Keperluan Peringkat Diterangkan – Resident Evil 4 REMAKE – Asas – Bermula | Resident Evil 4 REMAKE | Gamer Guides®, Panduan Keperluan Peringkat Resident Evil 4 – GameSkinny

Panduan Keperluan Peringkat Resident Evil 4 REMAKE

Pembuatan semula Resident Evil 4 dilancarkan pada 24 Mac 2023 dan merupakan pembuatan semula yang hebat dari salah satu permainan yang paling dihormati yang pernah dibuat. Seperti Resident Evil 4 yang asal, terdapat banyak kesukaran dan jika anda ingin mendapatkan setiap trofi, anda perlu bermain pada setiap satu daripada mereka. .

Keperluan Kedudukan Diterangkan – Resident Evil 4 REMAKE

Pembuatan semula Resident Evil 4 dilancarkan pada 24 Mac 2023 dan merupakan pembuatan semula yang hebat dari salah satu permainan yang paling dihormati yang pernah dibuat. Seperti Resident Evil 4 yang asal, terdapat banyak kesukaran dan jika anda ingin mendapatkan setiap trofi, anda perlu bermain pada setiap satu daripada mereka. Halaman ini akan memberi anda semua butiran yang perlu anda ketahui tentang bagaimana kedudukan anda ditentukan dalam pembuatan semula Resident Evil 4.

Mendapatkan pangkat S+ akan membuka kunci ganjaran yang kuat seperti telinga kucing yang ditunjukkan di sini

Mendapatkan pangkat S+ akan membuka kunci ganjaran yang kuat seperti telinga kucing yang ditunjukkan di sini.

S+ Keperluan Rank dalam Resident Evil 4 REMAKE¶

S+ Rank adalah yang tertinggi yang boleh anda perolehi untuk REAPA RE4, dan anda perlu mendapatkannya dalam pelbagai kesukaran jika anda ingin membuka kunci segala -galanya dan mendapatkan semua trofi/pencapaian.

Kesukaran
04:00:00
Standard
05:30:00
05:30:00

Di luar keperluan permainan, anda mesti mencapai ini pada Permainan baru, . Ini bermakna senjata anda akan bermula dari awal, namun anda boleh menjadikan hidup lebih mudah untuk diri sendiri, terutama jika anda pergi ke peringkat S+ pada profesional dengan membuka aksesori bonus atau senjata, terutama dengan peluru tak terhingga.

Juga, ingat bahawa pada mod profesional, tidak ada autosaves, jadi anda benar -benar perlu menjadi pemilih di mana anda menggunakan 15 simpanan anda ketika pergi ke pangkat S+ itu.

Ganjaran pangkat S+ dalam RER REMAKE¶

?

Kesukaran
Dibantu Ekor Wolf (meningkatkan kerosakan huru -hara)
Standard Antlers rusa (meningkatkan kerosakan pisau)
Tegar Topi ayam (mengurangkan kerosakan yang diambil)

Semua aksesori ini sangat kuat dan sangat disyorkan untuk mengambil sekurang -kurangnya topi ayam jika anda pergi ke peringkat S+ pada profesional. .

Keperluan pangkat dalam Resident Evil 4 REMAKE¶

. Keperluannya sedikit lebih lembut di sini, dan anda boleh menggunakan permainan baru ditambah untuk menyasarkan pangkat ini.

Kesukaran Masa bermain Max menyelamatkan dibenarkan
Dibantu 04:00:00
12:00:00
10:00:00

Seperti yang anda lihat, tidak ada had simpan maksimum untuk pangkat, walaupun pada mod profesional. Anda juga boleh berasa bebas untuk menggunakan senjata bonus dalam usaha anda untuk pangkat, yang sepatutnya menjadikan hidup lebih mudah.

Ganjaran pangkat dalam remake RE4

Sekali lagi, persoalannya, mengapa anda ingin mencapai pangkat dalam Resident Evil 4 REMAKE di luar cabaran yang disediakannya?

.

Kesukaran Ganjaran S+ Rank
Gelas persegi, topi keledar besi, topi rajutan (kosmetik sahaja)
Profesional Chicago Sweeper (Senjata)

Terdapat dua kunci utama di sini, yang pertama adalah kostum perisai untuk Ashley, yang akan membuat percubaan S+ anda pada profesional lebih mudah kerana ia akan menjadikannya sehingga dia tidak dapat dibawa. .

.

Klik di sini untuk menyiarkan komen

Komen

Maklumat panduan

 • Platform,
 • Suram Survival
 • Dikemas kini terakhir

  Sejarah Versi

 • Pengarang Panduan

. Permainan ini mengikuti kisah Leon S. . Panduan ini untuk Resident Evil 4 REMAKE mengandungi yang berikut:

 • Maklumat mengenai senjata terbaik
 • Di mana untuk mencari semua khazanah
 • Petua & Trik mengenai Cara Mendapatkan S-Rank dalam Range Shooting (WIP)
 • Keluarkan iklan
 • Dan banyak lagi ciri khas yang akan datang tidak lama lagi.

