Kematian Knight Membina | Wowwiki | Fandom, Wotlk: Death Knight Talent Builds Dipamerkan dalam Tiga Klip Tindakan

Wotlk: Death Knight Talent Builds Dipamerkan dalam Tiga Klip Tindakan

Pokok Frost mempunyai bakat pengurangan fizikal terbaik dari ketiga -tiga. Bonus Besar Untuk Memusnahkan Memberi Ancaman Sasaran Tunggal yang Baik, Secara alternatif Blast Howling boleh digunakan untuk ancaman AOE. Frost Strike adalah peningkatan utama atas gegelung kematian untuk membuang kuasa runic untuk lebih banyak ancaman sasaran tunggal.

Wowwiki

Wiki ini mengandungi maklumat yang tidak tepat dan tidak lama lagi. Sila pergi ke https: // wowpedia.fandom.com untuk maklumat permainan yang lebih tepat dan terkini.

Tidak mempunyai akaun?

 • Artikel yang perlu diketepikan
 • Panduan
 • Death Knight Talents
 • Kemarahan Raja Lich

Kematian Knight membina

 • Sila ganti maklumat lama dengan maklumat terkini.
 • Ini mungkin termasuk menulis semula bahagian untuk memastikan mereka jelas dan ringkas, dan wikifying.
 • Ini mungkin termasuk penyuntingan untuk membetulkan ejaan dan tatabahasa, menulis semula bahagian untuk memastikan mereka jelas dan ringkas, dan wikifying.
 • Tolong bantu memperbaiki artikel ini!
 • Lihat manual gaya untuk cara memperbaiki artikel. (Mengedit bantuan)
Kelas e
Kaum kelas DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Pencarian DK Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Kebolehan DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Spesifikasi DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Bakat DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Bakat PvP DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Jurulatih DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Glyphs DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Membina DK Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Taktik DK DH Dr Hu Ma PA Pr Ro Sh Wl Wr
Set perisai DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Memulakan a DK DH Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Pve DK Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Pvp DK Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr
Makro DK Dr Hu Ma Mo PA Pr Ro Sh Wl Wr

Arahan kepada editor wowwiki: Untuk memastikan halaman ini tepat dan ringkas, jangan tambahkan binaan lengkap di sini. Bagi mereka yang berminat untuk menyumbang binaan mereka sendiri, sila tambahkannya ke Sampel Membina Knight Kematian. Mana -mana binaan yang mempunyai lebih daripada 52 mata akan dipindahkan ke Sampel Membina Knight Kematian.

Kandungan

 • 1 Darah
  • 1.1 membina darah
   • 1.1.1 meratakan PVE Asas (52/0/0)
   • 2.1 Frost meratakan membina
    • 2.1.1 meratakan fros asas (0/51/0)
    • 2.2.1 Dual Wield Frost Pve (0/52/0)
    • 2.2.2 Frost Pve dua tangan (0/51/0)
    • 3.1 Pve tidak suci membina
     • 3.1.1 DPS Asas Unholy (0/0/71)
     • 3.3.1 Leveling Unholy Asas (0/0/51)
     • 4.1 tangki darah
      • 4.1.1 Tanking Darah Asas (52/0/0)
      • 4.2.1 Tanking Frost Asas (0/51/0)
      • 4.3.1 Tanking Unholy Asas (0/0/52)

      Ulasan Pakar Gamespot

      07 Disember 2022

      08 Oktober 2018

      27 September 2016

      Darah []

      Bakat dalam pokok ini memberi tumpuan kepada kemampuan yang merosakkan kerosakan fizikal, seperti kehadiran darah.

      Mana -mana binaan yang mempunyai lebih daripada 52 mata akan dipindahkan ke Sampel Membina Knight Kematian.

      Sekiranya anda mengkhususkan bakat anda di pokok darah, gaya permainan anda akan mempunyai dua ciri yang menentukan. Yang pertama ialah serangan utama anda, mogok jantung, hanya menggunakan satu rune. Ini akan menyebabkan anda melakukan lebih banyak serangan, walaupun dengan kekuatan yang kurang. Yang kedua ialah, berbanding dengan pokok -pokok lain, majoriti kerosakan anda adalah fizikal dan tidak ajaib.

      Membina Darah Membina []

      Meratakan PVE Asas (52/0/0)

      Tujuan Pve / solo
      Pautan Bakat (s) Wowhead
      Patch yang diuji 3.1.0

      Ksatria Kematian Darah akan bergantung pada kerosakan fizikal sementara melebihi kebolehan penyembuhan diri di atas purata untuk meningkatkan survivabiliti. Ini lebih jelas apabila melabur dalam darah vampir dan rune, dan semasa anda meningkatkan peningkatan rune. Anda akan mendapat kepakaran dan bonus kekuatan dengan melabur dalam veteran Perang Ketiga, Kekuatan Kekejaman, dan Darah Gorged; Walau bagaimanapun, Ksatria Kematian Darah akan bersinar yang terbaik apabila menggabungkan mogok kematiannya, rune ketuk dan darah vampir dengan darah yang gorged dengan menjaga dirinya pada kesihatan penuh majoriti masa itu.

      Contoh putaran berguna:

      Pencabulan Pencabulan -> Icy Touch -> Strike Jantung -> Mogok Jantung -> Obliterate -> Gegelung Kematian -> Pencabulan Pencabulan -> Icy Touch -> Heart Strike -> Heart Strike -> Heart Strike -> Heart Strik Sentuh -> mogok wabak -> mogok kematian -> mogok jantung -> mogok jantung -> gegelung kematian -> obliterate -> sentuhan berais -> mogok wabak -> mogok jantung -> mogok jantung -> mogok jantung -> mogok jantung -> Gegelung Kematian -> Obliterate -> Gegelung Kematian

      Mencadangkan glyphs utama

      Mencadangkan glyphs kecil

      Dari sini, mengisi pokok darah adalah cara yang baik untuk diteruskan, dengan cacing darah, vendetta, aroma darah dan rune yang lebih baik ketuk semua menjadi bakat yang kuat untuk soloing. Mengambil Virulence akan memberikan kelebihan dalam pemain berbanding pertempuran pemain, terutamanya terhadap kelas yang menghilangkan (jika itu minat anda), serta peningkatan kecil kepada gegelung kematian.

