Keperluan Sistem Destiny 2: Bolehkah PC saya menjalankan takdir 2? Wizard Partition Minitool, Keperluan Sistem Destiny 2 | Bolehkah saya menjalankan takdir 2

Keperluan Sistem Destiny 2

Samuel Willetts Samuel Willetts menghabiskan waktunya untuk membangunkan perkembangan terkini dari AMD, Intel, dan Nvidia. Gagal itu, anda akan mendapati dia bermain -main dengan dek stimnya. Dia sebelum ini ditulis untuk PC Gamer, T3, dan Toptenreviews.

Keperluan Sistem Destiny 2: Bolehkah PC saya menjalankan takdir 2?

Apakah keperluan sistem Destiny 2? ? Dalam jawatan ini, Minitool memaparkan Destiny 2 Spesifikasi Minimum dan Destiny 2 Spesifikasi Disyorkan. Di samping itu, ia juga menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menilai sama ada PC anda memenuhi syarat Destiny 2.

Pengenalan kepada Destiny 2

Destiny 2 adalah permainan video penembak pertama yang berbilang pemain dalam talian percuma yang dibangunkan oleh Bungie. Ia dikeluarkan untuk PlayStation 4 dan Xbox One pada 6 September 2017, diikuti dengan versi Microsoft Windows pada bulan berikutnya.

Destiny 2 adalah sekuel Destiny 2014 dan ekspansi berikutnya, tetapi Destiny 2 dipuji sebagai “cerita yang lebih mantap” dan penjahat yang sebenarnya.

Jalan cerita permainan ini adalah di bawah perintah panglima perang Dominus Ghaul, kaum alien Cabal menyerang kota selamat terakhir bumi. Akibatnya, manusia kehilangan perlindungan terakhir dan kuasa penjaga bandar juga dilucutkan.

Dalam keadaan ini, para pemain, sebagai The Guardians, menetapkan perjalanan untuk mendapatkan kembali kuasa mereka dan mencari jalan untuk mengalahkan Ghaul dan Tentera Legion Merahnya dan mengembalikan Bandar Terakhir.

Takdir 2

Sudah tentu, Destiny 2 juga mengekalkan beberapa permainan yang sangat baik dari takdir asal. Permainan ini mempunyai pek pengembangan yang lebih jauh cerita dan menambah kandungan dan misi baru.

Di samping. PVE mempunyai “serangan” tiga pemain dan serbuan enam pemain, manakala PVP mempunyai mod berasaskan objektif, serta mod permainan Deathmatch tradisional.

Oleh kerana kebajikan di atas, Destiny 2 dicalonkan untuk dan memenangi pelbagai anugerah, seperti di Anugerah Permainan 2017 dan Anugerah Pengkritik Permainan. Boleh dikatakan bahawa Destiny 2 adalah salah satu permainan jualan terbaik dalam dekad ini.

Cara Memperbaiki Destiny 2 Kod Ralat Anteater Mudah

Adakah anda pernah bermain takdir 2? Adakah anda tahu kod ralat anteater pada takdir 2? Catatan ini akan menunjukkan kepada anda cara membetulkan ralat dengan beberapa penyelesaian yang berkesan.

Keperluan Sistem Destiny 2

Sebagai Destiny 2 boleh dimainkan di PC, sesetengah pengguna akan bertanya apa keperluan Destiny 2 dan mereka mungkin bimbang bahawa PC mereka tidak dapat memenuhi syarat Destiny 2 PC. Di bahagian ini, saya akan memperkenalkan Destiny 2 Spesifikasi Minimum dan Destiny 2 Spesifikasi yang Disyorkan, masing -masing.

Destiny 2 Keperluan Sistem Minimum

 • OS: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 64-bit (Pek Perkhidmatan Terkini).
 • CPU: Intel Core i3-3250 3.5 GHz atau Intel Pentium G4560 3.5 GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz.
 • RAM: 6 GB RAM.
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 660 2GB atau GTX 1050 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB.
 • Ruang simpanan: 105 GB ruang yang ada.

Ini hanya Destiny 2 spesifikasi minimum, yang membolehkan anda menjalankan permainan, tetapi tetapan skrin (seperti bayangan, pencahayaan, anti-aliasing, gerakan kabur, penyegerakan menegak, dan lain-lain.) mestilah yang paling rendah dan prestasi gambar hampir tidak dapat mencapai 30 bingkai.

Sudah tentu, prestasi permainan khusus komputer yang baru saja mencapai keperluan minimum mungkin berbeza -beza bergantung pada permainan yang berbeza. Tetapi jika boleh, saya cadangkan anda membuat PC anda memenuhi keperluan yang disyorkan.

