Keperluan Sistem Witcher 3 | PCGamesn, The Witcher 3: Keperluan Sistem Pemburuan Wild | Bolehkah saya menjalankan witcher 3: perburuan liar

The Witcher 3: Keperluan Sistem Pemburuan Wild

.

Keperluan Sistem Witcher 3

Keperluan Sistem Witcher 3: Ciri (kiri) dan Geralt (kanan) duduk di bawah pokok, bercakap pada hari yang cerah

Keperluan sistem Witcher 3 adalah sama seperti ketika permainan RPG pertama kali dilancarkan. Walau bagaimanapun, pemaju CD Projekt Red sejak itu telah memperkenalkan peningkatan baru seperti Ray Tracing untuk mereka yang mempunyai PC permainan yang sesuai kuat.

Memenuhi keperluan sistem Witcher 3 harus menjadi doddle untuk kebanyakan sistem, kerana permainan tidak memerlukan kad grafik terbaik untuk bangun dan berjalan. Malah, Nvidia Geforce GTX 770 atau AMD Radeon R9 290 adalah banyak yang berkuasa untuk memenuhi spesifikasi yang disyorkan.

Minimum Disyorkan
Resolusi 1080p 1080p
OS Windows 7 64-bit Windows 10 64-bit
CPU Intel Core i5 2500k
AMD Phenom II X4 940
AMD FX 8350
Ram
GPU Nvidia Geforce GTX 660
Vram 2GB
Penyimpanan 50GB

Yang mengatakan, anda memerlukan Nvidia Geforce RTX 3070 atau AMD Radeon RX 6700 XT sekurang -kurangnya untuk menggunakan Kemas Kini Ray Witcher 3. CD Projekt Red juga telah melaksanakan NVIDIA DLSS dan AMD FSR untuk membantu meningkatkan FPS juga.

RT OFF RTAO/RTGI
Resolusi 1080p 1440p (DLSS/FSR)
Pratetap Tinggi Ultra Ultra
OS Windows 10 64-bit
CPU Intel Core i5 7400 Intel Core i7 8700k Amd Ryzen 7 3700x
Ram 8GB 16GB
GPU NVIDIA GTX 970
AMD RX 480
NVIDIA RTX 3070
AMD RX 6700 XT
AMD RX 6800 XT
Vram 4GB 10GB
Penyimpanan 50GB 50GB

Menaik taraf ke CPU permainan terbaik, anda juga boleh meningkatkan kadar bingkai anda, meningkatkan bingkai maksimum dan minimum anda sesaat. Jangan lupa untuk memasangkan pemproses anda dengan 6GB RAM, jadi anda boleh mengalami salah satu permainan PC terbaik yang dimaksudkan oleh pemaju.

Thumbnail YouTube

Walaupun The Witcher 3 akan berjalan dengan cakera keras, kami sangat mengesyorkan bermain di SSD terbaik untuk permainan yang anda perlu tangan, kerana ia akan meningkatkan masa beban secara besar -besaran dalam permainan.

Ambil Ujian Keperluan Sistem Witcher 3 di PCGamebenchmark untuk menjawab soalan … bolehkah saya menjalankan witcher 3?

Samuel Willetts Samuel Willetts menghabiskan waktunya untuk membangunkan perkembangan terkini dari AMD, Intel, dan Nvidia. Gagal itu, anda akan mendapati dia bermain -main dengan dek stimnya. Dia sebelum ini ditulis untuk PC Gamer, T3, dan Toptenreviews.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

The Witcher 3: Keperluan Sistem Pemburuan Wild

The Witcher 3: Keperluan Sistem Pemburuan Wild

Semak The Witcher 3: Keperluan Sistem Pemburuan Wild. ? Uji spesifikasi anda dan nilaikan PC permainan anda. Makmal Keperluan Sistem menjalankan berjuta -juta ujian keperluan PC pada lebih dari 8,500 permainan sebulan.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 adalah RPG yang paling bercita-cita tinggi CD Projekt Red, yang menawarkan dunia terbuka yang penuh dengan pencarian moral yang samar-samar dan pelbagai raksasa yang mematikan untuk membunuh atau, kadang-kadang, menyelamatkan, dari terbang griffins ke fiends yang besar dan bertanduk besar. Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 dan GeForce GTX 770/Radeon R9 290 akan membawa anda memburu raksasa dalam masa yang singkat.

Inilah The Witcher 3: Wild Hunt Keperluan sistem (minimum)

 • .3GHz / AMD CPU Phenom II x4 940
 • : Maklumat
 • Ram: 6 GB
 • Kad video: Nvidia GPU Geforce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
 • RAM video khusus
 • Pixel Shader.0
 • Vertex Shader: 5.
 • OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) atau 64-bit Windows 10
 • : 35 GB

The Witcher 3: Wild Hunt

 • CPU: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
 • Kelajuan CPU
 • Ram: 8 GB
 • : 2048 MB
 • Pixel Shader: 5.0
 • Vertex Shader.0
 • .1) atau 64-bit Windows 10
 • Ruang cakera percuma: 35 GB

Grafik Keperluan Witcher 3 - Adakah PC saya akan menjalankan Witcher 3

Bolehkah PC saya menjalankan Witcher 3: Hunt Wild?