      Raid Darah Membina []

      51/13/7 ini membina fokus pada [Obliterate] & [Heart Strike] sebagai DPS utama, mengabaikan [serangan darah] & [Death Strike]. [Serangan kematian yang lebih baik] tidak diambil. [Glyph of Obliterate] [Glyph of icy Touch] & [Glyph of Death & Decay] diambil sebagai jurusan untuk meningkatkan keberkesanan [sentuhan berais yang lebih baik] & [ais hitam].

      Darah PvP Membina []

      Walaupun sebahagian besar bakat teras binaan darah PVE masih berguna di PvP, kesatria kematian darah PvP memerlukan beberapa bakat lagi untuk meningkatkan survivabiliti mereka dari pemain musuh dan membantu mengalahkan mereka. Ini termasuk –

      • Glyph of Heart Strike – Walaupun pokok -pokok lain mempunyai bakat untuk mengurangkan kelajuan pergerakan musuh anda, darah mempunyai glyph. Menjadi kelas huru -hara, melambatkan musuh anda sangat penting.
      • Rune Tap & Peningkatan Rune Tap – Rune Tap dianggap oleh ramai untuk menjadi bakat PvP yang penting untuk semua kesatria kematian tanpa mengira pokok utama mereka. Walaupun pokok -pokok lain perlu menggali jauh untuk menaik taraf sepenuhnya keupayaan ini, sebagai ksatria kematian darah, anda dapat memaksanya dengan mudah, dan harus melakukannya.
      • Tanda Darah – secara berkesan dapat meneutralkan penyerang cepat seperti penyangak, druid liar, pemburu dan pahlawan kemarahan dan akan menghalang kerosakan yang dilakukan oleh orang lain.

      Kebanyakan pengguna tidak akan menggunakan darah untuk PvP, terutamanya kerana anda mudah di sekitar. Secara peribadi saya tidak bersetuju, darah boleh diketuk tetapi dengan putaran yang betul pada CD anda harus dapat kembali. Darah mempunyai keupayaan yang sangat tinggi untuk terus hidup dengan penyembuhan sendiri seperti darah vampir, rune ketuk, dan tanda darah. Darah adalah penyangak dan pembunuh druid liar, kerana mereka benar -benar tidak dapat melakukan apa -apa kepada anda dengan penyembuhan berterusan anda dan memakai pinggan. Tidak baik untuk menetap di dalam darah penuh untuk pvp (percayalah, tidak baik) dan tidak suci akan menaikkan mantra dan penyakit anda seperti gegelung kematian dan sentuhan berais. Jadi, untuk memanfaatkan sepenuhnya huru -hara anda, satu -satunya pilihan benar -benar akan menjadi hibrid ke fros. Menurunkan ke penghapusan akan menjadi pertaruhan terbaik anda, kerana anda boleh meletupkannya dengan senjata rune yang diberi kuasa tanpa perlu risau tentang kehilangan bonus dari penyakit anda. Membuat pilihan dari Mesin Pembunuhan atau Penguasa. Dari sana, berhenti meletakkan mata ke dalam fros dan fokus kembali ke pokok darah. Spec sepanjang jalan menari senjata rune untuk kematian segera pada seseorang, dan pastikan untuk mengambil darah dan histeria vampire. IMO tinggal di luar cacing darah kerana Blizzard belum menjadikannya berguna, dan tinggal di Vendetta kerana ia tidak bernilai 3 mata untuk sesuatu yang mempunyai peluang 5% untuk menjaga anda hidup, jika anda berurusan dengan kastor atau Pally. Jadi – hits besar, hits melee, jarak pendek, dan sembuh sendiri.

      Sila lihat halaman Sampel Membina Knight Death untuk sampel membina darah yang lebih membantu

      Frost []

      Bakat dalam pokok ini memberi tumpuan kepada mantra dan kawalan, seperti kelaparan sejuk dan rantai ais. Frost juga merupakan pokok yang dibina untuk kerosakan pecah kritikal, dengan bakat seperti Gorefiend dan Deathchill.

      Mana -mana binaan yang mempunyai lebih daripada 52 mata akan dipindahkan ke Sampel Membina Knight Kematian.

      Pokok Frost mempunyai serangan jarak jauh yang terbaik, dengan letupan melolong dan sentuhan berais dinaik taraf. Jumlah kerosakan yang baik yang dilakukan oleh pokok fros adalah kerosakan ejaan, walaupun tidak sebanyak tidak suci. Serangan utama Frost Tree adalah pemukul besar seperti memusnahkan, mogok fros dan ledakan melayang, dan dengan tuhan gorefiend mereka boleh mengkritik (atas permintaan dengan deathchill) untuk sejumlah besar kerosakan pecah. Ini sudah tentu rata -rata dari masa ke masa untuk memastikan bahawa kerosakan yang berterusan adalah selaras dengan spesifikasi lain.

      Frost meratakan membina []

      Meratakan asas fros (0/51/0)

      Tujuan Pve / solo
      Pautan Bakat (s) Wowhead
      Patch yang diuji 3.1.0

      Pemusnahan adalah suatu keharusan supaya anda boleh menggunakan pemusnahan dalam putaran anda tanpa memakan penyakit pada sasaran. Blast Howling akan menjadi AOE Roti dan Serangan Mentega anda. Guile of Gorefiend adalah bakat kerosakan besar, dan mesin deathchill dan membunuh semua mempunyai sinergi yang baik dengannya. Darah Utara, Glacier Rot, Tundra Stalker dan Ice Hitam adalah semua bakat kerosakan yang baik. Icy talons dan talons berais yang lebih baik meningkatkan kerosakan auto-serangan anda dan kadar pembunuh mesin anda. Hilar sejuk diambil untuk memberi anda keupayaan untuk membekukan pelbagai musuh semasa anda berurusan dengan mereka satu demi satu.

