? Kenapa Dim dan App Companion Tidak Berfungsi di Destiny 2 – Dot Esports

Sedang redup di takdir 2

Pemain mengalami beberapa gangguan panjang yang melibatkan DIM dan API semasa musim Seraph. Musim lalu Cahaya Melihat API dan aplikasi pengurusan item yang popular disekat dua kali pada bulan Disember: antara dec. 9 dan dec. 13 dan hanya dua minggu kemudian, antara Disember. 28 dan 30.

Adakah Destiny 2 Companion Tidak Berfungsi / Mempunyai Masalah untuk Anda?

Aplikasi Destiny 2 Companion mungkin tidak berfungsi untuk anda kerana beberapa isu yang mungkin ada di peranti anda atau masalah sambungan internet anda. Sekiranya anda berfikir bahawa aplikasi Destiny 2 Companion mempunyai masalah, sila hantarkan isu anda menggunakan kotak komen di bawah dan seseorang dari komuniti kami dapat membantu anda. Sementara itu, anda boleh mencuba pembetulan yang disebutkan di bawah.

Mempunyai masalah aplikasi pendamping 2 Destiny?

Sebilangan besar masalah Destiny 2 Companion Masalah dan Langkah Penyelesaian Masalah

Saya mendapat skrin hitam / skrin putih (skrin kosong) semasa saya membuka Destiny 2 Companion?

Ini adalah salah satu masalah yang paling biasa dalam sistem operasi Android. . Terdapat beberapa cara untuk menyelesaikan masalah ini.

 1. Kebanyakan masa, mungkin masalah pemuatan sementara. Anda hanya perlu menekan menu aplikasi baru -baru ini (biasanya butang kiri pertama) di telefon anda. Kemudian anda menutup aplikasi yang mempunyai masalah ini. Sekarang buka aplikasi lagi. Ia mungkin berfungsi secara normal.
 2. Cuba reboot keras di telefon bimbit Android anda. Tekan dan tahan butang “Rumah” dan “Kuasa” pada masa yang sama sehingga 10 saat. . Sekarang anda boleh cuba membuka aplikasinya, mungkin berfungsi dengan baik.
 3. Sekiranya tidak ada yang di atas berfungsi, anda boleh menunggu sehingga bateri telefon anda mengalir dan dimatikan secara automatik. Selepas itu meletakkannya untuk mengecas, dan tekan butang kuasa. Ia mungkin berjaya selepas ini.
 4. Akhirnya, jika anda tidak dapat memperbaikinya dengan apa -apa, anda mungkin perlu menyahpasang aplikasinya dan memasangnya semula. Android biasanya mengembalikan semua tetapan setelah memasang semula dan log masuk ke aplikasinya. Anda dapat melihat apakah itu membetulkannya.
 5. Walaupun dalam beberapa kes yang jarang berlaku, langkah pasang semula juga tidak berfungsi. Sekiranya itu adalah kes anda, cuba pasang versi lama aplikasinya. Semoga berjaya!

Aplikasi Destiny 2 My Destiny 2 tidak akan berfungsi atau tidak berfungsi dengan betul (ralat ralat / ralat pelayan / ralat sambungan / masalah pembekuan skrin / ping).

Terdapat beberapa situasi yang boleh menyebabkan masalah beban dalam aplikasi mudah alih.

 1. Pelayan Aplikasi Destiny 2 Companion mungkin turun dan yang menyebabkan masalah pemuatan. Cuba selepas beberapa minit.
 2. . Sila periksa sambungan data anda.
 3. Terlalu banyak pengguna menggunakan aplikasinya pada masa yang sama. .

.

Sekiranya anda mempunyai masalah log masuk atau berkaitan dengan akaun, sila periksa langkah-langkah berikut.

 1. . .
 2. Sambungan data wifi / mudah alih anda tidak berfungsi dengan baik. Sila periksa sambungan data anda.
 3. . Sila sahkan butiran yang anda masukkan betul.
 4. Jika anda menggunakan rangkaian sosial pihak ketiga untuk log masuk seperti Facebook, Twitter, Google, dan lain-lain, periksa sama ada perkhidmatan itu berfungsi dengan baik dengan melawat laman web rasmi mereka.
 5. Akaun anda boleh dilarang atau dinyahaktifkan untuk aktiviti. .