Destiny 2 Keperluan Sistem Disyorkan

 • OS: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 64-bit (Pek Perkhidmatan Terkini).
 • .4 GHz atau i5 7400 3.5 GHz / AMD Ryzen R5 1600x 3.6 GHz.
 • RAM: 8 GB RAM.
 • GPU: Video Nvidia Geforce GTX 970 4GB atau GTX 1060 6GB / AMD R9 390 8GB Memory 8 GB RAM.
 • Ruang simpanan: 105 GB ruang yang ada.

Di atas adalah takdir 2 spesifikasi yang disyorkan. Sekiranya PC anda memenuhi keperluan di atas, anda boleh menjalankan Destiny 2 dengan lancar di atasnya.

[Diselesaikan] takdir 2 terjebak pada permulaan

[Diselesaikan] takdir 2 terjebak pada permulaan

Bagaimana menghentikan takdir 2 dari permulaan? Anda boleh mendapatkan 8 penyelesaian untuk masalah takdir 2 terjebak dalam permulaan dalam siaran ini. Jangan ragu untuk mencuba.

Bolehkah saya menjalankan takdir 2?

Bolehkah saya menjalankan takdir 2? Atau, bolehkah PC saya menjalankan takdir 2? Untuk menjawab soalan -soalan ini, anda harus menyemak konfigurasi PC anda untuk melihat sama ada ia memenuhi syarat Destiny 2 PC.

1. Semak OS, CPU, RAM, GPU, dan Ruang Penyimpanan di PC

Langkah 1: Windows + R“Kekunci untuk memanggil Jalankan kotak. Di dalam Jalankan dxdiag“Dan memukul Masukkan Alat Diagnostik Dirextx. Pada Sistem tab, sila perhatikan Sistem operasi, Pemproses, dan Ingatan maklumat.

Tab Sistem DXDIAG

Langkah 2: Langkau ke Paparan tab untuk memeriksa Memori Paparkan (VRAM). Dalam langkah ini, sesetengah orang mungkin tidak mengetahui perbezaan di antara Lebih kurang. Jumlah memori, Vram, dan Memori bersama. Perbezaan mereka adalah seperti berikut:

 • Lebih kurang. Jumlah memori: Ia sama dengan memori VRAM ditambah bersama.
 • VRAM: Ini adalah memori video kad grafik sendiri dan tidak akan menduduki memori sistem. Untuk permainan, sangat penting.
 • Memori Dikongsi: Apabila VRAM tidak mencukupi, kad grafik akan menarik sebahagian daripada memori fizikal komputer untuk berfungsi sebagai memori video mereka sendiri. Bahagian memori itu dipanggil Memori bersama. Rupa -rupanya, ingatan bersama tidak sebaik VRAM yang berdedikasi.

Semak VRAM

Langkah 3: Buka Penjelajah fail dan klik PC ini untuk melihat sama ada terdapat ruang simpanan yang cukup untuk takdir 2.

Bolehkah PC anda menjalankan permainan ini? 3 langkah untuk mendapatkan jawapan

Bolehkah PC anda menjalankan permainan ini? 3 langkah untuk mendapatkan jawapan

.

2. Menilai sama ada mereka memenuhi syarat sistem Destiny 2

Selepas memeriksa OS, CPU, RAM, GPU, dan ruang penyimpanan, anda boleh mengetahui sama ada PC anda memenuhi keperluan OS, RAM, dan ruang penyimpanan dengan mudah, tetapi untuk mengetahui sama ada ia memenuhi keperluan CPU dan GPU, anda harus membaca kandungan berikut Untuk mempelajari pengetahuan mengenai CPU dan GPU:

Pengetahuan CPU:

Catatan: Hari ini, sebahagian besar pasaran CPU dibahagikan antara Intel dan AMD. Oleh itu, di bahagian kandungan CPU ini, saya akan banyak bercakap mengenai CPU Intel dan AMD.

