Keputusan Poll Pitches Baru, Kemahiran Pelayaran memenangi tinjauan tinjauan komuniti OSRS 15 tahun selepas digoda – Dexerto

Kemahiran belayar memenangi tinjauan tinjauan komuniti OSRS 15 tahun setelah digoda

. Undian ini meminta pemain Runescape untuk mengundi di mana dari tiga kemahiran yang dicadangkan yang mereka ingin “melihat lebih lanjut”. Kemahiran ini berlayar, shamanisme, dan menjinakkan.

Berita

Hasil pengundian pitch kemahiran baru

Pungutan Pitch Skill baru baru sahaja selesai dengan 178,000 . Wah! Apa yang hebat. Sama ada anda seorang pelaut, dukun, atau tamer yang bercita -cita, kami ingin mengucapkan terima kasih kerana meluangkan masa untuk mengundi. Anda sebahagian daripada sejarah runescape sekolah lama!

Falsafah kami sentiasa meletakkan komuniti kami di tengah -tengah segala yang kami buat � selepas semua, kami membuat permainan untuk anda! Selaras dengan ini, kami telah membuat perubahan besar dalam pendekatan pengundian kami, dengan mengambil maklum balas berharga anda lebih awal dalam proses reka bentuk dan pembangunan. Secara kritis, ini bermakna kita menghabiskan lebih sedikit masa untuk kandungan yang anda tidak mahu, kerana kami dapat menjatuhkan idea -idea yang tidak diingini lebih awal lagi. Pungutan Pitch Skill baru telah menjadi percubaan sebenar sistem ini, dan kami fikir ia berjaya. Kami harap pendekatan yang berpusatkan komuniti baru kami juga menjadi perubahan yang dialu-alukan untuk anda semua!

Tidak kira hasilnya kita mahu semua orang terus mengambil bahagian dalam perkembangan kemahiran. Apa sahaja kemahiran yang anda pilih, pendapat anda masih penting. Bersama -sama kita dapat membuat kemahiran baru ini untuk semua orang.

Cukup terhenti: sudah tiba masanya untuk melihat hasil tinjauan!

Belayar telah dipilih kerana kedua -dua bidang kemahiran kegemaran komuniti dan kemahiran yang kita akan maju. Pelayaran adalah kemahiran dunia terbuka yang akan membolehkan anda meneroka lautan yang belum dipetakan Gielinor, mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti maritim, dan menaik taraf kapal anda sendiri!

Kami sudah mengambil maklum balas awal mengenai pemutus perjanjian komuniti, seperti mekanik navigasi dan kebimbangan bahawa kemahiran akan terasa seperti minigame. Dalam masa terdekat, kami akan memberikan penjelasan yang lebih terperinci mengenai apa yang dimaksudkan untuk berlayar. Mesyuarat kick-off kami dijadualkan pada akhir minggu ini!

Kami gembira kerana kemahiran kami bergema dengan begitu banyak daripada anda, tetapi malangnya, sudah tiba masanya untuk mengucapkan selamat tinggal kepada salah seorang daripada mereka. Taming cukup popular, tetapi tidak mendapat sokongan hampir sama seperti dua kemahiran lain � jadi kami tidak akan melihat idea ini lebih lanjut.

Walau bagaimanapun, kemahiran ketiga, , datang sangat dekat dengan mengambil mahkota, dengan hanya perbezaan 3% dalam undi. Kadang -kadang, shamanisme dan belayar hanya 100 undi! Dengan itu, kami fikir penting untuk bercakap tentang apa yang seterusnya untuk kemahiran pelari kami.

