Kemas kini Toy Story Disney Dreamlight Valley juga akan menambah Stitch dan NPC Pakaian | VGC, Disney Dreamlight Valley Toy Story Update Tarikh dan Masa | Pcgamesn

Disney Dreamlight Valley Toy Story Update Tarikh dan Masa Pelepasan

Kemas kini kandungan utama kedua percuma untuk Disney Dreamlight Valley, misi di ruang yang belum dipetakan, dilancarkan pada 6 Disember 2022, dan akan menampilkan sebuah dunia bertema Toy Story yang baru, watak-watak baru, seperti Stitch, dan jalan bintang perayaan. Lihat senarai lengkap nota patch untuk kemas kini di bawah.

Kemas kini Toy Story Dreamlight Valley juga akan menambah Stitch dan NPC Pakaian

Kemas kini utama minggu depan untuk Disney Dreamlight Valley akan menambah jahitan pada permainan, serta pakaian baru untuk NPCS.

.

Walau bagaimanapun, imej baru yang disiarkan di akaun Twitter rasmi permainan menunjukkan beberapa kandungan tambahan yang ditetapkan untuk diperkenalkan sepanjang kemas kini seterusnya.

Paling terkenal ini adalah Stitch, watak kegemaran peminat Disney dari filem Lilo & Stitch 2002.

Imej itu juga menunjukkan Mickey Mouse dalam topi atas, dan merlin dalam kostum Santa.

Ini amat ketara kerana sehingga ke tahap ini pemain hanya dapat menyesuaikan watak mereka sendiri, sedangkan semua penduduk Disney NPC memakai pakaian standard mereka.

Imej baru nampaknya menunjukkan bahawa sama ada NPC kini akan mempunyai pakaian bertema masa yang terhad untuk dipadankan dengan musim ini, atau pemain itu juga boleh mendapatkan pilihan untuk mengumpul dan menukar pakaian NPC.

Kemas kini baru akan dipanggil Misi di Uncarted Space, merujuk kepada salah satu klip suara Buzz Lightyear Toy yang dirakam dalam filem Toy Story yang asal.

Notis: Untuk memaparkan ini, sila biarkan penggunaan kuki berfungsi dalam pilihan kuki.

Seperti yang diumumkan sebelum ini, tambahan utama untuk kemas kini seterusnya adalah Realm Toy Story baru, yang akan menyertai alam Moana, Frozen, Wall-E dan Ratatouille yang ada di Istana Permainan. Alam ini terletak di bilik Bonnie dari Toy Story 4.

Kemas kini baru akan tiba pada 6 Disember.

Disney Dreamlight Valley Toy Story Update Tarikh dan Masa Pelepasan

Disney Dreamlight Valley Toy Story Update Tarikh Keluaran: Buzz Lightyear berdiri di bilik Bonnie

The Kemas kini Kisah Toy Lembah Dreamlight Disney diumumkan pada bulan September bersama penambahan The Lion King Update dan New Scar Quests. Walaupun Lion King yang jahat telah berpindah ke rumahnya di tanah perkuburan gajah, kami masih menunggu penyampaian mainan kegemaran Andy – tetapi kami kini mempunyai tarikh pelepasan. Tiba sedikit kemudian yang diharapkan, Tarikh pelepasan Kemas Kini Dreamlight Valley Toy Story adalah 6 Disember.

The Disney Life Sim sudah mempunyai banyak wajah yang biasa, tetapi kita tahu ada ruang untuk ekspansi “tanpa had”. Istana impian sudah menempatkan sekitar 30 pintu yang dibuka, yang akhirnya akan membawa kepada alam baru. Yang mengatakan, anda fikir kemas kini baru ini akan datang tebal dan pantas, dengan Scar menambah hanya enam minggu selepas tarikh pelepasan asal. Kemas kini Toy Story mungkin akan datang sedikit lambat daripada yang dijangkakan, tetapi masih merupakan kemas kini utama kedua dalam masa tiga bulan, dengan kecantikan dan kemas kini binatang yang dijangka tidak lama lagi.

Disney Dreamlight Valley Toy Story Kemas kini Tarikh Keluaran: Woody berdiri di Andy

Tarikh Keluaran Kemas Kini Kisah Toy Dreamlight Valley

Berikutan dari kemas kini penjahat, kami pada asalnya menganggarkan tarikh pelepasan untuk kemas kini Toy Story akan jatuh sekitar 29 November 2022, sesuai dengan janji pemaju dari tarikh “akhir jatuh” dan akhir Path Star Villain. Walau bagaimanapun, dalam tweet yang dikeluarkan pada 22 November, Tarikh pelepasan untuk kemas kini Kisah Toy Dreamlight Valley telah diumumkan pada 6 Disember.

Waktu pelepasan kemas kini Dreamlight Valley baru ialah 6 pagi PST / 9AM EST / 2PM GMT.