 1. Siri CPU Intel Pengguna: Bagi pengguna pengguna, CPU Intel yang paling biasa adalah siri teras, Pentium, dan Celeron. Dalam generasi yang sama, prestasi mereka melemahkan dengan teratur, dengan teras yang paling kuat, Pentium kedua, dan Celeron yang paling lemah.
 2. Siri CPU AMD Pengguna: Bagi pengguna pengguna, CPU AMD yang paling biasa ialah siri Ryzen, AMD FX, APU, Athlon dan Sempron. Secara umum, prestasi mereka melemahkan dengan teratur. Ryzen adalah yang paling kuat, diikuti oleh AMD FX, APU dan Athlon, dan Sempron adalah yang paling lemah.
 3. Berikut adalah beberapa senarai yang dapat membantu anda menyemak sama ada CPU anda memenuhi syarat Destiny 2: Senarai Intel Pentium CPU, senarai CPU Intel Core, senarai CPU AMD FX, dan senarai CPU AMD Ryzen.
 4. Senibina CPU: Secara umumnya, CPU dengan seni bina yang lebih maju mempunyai prestasi yang lebih baik. Sudah tentu, terdapat juga kemungkinan prestasi CPU frekuensi tinggi generasi sebelumnya lebih kuat daripada CPU frekuensi perantaraan generasi akan datang.
 5. Kekerapan CPU: Biasanya merujuk kepada kekerapan di mana penjana jam pemproses dapat menghasilkan denyutan. Unit Sinya adalah Hertz (Hz). Di bawah seni bina CPU yang sama, semakin tinggi kekerapan, semakin cepat kelajuan CPU, dan lebih baik prestasi CPU.
 6. Nombor siri CPU: Dalam siri Intel Core dan siri AMD Ryzen, nombor i3, i5 dan r5 mewakili kedudukan jenama. Secara umum, semakin besar nombor siri, semakin baik. Selain itu, nombor berikut i5 atau r5 menunjukkan penjanaan dan sku. Dalam generasi yang sama, semakin besar nilai sku, semakin tinggi kekerapan dan semakin kuat prestasi.

Nombor siri CPU intel

Menurut pengetahuan di atas, anda boleh menilai sama ada CPU anda memenuhi spesifikasi Destiny 2 PC. Bagi sesetengah pengguna yang berpengalaman, mereka boleh menilai yang lebih cepat hanya dari nombor siri CPU, terutamanya apabila CPU milik Intel Core atau AMD Ryzen Series.

Catatan: Untuk permainan, penting untuk mempunyai kad grafik diskret. . Oleh itu, di bahagian ini, saya akan kebanyakannya bercakap tentang mereka.

 1. Siri GPU Nvidia untuk Pengguna adalah GeForce, manakala siri AMD GPU untuk pengguna adalah Radeon.
 2. Parameter GPU penting termasuk seni bina GPU, konfigurasi teras, kekerapan GPU, jalur lebar, dan VRAM. Kepentingan mereka menurun dengan teratur. Apabila anda menilai sama ada GPU anda memenuhi keperluan Destiny 2, anda boleh merujuk kepada parameter ini.
 3. . Senarai ini memaparkan parameter penting di atas. Secara umum, seni bina yang lebih baru, lebih baik; Dan semakin banyak teras, semakin baik.
 4. Nombor siri GPU: Secara umum, peraturan penomboran GPU adalah serupa dengan CPU. .

Apa yang harus anda lakukan jika PC anda tidak memenuhi syarat sistem Destiny 2?

PC anda mungkin tidak memenuhi syarat sistem Destiny 2 atas alasan berikut:

 1. OS adalah 32-bit, bukan 64-bit.
 2. CPU tidak cukup baik.
 3. Tidak ada ram yang cukup.
 4. Tidak ada cukup VRAM.
 5. Tidak ada ruang simpanan yang mencukupi.

Sekiranya PC anda tergolong dalam Situasi 2, 3, dan 4, anda harus mengganti perkakasan. Sekiranya PC anda berada dalam kes 1, anda harus terlebih dahulu menyemak sama ada CPU adalah 32-bit (x86) atau 64-bit (x64). Sekiranya CPU adalah 32-bit, anda menggantikannya dengan CPU 64-bit, dan kemudian pasang semula PC dengan menggunakan OS Windows 64-bit. Sekiranya ia 64-bit, anda hanya perlu memasang semula PC secara langsung dengan menggunakan OS Windows 64-bit.

Cara Mendapatkan Lebih Banyak RAM di Laptop -Free Up Ram atau Menaiktaraf RAM

Cara Mendapatkan Lebih Banyak RAM di Laptop -Free Up Ram atau Menaiktaraf RAM

Catatan ini menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak RAM pada komputer riba dengan menaik taraf RAM dan membebaskan RAM.

.