Walaupun belayar tentu saja menjadi tumpuan utama kami, kami ingin meyakinkan anda semua yang kami buka untuk meneroka lebih banyak kemahiran di masa depan. Maklum balas anda mengenai shamanisme jelas: anda menyukai konsep �Spirit Realm� dan melihat potensi untuk menghidupkan semula kawasan yang tidak digunakan dalam permainan. Anda juga menyukai idea untuk memperluaskan tradisi kita yang kaya � dan secara umum, kemahiran pengeluaran dan pengumpulan adalah sesuatu yang masyarakat merasakan runescape sekolah lama yang sesuai dengan t.

Kerana shamanisme telah terbukti begitu popular, ia akan masuk ke dalam tunggakan kami untuk diperbaiki pada satu ketika selepas berlayar selesai � menganggap masyarakat masih menginginkannya pada masa itu!

Anda mungkin tertanya -tanya, kerana undi begitu dekat, mengapa kami tidak menjalankan pengundian tiebreaker untuk belayar dan shamanisme. Ini adalah sesuatu yang kita anggap apabila menjadi jelas bahawa kedua-dua padang itu adalah leher-dan-leher, tetapi akhirnya kami memutuskan bahawa pendekatan ini terlalu berpotensi untuk menghalang proses. Kami mungkin ditinggalkan dengan keadaan yang sama, di mana hasilnya sangat dekat. Selain itu, kami tidak menyukai idea untuk menjalin dua kemahiran yang luar biasa terhadap satu sama lain! Walaupun kami suka melihat hujah -hujah anda yang ghairah untuk kemahiran baru, kami mahu masyarakat benar -benar berkumpul semasa fasa penghalusan.

Kami benar -benar memahami bahawa sesetengah daripada anda akan kecewa bahawa kemahiran pilihan anda tidak akan memenangi tinjauan pendapat kali ini tetapi ingat, kami masih terbuka untuk menambah lebih banyak kemahiran pada masa akan datang, dan anda masih berpeluang untuk memberi impak yang signifikan kepada perkembangan kemahiran yang menang. Jadi, walaupun pelayaran bukan kegemaran anda, sila teruskan menghantar maklum balas anda supaya kami dapat membentuknya ke dalam kemahiran yang anda mahukan! Biarkan bekerjasama dan tumpukan usaha kami untuk mewujudkan kemahiran terbaik yang mungkin.

Sekali lagi, kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang mengambil bahagian dalam tinjauan itu. Anda semua ahli komuniti runescape sekolah lama! Berhati -hati untuk kemas kini masa depan mengenai apa yang akan datang untuk berlayar � kami tidak sabar untuk bekerja rapat dengan anda semua dalam projek yang menarik ini semasa diperbaiki!

!

Pasukan sekolah lama

Laman web ini dan kandungannya adalah hak cipta © 1999 – 2023 Jagex Games Ltd, 220 Science Park, Cambridge, CB4 0WA, United Kingdom.

Penggunaan laman web ini tertakluk kepada terma & syarat dan dasar privasi kami

Kemahiran belayar memenangi tinjauan tinjauan komuniti OSRS 15 tahun setelah digoda

Watak berfungsi layar di laut yang tinggi

Twitter: Oldschoolrs

. Pengundian ini melewati bahawa Jagex kini akan menghabiskan masa untuk menyempurnakan apa yang boleh menjadi kemahiran baru OSRS.

. Undian ini meminta pemain Runescape untuk mengundi di mana dari tiga kemahiran yang dicadangkan yang mereka ingin “melihat lebih lanjut”. Kemahiran ini berlayar, shamanisme, dan menjinakkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Kedua -dua belayar dan shamanisme terbukti menjadi cadangan yang popular, dengan kurang daripada satu peratus membelah kedua -dua. Semasa berlayar dijamin 34.7% daripada Shamanisme Undian Komuniti jatuh pendek dengan 34.5% undi. Ini 0.Perbezaan 2% bekerja pada hanya 591 pemain menjadikan ini salah satu pemilihan komuniti terdekat setakat ini.