Ini mungkin sedikit lebih awal dari yang diharapkan, tetapi itu tidak bermakna kita kecewa. Seperti yang disebutkan, ini adalah kemas kini utama kedua untuk permainan Disney sejak ia dibebaskan hanya tiga bulan yang lalu – dan jangan lupa ia masih dalam akses awal.

Thumbnail YouTube

Terima kasih kepada kemas kini Toy Story rasmi mendedahkan treler, kita sudah tahu apa yang boleh kita harapkan dari kandungan baru. Kami tahu bahawa Woody dan Buzz akan pertama kali ditemui – agak menghairankan – di bilik Bonnie dari Toy Story 3, dunia baru yang akan ditambah ke Istana Dream. Apa yang kita tidak tahu ialah berapa banyak Dreamlight yang akan dikenakan untuk masuk, jadi mula menyimpan sekarang.

Sebaik sahaja anda masuk ke bilik Bonnie, buat kali pertama di Dreamlight Valley, anda akan menyusut ke saiz mainan, menjadikannya lebih mudah untuk bercakap dengan watak -watak baru dan menyelesaikan pencarian mereka. Apa yang kita akan ditugaskan untuk melakukan untuk mereka masih dapat dilihat, tetapi seperti Moana dan Maui, dan Anna dan Elsa, kita akan dapat menyelesaikan cabaran untuk membawa pasangan itu ke lembah untuk kebaikan. Sekali di sana, anda akan kembali ke saiz normal anda, sementara Little Remy mungkin menemui beberapa kawan baru yang kecil dalam dua mainan sentient.

Satu perkara yang kita tidak tahu lagi ialah sama ada kita perlu menunggu sehingga 6 Disember untuk laluan bintang baru, memandangkan penjahat Battle Pass sudah berakhir. Kami menjangkakan demikian, kerana nampaknya tidak mungkin Gameloft akan menambah patch yang sangat dekat bersama -sama, tetapi anda tidak pernah tahu.

Terima kasih kepada Twitter Rendah-Key Reced pada 30 November, kami juga tahu bahawa Stitch akan menyertai permainan apabila permainan Toy Story akan dihantar. Tiada butiran telah diturunkan mengenai ketibaan Blue Alien, tetapi kami tahu akan ada pelbagai pencarian “Misi dalam Ruang Tanpa Terjun” yang datang dengan Kemas Kini Disember 2, pencarian cerita Stitch Presuambly, ditambah sekumpulan barangan Krismas yang cantik dan bersalji.

Pas permainan untuk PC

Pas permainan untuk PC Pas permainan untuk PC Microsoft $ 9.99 $ 1 (bulan pertama) melanggan rangkaian n memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Microsoft dan program lain.

Sekarang Woody dan Buzz ada di sini, lihat pada tarikh pelepasan kemas kini Dreamlight Valley seterusnya, dan jangan lupa untuk terus memeriksa lembah anda, termasuk memberi makan haiwan Dreamlight Valley anda. Gunakan masa untuk mendapatkan up to date pada semua pencarian cerita itu juga, seperti Mickey’s Secret Door Quest, dan teka -teki gua mistik Dazzle Beach, untuk mendapatkan cukup Dreamlight untuk membuka kunci bilik Bonnie pada tarikh pelepasan kemas kini Toy Story.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Pelan Hala Kini Disney Dreamlight Valley dan Kemas kini

Disney Dreamlight Valley telah menyuarakan beberapa watak baru dan kemas kini kandungan baru sejak pelepasan awalnya, dan 2023 berjanji untuk memastikan trajektori itu berjalan. Pasukan Disney Dreamlight Valley telah mengumumkannya Pelan Pelan rasmi untuk 2023, watak Disney baru akan ditambah pada tahun 2023, rahsia baru untuk ditemui, dan juga penambahan multiplayer!

Panduan Kemas Kini Disney Dreamlight Valley ini akan memberikan gambaran keseluruhan mengenai semua kandungan baru yang anda dapat menantikan di Disney Dreamlight Valley pada tahun 2023, serta semua kemas kini Dreamlight Valley sebelumnya yang telah dilancarkan sejak pembebasannya pada tahun 2022.

Nantikan lebih banyak kemas kini Disney Dreamlight Valley kerana mereka diumumkan sepanjang tahun 2023!

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kemas kini Disney Dreamlight Valley tertentu? Klik pautan di bawah untuk melompat ke.

Semua kemas kini Lembah Dreamlight Disney
Disney Dreamlight Valley 2023 Roadmap
Festival Persahabatan – Kemas kini 3 (16 Februari) Pride of the Valley Update 4 (5 April, 2023) Kandungan musim panas awal Disney Dreamlight Valley Kemas kini multiplayer Lembah Disney Dreamlight
Roadmap Lembah Dreamlight Disney 2022
The Lion King – Update 1 (19 Oktober, 2022) Kisah Toy – Kemas kini 2 (6 Disember)

Disney Dreamlight Valley 2023 Roadmap

2023 Roadmap.jpg

Separuh pertama tahun 2023 membentuk doozy untuk Disney Dreamlight Valley, hanya penuh dengan kandungan baru untuk diterokai. Berikut hanya mengintip pada apa yang anda boleh harapkan untuk mencari dalam kemas kini pada awal 2023:

 • Watak Baru:
  • Mirabel dari Encanto
  • Olaf dari Frozen
  • Simba dari Lion King
  • Dan banyak lagi!

