ 2,380,000. Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari legenda motorsport.

Artikel berterusan selepas iklan

Itali GTO Stinger TT diilhamkan oleh kehidupan sebenar Ferrari Roma. Ia adalah salah satu kereta paling elegan dalam senarai dan akan membuat lawan cemburu di trek perlumbaan.

Artikel berterusan selepas iklan

4. Pfister 811

Pfister 811 di GTA dalam talian

Pfister 811 ditambah dalam 1.34 Pengembaraan Lebih Lanjut dalam Kemas Kini Kewangan dan Felony.

The Pfister 811 adalah hampir salinan karbon Porsche 918, tetapi jangan risau, itu satu perkara yang hebat.

Dengan $ 1,135,000 Tag harga dari legenda motorsport, 811 bukan sahaja lebih murah daripada deveste lapan tetapi juga sedikit lebih cepat di 132.50 mph, menjadikannya pilihan yang lebih baik di kelas supercar.

3. Grotti Itali RSX

GTA Online Itali RSX

Itali RSX boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport.

Itali RSX bukan hanya salah satu kereta terbaik di Los Santos, tetapi juga salah satu yang terpantas. Ia tiba di kemas kini Cayo Pericho pada bulan Disember 2020 dan menawarkan kelajuan tertinggi ketiga di mana-mana kereta di GTA dalam talian.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kenderaan bergaya ini akan membuat anda kembali $ 3,465,000, Tetapi kelajuan dan pengendaliannya membuatnya. Semasa memandu di jalan lurus, anda akan dapat mencapai kelajuan maksimum 135mph.

Sekiranya anda sedang mencari kenderaan baru untuk mengambil perlumbaan, Itali RSX adalah pilihan yang kukuh.

2. Ocelot Pariah

Ocelot Pariah di GTA Online

Pariah didasarkan pada kehidupan sebenar Aston Martin v12 Zagato & Ferrari 812 Superfast.

Boleh dikatakan kereta terbaik untuk berlumba di GTA Online, Ocelot Pariah mempunyai kelajuan tertinggi yang mengagumkan 136mph dan pengendalian yang baik untuk boot.

Artikel berterusan selepas iklan

Pariah tiba di GTA Online sepanjang perjalanan pada tahun 2017 sebagai sebahagian daripada Heist Doomsday. Walaupun banyak kereta lain telah tiba di dalam permainan sejak paria tetap menjadi kegemaran penggemar.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda belum mendapatnya, anda perlu keluar $ 1,420,000 ke motorsport legenda untuk mendapatkan tangan anda.

1. BF Weevil Custom

BF Weevil Custom di GTA Online

Kereta ini didasarkan pada batang tikus VW Beetle dan boleh dibeli dari Benny’s Original Motor Works

Ia mungkin tidak kelihatan seperti hypercar ultra cepat, tetapi menghairankan, bf weevil custom adalah kereta terpantas di GTA dalam talian.

Artikel berterusan selepas iklan

Berdasarkan Volkswagen Beetle Rat Rod, kereta kecil yang ganjil ini boleh dibeli dari Benny’s Original Motor Works untuk $ 980,000. Pengeluaran anda tidak berakhir di sana walaupun, kerana anda perlu membeli semua mod prestasi dari Benny untuk membuat bug kecil ini menjadi setan kelajuan yang benar. Tetapi jika anda tidak mahu membelanjakan banyak wang itu, anda boleh menyemak cara untuk mendapatkan weevil secara percuma.

Artikel berterusan selepas iklan

Ketika dikeluarkan, adat weevil dapat mencapai kelajuan pengadilan 137.50mph, menjadikannya kenderaan terpantas di GTA dalam talian – buat masa ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda pasti akan memerlukan akaun bank besar untuk mendapatkan tangan anda di salah satu kereta ini, tetapi panduan kami untuk menjana wang dengan cepat di GTA Online harus membantu anda ke sana. Sebaik sahaja anda telah memilih kereta baru anda, pergi ke litar lumba dan lihat bagaimana anda menyusun lawan anda.

