Kerajinan | Cyberpunk 2077 Wiki, Cyberpunk 2077 Panduan Kerajinan | Pcgamesn

Panduan Kerajinan Cyberpunk 2077

? !

Kerajinan | Cyberpunk 2077 Wiki

Kerajinan di Cyberpunk 2077 adalah mekanik permainan yang membolehkan pemain membina pelbagai barangan dan peralatan dengan menggunakan pelbagai bahan. Di Cyberpunk 2077, selain mencari senjata, peralatan, dan pakaian di dunia terbuka, permainan ini juga mengandungi sistem kerajinan yang pelbagai yang membolehkan anda membuat barang -barang baru atau menggunakan bahan untuk memperbaiki statistik barang -barang milik. Ini termasuk senjata, perisai/pakaian, penyembuhan habis, bom tangan, peningkatan cyberware, dan banyak lagi. Halaman ini merangkumi senarai pelbagai item yang boleh dibuat dan maklumat yang relevan untuk mekanik kerajinan.

Kerajinan sebagai kemahiran

Keupayaan anda untuk membuat kraf ditentukan oleh kemahiran kerajinan, yang seterusnya ditadbir oleh atribut keupayaan teknikal. . .

Kerajinan untuk menaik taraf

Anda tidak terhad kepada hanya membuat barang baru di Cyberpunk 2077. . Meningkatkan item yang sudah anda miliki dalam inventori anda membolehkan anda meningkatkan tahapnya, yang menimbulkan statistiknya. Apabila anda menjadi lebih mahir dalam kerajinan-dan melabur dalam barang-barang milik yang dimiliki oleh kerajinan yang khusus dapat menjadi alternatif jangka panjang untuk membuat barang-barang baru dari awal.

Bahan -bahan dan cetak biru

Kerajinan barang baru berlaku di panel kerajinan dalam menu aksara -tiada jadual kerajinan yang diperlukan. Untuk membuat barang -barang tertentu, anda memerlukan bahan -bahan yang betul, dan ini boleh didapati melalui rompakan, dibeli dari vendor, atau diperoleh dengan memecahkan barang -barang milik di ransel anda.

Seperti senjata, bahan -bahan datang dalam tahap yang berbeza. Pemain akan dapat membuat senjata legenda dan ikonik di Cyberpunk 2077, tetapi mereka perlu mencari tahap yang betul untuk membuat bahan -bahan kerajinan untuk melakukannya. .

Apa yang anda perlukan untuk membuat kraf adalah cetak biru. Dari bahan habis dan bom tangan ke senjata dan perisai yang jarang berlaku, anda tidak akan dapat membuat kerajinan tanpa cetak biru yang diperlukan. Seperti bahan -bahan, ini boleh didapati di dunia terbuka sebagai rompakan, atau dibeli dari vendor -walaupun ada juga yang akan diberikan sebaik sahaja anda melabur lebih jauh ke bawah kerajinan kemahiran.

Ingin tahu bagaimana sistem kerajinan berfungsi di cyberpunk 2077? Walaupun permainan ini memberi anda pengenalan ringkas kepada mekanik ini, mudah untuk merenung kerajinan sebagai tidak penting semasa aksi pertama permainan. Belajar menggunakan sistem kerajinan adalah kunci untuk menaik taraf gear dan senjata anda, lebih khusus Cyberpunk 2077 Senjata ikonik yang memerlukan beberapa bahan yang jarang berlaku.

Sepanjang playthrough anda, anda akan menemui beberapa pakaian, peralatan, dan senjata untuk menjadi bahan kerajinan. Bukan sahaja anda boleh menggunakan bahan -bahan ini untuk peningkatan, anda juga boleh membuat barang baru. Bahagian yang terbaik ialah anda boleh berhenti untuk membuat item di hampir mana -mana titik dalam permainan (menyediakan anda tidak berada di tengah -tengah pertarungan). Tidak ada jadual kerajinan di Cyberpunk 2077, anda hanya perlu menuju ke panel kerajinan dalam menu aksara.

Satu perkara yang perlu diingat ialah membina cyberpunk 2077 anda dan sebilangan faedah memainkan peranan yang besar dalam sistem kerajinan. Dengan faedah yang betul dilengkapi, anda boleh memecahkan bahan dengan lebih cekap untuk memanfaatkan barang -barang anda.

Cyberpunk 2077 kerajinan

. Anda boleh meningkatkan kecekapan kerajinan anda dengan memperuntukkan mata ke dalam atribut keupayaan teknikal. Ia juga penting untuk melabur sejumlah mata perkhemahan ke dalam pokok kemahiran kerajinan. Sekiranya anda ingin membuka lebih banyak faedah kerajinan, anda perlu menjadi lebih mahir dalam kemahiran dengan menggunakan kerajinan di dunia, yang membolehkan anda membuka lebih banyak pilihan ketika anda terus maju melalui permainan.