  Festival Persahabatan – Kemas kini 3 (16 Februari)

  Festival.jpg

  Kemas kini kandungan utama ketiga percuma untuk Disney Dreamlight Valley, perayaan persahabatan, dilancarkan pada 16 Februari 2023, dan akan menampilkan watak-watak baru, seperti Olaf, Mirabel, dan jalan bintang bertema Centennial. Lihat senarai lengkap nota patch untuk kemas kini di bawah.

  Pride of the Valley Update Disney Dreamlight Valley.png

  Kemas kini kandungan utama percuma keempat Disney Dreamlight Valley, Pride of the Valley, dilancarkan pada 5 April 2023. Kemas kini kandungan utama ini akan memperkenalkan dunia baru, watak baru dari The Lion King, item pilihan baru yang terdapat di kedai Scrooge McDuck, acara Eggstravaganza bertema Paskah khas, dan banyak lagi. Lihat senarai penuh nota patch untuk kemas kini di bawah:

  Kandungan musim panas awal Disney Dreamlight Valley

  Walaupun kandungan kemas kini Lembah Dreamlight Disney untuk awal musim panas 2023 belum terperinci sepenuhnya, kita dapat meneka bahawa kemas kini ini mungkin menampilkan Pukul cerita baru di tanah yang dilupakan yang “memperkenalkan rahsia untuk melupakan,” dan mungkin juga debut watak Disney yang lain. Dilihat oleh seni konsep bertema labu, “puteri” yang berlari ke Disney Dreamlight Valley musim panas ini mungkin tidak lain adalah Cinderella. Watak baru ini masih belum disahkan.

  Kemas kini multiplayer Lembah Disney Dreamlight

  Adakah multiplayer akhirnya datang ke Disney Dreamlight Valley? Ya, Pasukan Disney Dreamlight Valley secara rasmi mengumumkan bahawa multiplayer berada dalam kerja -kerja dan rancangan itu adalah untuk melaksanakan multiplayer pada separuh kedua tahun 2023.

  Roadmap Lembah Dreamlight Disney 2022

  Disney Dreamlight Valley Roadmap.png

  Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai setiap kemas kini tertentu? Klik pautan di bawah untuk melompat ke.

  • The Lion King – Update 1 (19 Oktober, 2022)
  • Kisah Toy – Kemas kini 2 (6 Disember 2022)
  • Festival Persahabatan – Kemas kini 3 (16 Februari 2023)

  The Lion King – Update 1 (19 Oktober, 2022)

  Lion King Disney Dreamlight Valley.png

  Ditetapkan untuk tiba pada 19 Oktober 2022, kemas kini kandungan utama pertama untuk Disney Dreamlight Valley akan menampilkan watak -watak dari The Lion King, terutamanya, Scar, yang akan memainkan peranan utama dalam alur cerita utama permainan. Sebagai tambahan kepada ketibaan Lion King, pemain boleh mengharapkan beberapa pencarian baru sebagai kisah utama berterusan, keupayaan untuk berinteraksi dengan sahabat haiwan, bersama -sama dengan perbaikan untuk lebih dari 40 pepijat dan isu, yang digoda melalui akaun rasmi Disney Dreamlight Valley Twitter.

  Berikut adalah beberapa pemain pembetulan yang boleh diharapkan oleh pemain dari kemas kini kandungan pertama:

  • Mencegah kehilangan kemajuan
  • Ganjaran Pek Pengasas Hilang
  • Konsol kemalangan
  • Pengoptimuman PS4
  • Kilat VFX
  • Pencarian: Tidak dapat mengumpul bola lampu
  • Pencarian: Barang -barang yang tersekat di kaunter kedai
  • Tukar herotan audio
  • Mod foto yang lebih baik
  • Avatar baru berpose

  Senarai lengkap semua ciri baru dan pembetulan pepijat akan tersedia semasa pembebasan kemas kini.

  Kisah Toy – Kemas kini 2 (6 Disember)

  Dreamlight-Valley-Characters-Buzz-1651361474310.png

  Kemas kini kandungan utama kedua percuma untuk Disney Dreamlight Valley, misi di ruang yang belum dipetakan, dilancarkan pada 6 Disember 2022, dan akan menampilkan sebuah dunia bertema Toy Story yang baru, watak-watak baru, seperti Stitch, dan jalan bintang perayaan. Lihat senarai lengkap nota patch untuk kemas kini di bawah.

  Mencari lebih banyak panduan Lembah Dreamlight Disney? Mengapa tidak diperiksa.

  • Panduan Critters: Cara Memberi Makan Haiwan Dan Semua Makanan Kegemaran
  • Panduan Walkthrough Lengkap
  • Setiap watak di Disney Dreamlight Valley