Dan jika anda mencari lebih banyak kandungan dalam talian GTA, lihatlah di:

Kereta terpantas di GTA 5 Online: Senarai Peringkat dengan Kelajuan Teratas (2023)

Kereta terpantas di GTA 5 Online: Senarai Peringkat dengan Kelajuan Teratas (2023)

Senarai kenderaan Grand Theft Auto V yang lengkap menampilkan jumlah yang mengejutkan lebih daripada 600 kenderaan yang kami pelupusan, selepas lebih lapan tahun kemas kini DLC. Tetapi apakah kereta terpantas di GTA 5 dalam talian pada tahun 2023? Kenderaan GTA V mana yang mempunyai kelajuan tertinggi tertinggi?

Di halaman ini anda dapati senarai 50 kereta terpantas teratas Dalam GTA 5 Online (bahagian multiplayer Grand Theft Auto V) yang disenaraikan oleh kelajuan tertinggi yang dapat mereka capai apabila ditingkatkan sepenuhnya. Senarai kereta terpantas di GTA Online ini dikemas kini September 2023, Menampilkan semua kenderaan untuk PS5, PS4, Xbox dan PC, bersama dengan harga pembelian mereka.

Senarai itu Tidak Sertakan kenderaan yang mempunyai keupayaan “roket roket”, seperti kenderaan vigilante, scramjet, atau arena perang, kerana mereka hanya dapat mencapai kelajuan tertinggi mereka sementara melalui rangsangan khas mereka.

Ketahui bahawa “kereta terpantas” tidak semestinya bermakna kenderaan mempunyai prestasi terbaik secara keseluruhan. Mengklik setiap kenderaan membawa anda ke maklumat dan statistik terperinci mereka, untuk mengetahui segala yang ada untuk mengetahui tentang prestasi mereka.

Yang sebenar Kelajuan tertinggi dari kereta terpantas dalam talian GTA telah diuji dengan tepat oleh Broughy1322 dalam garis lurus yang panjang dengan kenderaan yang ditingkatkan sepenuhnya. Untuk semua butiran, baca penjelasan penuhnya tentang bagaimana nilai kelajuan tertinggi dikira dengan tepat.

Apakah kereta terpantas di GTA 5 dalam talian?

Sehingga September 2023, kereta terpantas baru di GTA 5 dalam talian adalah Custom weevil, dengan kelajuan tertinggi 137.5 mph (221.3 km/j) Kini kereta terbaik di GTA dalam talian.

Selepas 5 tahun pemerintahan sebagai kereta terpantas dalam permainan, Ocelot Pariah (136 mph) akhirnya Ditempah oleh adat kumbang di tempat nombor 1 dari segi kelajuan tertinggi.

Custom weevil terutamanya diilhamkan oleh rod tikus kumbang VW sebenar. Ia boleh didapati dalam GTA dalam talian dengan menaik taraf weevil standard ($ 870,000) di Benny’s Original Motor Works, untuk harga tambahan $ 980,000.

Kereta HSW terpantas (PS5 & Xbox Series X | S)

Semata -mata pada PS5 dan Xbox Series X | s, Itali gto stinger tt menjadi kereta terpantas di GTA dalam talian terima kasih kepada yang eksklusif Peningkatan HSW, mencapai kelajuan tinggi gila 168.50 mph – Walaupun mod HSW dapat dilumpuhkan dalam perlumbaan.

Diikuti oleh versi HSW Vigero ZX (157.50 mph), Stirling GT (156.80 mph), dan S95 (155.50 mph).

GTA Online: Senarai Kereta Terpantas 50 Teratas (disenaraikan dengan kelajuan tertinggi)

1. BF Weevil Custom

Kelajuan tertinggi: 137.50 mph (221.28 km/j)

Otot – Harga: $ 980,000

Kereta terpantas di GTA 5 Online - Custom Weevil

The BF Weevil Custom Adakah kereta terpantas di GTA 5 dalam talian, mencapai kelajuan tertinggi 137.50 mph (221.28 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.61 Kemas Kini Perusahaan Jenayah pada 27 Oktober 2022 .