      Contoh putaran berguna:

      Pencabulan Pencabulan -> Icy Touch -> Mogok Darah -> Mogok Darah -> Obliterate -> Frost Strike -> Icy Touch -> Obliterate -> Obliterate -> Frost Strike Icy Touch -> Pencabutan Pencabutan -> Strike Blood Strike -> Strike Blood Strike – > Obliterate -> Frost Strike -> Obliterate -> Icy Touch -> Strike Wabak -> Obliterate -> Frost Strike -> Obliterate -> Frost Strike -> Obliterate

      Mencadangkan glyphs utama

      Mencadangkan glyphs kecil

      Sila lihat halaman Sampel Membina Knight Death untuk sampel membina fros yang lebih membantu.

      Frost RAID DPS []

      Dual Wield Frost Pve (0/52/0)

      Tujuan PVE DPS / Solo
      Pautan Bakat (s) Wowhead
      Patch yang diuji 3.3.0

      Frost umumnya dianggap satu -satunya pokok yang berdaya maju untuk menggunakan dwi. Sebabnya adalah bahawa semua ‘menyerang’ seperti mogok jantung, mogok scourge, memusnahkan, dll. sangat bergantung pada kerosakan senjata, dan hanya senjata tangan utama yang diambil kira kecuali ancaman bakat Thassarian diambil. Apabila dwi menggunakan kerosakan serangan auto anda akan membentuk lebih banyak kerosakan anda daripada yang akan berlaku dengan 2-pembawa, jadi bakat yang meningkatkan serangan auto lebih kuat daripada biasa. Anda juga akan mendapat sedikit lebih banyak daripada tergesa -gesa daripada kesatria kematian yang lain.

      Frost Death Knight DPS didasarkan di sekitar pemogokan dan frost mogok pada sasaran utama, dengan ledakan melayang untuk AOE atau ketika kematian Knight tidak dapat dekat, atau di Procs Rime. Pemogokan Darah digunakan terutamanya untuk menukar rune darah ke dalam runes kematian yang boleh digunakan untuk menghapuskan atau melecehkan letupan pada masa akan datang di sekitar putaran.

      Terdapat dua putaran umum untuk dps beku. Yang lebih tradisional adalah untuk melanda mogok+sentuhan berais dan kemudian menghapuskan, menggunakan wabak untuk menyebarkan penyakit ke pelbagai sasaran. Cara kedua adalah untuk mengambil Glyph of Howling Blast dan menggunakan Letupan Howling untuk memohon demam fros dan tidak pernah menggunakan mogok wabak (dan oleh itu wabak darah). Pendekatan penyakit tunggal mempunyai kelebihan kesederhanaan dan permulaan yang cepat. Pendekatan penyakit berganda melakukan lebih banyak kerosakan, tetapi adalah putaran yang lebih ketat dan lebih sukar untuk dikekalkan dalam pergaduhan yang sangat dinamik.

      HUBUNG HUBUN.

      Dari sini adalah pilihan pemain untuk mengambil bakat tambahan dalam darah atau tidak suci. Dalam subversi Darah, perisai bilah dan keyakinan gelap adalah pilihan yang baik, tetapi nekrosis dan bilah yang dikelilingi darah dengan kelebihan mereka dalam amalan. Sekiranya ancaman adalah masalah maka menjatuhkan bilah darah yang memihak kepada subversi mungkin diperlukan.

      Frost Pve dua tangan (0/51/0)

      Tujuan PVE DPS / Solo
      Pautan Bakat (s) Wowhead
      Patch yang diuji 3.3.0

      Frost dua tangan biasanya lebih rendah daripada dual frost, seperti yang anda harapkan kira. Oleh itu, 2h-frost jarang menjadi pilihan yang baik untuk DPS RAID, dengan darah dan tidak suci lebih baik dengan senjata 2 tangan. Mekanik sebaliknya sama dengan dual frost, dengan putaran yang sama dan putaran penyakit tunggal dan berganda mungkin.

      Perbezaan utama untuk menggunakan dwi adalah bahawa bakat luar pokok mempunyai pertimbangan yang berbeza. Nekrosis dan bilah yang dikelilingi darah kehilangan banyak nilai mereka, sementara pengkhususan senjata dua tangan menjadi sangat baik, menjadikan darah di luar pokok pilihan yang lebih baik daripada tidak suci.

      Frost Pvp Build []

      Walaupun sebahagian besar bakat teras PVE Frost Build masih berguna di PvP, PvP Frost Death Knights memerlukan beberapa lagi bakat untuk meningkatkan survivability mereka dari pemain musuh dan membantu mengalahkan mereka. Ini termasuk –

      • Ice Reach: A mesti ada, ini membolehkan anda menjadi lebih baik di julat.
      • Lichborne: Will of the Forsaken sebagai bakat? Ya sila.
      • Chillblains: Mengurangkan kelajuan pergerakan musuh sebanyak 50% apabila anda menjangkiti mereka dengan demam beku. Penting untuk PvP.
      • Akrimasi: Walaupun bersemangat di PVE, kerosakan ejaan adalah kerap dan biasa di PvP jadi ini adalah pilihan yang baik.
      • HUBUN.

      Tidak suci [ ]

      Bakat di pokok ini mempunyai pelbagai fungsi termasuk saman, penyakit, dan kebolehan yang berfokus pada PVP, seperti kehadiran yang tidak suci.

      Mana -mana binaan yang mempunyai lebih daripada 52 mata akan dipindahkan ke Sampel Membina Knight Kematian.