.

 1. .
 2. . Sekiranya anda tidak mempunyai ruang yang cukup pada cakera anda, aplikasinya tidak dapat dipasang.
 3. .

Aplikasi Destiny 2 My Destiny 2 tidak mengemas kini dengan betul di telefon saya.

 1. Sila periksa sambungan data wifi / mudah alih anda dan sahkan bahawa ia berfungsi dengan baik. Mungkin turun dan menghalang anda daripada mengemas kini aplikasi teman wanita takdir.
 2. Sahkan bahawa anda mempunyai ruang penyimpanan yang mencukupi di telefon anda untuk memuat turun kemas kini. Sekiranya anda tidak mempunyai ruang penyimpanan yang mencukupi, ia boleh menyekat kemas kini aplikasi.

Masalah pemuatan audio / video dengan Destiny 2 Companion.

 1. Periksa kelantangan telefon anda jika anda menghadapi masalah audio. Cuba gunakan fon kepala untuk mengetahui sama ada masalah dengan penceramah anda atau dengan aplikasinya.
 2. Sekiranya anda mempunyai masalah pemuatan video, sila periksa kelajuan internet dan sambungan WiFi anda.

.

 1. Pergi ke anda Apl-> Destiny 2 Companion-> Pemberitahuan dan periksa sama ada pemberitahuan diaktifkan atau tidak. Sekiranya tidak diaktifkan, sila aktifkannya.
 2. Juga jika anda tidak mendapat bunyi amaran pemberitahuan, sahkan semula bahawa anda tidak sengaja membisukan bunyi pemberitahuan aplikasi.

Saya mempunyai masalah dengan kemas kini permainan / skor permainan Destiny 2 Companion.

 1. . . Harap bersabar dan periksa selepas beberapa waktu untuk melihat sama ada anda mendapat poin anda dikemas kini.
 2. .
 3. Jika tidak ada yang berfungsi di atas, anda boleh menghubungi pemaju Destiny 2 Companion, menggunakan butiran hubungan di bawah. Sebutkan secara ringkas masalah anda dan lampirkan beberapa tangkapan skrin jika boleh. .
  Nama pemaju: .
  E -mel pemaju:[dilindungi e -mel]

Tahap / Kehidupan Permainan Destiny 2 tidak dikemas kini atau tiba -tiba menurun.

 1. Sama seperti titik, tahap juga mendapat isu pengguna serentak yang sama ke pelayan. Sekiranya terlalu banyak pemain, bermain pada masa yang sama, pelayan memproses data perlahan -lahan. Ia akan melambatkan kemas kini tahap/hayat anda atau menghantar maklumat tahap yang salah. Oleh itu, tunggu sebentar dan semak semula untuk tahap anda.

.

 1. Untuk menjemput rakan, anda mungkin perlu menyegerakkan aplikasi dengan kenalan atau rangkaian sosial anda seperti Facebook, Twitter, dll. Mungkin perlahan kadang -kadang kerana pelayan aplikasi perlu mengendalikan banyak data.
 2. Sekiranya masalah ini berterusan kepada anda selepas menunggu, anda boleh menghubungi pemaju Destiny 2 Companion, menggunakan alamat e-mel yang disebutkan di atas. . Oleh itu, mereka dapat membantu anda dengan cepat.

Saya menyimpan wang ke dalam Destiny 2 Companion. Tetapi saya tidak melihatnya ditambah kepada keseimbangan saya.

 1. Mungkin memerlukan sedikit masa untuk syarikat aplikasi/pemaju untuk memproses pembayaran dan kredit ke akaun anda. Harap bersabar selama 24-48 jam dan lihat apakah jumlahnya akan dikreditkan ke akaun anda. Jika tidak, sila hubungi syarikat pembangunan menggunakan butiran hubungan yang diberikan di bawah.

Saya memenangi wang di Destiny 2 Companion & Bagaimana Mengeluarkan Wang ke Bank/PayPal saya?