Custom weevil didasarkan pada rod tikus VW Beetle kehidupan sebenar . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 980,000 .

2. Ocelot Pariah

Kelajuan tertinggi: 136.00 mph (218.87 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,420,000

Kereta terpantas di GTA 5 dalam talian - Pariah

Tempat kedua untuk kereta terpantas di Online GTA 5 pergi ke Ocelot Pariah, dengan kelajuan tertinggi 136.00 mph (218.87 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.42 Kemas kini Heist Doomsday pada 12 Disember 2017 .

Pariah didasarkan pada kehidupan sebenar Aston Martin v12 Zagato & Ferrari 812 Superfast . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,420,000 .

3. Grotti Itali RSX

Kelajuan tertinggi: 135.30 mph (217.74 km/j)

Sukan – Harga: $ 3,465,000

Kereta terpantas di GTA 5 dalam talian - Itali RSX

The Grotti Itali RSX berada di kedudukan #3 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 135.30 mph (217.74 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.52 Kemas kini Cayo Perico Heist pada 22 Disember 2020 .

Itali RSX didasarkan pada kehidupan sebenar Ferrari SF90 Stradale . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 3,465,000 .

4. Pfister 811

Kelajuan tertinggi: 132.50 mph (213.24 km/j)

Super – Harga: $ 1,135,000

Kereta terpantas di GTA 5 dalam talian - 811

The Pfister 811 berada di kedudukan #4 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 132.50 mph (213.24 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.34 Pengembaraan Lebih Lanjut dalam Kemas Kini Kewangan dan Felon pada 28 Jun 2016 .

811 didasarkan pada kehidupan sebenar Porsche 918 Hypercar, Koenigsegg Regera . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari masa kini tidak tersedia dengan harga $ 1,135,000 .

5. Grotti Itali GTO Stinger TT

Kelajuan tertinggi: 132.00 mph (212.43 km/j)

Dengan mod HSW: 168.50 mph (271.17 km/j)

Sukan – Harga: $ 2,380,000

Kereta terpantas di GTA 5 Online - Itali GTO Stinger TT

The Grotti Itali gto stinger tt berada di kedudukan #5 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 132.00 mph (212.43 km/j) . Dan apabila dinaik taraf dengan PS5/XSX Eksklusif Penambahbaikan HSW, Itali GTO Stinger TT dapat mencapai kelajuan tertinggi gila 168.50 mph (271.17 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.67 Kemas kini Mercenaries pada 13 Jun 2023 .

Itali GTO Stinger TT didasarkan pada kehidupan sebenar Ferrari Roma . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,380,000 .

6. Principe Deveste Lapan

Kelajuan tertinggi: 131.75 mph (212.03 km/j)

Dengan mod HSW: 151.75 mph (244.22 km/j)

Super – Harga: $ 1,795,000

Kereta terpantas di GTA 5 Online - Deveste Lapan

The Principe Deveste lapan berada di kedudukan #6 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 131.75 mph (212.03 km/j) . Dan apabila dinaik taraf dengan PS5/XSX Eksklusif Penambahbaikan HSW, Lapan Deveste dapat mencapai kelajuan tinggi gila 151.75 mph (244.22 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.46 Kemas Kini Perang Arena pada 21 Februari 2019 .

The Deveste Lapan didasarkan pada kehidupan sebenar Sixeen, Mazda Furai . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,795,000 .

7. Lampadati Corsita

Kelajuan tertinggi: 131.30 mph (211.31 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,795,000

Kereta terpantas di GTA 5 dalam talian - Corsita

The Lampadati Corsita berada di kedudukan #7 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 131.30 mph (211.31 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.61 Kemas Kini Perusahaan Jenayah pada 26 Julai, 2022 .

Corsita didasarkan pada kehidupan sebenar Maserati MC20 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,795,000 .

8. Entiti limpahan Mt

Kelajuan tertinggi: 131.25 mph (211.23 km/j)

Dengan mod HSW: 150.50 mph (242.21 km/j)

Super – Harga: $ 2,355,000

Kereta terpantas di GTA 5 Online - Entiti MT

The Limpahan Entiti Mt berada di kedudukan #8 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 131.25 mph (211.23 km/j) . Dan apabila dinaik taraf dengan PS5/XSX Eksklusif Penambahbaikan HSW, entiti MT dapat mencapai kelajuan tinggi gila 150.50 mph (242.21 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.64 Kemas Kini Perang Dadah LS pada 13 Disember 2022 .

Entiti MT didasarkan pada kehidupan sebenar 2021 Koenigsegg Jesko . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,355,000 .

9. Pegassi Torero XO

Kelajuan tertinggi: 131.00 mph (210.82 km/j)

Super – Harga: $ 2,890,000

Kereta terpantas di GTA 5 Online - Torero XO

The Pegassi Torero XO berada di kedudukan #9 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 131.00 mph (210.82 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.61 Kemas Kini Perusahaan Jenayah pada 26 Julai, 2022 .

Torero XO didasarkan pada kehidupan sebenar Lamborghini Countach LPI 800-4 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,890,000 .

10. Bravado Banshee 900R

Kelajuan tertinggi: 131.00 mph (210.82 km/j)

Super – Harga: $ 565,000

Kereta terpantas di GTA 5 dalam talian - Banshee 900R

The Bravado Banshee 900R berada di kedudukan #10 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 131.00 mph (210.82 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.32 Januari 2016 Kemas kini pada 28 Januari 2016 .

The Banshee 900R didasarkan pada kehidupan sebenar Hennessey Viper Venom 1000, Dodge Viper, Mazda RX-7, Aston Martin DB9 . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 565,000 .

Coquette D10

11. Invetero Coquette D10

Kelajuan tertinggi: 130.00 mph (209.21 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,510,000

The Invetero Coquette D10 berada di kedudukan #11 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 130.00 mph (209.21 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.51 LS Summer Update Khas pada 11 Ogos 2020 .

Coquette D10 didasarkan pada kehidupan sebenar Chevrolet Corvette C8 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,510,000 .

COMET S2 CABRIO

12. Pfister Comet S2 Cabrio

Kelajuan tertinggi: 129.00 mph (207.60 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,797,000

The Pfister COMET S2 CABRIO berada di kedudukan #12 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 129.00 mph (207.60 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.58 Kemas kini Kontrak pada 6 Januari 2022 .

Comet S2 Cabrio didasarkan pada kehidupan sebenar Porsche 911 Turbo S Cabriolet . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,797,000 .

LM87

13. Benefactor LM87

Kelajuan tertinggi: 128.50 mph (206.80 km/j)

Super – Harga: $ 2,915,000

The Dermawan LM87 berada di kedudukan #13 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 128.50 mph (206.80 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.61 Kemas Kini Perusahaan Jenayah pada 26 Julai, 2022 .

LM87 didasarkan pada kehidupan sebenar Sauber Mercedes C9 & Mercedes-Benz C11 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,915,000 .

10f widebody

14. Patuh 10f widebody

Kelajuan tertinggi: 128.00 mph (206.00 km/j)

Sukan – Harga: $ 575,000

The Taat 10f widebody berada di kedudukan #14 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 128.00 mph (206.00 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.61 Kemas Kini Perusahaan Jenayah pada 10 November 2022 .

Widebody 10F didasarkan pada kehidupan sebenar Audi R8 Gen II . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 575,000 .

Entiti xxr

15. Entiti limpahan xxr

Kelajuan tertinggi: 128.00 mph (206.00 km/j)

Super – Harga: $ 2,305,000

The Limpahan Entiti xxr berada di kedudukan #15 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 128.00 mph (206.00 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.43 Kemas Kini Siri SOUND SOUTH SA SOUTH pada 20 Mac 2018 .

