Keperluan Sistem Dragonflight Wow untuk PC dan Mac, World of Warcraft: Keperluan PC Dragonflight sekarang termasuk perkakasan yang agak kuat – Berita

World of Warcraft: Keperluan PC Dragonflight sekarang termasuk perkakasan yang agak kuat

Di sisi CPU, kami juga melihat rangsangan kepada spesifikasi sebagai Blizzard kini meminta sekurang -kurangnya 4 teras CPU@3GHz, Intel Core Haswell ke -4, atau AMD Ryzen Zen. Untuk rujukan, Shadowlands boleh dimainkan di CPU Intel i5-3450 atau AMD FX 8300. Kami telah memasukkan keperluan PC minimum dan disyorkan baru untuk Dragonflight di bawah:

Keperluan Sistem Dragonflight Wow untuk PC dan Mac

Keperluan Sistem Dragonflight Wow untuk PC dan Mac

Pastikan PC atau Mac anda sudah bersedia untuk mengambil keperluan Sistem Dragonflight WOW dengan memeriksa artikel di bawah.

World of Warcraft dikenali sebagai sistem permainan yang menuntut-bijak, dan Dragonflight tidak menamatkannya. Dengan setiap pengembangan baru, dan penurunan kandungan yang ketara, keperluan sistem minimum dan bar keperluan yang disyorkan sedikit apabila Blizzard Entertainment menggunakan teknologi canggih untuk mengekalkan permainan dalam keadaan murni.

Bercakap secara visual, permainan tidak pernah kelihatan lebih baik. Dari saat anda melangkah ke pantai yang bangun atau rentang azure, anda tidak dapat membantu tetapi diserang oleh gaya seni permainan. Dragonflight, pengembangan terkini, tidak memperkenalkan zon yang direka bentuk unik seperti Azure Span, The Forbidden Reach, Ohn’ahran Plains, Thaldraszus, dan The Waking Shores, tetapi memberi pemain cara baru untuk meneroka zon -zon ini dan dengan pantas. Sudah jelas bahawa Dragonriding mempunyai kesan besar dalam cara berjalan Wow, dan ini pastinya merupakan alasan yang besar mengapa keperluan permainan terus berjalan lebih tinggi.

Untuk sepenuhnya mengalami ciri baru yang hebat ini, anda memerlukan alat untuk memanfaatkannya. Dragonriding membolehkan pemain dibawa ke langit dari saat mereka mendarat, merobek landskap capung dengan mudah. Dengan pemandangan yang tinggi dan peta lancar untuk diterokai, tidak hairanlah kami melihat keperluan melompat sekali lagi.

World of Warcraft: Keperluan PC Dragonflight sekarang termasuk perkakasan yang agak kuat

World of Warcraft Dragcright New Race and Class Combo Drachtyr Evokers (Sumber: Blizzard Entertainment)

Sudah memaparkan beberapa pilihan raytracing dan sokongan DirectX 12, World of Warcraft kini bersiap sedia untuk kemas kini Dragonflight dan keperluan sistemnya untuk pemain PC telah ditolak. Kad video SSD dan DX12 kini wajib, sementara jumlah memori sistem yang diperlukan telah meningkat dua kali ganda.

Dalam Pertempuran untuk Kemas Kini Azeroth, yang dikeluarkan pada tahun 2018, World of Warcraft menerima sokongan DirectX 12 yang lama ditunggu-tunggu. Dua tahun kemudian, MMORPG yang popular mendapat sokongan untuk beberapa pilihan raytracing. Walau bagaimanapun, keperluan sistem minimum dan disyorkan untuk pemain PC tidak pernah terlalu menuntut. Malangnya, ini akan berubah dengan pengembangan Dragonflight yang akan datang, yang dijadualkan tiba pada akhir bulan depan.

Sebelum berpindah ke seluruh perubahan, yang pertama yang perlu diserlahkan adalah keperluan SSD, yang telah beralih dari status “disyorkan” kepada “wajib”. Jelas, permainan kemungkinan besar masih akan dimuatkan dari HDD mekanikal, tetapi mungkin mengambil masa untuk menyelesaikan operasi. Jumlah memori sistem yang diperlukan untuk menjalankan permainan telah meningkat dua kali ganda, sehingga 8/16 GB untuk keperluan minimum/disyorkan.