Oleh Cliff Henjum 11 Julai 2019

. Ia dikeluarkan semula kira-kira setahun kemudian (30 Ogos 2016) dengan edisi GOTY yang dikemas kandungan yang termasuk semua DLCS. Ia mengandungi hati batu dan pengembangan darah & wain yang, secara keseluruhan, menambah 50 jam lagi waktu bermain! Permainan Besar Lain dari CD Projekt Red termasuk Thronebreaker: The Witcher Tales dan Cyberpunk 2077 yang sangat dinanti -nantikan. Keperluan Sistem Keseluruhan untuk Witcher 3: Wild Hunt sedikit lebih tinggi daripada permainan purata, tetapi masih setanding dengan dunia terbuka, triple-a level games. Terdapat buzz baru di sekitar francais Witcher kerana Netflix membawa siri TV tindakan langsung kepada penonton tahun ini! Untuk menjawab soalan, “Bolehkah komputer saya memainkan Witcher 3: Wild Hunt?”Kita mesti melihat dengan lebih dekat keperluan sistem minimum dan disyorkan.

Keperluan Sistem Minimum untuk Witcher 3: Wild Hunt sangat serupa dengan Praey untuk para Dewa. Di peringkat kad video, CD Projekt Red menyatakan bahawa anda memerlukan sekurang -kurangnya GeForce GTX 660 atau Radeon HD 7870. Malangnya, tidak ada model grafik Intel HD yang disokong secara rasmi oleh Devs. . Sepanjang pembangunan berterusan selepas pembebasan, keperluan sistem tetap sama melalui semua DLCS. Di atas keperluan perkakasan biasa, PC anda juga memerlukan sekurang -kurangnya 6 GB RAM.

Cuba bersiap sedia untuk pesta Netflix, tetapi anda mahu bermain di Max Graphics? PC anda akan perlu sama kukuh seperti kemahiran penyihir elit anda. Swing Geralt’s Sword dan lihat setiap bingkai animasi dengan komputer yang melepasi spesifikasi yang disyorkan yang hanya kira -kira 10% lebih tinggi daripada keperluan minimum. Untuk GPU, rig anda memerlukan sekurang -kurangnya GeForce GTX 770 atau Radeon R9 290. . Model CPU yang diperlukan yang akan mendapat PC anda di hijau adalah Core i7-3770 dan AMD FX-8350 dengan 4..

The Witcher 3: Wild Hunt baru -baru ini dipaparkan di senarai permainan PC terbaik PCGamesn bersama permainan lain seperti Xcom 2 dan PUBG. . Sudah tiba masanya untuk mengetahui sama ada PC anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjalankan salah satu tindakan terbaik-RPG sepanjang masa.

Keperluan sistem permainan yang serupa

The Elder Scrolls V: Skyrim Keperluan Sistem Permainan Sama

The Elder Scrolls V: Skyrim

Keperluan Sistem Permainan Cyberpunk 2077

Red Dead Redemption 2 Keperluan Sistem Permainan Sama

Penebusan Mati Merah 2

Keperluan Sistem Witcher 3

Nampaknya anda menggunakan penyemak imbas yang sudah lapuk. Beberapa perkara mungkin tidak berfungsi sebagaimana mestinya (atau tidak berfungsi sama sekali).
Kami mencadangkan anda menaik taraf penyemak imbas yang lebih baru dan lebih baik seperti: Chrome, Firefox, Internet Explorer atau Opera

Istilah carian mestilah sekurang -kurangnya 3 aksara
Ini adalah topik kegemaran saya

Shoveling Shoveling Maaf, data untuk pengguna yang diberikan tidak tersedia pada masa ini. . Lihat Profil Lihat WishList Mula Perbualan Jemput ke Rakan Jemputan kepada Rakan Menerima Jemputan Terima Jemputan Menunggu Jemputan. Pengguna Sejak> Rakan Sejak> Pengguna Sembang Unblock Menyekat Senarai Wish Pengguna ini tidak awam. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana tetapan privasi mereka atau anda. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana anda telah menyekatnya. Anda tidak boleh menjemput pengguna ini kerana anda telah menyekatnya.

Komen dikebumikan.

. Sila cuba sebentar lagi. . Pengguna Sejak> Rakan Sejak> Pengguna Sembang Unblock Menyekat Senarai Wish Pengguna ini tidak awam. . Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana anda telah menyekatnya. Anda tidak boleh menjemput pengguna ini kerana anda telah menyekatnya.

Witcher 3 hampir boleh dimainkan pada Q9300 2.5 GHz, GTX 460 dan 4 Gig RAM, dengan segala -galanya pada rendah dan 1280×768 res.