Entiti XXR didasarkan pada kehidupan sebenar Koenigsegg One: 1, Koenigsegg Agera R . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,305,000 .

Itali gto

16. Grotti Itali Gto

Kelajuan tertinggi: 127.75 mph (205.59 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,965,000

The Grotti Itali gto berada di kedudukan #16 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.75 mph (205.59 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.46 Kemas Kini Perang Arena pada 26 Disember 2018 .

GTO Itali didasarkan pada kehidupan sebenar Ferrari 812 Superfast . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,965,000 .

Zeno

17. Limpahan Zeno

Kelajuan tertinggi: 127.50 mph (205.19 km/j)

Super – Harga: $ 2,820,000

The Limpahan Zeno berada di kedudukan #17 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.50 mph (205.19 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.58 Kemas kini Kontrak pada 23 Disember 2021 .

Zeno didasarkan pada kehidupan sebenar SSC Tuatara . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,820,000 .

Toros

18. Pegassi Toros

Kelajuan tertinggi: 127.50 mph (205.19 km/j)

SUV – Harga: $ 498,000

The Pegassi Toros berada di kedudukan #18 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.50 mph (205.19 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.46 Kemas Kini Perang Arena pada 18 Disember 2018 .

Toros didasarkan pada kehidupan sebenar Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador, Audi Q8 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 498,000 .

X80 Proto

19. Grotti X80 Proto

Kelajuan tertinggi: 127.50 mph (205.19 km/j)

Super – Harga: $ 2,700,000

The Grotti X80 Proto berada di kedudukan #19 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.50 mph (205.19 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.34 Pengembaraan Lebih Lanjut dalam Kemas Kini Kewangan dan Felon pada 21 Jun 2016 .

X80 Proto didasarkan pada konsep kehidupan sebenar Ferrari F80, Greatt Lemans . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,700,000 .

Sentinel Classic Widebody

20. Übermacht sentinel classic widebody

Kelajuan tertinggi: 127.25 mph (204.79 km/j)

Sukan – Harga: $ 700,000

The Übermacht Sentinel Classic Widebody berada di kedudukan #20 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.25 mph (204.79 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.61 Kemas Kini Perusahaan Jenayah pada 22 November 2022 .

Widebody Klasik Sentinel didasarkan pada kehidupan sebenar BMW E30 M3 . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 700,000 .

Krieger

21. Benefactor Krieger

Kelajuan tertinggi: 127.25 mph (204.79 km/j)

Super – Harga: $ 2,875,000

The Dermawan Krieger berada di kedudukan #21 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.25 mph (204.79 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.Kemas kini Kasino & Resort Diamond pada 12 September 2019 .

Krieger didasarkan pada kehidupan sebenar Mercedes-AMG One, Audi R8 LMS GT3 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,875,000 .

Emerus

22. Progen Emerus

Kelajuan tertinggi: 127.25 mph (204.79 km/j)

Super – Harga: $ 2,750,000

The Progen Emerus berada di kedudukan #22 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.25 mph (204.79 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.48 Kemas Kini Kasino & Resort Diamond pada 15 Ogos 2019 .

Emerus didasarkan pada kehidupan sebenar McLaren Senna . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,750,000 .

Deluxo

23. Imponte Deluxo

Kelajuan tertinggi: 127.25 mph (204.79 km/j)

Klasik Sukan – Harga: $ 5,750,000

The Imponte Deluxo berada di kedudukan #23 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.25 mph (204.79 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.42 Kemas kini Heist Doomsday pada 12 Disember 2017 .

The Deluxo didasarkan pada kehidupan sebenar DeLorean DMC-12 dari filem Back to the Future, dengan keupayaan untuk terbang dan pintu sayap sayap . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Warstock Cache & Carry untuk harga $ 5,750,000 .