      Unholy mempunyai dua ciri yang menentukan sebagai DPS. Yang pertama adalah bahawa ia mempunyai banyak bakat yang meningkatkan kawasan kesan anda dengan ketara. Di mana-mana pergaduhan berbilang mob yang tidak suci mempunyai kelebihan yang ketara. Yang kedua ialah yang tidak suci, daripada tiga pokok bakat, mempunyai peratusan tertinggi kerosakan sebagai kerosakan ejaan. Oleh itu, kesatria kematian yang tidak suci akan mendapati bahawa mereka mempunyai kelebihan yang berbeza pada mana -mana pergaduhan melawan perusuh dengan perisai yang tinggi.

      Pve Unholy Build []

      DPS Asas Unholy (0/0/71)

      Tujuan RAID DPS
      Pautan Bakat (s) Wowhead
      Patch yang diuji 3.1.0
      • [Glyph of Scourge Strike]
      • [Glyph of the Ghoul]
      • [Glyph of Dark Death]

      DPS Unholy didasarkan pada menghilangkan sasaran anda dengan mogok wabak+sentuhan berais, kemudian scourge menyerangnya secara berterusan, dengan glyph of mogok scourge menjaga penyakit selama mungkin. Strike Blood digunakan untuk menukar rune darah hingga mati untuk serangan lebih banyak. Gegelung Kematian digunakan untuk membuang kuasa runik.

      Aspek kedua memaksimumkan DPS yang tidak suci adalah gargoyle. Kuasa Gargoyle anda berdasarkan sifat anda pada masa anda memanggilnya, jadi masa yang optimum adalah semasa Bloodlust, sebaik -baiknya apabila anda mempunyai perhiasan seperti Mirror of Truth Proc. Bahkan penggemar yang hanya anda miliki selama beberapa saat akan digunakan untuk gargoyle sepanjang tempohnya.

      Salah satu kemuncak DPS yang tidak suci adalah peningkatan kehadiran yang tidak suci, kerana ia membolehkan 15% peningkatan kelajuan pergerakan semasa DPSing dalam kehadiran darah. Di banyak gerakan pergaduhan bos serbuan adalah penting, jadi patut mendapat. Satu lagi kemuncak adalah perisai tulang, yang harus digunakan untuk bonus kerosakan pula, dan akan mengurangkan kerosakan yang diambil sebanyak 20%. Kerana DPS Death Knight tidak terkena sering seperti tangki, caj pada perisai tulang biasanya tidak digunakan, yang bermaksud ia memberikan pengurangan kerosakannya kebanyakan masa semasa pergaduhan serbuan.

      Bakat yang lebih baik di Unholy adalah Dirge, Desecration, Wandering Wabah dan Ghoul Frenzy. Kedua -dua darah dan fros kompetitif seperti pokok, tetapi tidak kedua -duanya. Kedua-dua pokok telah ‘sia-sia’ mata di peringkat pertama sebelum bakat yang baik seperti ais hitam, musim sejuk yang tidak berkesudahan, perisai bilah, pengkhususan senjata dua tangan dan keyakinan gelap dicapai, jadi mengambil mata di kedua-dua mereka tidak disyorkan.

      Build PvP Unholy []

      Walaupun sebahagian besar bakat teras PvE Unholy Build masih berguna di PvP, kesatria kematian pvp tidak suci memerlukan beberapa lagi bakat untuk meningkatkan kebolehgunaan mereka dari pemain musuh dan membantu mengalahkan mereka. Ini termasuk –

      • Dengan kuda pucat: mengurangkan tempoh stun dan ketakutan pada anda.
      • Desecration: Mengurangkan kelajuan pergerakan semua orang di sekeliling anda ketika anda menyerang. Sebagai kelas huru -hara, menjaga lawan anda dekat dengan anda adalah penting.
      • Kehadiran yang tidak suci: Walaupun berguna di PVE, ini sangat penting dalam PVP. Rune cooldown yang dikurangkan dalam kehadiran yang tidak suci sangat bagus dan membolehkan anda lebih banyak pilihan dan tindak balas yang lebih cepat. Kelajuan pergerakan +15% juga bagus ketika melewati serangan ke hadapan beku.

      Build Leveling Unholy []

      Meratakan asas yang tidak suci (0/0/51)

      Tujuan Pve / solo
      Pautan Bakat (s) Wowhead
      Patch yang diuji 3.3.0

      Bakat yang ketara dan mengapa:

      • [Strike Scourge] adalah pusat binaan anda.
      • [Master of Ghouls] Memberi anda haiwan kesayangan yang tetap – kedua -dua rangsangan kerosakan yang besar dan butang panik dengan [Pakatan Kematian] .
      • [Serangan ganas] dan [wabak] untuk menaik taraf mogok scourge anda
      • [Menuai] memberi anda lebih banyak [mogok scourge] s (untuk kerosakan) atau [mogok kematian] s (untuk penyembuhan).
      • [Epidemik] Untuk memastikan anda tidak membuang masa menyegarkan penyakit sebelum orang ramai meninggal dunia.
      • [Pada kuda pucat] dan [kehadiran tidak suci yang lebih baik] kerana separuh masa anda dibelanjakan.
      • [Crypt Fever] dan [Ebon Plaguebringer] kedua -dua penggemar DPS besar, dan juga membuat [mogok kematian] sembuh untuk 15% kesihatan anda, mengurangkan downtime dan membantu anda solo elit.
      • [Wandering Wabu] Memang benar -benar tidak masuk akal apabila Aoeing Packs Besar.
      • [Nekrosis], [desolation] dan [hama tidak suci] adalah kenaikan dps, tetapi agak kecil dan tidak akan selalu ada. Terdapat perkara yang lebih baik ketika meratakan; menghormati mereka pada 80.
      • [Jangkaan], [zon anti-sihir] dan [penindasan sihir] adalah bakat tangki.
      • [Penodaan] adalah bakat PVP.
      • [Perintah Unholy] tidak perlu apabila anda mempunyai [Glyph of Death Grip] .
      • [Letupan mayat] dan [kegilaan jahat] sangat lemah.