Hampir kerana cutscenes kadang -kadang ketinggalan, bersama -sama dengan bunyi, dan fps hanya cukup berombak untuk menjengkelkan.

Pertempurannya baik -baik saja dan saya mungkin masih dapat mengalahkannya dan menikmatinya.

Angka seseorang mungkin mendapat maklumat ini menarik atau menggembirakan.

Reever reever maaf, data untuk pengguna yang diberikan tidak tersedia pada masa ini. Sila cuba sebentar lagi. Lihat Profil Lihat WishList Mula Perbualan Jemput ke Rakan Jemputan kepada Rakan Menerima Jemputan Terima Jemputan Menunggu Jemputan. Pengguna Sejak> Rakan Sejak> Pengguna Sembang Unblock Menyekat Senarai Wish Pengguna ini tidak awam. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana tetapan privasi mereka atau anda. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana anda telah menyekatnya. Anda tidak boleh menjemput pengguna ini kerana anda telah menyekatnya.

Komen dikebumikan. Tidak sedap

Reever Maaf, data untuk pengguna yang diberikan tidak tersedia pada masa ini. . Lihat Profil Lihat WishList Mula Perbualan Jemput ke Rakan Jemputan kepada Rakan Menerima Jemputan Terima Jemputan Menunggu Jemputan. Pengguna Sejak> Rakan Sejak> Pengguna Sembang Unblock Menyekat Senarai Wish Pengguna ini tidak awam. . Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana anda telah menyekatnya. .

Senteria: Saya dan saya boleh, tetapi semua spesifikasi saya berada di bawah minimum. .

Shoveling: Witcher 3 hampir dimainkan pada Q9300 2..

.

.

Angka seseorang mungkin mendapat maklumat ini menarik atau menggembirakan.

Ah, itu sejuk. ? : D

. Sila cuba sebentar lagi. Lihat Profil Lihat WishList Mula Perbualan Jemput ke Rakan Jemputan kepada Rakan Menerima Jemputan Terima Jemputan Menunggu Jemputan. . . Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana anda telah menyekatnya. Anda tidak boleh menjemput pengguna ini kerana anda telah menyekatnya.

Komen dikebumikan.
Sekutu korporat bangga

Shadowstalker16 Maaf, data untuk pengguna yang diberikan tidak tersedia pada masa ini. Sila cuba sebentar lagi. Lihat Profil Lihat WishList Mula Perbualan Jemput ke Rakan Jemputan kepada Rakan Menerima Jemputan Terima Jemputan Menunggu Jemputan. Pengguna Sejak> Rakan Sejak> Pengguna Sembang Unblock Menyekat Senarai Wish Pengguna ini tidak awam. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana tetapan privasi mereka atau anda. . .

Shoveling: Witcher 3 hampir dimainkan pada Q9300 2.5 GHz, GTX 460 dan 4 Gig RAM, dengan segala -galanya pada rendah dan 1280×768 res.

Hampir kerana cutscenes kadang -kadang ketinggalan, bersama -sama dengan bunyi, dan fps hanya cukup berombak untuk menjengkelkan.

Pertempurannya baik -baik saja dan saya mungkin masih dapat mengalahkannya dan menikmatinya.

Angka seseorang mungkin mendapat maklumat ini menarik atau menggembirakan.

! Saya mendapat rakan saya yang ingin mencuba ini. Kudos kepada anda tuan / puan!

Zach1928 Zach1928 Maaf, data untuk pengguna yang diberikan tidak tersedia pada masa ini. Sila cuba sebentar lagi. Lihat Profil Lihat WishList Mula Perbualan Jemput ke Rakan Jemputan kepada Rakan Menerima Jemputan Terima Jemputan Menunggu Jemputan. Pengguna Sejak> Rakan Sejak> Pengguna Sembang Unblock Menyekat Senarai Wish Pengguna ini tidak awam. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana tetapan privasi mereka atau anda. . Anda tidak boleh menjemput pengguna ini kerana anda telah menyekatnya.

Komen dikebumikan.

. . Lihat Profil Lihat WishList Mula Perbualan Jemput ke Rakan Jemputan kepada Rakan Menerima Jemputan Terima Jemputan Menunggu Jemputan. Pengguna Sejak> Rakan Sejak> Pengguna Sembang Unblock Menyekat Senarai Wish Pengguna ini tidak awam. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana tetapan privasi mereka atau anda. Anda tidak boleh berbual dengan pengguna ini kerana anda telah menyekatnya. Anda tidak boleh menjemput pengguna ini kerana anda telah menyekatnya.

Neilk40: Saya sangat berminat untuk mendengar dari pemilik 860m/960m mengenai prestasi mereka dengan Witcher 3 pada 1080p, saya baru sahaja membeli Y50-70 dengan skrin 960m dan 1080p IPS.