1. Tidak ada partition tunggal yang mempunyai ruang bebas 105 GB.

Sekiranya keseluruhan cakera mempunyai ruang kosong 105 GB, tetapi tidak ada partition tunggal yang mempunyai ruang yang cukup, dalam keadaan ini, anda dapat menyelesaikan masalah dengan memperluaskan atau memindahkan/mengubah saiz partition. Bagi alat ini, saya cadangkan anda menggunakan Wizard Partition Minitool. Sila ikuti langkah -langkah di bawah:

Langkah 1: Klik butang di atas untuk percuma Muat turun Minitool Partition Wizard. Lancarkan perisian ini dan pergi ke antara muka utamanya. Klik kanan partition yang anda mahu lanjutkan dan klik Melanjutkan pilihan.

Pilih pilihan Extend

Langkah 2: Klik anak panah untuk mengembangkan menu lungsur turun dan pilih partition dari mana anda memutuskan untuk mengambil ruang kosong. Kemudian, seret blok gelongsor untuk menentukan berapa banyak ruang yang anda mahu ambil dari partition itu. Kemudian, klik okey butang.

memanjangkan partition

Langkah 3: Klik Memohon butang untuk melaksanakan operasi yang belum selesai.

Klik Butang Apply

Sekiranya anda ingin membuat partition berasingan untuk Destiny 2, anda boleh menggunakan Bergerak/saiz semula .

Klik partition dan pilih Bergerak/saiz semula.

Klik Move/Resize

Langkah 2: Seret anak panah untuk mengecilkan partition. Kemudian, klik okey butang.

mengecut partition

Langkah 3: Klik pada ruang yang tidak diperuntukkan dan pilih Buat untuk membuat partition untuk takdir 2.

buat partition

2. Keseluruhan cakera tidak mempunyai ruang bebas 105 GB.

Jika keseluruhan cakera tidak mempunyai ruang bebas 105 GB, anda boleh menggunakan dua kaedah berikut untuk menyelesaikan masalah:

 • Ruang cakera percuma. Sila rujuk catatan ini: 10 Cara Membebaskan Ruang Cakera di Windows 10 [2020 UPDATE] .
 • Menaik taraf ke cakera keras yang lebih besar. Sila rujuk siaran ini: Cara Meningkatkan ke Pemacu Keras Lebih Besar Tanpa Kerugian Data?

Pokoknya

Adakah jawatan ini membantu anda? Adakah anda mempunyai idea lain mengenai keperluan Destiny 2 PC? Tolong beri kami maklum balas di zon komen. Di samping itu, jika anda menghadapi kesukaran untuk memperluaskan/memindahkan/mengubah saiz partition, membebaskan ruang cakera, atau berhijrah OS, sila hubungi kami melalui [dilindungi e -mel] . Kami akan membalas anda secepat mungkin.

Destiny 2 Sistem Keperluan Soalan Lazim

Destiny 2 dijalankan di 4GB RAM?
Destiny 2 memerlukan sekurang -kurangnya 6GB RAM. Ini adalah keperluan RAM minimum.
PC apa yang saya perlukan untuk takdir 2?

 • OS: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 64-bit (Pek Perkhidmatan Terkini).
 • Intel Core i3-3250 3.5 GHz atau Intel Pentium G4560 3.5 GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz.
 • RAM: 6 GB RAM.
 • Nvidia Geforce GTX 660 2GB atau GTX 1050 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB.
 • 105 GB ruang yang ada.

Adalah takdir 2 cpu atau gpu intensif?

Destiny 2 mungkin tidak CPU intensif, tetapi ia pasti GPU intensif. Oleh itu, GPU diskret baik untuknya.

Bolehkah GTX 1050 Ti menjalankan takdir 2?
Ya. GTX 1050 TI Memenuhi Destiny 2 Spesifikasi Minimum.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Reddit

Keperluan Sistem Destiny 2

Keperluan Sistem Destiny 2

Periksa keperluan sistem Destiny 2. Bolehkah saya menjalankannya? Uji spesifikasi anda dan nilaikan PC permainan anda. Makmal Keperluan Sistem menjalankan berjuta -juta ujian keperluan PC pada lebih dari 8,500 permainan sebulan.