      Contoh putaran berguna: sasaran tunggal:

      Pencabulan Pencabulan -> Icy Touch -> Strike Blood -> Mogok Darah -> Pemogokan Scourge -> Gegelung Kematian -> Strike Scourge -> Strike Scourge -> Strike Scourge

      Gantikan serangan scourge dengan serangan kematian yang diperlukan untuk sembuh.

      Kematian dan kerosakan -> sentuhan berais -> mogok wabak -> wabak -> gegelung kematian -> mendidih darah -> mendidih darah -> mogok scourge -> mogok scourge

      • [Major Glyph of Dark Death]
      • [Major Glyph of Death Grip]
      • [Major Glyph of the Ghoul]
      • [Minor Glyph of Pestilence]
      • [Glyph Minor Horn of Winter]
      • [Glyph Minor Raise Dead]

      Dari sini, mengisi pokok yang tidak suci memberikan keuntungan yang paling segera, dengan [nekrosis], [desolation] dan [mengembara wabak] semua pilihan yang baik untuk solois. Selepas darah itu mempunyai kelebihan dengan [subversi], [Butchery], [perisai bilah], [pengkhususan senjata dua tangan], [keyakinan gelap] dan [rune tap] . Frost juga berdaya maju dengan [ais hitam] dan [penguasaan kuasa runic] .

      Sila lihat halaman Sampel Membangun Knight Death untuk sampel membina yang tidak suci yang lebih membantu.

      Tangki []

      Mana -mana binaan yang mempunyai lebih daripada 52 mata akan dipindahkan ke Sampel Membina Knight Kematian.

      Walaupun setiap 3 pokok mampu tangki, itu hanya benar jika anda mempunyai bakat yang sesuai di dalam pokok anda. Tangki Tangki Tahap 1 tersedia untuk semua orang: penghalang bilah, jangkaan, dan ketangguhan. Kemudian, bergantung pada pokok apa yang anda maksudkan, anda boleh mengambil bakat tangki tambahan.

      Tangki Darah []

      Tanking Darah Asas (52/0/0)

      Tujuan Pve
      Pautan Bakat (s) Blizzard
      Patch yang diuji 3.3.0

      Bakat yang terkenal di pokok darah adalah:

      • [Penghalang Blade]
      • [Darah Vampire]
      • [Veteran Perang Ketiga] – Nilai yang sangat baik setiap titik untuk tangki.
      • [Kehendak nekropolis]
      • [Histeria]
      • [Peningkatan mogok kematian]
      • [Darah Gorged]
      • [Tanda Darah]

      Bakat tangki dari pokok lain (baik untuk tangki darah):

      • [Kekuatan]
      • [Jangkaan]
      • [Morbiditi]
      • [Epidemik]
      • [Sentuhan berais yang lebih baik] untuk survivabiliti/ancaman
      *[Glyph of Rune Strike] *[Glyph kematian dan kerosakan] *[Glyph darah vampir] (Boleh dihidupkan jika anda menyukai sesuatu yang lain)
      *[Glyph Of Blood Ketuk] *[Glyph of Raise Dead] (Untuk [Menaikkan mati]/[Pakatan Kematian])

      Tangki darah menggunakan [mogok jantung] dan [rune mogok] sebagai serangan utama mereka, dengan [mogok kematian] sebagai yang kedua (untuk penyembuhan dan kematian runes). Tangki Darah mempunyai salah satu yang terbaik (dan terima kasih dua kali ganda kepada mogok jantung) ancaman sasaran tetapi kekurangan ancaman AOE yang benar, walaupun peningkatan ke [mendidih darah] .

      Tangki darah mempunyai kelebihan bahawa mogok kematian adalah sebahagian daripada putaran standard mereka, memberikan penyembuhan pasif tanpa kehilangan ancaman.

      [Ketuk darah] harus menjadi sahabat anda, gunakannya untuk membebaskan: [darah vampire] Jika penyembuh pergi AFK (ia berlaku), atau yang satu rune yang menghalang anda daripada meletakkan [kematian dan pembusukan] Berlari ke Healz. [Mark of Blood] boleh menjadi baik jika anda tahu cara menggunakannya, cuba letakkannya apabila anda akan mengambil banyak kerosakan dari hits kecil atau jika penyembuh berada di luar jangkauan, dan lain -lain.

      [Hysteria] adalah satu kemestian untuk Raid Boss Mt, ia akan meningkatkan [mogok jantung] anda, [rune mogok] dan [mogok kematian] ancaman dan menjadikannya hampir mustahil untuk menarik diri anda (saya menggunakannya pada bos betul ketika saya membuang saya Pertama [mogok jantung] .) Tempohnya sudah lama sehingga anda dapat mendapat banyak serangan. Dalam keadaan dan serbuan, anda harus mempunyai penyembuh sehingga longkang HP bahkan tidak dapat diperhatikan. Jangan takut menggunakannya. [Darah Gorged] membantu dengan ancaman banyak, kerana kebanyakan ancaman anda adalah dari [mogok jantung], [rune mogok] dan [mogok kematian] .

      [Senjata Rune Dancing] dianggap sebagai bakat tangki yang lemah. [Cacing darah], [kehadiran darah yang lebih baik], dan [rune tap] adalah bakat pvp/solo, mereka Tidak Untuk tangki.

      [Kematian dan kerosakan] tidak boleh digunakan untuk sasaran dan bos tunggal, tetapi [morbiditi] adalah suatu keharusan jika anda merancang untuk tangki sampah 2 orang+. [Glyph of Death and Decay] sangat bagus untuk meningkatkan ancaman AOE. [Letupan mayat] juga bernilai dipertimbangkan untuk AOE.

      Frost Tanking []

      Tanking Frost Asas (0/51/0)

      Tujuan Pve / solo
      Pautan Bakat (s) Blizzard
      Patch yang diuji 3.1.0

      Bakat yang terkenal di pokok beku adalah:

      • Kekuatan
      • Sentuhan berais yang lebih baik
      • Perisai yang tidak dapat dipecahkan
      • Dreadplate frigid
      • Guile of Gorefiend – sangat meningkatkan ketabahan ais.
      • Howling Blast – Keupayaan Ancaman AoE Segera Hebat.
      • Lapar sejuk
      • Lichborne – Membolehkan penyembuhan diri terhad dengan gegelung kematian.
      • Tundra Stalker – Untuk kepakaran.

      Pokok Frost mempunyai bakat pengurangan fizikal terbaik dari ketiga -tiga. Bonus Besar Untuk Memusnahkan Memberi Ancaman Sasaran Tunggal yang Baik, Secara alternatif Blast Howling boleh digunakan untuk ancaman AOE. Frost Strike adalah peningkatan utama atas gegelung kematian untuk membuang kuasa runic untuk lebih banyak ancaman sasaran tunggal.

      Hilar sejuk adalah kemampuan tangki keadaan. Bakat ini sebelum ini dilangkau oleh banyak tangki serbuan, tetapi sekarang bahawa sejuk yang lapar bukanlah bakat 51-titik yang kini dapat diambil dengan sedikit usaha.

      Tangki Frost amat terkenal kerana keupayaan mereka untuk menjana aggro segera pada pek perusuh dengan letupan melayang, dan pada jarak 20 (ditingkatkan hingga 30). Ini menjadikan mereka sangat baik untuk mengambil menambah bahawa bertelur pada beberapa pertemuan.

      Acclimation pada umumnya dianggap sebagai pelaburan yang lemah untuk pengurangan sihir kerana terdapat beberapa musuh yang membuang mantra pada anda cukup sering untuk memastikan menjaga tiga susunan, walaupun ada pengecualian tentu saja.

      Tanking Unholy []

      Tanking Asas Unholy (0/0/52)

      Tujuan PvE Tanking
      Pautan Bakat (s) Blizzard
      Patch yang diuji 3.2.0

      Bakat yang terkenal di pokok yang tidak suci adalah:

      • Jangkaan
      • Morbiditi – separuh cooldown atas kematian dan kerosakan.
      • Perisai tulang
      • Crypt Fever/Ebon Wabah – dianggap sebagai penyakit tambahan, yang meningkatkan penyembuhan mogok kematian.
      • Penindasan sihir
      • Zon Anti -Magic – Keadaan tetapi apabila ia berguna, ia biasanya sangat berguna.
      • Wandering Wabak – Ancaman AOE.
      • Rage of Rivendare – Untuk kepakaran.

      Tangki yang tidak suci mempunyai kebolehan ancaman AoE yang terbaik dari ketiga. Bahagian bawah adalah bahawa satu -satunya letupan mayat ini memberikan ancaman segera dalam cara meledak letupan.

      Tangki yang tidak suci mempunyai pengurangan sihir keseluruhan terbaik untuk semua kelas tangki dan spesifikasi dengan penindasan sihir dan zon anti-sihir.

      Tangki yang tidak suci akan mempunyai mogok kematian yang sangat baik untuk penyembuhan, tetapi mogok scourge tidak begitu kuat seperti persaingan, jadi penjanaan ancaman sasaran tunggal lebih rendah daripada yang lain. Sebagai komplikasi tambahan, tangki yang tidak suci mesti memilih antara kematian yang mencolok untuk penyembuhan diri yang kuat dan bersemangat untuk mengancam. Tangki yang tidak suci yang membelanjakan semua rune mereka pada mogok kematian mungkin akan mempunyai masalah ancaman besar.

      Ghoul dan gargoyle anda tidak menyumbang kepada ancaman anda, jadi mereka berdua tidak diendahkan untuk tangki.

      Pilihan bakat lebih lanjut adalah tidak penting. Selain daripada bakat Tier 1 di pokok darah dan fros tidak ada bakat mitigasi yang signifikan dalam jangkauan kecuali mungkin rune ketuk. Kehadiran yang tidak suci yang lebih baik pasti bernilai dipertimbangkan memandangkan banyak pergaduhan RAID melibatkan pergerakan. Desecration mungkin berbaloi untuk menjaga menambah dan sampah di bawah kawalan lebih baik jika anda mendapati diri anda sering menangani mereka. Selain itu, pada dasarnya ia adalah pilihan antara ais hitam, perisai bilah dan kehancuran untuk ancaman.

      Pautan luaran []

      Icy Veins Death Death Knight Tank Guide (wow mop 5.0.5)

      Icy Veins Frost Death Knight DPS Panduan (wow mop 5.0.5)

      Icy Veins Unholy Death Knight DPS Panduan (wow mop 5.0.5)

      Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: inlineGFX/img_link_data.json ‘tidak dijumpai. Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: inlineGFX/img_link_data.json ‘tidak dijumpai. Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: inlineGFX/img_link_data.json ‘tidak dijumpai. Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai.

      Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai. · Ralat lua dalam pakej.lua di baris 80: modul ‘modul: classlink/link_icon_data.json ‘tidak dijumpai.

      Wotlk: Death Knight Talent Builds Dipamerkan dalam Tiga Klip Tindakan

      Dengan Wotlk Nda dihancurkan dan dibuang ada pergolakan maklumat. WOW Insider menyusun beban dan apa yang akan ditetapkan Wotlk selain dari TBC Adakah Knight Kematian. Ini adalah pengenalan kelas baru sejak World of Warcraft Dilancarkan pada tahun 2004. Pasti, ada sebab untuk membimbangkan. Soalan besar di banyak minda adalah kelas akan berkuasa? Sekiranya anda tidak berada di beta mungkin tiga video berikut akan membantu anda membuat keputusan. Setiap video mempamerkan pokok bakat yang berbeza: tidak suci, fros, dan darah. Video adalah ihsan leiah, Wotlk Beta Tester dan Mmog Blogger di Dunia Maklum Balas.