Panduan Keperluan Peringkat Resident Evil 4 REMAKE

? Berikut adalah semua syarat ranking untuk Resident Evil 4 R -remake, dari dibantu ke kesukaran profesional.

? Berikut adalah semua syarat ranking untuk Resident Evil 4 R -remake, dari dibantu ke kesukaran profesional.

pembuatan semula pakaian. +.

Panduan ini mengatasi setiap kesulitan A melalui keperluan S+ Rank, yang kebanyakannya melibatkan waktu bermain. Hanya S+ mempunyai keperluan yang berasingan, dan kesukaran profesional, ia mempunyai satu pertiga untuk menjaga perkara pedas.

Untuk menerima S+ pada sebarang kesukaran, anda mesti bermain di jenama baru, makna Permainan baru+ berjalan dikecualikan dari kedudukan S+. Anda tidak boleh menggunakan senjata atau pesetas yang dibawa dari playthrough sebelumnya untuk kedudukan berprestij ini, jadi ia akan mengambil amalan untuk mendapatkannya.

 • 15 jam
 • Empat jam
 • S+ Rank: Empat Jam (Playthrough Baru)

 • 12 jam
 • Kedudukan S: Lima jam
 • S+ Rank: Lima Jam (Playthrough Baru)

Keperluan Peringkat Kesukaran Tegar

 • Pangkat: 10 jam
 • Kedudukan S: Lima jam dan 30 minit
 • Lima jam dan 30 minit (playthrough baru)

 • Pangkat: Tujuh jam
 • Lima jam dan 30 minit
 • S+ Rank: Lima jam dan 30 minit dengan 15 menjimatkan atau kurang (playthrough baru)

Mengapa Bertujuan untuk S+ berpangkat di Resident Evil 4?

aksesori pakaian Residen Evil 4 Pembuatan semula mengenai pelbagai kesukaran dalam panduan berasingan. Tiga item ini, yang khususnya aksesori, hanya boleh diperoleh melalui mendapatkan S+ pada tiga kesukaran permainan secara individu.

 • Re4 membuat semula dengan s+ memberikan anda Antlers rusa, .
 • Re4 membuat semula Tegar Kepala ayam, .
 • Membersihkan Re4 Profesional dengan s+ memberikan anda Telinga kucing, .

. . . Saya belum melakukannya, tetapi beberapa rakan mempunyai. Residen Evil 4 REMAKE GUIDES untuk lebih banyak bantuan dan nasihat.

Gambar Pilihan melalui Capcom.

Ashley Shankle

. Mudah seperti. . Juga mudah seperti.

Semua Keperluan Kedudukan Resident Evil 4 REMAKE

Residen Evil 4 adalah subjek pembuatan semula terbaru Capcom, mencipta penembak orang ketiga yang ikonik untuk PC dan konsol generasi akan datang. , Residen Evil 4 .

Sama dengan sebelumnya Kejahatan penduduk , Residen Evil 4 Pembuatan semula memberi pemain skor yang dinilai akhir bergantung pada bagaimana mereka melakukan sepanjang jalan cerita utama. Mulai dari b hingga s+, pemain dapat melihat bagaimana mereka adil. . Semakin cepat anda menyelesaikan Residen Evil 4, pangkat yang lebih tinggi yang akan anda terima dengan masa ini meningkatkan ke atas untuk mengira kesukaran yang lebih tinggi.

. .

Keperluan pangkat untuk Pembuatan semula

Residen Evil 4 REMAKE RUN, Pemain akan diberikan pangkat yang dinilai yang meringkaskan bagaimana mereka berpakaian sepanjang kempen. Untuk mendapatkan pangkat A dan S, pemain mesti mengalahkan Residen Evil 4 di bawah jangka masa yang ditetapkan, dengan apa -apa yang mengakibatkan b.

. Pertama, permainan mesti dimainkan pada simpan segar, tanpa bantuan atau gear dari permainan baru+. . Setelah menyimpan ke -16 anda, anda telah melepaskan kemungkinan S+ anda.

Berikut adalah semua keperluan dan syarat masa untuk setiap pangkat di .

Pangkat Kesukaran dibantu Standard Kesukaran Profesional
Lima jam Lima jam dan 30 minit 5 jam dan 30 minit (15 menjimatkan max)
S Lima jam Lima jam dan 30 minit 5 jam dan 30 minit
A 10 jam

. . . Saya merangkumi segala-galanya dari RPG pemain tunggal ke MMO.