Nero Custom

24. Truffade Nero Custom

Kelajuan tertinggi: 127.25 mph (204.79 km/j)

Super – Harga: $ 605,000

The Truffade Nero Custom berada di kedudukan #24 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.25 mph (204.79 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.37 Kemas kini Import/Eksport pada 20 Disember 2016 .

Adat nero didasarkan pada kehidupan sebenar bugatti visi gran turismo . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari ganjaran bonus, motor asal Benny berfungsi dengan harga $ 605,000 .

Tiran

25. Tiran limpahan

Kelajuan tertinggi: 127.00 mph (204.39 km/j)

Super – Harga: $ 2,515,000

The Limpahan Tiran berada di kedudukan #25 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.00 mph (204.39 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.43 Kemas Kini Siri SOUR SOUTH SA SA SA pada 8 Mei 2018 .

The Tyrant didasarkan pada kehidupan sebenar Apollo Arrow, Apollo Intensa Emozione, 2017 Ford GT . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,515,000 .

Itali GTB Custom

26. Progen Itali GTB Custom

Kelajuan tertinggi: 127.00 mph (204.39 km/j)

Super – Harga: $ 495,000

The Progen Itali GTB Custom berada di kedudukan #26 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 127.00 mph (204.39 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.37 Kemas kini Import/Eksport pada 10 Januari 2017 .

Custom Itali GTB didasarkan pada kehidupan sebenar McLaren 570S/650S/P14, Trion Nemesis . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 495,000 .

Vagner

27. Dewbauchee Vagner

Kelajuan tertinggi: 126.75 mph (203.98 km/j)

Super – Harga: $ 1,535,000

The Dewbauchee Vagner berada di kedudukan #27 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.75 mph (203.98 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.40 kemas kini pek gunrunning pada 30 Jun 2017 .

The Vagner didasarkan pada kehidupan sebenar Aston Martin Valkyrie, Jaguar C-X75, NIO EP9 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,535,000 .

Jugular

28. Ocelot jugular

Kelajuan tertinggi: 126.50 mph (203.58 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,225,000

The Ocelot Jugular berada di kedudukan #28 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.50 mph (203.58 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.Kemas kini Kasino & Resort Diamond pada 10 Oktober 2019 .

Jugular didasarkan pada kehidupan sebenar Jaguar XE SV Projek 8 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,225,000 .

Nero

29. Truffade Nero

Kelajuan tertinggi: 126.50 mph (203.58 km/j)

Super – Harga: $ 1,440,000

The Truffade Nero berada di kedudukan #29 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.50 mph (203.58 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.37 Kemas kini Import/Eksport pada 20 Disember 2016 .

Nero didasarkan pada kehidupan sebenar Bugatti Chiron . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 1,440,000 .

Pißwasser Dominator

30. Vapid Pißwasser Dominator

Kelajuan tertinggi: 126.50 mph (203.58 km/j)

Otot – Harga: $ 315,000

The Vapid Pißwasser Dominator berada di kedudukan #30 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.50 mph (203.58 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.18 PS4 & Xbox One Release Update pada 18 November 2014 .

Dominator Pißwasser didasarkan pada kehidupan sebenar Ford Mustang . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari selatan s.A. Super Autos untuk harga $ 315,000 .

Buffalo Stx

31. Bravado Buffalo Stx

Kelajuan tertinggi: 126.25 mph (203.18 km/j)

Otot – Harga: $ 2,150,000

The Bravado Buffalo Stx berada di kedudukan #31 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.25 mph (203.18 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.58 Kemas kini Kontrak pada 15 Disember 2021 .

Buffalo STX didasarkan pada kehidupan sebenar 2015 Dodge Charger . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari selatan s.A. Super Autos untuk harga $ 2,150,000 .

V-str

32. Albany v-str

Kelajuan tertinggi: 126.25 mph (203.18 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,285,000

The Albany V-str berada di kedudukan #32 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.25 mph (203.18 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.49 Kemas kini Heist Kasino Diamond pada 30 Januari 2020 .