      Video di atas memaparkan kematian ksatria yang membanting di kolam Aggonar dan khusus di Unholy. Apa yang menonjol adalah kematian dan kerosakan, keupayaan AE yang kuat, yang meninggalkan kemusnahan di jalannya. Apabila digunakan bersempena dengan letupan mayat dan dua bakat pokok darah: Butchery dan Vendetta, kombo maut berlaku kerana setiap membunuh mengembalikan 6% kesihatan dan 20 kuasa runik. Lichborne, perisai tulang, dan pintu mati juga digunakan. Anda juga dapat melihat kejahatan korban meletup dan menangani 2,000 kerosakan tambahan. Dua lagi Death Knight membina video selepas rehat.

      Kali ini Knight Death khusus di Pohon Darah. Mengamuk melalui Andorhal, anda dapat melihat tangki yang dahsyat dan memukul dengan sedikit downtime antara tarikan. Ksatria Kematian tidak mencairkan tetapi menghancurkan wajah. Walaupun hanya tahap 57 ia mempunyai banyak ruang untuk menguasai, membina awal mendapat kekuatannya dari cacing darah yang mencuri kehidupan yang ditanam dari mayat yang dipenuhi. Kebolehan penyembuhan dan regeneratif dari pembunuhan dan vendetta meningkatkan kehebatan binaan. Dua bakat yang lebih mungkin menjadi ruji DK untuk meratakan cepat.
      Segmen terakhir berlaku di Hutan Terrokar dan mempamerkan pembentukan fros yang ketat. Kemampuan yang lebih baik jauh ke bawah pokok beku, tetapi ini boleh menjadi binaan PvP baru yang secara radikal mengubah komposisi arena. Perangkap pembekuan AOE berlangsung selama 10 saat dalam PvP dan 26 saat di PVE. Mendidih darah akan menjaga penyakit terlebih dahulu. Kononnya membina fros ini tidak begitu bagus untuk meratakan tetapi mungkin bermanfaat dalam situasi berorientasikan kumpulan. Namun, ia kelihatan seperti ini adalah binaan yang paling perlahan kerana membunuh musuh berlaku pada kadar yang lebih perlahan daripada dua binaan yang lain yang menggunakan Vendetta dan Buder.

      The Death Knight kelihatan terkalahkan dalam video yang menggunakan bakat Vendetta dan Buder. Pembentukan Frost juga boleh menghancurkan arena comps. Perubahan mungkin dibuat tetapi berdasarkan bakat sekarang membina apa yang anda fikirkan. Adakah kelas Knight Death dikuasai atau tidak?

      Death Knight Terbaik Membina Di WoW Wotlk Classic

      Jay Hunter

      Panduan EA FC24

      World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic menampilkan kelas baru yang disebut Death Knights. Ketahui semua binaan terbaik di bawah.

      Death Knight Terbaik Membina Di WoW Wotlk Classic

      World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic (Wotlk) membawa kelas baru, Death Knight. Sebagai salah satu kelas yang lebih baru untuk memukul permainan dalam beberapa ketika, Death Knights telah meningkat kepada populariti kerana kemampuan mereka untuk tangki dengan baik dan menghancurkan kerosakan besar -besaran.

      Panduan ini memperincikan PvE Death Knight terbaik yang dibina di ketiga -tiga pengkhususan: Darah, Tidak Suci, dan Frost. Oleh itu, sama ada anda ingin membuat tangki yang kukuh atau kemusnahan yang tinggi, anda dapat mencari semua yang anda perlu tahu di sini, termasuk bakat, glyphs, kaum, dan banyak lagi.

      Knight Kematian Terbaik Dibina di Wow Wrath of the Lich King Classic

      World of Warcraft Wrath of the Lich King Classic Death Knights

      Terdapat banyak perlumbaan yang boleh anda pilih untuk membina ksatria kematian ideal anda. Elf Draenei, Manusia, Gnome, dan Malam adalah yang terbaik Perikatan pilihan. Tidak banyak pilihan hebat untuk Gerombolan, Tetapi troll, orc, undead, dan tauren bekerja hebat. Tetapi ketika membandingkan kedua -dua puak, Perlumbaan Perikatan lebih sesuai Menjadi kesatria kematian.

      Selepas anda membuat keputusan mengenai perlumbaan Death Knight anda, anda akan mahu memberi tumpuan kepada salah satu daripada tiga pengkhususan: Tidak suci, Frost, dan Darah. Semuanya agak berbeza dan membawa aspek yang berbeza ke meja merentasi meratakan, serbuan, dan penjara bawah tanah.

      Pve Unholy Death Knight Membina

      Kerosakan penyakit ksatria kematian yang tidak suci

      The Knight kematian yang tidak suci Build adalah Reliant-Resped Melee dan lebih banyak kekuatan kekuatan dan kerosakan yang brutal. Ia menggunakan peralatan bersenjata plat, yang menyediakan perisai dan kesihatan tambahan, dan kemahiran yang menyebarkan penyakit.

      Ksatria Kematian yang tidak suci juga mempunyai kebolehan sasaran tunggal yang menghancurkan tinggi seperti memanggil Gargoyle dan pelbagai bakat yang berfokus pada penyakit seperti kekotoran dan wabak mengembara yang membantu anda menangani lebih banyak kerosakan kawasan (AOE).

      Binaan ini sangat sesuai untuk pemain yang ingin menjadi kekuatan yang kuat di barisan hadapan setiap serbuan semasa melakukan kerosakan AOE yang berterusan.

      Kematian Ksatria Ksatria & Glyphs yang tidak suci

      bakat Glyphs Unholy Death Knight Build

      Anda akan mendapati mogok scourge membina sedikit lebih bergantung daripada yang lain untuk kematian ksatria yang tidak suci. Ini adalah varian Strike Scourge Dual Wield di mana anda akan memilih Glyph of Dark Death dan bukannya Glyph of Death and Decay dan mengambil mogok Scourge. Wabak akan membantu anda mendapatkan mogok lain yang lain.

      Pve Frost Death Knight Membina

      Frost Death Knight Aoe Cleave Kerosakan

      The Frost Death Knight adalah pengkhususan lain yang menggunakan peralatan bersenjata plat, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk watak yang kukuh yang dapat mengendalikan kerosakan masuk.