Walau bagaimanapun, sementara kemahiran pelayaran telah memenangi tinjauan masyarakat yang tidak menjamin ia akan ditambah kepada OSRS. Pengurus Komuniti Lead Mod Ayiza mengesahkan ini: “Ini tidak bermakna pelayaran ditambah ke permainan. Ini bermaksud pasukan dev sekarang akan menghabiskan masa menyempurnakan bagaimana kemahiran itu akan kelihatan seperti.”

Artikel berterusan selepas iklan

OSRS boleh menambah kemahiran baru yang pertama

OSRS diwujudkan sebagai pelepasan semula versi Runescape pada bulan Ogos 2007 sebagai tindak balas kepada ketidaksenangan masyarakat di beberapa kemas kini permainan utama. .

.

Itulah sebabnya kemas kini dalam OSRS hanya ditambah jika sekurang -kurangnya 70% undi komuniti ya. Terdapat tiga pemilihan gagal sebelumnya yang mencadangkan kemahiran baru untuk permainan dengan artisan, wading, dan percubaan pertama pelayaran semua jatuh pendek.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Kemahiran Pitches Poll OSRS Sailing Menang

Ini boleh dikatakan OSRS terdekat telah mendapat kemahiran baru yang diperkenalkan. Bukan sekadar kemahiran sama ada – ia adalah yang pertama kali dibayangkan pada lima belas tahun yang lalu dan telah dirujuk oleh Jagex berkali -kali sejak. Janji yang berlarutan akhirnya dapat menjadi kenyataan.

Pada tahun 2008, video muncul yang menunjukkan pelayaran sebagai salah satu kemahiran di papan pendahulu Runescape. Video ini ternyata menjadi tipuan tetapi warisannya cukup kuat untuk mempunyai kesan riak hingga ke hari ini. Sekarang, apa yang bermula sebagai jenaka kelihatan mungkin menjadi sesuatu yang sangat nyata.

OSRS boleh mendapatkan kemahiran baru pertama dalam beberapa tahun tidak lama lagi

Peminat runescape sekolah lama berlayar tinggi dengan kemahiran baru yang berpotensi.

21 Ogos, 2023 2023-08-21T17: 00: 00-04: 00

Akhirnya masa untuk pemain runescape sekolah lama untuk mengundi jika mereka mahukan kemahiran baru yang diperkenalkan ke dalam versi Runescape 2007. Pasukan runescape sekolah lama telah menghabiskan sejumlah besar masa dan pertimbangan mengenai potensi pelaksanaan kemahiran kemahiran baru yang dicadangkan, belayar.

Berikutan dari tinjauan awal, pada bulan Januari 2023, pasukan runescape sekolah lama meninjau komuniti mengenai pelbagai topik yang berkaitan dengan jenis kemahiran baru yang harus dilaksanakan. . Ini berlayar, menjinakkan, dan shamanisme.

Dari saat pelayaran memenangi undi, pasukan runescape sekolah lama telah sangat telus dengan kemas kini tetap mengenai bagaimana pelayaran akan berfungsi dalam permainan. Sehingga Ogos 2023, pasukan kini bersedia untuk menyatukan dan berkongsi semua maklumat ini dengan komuniti dan mengundi mereka kali terakhir sebelum berlayar akan dikunci sebagai kemahiran baru pertama sekolah lama Runescape.

. . Atau akan OSRS berubah selama -lamanya dan melaksanakan kemahiran baru, yang seterusnya membukanya sehingga kemas kini masa depan yang terus mengubah permainan dengan ketara. Ini bukan keputusan yang mudah untuk semua orang, dan log masuk dan mendengar suara anda!

Mengenai Pengarang

Priscilla Wells

Priscilla adalah editor hujung minggu dan penulis bebas untuk permainan prima. Dia adalah orang Australia yang tinggal di Amerika Syarikat bersama keluarganya. Priscilla telah berkembang bermain permainan video, dan paling sering memainkan konsol PS5 dan Nintendo Switch.