V-STR didasarkan pada kehidupan sebenar 2019 Cadillac CTS-V . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,285,000 .

Taipan

33. Cheval Taipan

Kelajuan tertinggi: 126.25 mph (203.18 km/j)

Super – Harga: $ 1,980,000

The Cheval Taipan berada di kedudukan #33 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.25 mph (203.18 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.43 Kemas Kini Siri SOUND SOUTH SA SOUTH pada 20 Mac 2018 .

Taipan didasarkan pada kehidupan sebenar Hennessey Venom F5, generasi kedua Ford GT, Trion Nemesis, McLaren P1 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,980,000 .

Itali GTB

34. Progen Itali GTB

Kelajuan tertinggi: 126.25 mph (203.18 km/j)

Super – Harga: $ 1,189,000

The Progen Itali GTB berada di kedudukan #34 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.25 mph (203.18 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.37 Kemas kini Import/Eksport pada 10 Januari 2017 .

Itali GTB didasarkan pada kehidupan sebenar McLaren 570S/650S/P14, Trion Nemesis . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 1,189,000 .

Z-jenis

35. Truffade Z-Type

Kelajuan tertinggi: 126.25 mph (203.18 km/j)

Klasik Sukan – Harga: $ 950,000

The Truffade Z-jenis berada di kedudukan #35 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.25 mph (203.18 km/j) .

Jenis z didasarkan pada jenis kehidupan sebenar bugatti 57 . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari masa kini tidak tersedia dengan harga $ 950,000 .

10f

36. Mematuhi 10f

Kelajuan tertinggi: 126.00 mph (202.78 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,675,000

The Taat 10f berada di kedudukan #36 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.00 mph (202.78 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.61 Kemas Kini Perusahaan Jenayah pada 6 Oktober 2022 .

10F didasarkan pada kehidupan sebenar Audi R8 Gen II . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport, motor asal Benny berfungsi dengan harga $ 1,675,000 .

Novak

37. Lampadati Novak

Kelajuan tertinggi: 126.00 mph (202.78 km/j)

SUV – Harga: $ 608,000

The Lampadati Novak berada di kedudukan #37 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 126.00 mph (202.78 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.48 Kemas Kini Kasino & Resort Diamond pada 7 November 2019 .

Novak didasarkan pada kehidupan sebenar Maserati Levante, Alfa Romeo Stelvio . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 608,000 .

Hotring Everon

38. Karin Hotring Everon

Kelajuan tertinggi: 125.75 mph (202.37 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,790,000

The Karin Hotring Everon berada di kedudukan #38 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.75 mph (202.37 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.64 Kemas Kini Perang Dadah LS pada 9 Mac, 2023 .

Hotring Everon didasarkan pada kehidupan sebenar 2022 Toyota Tundra TRD Pro NASCAR . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari selatan s.A. Super Autos untuk harga $ 1,790,000 .

Tigon

39. Lampadati Tigon

Kelajuan tertinggi: 125.75 mph (202.37 km/j)

Super – Harga: $ 2,310,000

The Lampadati Tigon berada di kedudukan #39 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.75 mph (202.37 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.51 LS Summer Update Khas pada 11 Ogos 2020 .

Tigon didasarkan pada kehidupan sebenar de Tomaso P7 & Ultima RS . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari masa kini tidak tersedia dengan harga $ 2,310,000 .

Neo

40. Vysser Neo

Kelajuan tertinggi: 125.75 mph (202.37 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,875,000

The Vysser Neo berada di kedudukan #40 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.75 mph (202.37 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.48 Kemas Kini Kasino & Resort Diamond pada 1 Ogos 2019 .

NEO didasarkan pada kehidupan sebenar Spyker C8 Aileron, Maserati 3200 GT . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari masa kini tidak tersedia dengan harga $ 1,875,000 .