Di jabatan kad grafik, World of Warcraft: Dragonflight memerlukan GPU yang berkapasiti DX12, sekurang-kurangnya sekurang-kurangnya Nvidia GeForce GTX 900 Series, AMD GCN Gen 4, atau Intel Iris XE GPU. Resolusi minimum, yang terjebak pada 1,024 x 768 piksel, telah sedikit ditolak sehingga 720p yang munasabah.

Akhir sekali, pemproses yang dikehendaki oleh World of Warcraft: Dragonflight adalah sekurang -kurangnya 4 teras CPU@3GHz, Intel Core Haswell ke -4, atau AMD Ryzen Zen. Pengembangan Shadowlands boleh berjalan tanpa masalah pada cip yang lebih lama seperti Intel Core i5-3450 atau AMD FX-8300.

Sekiranya semuanya berjalan seperti yang dirancang, pengembangan MMORPG yang berusia 18 tahun akan dilancarkan pada 28 November untuk kedua-dua Windows dan MacOS.

Bekerja untuk NotebookCheck
Adakah anda seorang Techie yang tahu bagaimana menulis? Kemudian sertai pasukan kami! Dikehendaki:
– Penulis Berita Pakar
– Penulis Majalah
Perincian di sini

WOW Keperluan PC Dragonflight jauh meningkat berbanding dengan ekspansi sebelumnya; Keperluan memori dua kali ganda, SSD dan DX12-mampu GPU wajib

Kemas kini World of Warcraft Dragonflight 10.0.5

Keperluan PC World of Warcraft telah banyak meningkat berbanding pengembangan sebelumnya.

Selama bertahun -tahun, Blizzard telah melaksanakan pelbagai perubahan grafik bersama sokongan untuk DX12. Di samping itu, beberapa pilihan pengesanan sinar telah ditambah ke tetapan permainan permainan. Seperti yang kini dilihat oleh Overlock3D, bagaimanapun, keperluan PC akan dinaikkan dengan ketara untuk pengembangan capon yang akan datang.

Cerita yang berkaitan Spesifikasi Sistem Legion World of Warcraft diturunkan; GTX 750 Ti/FX 6300 disyorkan

Manakala pengembangan sebelumnya, dan yang paling baru -baru ini pengembangan Shadowlands, membenarkan pemain menggunakan HDD biasa, ini tidak berlaku dengan Dragonflight kerana Blizzard nampaknya membuat wajib SSD. Sebelum ini, Blizzard hanya mengesyorkan SSD. Walaupun Dragonflight mungkin masih dapat memuatkan HDD biasa, masa pemuatan mungkin akan menjadi turndown utama. Keperluan memori telah dinaikkan dengan ketara juga, dengan kedua -dua RAM minimum dan disyorkan telah dua kali ganda berbanding Shadowlands (8GB dan 16GB berbanding 4GB dan 8GB).

Bagi kad grafik, GPU yang berkebolehan DX12 kini wajib juga dengan badai badai menyebut bahawa pemain memerlukan sekurang-kurangnya siri Nvidia Geforce GTX 900, AMD GCN Gen 4, atau Intel Iris XE GPU. Sebelum ini, pemain boleh memainkan pengembangan paling terkini dengan GeForce GTX 760 2 GB atau AMD Radeon RX 560 2 GB (atau Intel UHD Graphics 630). Sementara itu, Blizzard kini mengesyorkan Nvidia Geforce RTX, AMD RDNA 2, atau Intel Arc 7 GPU. Resolusi minimum juga telah menerima peningkatan – resolusi paparan minimum akan menjadi 1280 x 720 (naik dari 1024×768).

Di sisi CPU, kami juga melihat rangsangan kepada spesifikasi sebagai Blizzard kini meminta sekurang -kurangnya 4 teras CPU@3GHz, Intel Core Haswell ke -4, atau AMD Ryzen Zen. Untuk rujukan, Shadowlands boleh dimainkan di CPU Intel i5-3450 atau AMD FX 8300. Kami telah memasukkan keperluan PC minimum dan disyorkan baru untuk Dragonflight di bawah:

Keperluan PC Wow Dragonflight

World of Warcraft: Dragonflight melancarkan bulan depan pada 28 November. Adakah anda bersedia? Tekan komen di bawah.