Takdir 2 Butiran permainan

Anda boleh menjalankan takdir 2 jika keperluan sistem anda memenuhi ini – GPU anda perlu sekurang -kurangnya Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon HD 7850. PC anda boleh memenuhi keperluan yang disyorkan untuk Destiny 2 dengan GTX 970 atau Radeon R9 390! . Ia mempunyai gelung permainan teras yang sangat memuaskan Halo, tetapi ia terikat dengan sistem rampasan yang akan membuat anda dihiburkan sehingga matahari pergi supernova. Anda menganggap peranan penjaga, dan perjalanan antara planet yang berbeza dalam sistem suria kita sendiri, menyelesaikan misi, perayauan bebas, dan mengambil bahagian dalam serangan dan serangan permainan. The Red Legion Faction of the Cabal, telah menyerang bandar terakhir Bumi dengan kekuatan yang luar biasa. Dominus Ghaul, Komandan mereka, percaya bahawa Pengembara – Destiny’s Ikon Big White Orb – membuat kesilapan dalam memindahkan kuasanya kepada anda dan bukannya dia. Dia keluar untuk meyakinkannya untuk mengubah fikirannya, seolah -olah dengan memegang tebusan di sebuah kapal besar di tengah armadanya. Sekiranya kuasa anda dipindahkan, anda dan semua penjaga akan kehilangan kuasa. Anda kehilangan hadiah dan terhuyung -huyung, tidak berdaya, jauh dari pertarungan. Ini menjelaskan mengapa ghaul menang – dia teratur, dan mempunyai barang -barangnya bersama.

Inilah Takdir 2 Keperluan sistem (minimum)

 • CPU
 • Kelajuan CPU: Maklumat
 • Ram: 6 GB
 • Kad video: Nvidia – GeForce GTX 660 2GB / AMD – Radeon HD 7850 2GB
 • RAM video khusus: 2048 MB
 • .0
 • Vertex Shader: 5.0
 • OS: Windows 7 64-bit atau Windows 8.1 64-bit atau Windows 10 64-bit
 • Ruang cakera percuma: 68 GB

Keperluan yang disyorkan

 • CPU: Intel – Core i5-2400 / AMD – Ryzen R5 1600x
 • Kelajuan CPU: Maklumat
 • Ram: 8 GB
 • Kad video: Nvidia Geforce GTX 970 4GB atau GTX 1060 6GB / AMD – Radeon R9 390 8GB
 • RAM video khusus: 4 GB (AMD 8 GB)
 • Pixel Shader: 5.
 • Vertex Shader: 5.1
 • OS: Windows 10 64-bit
 • Ruang cakera percuma: 68 GB

Keperluan Sistem Destiny 2 2023

.

Apakah keperluan sistem Destiny 2? Penjaga yang bercita -cita dan veteran sama -sama terus berduyun -duyun ke permainan FPS Bungie, mungkin sebahagiannya kerana betapa mudahnya berjalan di PC. Walaupun mungkin untuk bermain Destiny 2 pada perkakasan penuaan, peningkatan di sini atau di sana dapat meningkatkan pengalaman anda dengannya.

Sejak Decade-Plus Old Old Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon HD 7850 memenuhi Takdir 2 spesifikasi minimum, Mana -mana GPU moden sepatutnya tidak mempunyai masalah menjalankan permainan. Yang mengatakan, percikan pada kad grafik terbaik adalah peningkatan yang paling penting yang boleh anda buat untuk meningkatkan FPS dan meningkatkan kualiti visual.

Berikut adalah keperluan sistem Destiny 2:

Minimum Disyorkan
OS Windows 7 64-bit Windows 10 64-bit
CPU AMD FX 4350 Intel Core i5 2400
8GB
Nvidia Geforce GTX 660
AMD Radeon HD 7850
Nvidia Geforce GTX 970
AMD Radeon R9 390
Penyimpanan 105GB 105GB

The Destiny 2 spesifikasi yang disyorkan juga memaafkan, dengan Nvidia Geforce GTX 970 dan AMD Radeon R9 390 mengambil alih tugas Pixel. Kedua-dua keperluan CPU dan RAM tetap jinak, dengan pemproses quad-core dan memori 8GB yang baik di sini.

Ketika datang ke Takdir 2 saiz, Anda mesti membersihkan ruang 105GB pada penyelesaian penyimpanan pilihan anda. Kami sangat mengesyorkan memasangnya pada SSD terbaik yang anda miliki, kerana anda tidak mahu menjadi ahli serbuan yang menjaga semua orang menunggu di belakang skrin beban.

. Kami juga telah membuat anda dilindungi ketika datang ke senjata terbaik 2 pvp senjata, untuk membantu memberi anda kelebihan atas lawan anda.

Ambil Ujian Keperluan Sistem Destiny 2 di PCGamebenchmark untuk menjawab soalan … bolehkah saya menjalankan takdir 2?

Samuel Willetts Samuel Willetts menghabiskan waktunya untuk membangunkan perkembangan terkini dari AMD, Intel, dan Nvidia. Gagal itu, anda akan mendapati dia bermain -main dengan dek stimnya. Dia sebelum ini ditulis untuk PC Gamer, T3, dan Toptenreviews.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .