Kempen Overwatch 2 akan dikeluarkan “secara beransur -ansur” pada tahun ini | Pasukan Kitguru, Overwatch 2 mengatakan kandungan PVE akan datang “lebih cepat” daripada peminat berfikir – Dexerto

Pasukan Overwatch 2 mengatakan kandungan PVE akan datang “lebih cepat” daripada peminat berfikir

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Kempen Overwatch 2 akan dikeluarkan “secara beransur -ansur” pada tahun ini

. Malangnya, kempen ini tidak dilancarkan dengan OW2 pada tahun 2022, dengan pasukan mendedahkan ia akan dikeluarkan “secara beransur -ansur” bermula pada akhir tahun ini.

Dalam temu bual dengan NME, Pengarah Permainan Overwatch 2, Aaron Keller membincangkan semua perkara yang berkaitan dengan penembak wira percuma, termasuk sebab mengapa mod kempen yang banyak dijangka tidak tiba dengan pelancaran permainan, dengan berkata:

“Kami tidak dapat melepaskan semua kandungan yang kami bina untuk Overwatch 2 sehingga kempen selesai […] kami mendapati diri kami berkata ‘kami akan terus menahan kandungan dari pemain kami supaya kami dapat melepaskan semuanya bersama -sama dengan asal kami Strategi – Kempen – atau kita perlu mengubah cara kita berfikir tentang melepaskan permainan.”

Walaupun tiada tarikh rasmi diumumkan untuk pelancaran kempen, Keller mendakwa bahawa mod cerita akan dikeluarkan secara beransur -ansur, bermula pada suatu masa nanti pada tahun ini. Yang mengatakan, Keller mengakui bahawa pasukan itu masih “memuktamadkan” dengan tepat bagaimana kempen itu akan dilancarkan.

. Mod kempen sememangnya merupakan masalah besar, namun kita perlu menunggu dan melihat sama ada ia sememangnya bernilai masa untuk menunggunya.

Kitguru berkata: Apa pendapat anda tentang Overwatch 2? Adakah anda menantikan kempen? Bagaimana anda fikir ia akan disusun? Beritahu kami di bawah.

Pasukan Overwatch 2 mengatakan kandungan PVE akan datang “lebih cepat” daripada peminat berfikir

Overwatch 2 Pve dengan Tracer dan Reinhardt

Blizzard Entertainment

Berita mengenai kempen cerita PVE yang lama ditunggu-tunggu Overwatch 2 akan datang “tidak lama lagi,” menurut pengeluar eksekutif permainan.

Mod Overwatch 2 Pve telah menjadi titik jualan sekuel besar sejak permainan pertama kali diumumkan, dan nampaknya seperti berita besar mengenai pembebasannya betul -betul di sudut.

Walaupun kempen PVE akan dilancarkan secara beransur -ansur di 2023 sebagai sebahagian daripada model bermusim OW2, kami masih tidak tahu bila betul -betul ia akan keluar.

Artikel berterusan selepas iklan

Semasa aliran Twitch baru -baru ini dengan Emongg, Flat dan Seagull, pengeluar eksekutif Jared Neuss ditanya mengenai PVE dan berkongsi beberapa butiran menarik yang sepatutnya mempunyai peminat yang tersenyum dari telinga ke telinga.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemas kini Overwatch 2 Pve

Overwatch 2 PVE News akhirnya dalam perjalanan!

Overwatch 2 PVE News akhirnya dalam perjalanan “Soon”

Menurut Neuss, pasukan itu berada dalam perancangan kerja ketika mereka akan memperkenalkan kandungan PVE, tetapi peminat tidak akan lama menunggu.

“Kami sedang merancang masa ketika kami akan membincangkannya, yang akan segera. Dan saya sebenarnya tidak lama lagi, “tambahnya dengan baik.

.

Artikel berterusan selepas iklan

Ketika dihadapkan dengan camar tentang ow2 dev yang bermaksud “badai salju tidak lama lagi” dan sebenarnya mengambil sedikit lebih lama, dev mengatasi dengan mendedahkan bahawa masa itu sebenarnya lebih dekat dari yang diharapkan.

“Bukan ‘Blizzard tidak lama lagi.’Jared tidak lama lagi, “kata pengeluar itu. “Yang mana perkara yang berbeza. Ia lebih awal.”

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun masih belum banyak yang perlu diteruskan, Dev sebelum ini mengusik pelan hala tuju bermusim baru untuk tahun 2023 akan datang, jadi kemungkinan bahawa tarikh muktamad untuk PVE dapat dicelupkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Sementara itu, 2023 masih mempunyai banyak kandungan Big Overwatch 2 untuk memberi kami wira sokongan comel dalam Musim 4 dan mod permainan teras baru yang memaparkan peta terbesar.

Pastikan untuk memastikan ia dikunci ke Dexerto untuk lebih banyak kandungan Overwatch 2 ketika kami menuju ke Musim 4 dan seterusnya.