Gauntlet Classic Custom

41. Bravado Gauntlet Classic Custom

Kelajuan tertinggi: 125.50 mph (201.97 km/j)

Otot – Harga: $ 815,000

The Bravado Gauntlet Classic Custom berada di kedudukan #41 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.50 mph (201.97 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.51 LS Summer Update Khas pada 11 Ogos 2020 .

Custom Gauntlet Classic didasarkan pada kehidupan sebenar 1969 Dodge Charger Daytona & 1970 Plymouth Superbird . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 815,000 .

Schlagen Gt

42. Benefactor Schlagen Gt

Kelajuan tertinggi: 125.50 mph (201.97 km/j)

Sukan – Harga: $ 1,300,000

The Dermawan Schlagen Gt berada di kedudukan #42 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.50 mph (201.97 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.46 Kemas Kini Perang Arena pada 22 Januari 2019 .

Schlagen GT didasarkan pada kehidupan sebenar Mercedes-AMG GT, BMW Z4 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,300,000 .

Tezeract

43. Pegassi Tezeract

Kelajuan tertinggi: 125.50 mph (201.97 km/j)

Super – Harga: $ 2,825,000

The Pegassi Tezeract berada di kedudukan #43 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.50 mph (201.97 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.43 Kemas Kini Siri SOUND SOUTH SA SA SA pada 27 Mac, 2018 .

Tezeract didasarkan pada kehidupan sebenar Lamborghini Terzo Millennio, SRT Tomahawk . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,825,000 .

Autarch

44. Autarch limpahan

Kelajuan tertinggi: 125.50 mph (201.97 km/j)

Super – Harga: $ 1,955,000

The Limpahan Autarch berada di kedudukan #44 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.50 mph (201.97 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.42 Kemas kini Heist Doomsday pada 26 Disember 2017 .

Autarch didasarkan pada kehidupan sebenar Scuderia Cameron Glickenhaus SCG 003, McLaren Senna, KTM X-Bow GT4, Koenigsegg One: 1 . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 1,955,000 .

Gauntlet Hellfire

45. Bravado Gauntlet Hellfire

Kelajuan tertinggi: 125.25 mph (201.57 km/j)

Otot – Harga: $ 745,000

The Bravado Gauntlet Hellfire berada di kedudukan #45 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.25 mph (201.57 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.48 Kemas Kini Kasino & Resort Diamond pada 5 September 2019 .

The Hellfire Gauntlet didasarkan pada kehidupan sebenar 2018 Dodge Challenger Demon, Gen 5 Chevrolet Camaro, Gen ke -6 Ford Mustang . Ia boleh dibeli di GTA dalam talian dari selatan s.A. Super Autos untuk harga $ 745,000 .

Visione

46. Grotti Visione

Kelajuan tertinggi: 125.25 mph (201.57 km/j)

Super – Harga: $ 2,250,000

The Grotti Visione berada di kedudukan #46 dalam senarai kereta terpantas di GTA Online, dengan kelajuan tertinggi 125.25 mph (201.57 km/j) .

Ia ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada 1.41 Kemas kini Larian Smuggler pada 29 Ogos 2017 .

The Visione didasarkan pada kehidupan sebenar Ferrari Xezri Conept, McLaren P1, Ferrari 458, LaFerrari . Ia boleh dibeli di GTA Online dari Legendary Motorsport untuk harga $ 2,250,000 .

Sekiranya anda mencari motosikal terpantas di GTA Online, kami mendapat anda dilindungi, dan untuk kereta terbaik dalam mod pemain tunggal Grand Theft Auto V, lihat kereta terpantas dalam mod cerita GTA 5: disenaraikan dengan kelajuan tertinggi.

Untuk melayari semua kenderaan yang dimasukkan dalam GTA 5 & GTA dalam talian, dengan penapis tersuai dan keupayaan untuk disusun mengikut mana -mana statistik dan spesifikasi, lihat pangkalan data kenderaan GTA 5 & GTA yang lengkap.