Terdapat pelbagai cara untuk mendapatkan bahan yang diperlukan untuk membuat barangan dan peningkatan. Cara paling mudah adalah mengambil barang -barang dari tanah, seperti dalam sampah harfiah. Punca, kad, walaupun gincu boleh digunakan sebagai bahan sekerap, barang yang sempurna untuk membuat barang umum. Anda juga akan menemui bahan rawak yang dihiasi di seluruh dunia, walaupun ini tidak begitu efisien seperti memecahkan barang anda sendiri. .

Apa faedah untuk dibeli dan mengapa

  • Mekanik (pasif): Dapatkan lebih banyak komponen semasa membongkar
  • Scrapper (pasif): Item sampah secara automatik dibongkar

. Setelah mengeluarkan kumpulan musuh yang besar, inventori anda dengan cepat akan mencapai kapasiti memaksa anda untuk menjatuhkan beberapa item atau lebih baik lagi, membongkarnya sebaliknya.

Sebaik sahaja anda telah mencapai tahap yang cukup tinggi, anda akan dapat membuat barang -barang yang lebih baik selagi anda mengambil faedah ini:

  • Pengrajin sejati (pasif): Membolehkan anda membuat barang -barang yang jarang berlaku
  • Monyet gris (pasif):
  • Artisan Edgerunner (pasif): Membolehkan anda membuat barang legenda

Blueprints adalah penting untuk membuat kerajinan – tanpa cetak biru anda hanya dapat menaik taraf gear dan kraf item tahap rendah seperti peluru. Membuat apa -apa item memerlukan pelan tindakan, dan anda boleh mencari pelan tindakan ini dengan cara yang sama seperti yang anda dapati bahan: dibeli dari vendor dan dijumpai sebagai rampasan. Perlu diingat bahawa terdapat beberapa cetak biru eksklusif yang tersedia, tetapi anda perlu melabur mata ke dalam pokok perkampungan kerajinan untuk membuka kunci mereka.

Anda diberi insentif untuk membuat senjata anda sendiri dan bukannya merampasnya dari musuh dengan peningkatan statistik. Bergantung pada tahap kemahiran kerajinan anda, senjata yang dibina khas anda akan mendapat rangsangan statistik berbanding dengan senjata buatan kilang. Terdapat senjata yang sangat kuat yang terkunci di belakang pokok perkhemahan, jadi memilih jalan ini akan memberi ganjaran kepada anda dalam jangka masa panjang.

. Begitu juga dengan senjata di Cyberpunk 2077, semua bahan mempunyai tahap jarang mereka sendiri, jadi anda perlu mencari bahan berkualiti tinggi untuk menghasilkan senjata berkualiti tinggi.

Cara mendapatkan komponen kerajinan tak terhingga

Mahu dalam rahsia kecil? Sistem kerajinan di Cyberpunk 2077 dapat dieksploitasi agak berat, mengakibatkan komponen yang berpotensi tanpa had, yang pada gilirannya juga bermaksud wang tak terhingga! Terdapat beberapa cara untuk permainan sistem, tetapi di sini mungkin yang paling mudah:

  • Masukkan titik perkhemahan ke dalam perkampungan mekanik dan tiga mata ke dalam bengkel.
  • . Item 10 Eurodollars memberi anda komponen, manakala 5 Eurodollars tidak.
  • . Ini akan memberi anda banyak komponen biasa dan tidak biasa untuk membuat kraf.
  • Masuk ke skrin kerajinan. Di sini, cari item paling mahal yang boleh anda kerjakan Hanya komponen biasa dan tidak biasa dan membuat seberapa banyak yang anda boleh, kemudian menjual semuanya pada vendor terdekat.

Adakah memakan masa? Sangat. ? Sudah tentu!

Menaik taraf item

Walaupun mudah untuk mencari senjata di tanah dan menggunakannya sepanjang playthrough anda, menaik taraf senjata anda sendiri boleh menjadi alternatif yang lebih baik. Apabila anda menaik taraf item di Cyberpunk 2077, anda meningkatkan tahapnya yang menimbulkan statistik item. . Ini membolehkan anda menyimpan senjata yang telah anda tumbuh dengan bukannya harus menenggelamkan mereka untuk senjata lain dengan statistik sedikit lebih tinggi.

. Pastikan anda menyemak panduan penggodam dan pemutar cyberpunk 2077 kami, dua kemahiran yang sesuai dengan pemain yang akan membina perisikan berasaskan perisikan.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.