 1. Anda boleh pergi ke menu akaun anda dan kemudian kebanyakannya anda mungkin melihat pilihan menarik balik sebaik sahaja anda mencapai ambang pengeluaran anda. Anda boleh menggunakan ciri itu untuk memulakan permintaan pengeluaran.

Saya mengeluarkan wang dari teman destiny 2 dan saya tidak masuk ke dalam akaun / paypal saya. Cara mengesahkan?

 1. Anda boleh log masuk ke paypal anda dan lihat apakah ada wang yang dikreditkan. . Sekiranya anda melihat pengeluaran berjaya diproses dan jangan masukkannya ke bank/paypal anda, hubungi pemaju/sokongan aplikasi.

Sedang redup di takdir 2?

?

Screencrab melalui bungie

Takdir 2 Pemain yang tidak sabar -sabar untuk melompat ke dalam aktiviti kegemaran mereka mungkin mendapati ia mengerikan untuk mengetahui bahawa mereka tidak dapat dengan mudah mengambil barang kegemaran mereka dari watak lain menggunakan Takdir Pengurus Item (redup) atau tidak dapat merebut hadiah dari rasmi Takdir 2 aplikasi.

Walaupun aplikasi dan alat pihak ketiga ini telah menjadi bahagian teras dari Takdir 2 Pengalaman kerana kesan mereka, mereka juga bertanggungjawab terhadap beberapa gangguan dan gangguan. Walaupun aplikasi berfungsi dengan betul, apa -apa kesilapan yang memberi kesan kepada sambungan mereka ke pelayan Bungie boleh membuat alat ini tidak dapat digunakan, walaupun isu itu berpunca dari akhir Bungie.

Inilah sebabnya Dim, rasmi Takdir 2 Takdir 2.

Mengapa aplikasi reda dan lain -lain tidak berfungsi Takdir 2?

Biasanya, gangguan redup berkaitan dengan isu -isu di akhir Bungie, seperti gangguan yang dirancang untuk penyelenggaraan atau masalah yang menghubungkan ke Takdir 2 pelayan kerana ketegangan. Walaupun kadang -kadang permintaan yang meningkat mungkin hanya menjadi perlahan, pemain juga mungkin tidak dapat digunakan untuk digunakan dalam beberapa tempoh. Bungie Biasanya menyekat aplikasi pihak ketiga semasa penyelenggaraan yang dijadual.

. .

Takdir 2 Pemain mengalami beberapa gangguan panjang yang melibatkan DIM dan API semasa musim Seraph. Musim lalu Cahaya Melihat API dan aplikasi pengurusan item yang popular disekat dua kali pada bulan Disember: antara dec. 9 dan dec. 13 dan hanya dua minggu kemudian, antara Disember. 28 dan 30.

Sekarang, pemain melihat gangguan API yang lain selepas penyelenggaraan kecemasan pada 9 Mei. . Walaupun pelayan kembali hanya sejam kemudian, Bungie menyimpan API (dan akibatnya, redup) di luar talian, bermakna pemain masih tidak mempunyai akses kepada beberapa alat yang paling berguna dalam permainan.

Bilakah Will Dim dan App Companion akan kembali ?

Sekiranya masalah itu disebabkan oleh tempoh penyelenggaraan atau isu sambungan yang berbeza, halaman Bungie membantu Twitter mungkin mengandungi maklumat mengenai downtime yang dirancang. Dalam kes penyelenggaraan, halaman sering termasuk jangka masa untuk aplikasi pendamping untuk kembali, sementara jika gangguan itu disebabkan oleh masalah yang meluas, pemain dapat menjejaki komunikasi rasmi Bungie mengenainya di halaman bantuan Bungie.

Dalam kes penyelenggaraan kecemasan 9 Mei, Bungie tidak memberikan garis masa tetap untuk akhir gangguan, walaupun ia mengatakan API akan “tetap di luar talian semalaman” sebagai studio memantau kestabilan permainan. Bungie berkata ia akan berkongsi lebih banyak maklumat “apabila tersedia,” jadi peminat harus ditempatkan di halaman Twitter membantu Bungie untuk kemas kini.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV, mendapat pihak ketiga di DMZ, atau gagal dalam heist stealth dalam Payday 3. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.