      Perbezaan utama adalah bahawa pembentukan ksatria kematian frost memegang kemampuan pecah Aoe yang lebih tinggi seperti meledak dan mengetuk kuasa runic, yang membolehkan anda menghapuskan musuh dengan cepat.

      Walaupun tanpa pecah aoe ini, ia adalah pengkhususan berorientasikan satu sasaran yang terus menangani banyak kerosakan. Frost Death Knights sangat bagus untuk pemain yang suka melakukan tingkap kerosakan besar-besaran, sama ada melalui AOE atau kebolehan sasaran tunggal.

      Frost Death Knight Talents & Glyphs

      bakat Glyphs Frost Death Knight Build

      Anda boleh menggunakan pelbagai binaan ketika membuat ksatria kematian beku anda, tetapi sub-spesialisasi darah berfungsi dengan baik dengan gear peringkat rendah kerana ia memberikan mogok dan kerosakan yang lebih kritikal.

      Sekiranya anda tidak mempunyai gear yang hebat untuk membantu anda menangani kerosakan, perisai bilah dan sabitan gelap akan membantu meningkatkannya.

      Pve Darah Kematian Knight Membina

      Darah Kematian Knight Tangki Terbaik Dalam Permainan

      Akhirnya, Ksatria Kematian Darah mungkin salah satu pilihan tangki terbaik di WOTLK untuk kebolehan regeneratif mereka, membolehkan mereka menyembuhkan sejumlah besar kolam kesihatan mereka berkat kemahiran seperti darah vampir, mogok kematian, dan peningkatan rune.

      Ksatria Kematian Darah mungkin tidak sepatutnya menyeronokkan kerana menyebarkan wabak seperti ksatria kematian yang tidak suci atau musuh -musuh yang menyejuk Pengkhususan.

      Pada masa kini, terdapat beberapa pilihan DPS, tetapi tidak banyak tangki untuk mengisi beberapa tempat; Ksatria Kematian Darah mungkin berguna dalam kes -kes ini, terutamanya dengan menyatakan banyak kesatria kematian semasa wotlk.

      Darah Kematian Ksatria Knight & Glyphs

      bakat Glyphs Blood Death Knight Membina

      Tanking tidak pernah menjadi usaha yang mudah; Ia benar -benar bergantung kepada rakan sepasukan anda yang dapat menangani kerosakan dan menyembuhkan anda dengan cepat untuk menjadi agak bernilai.

      Yang mengatakan, binaan ini akan membantu anda menjadi tangki utama parti anda, melindungi rakan sepasukan anda dari bahaya yang akan berlaku dan membelinya masa yang cukup untuk menghilangkan kerosakan dan menghapuskan musuh.

      Kehendak nekropolis akan membantu anda terus hidup dan merupakan bakat utama anda yang fokus. Selebihnya Darah Kematian Knight bakat bergantung pada penyembuhan diri anda dan mengumpulkan kolam kesihatan yang lebih luas.

      • WOW WOTLK Panduan Pve Mage Classic Fire
      • Wow Classic Northrend Heroic & Epic Upgrades – Harga, Kandungan & Lagi
      • Wow pre -order dragonflight – semua edisi, bonus, dan banyak lagi
      • Wow Level Max dan Laluan Kemajuan

      Anda akan merebut beberapa bakat yang tidak suci dan frost sebagai sub-spesialis untuk meningkatkan potensi mengelak anda. Akhir.

      Seperti semua perkara di Wotlk, ambil Death Knight ini dengan sebutir garam. Memandangkan pengembangan terus berkembang, beberapa bakat atau glyph mungkin lebih baik daripada yang lain.

      Kami mengucapkan terima kasih. Sekiranya anda ingin menyelam ke dalam butiran teknikal yang lebih baik dari Deance’s Builds, anda boleh menemui Frost Death Knight dan Death Knight yang tidak suci di Wowhead. Begitu juga dengan Mabrito’s Brilliant Build on Blood Death Knights.

      Untuk lebih banyak berita World of Warcraft, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau beberapa panduan & tutorial WOW kami di bawah:

      Panduan Dragonflight – Acara Ribut Primal | Roadmap Kandungan | Main di Deck Steam | Jadual RAID | Dracthyr Evoker Class | Zon Kepulauan Naga | Tahap Maksimum & Laluan Kemajuan | Perintah kerajinan | Dragonriding | Edisi & Bonus |

      Panduan Klasik Wotlk – Death Knight Terbaik Membina | Retribusi Paladin Pve | Meratakan herba | DPS Hunter Penguasaan Pve Beast | Shadows of Doom | Cuaca sejuk terbang | Pve Mage Fire | Permaidani terbang

      Acara Percutian – Hallow berakhir | Perayaan Tudung Musim Sejuk

      Gambar yang diketengahkan oleh Blizzard Entertainment.

      Lihat video kami di bawah, di mana kami menyelam jauh ke dalam aspek naga di World of Warcraft, membincangkan semua pemimpin, sejarah mereka, dan beberapa drama keluarga!

      Untuk lebih banyak berita World of Warcraft, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau beberapa panduan & tutorial WOW kami di bawah:

      Panduan Klasik Wotlk – Death Knight Terbaik Membina| Retribusi Paladin Pve| Meratakan herba| DPS Hunter Penguasaan Pve Beast| Shadows of Doom| Cuaca sejuk terbang| Pve Mage Fire| Permaidani terbang

      Acara Percutian – Hallow berakhir| Perayaan Tudung Musim Sejuk

      Gambar yang diketengahkan oleh Blizzard.

      Jay Hunter

      Ditulis oleh Jay Hunter

      Jay Hunter adalah penulis penyumbang sepenuh masa di Ginxtv; yang suka bermain pelbagai permainan, terutamanya tajuk berasaskan teka-teki atau teka-teki. Jangan ragu untuk mengikutinya di Twitter di @extremely_jaded untuk terus dikemas kini di pelbagai sukan dan adegan permainan.