Kemas kini Pemaju Daylight Dead by Daylight – Siaran Penghantaran Akhir – EIP Gaming, Dead by Daylight Mobile – tersedia sekarang

Mati oleh siang hari, kematian bukan pelarian

Kami juga akan mengemas kini muzik latar belakang Chase untuk beberapa watak untuk menjadikan suasana permainan dan pengalaman anda lebih mendalam.

Kemas kini Pembangun Daylight Daylight – Siaran Penghantaran Akhir

Dead by Daylight End Tranmission Chapter Killer Memaparkan Kemas Kini Pemaju Imej

Seminggu dari pembebasan bab terbaru, Dead by Daylight Devs BHVR telah memberikan kemas kini mengenai pandangan mereka tentang keadaan semasa bab, dan memaparkan perubahan yang datang dalam 7.0.1 Patch Bugfix. Ini adalah kemas kini pemaju briefer daripada biasanya, tetapi kebanyakannya kerana ia mendapat tumpuan yang lebih ketat daripada kemas kini dev yang cenderung mempunyai. Perubahan yang akan datang memberi tumpuan terutamanya kepada nerfing strategi sentiasa memegang EMP ketika menghadapi keistimewaan – anda boleh menyemak TL; DR dan kemas kini pemaju penuh di bawah!

Mati oleh Day Siang Akhir Penghantaran Dev Update 7.0.1 TL; DR (Perhatikan bahawa semua perubahan di bawah berkaitan dengan pembunuh keunikan):

 • Dikurangkan bilangan kes bekalan kepada 4 (adalah 5)
 • Peningkatan masa penjanaan EMP hingga 100 saat (90 saat)
 • Dikurangkan tempoh biopod kurang upaya hingga 45 saat (60 saat)
 • Meningkatkan masa untuk mengecas EMP kepada 2.5 saat (2 saat).
 • Kesan Baru: Survivor kini diperlahankan sebanyak 10% ketika mengecas EMP.

Perubahan ini dijangka dibebaskan dalam patch bugfix seterusnya.

Kemas Kini Pemaju | Pelepasan penghantaran akhir

Sudah hampir seminggu sejak debut bab penghujung akhir. Kami telah mengawasi maklum balas sejak pelancaran, dan kami sudah menyediakan beberapa perubahan keseimbangan untuk kemas kini yang akan datang. Hari ini, kami akan meluangkan masa untuk melalui setiap pelarasan yang telah kami buat dan memberi penjelasan tentang mengapa kami membuatnya.

Tetapi pertama, mari kita tutup beberapa trend yang kita perhatikan:

 1. Biopod Singularity sering dilumpuhkan, menjadikannya sukar untuk menggunakan kekuatannya.
 2. Memegang EMP menawarkan perlindungan yang terlalu banyak terhadap kuasa Singularity, yang membolehkan mereka dengan cepat dan mudah mengeluarkan slipstream dan melumpuhkan biopod semasa dikejar.

Bagi bekas, kami membuat beberapa perubahan tambahan antara ujian ujian awam (PTB) dan pembebasan langsung, mengurangkan jumlah kes bekalan dan meningkatkan masa yang diperlukan untuk mereka mencetak. Kita perlu berhati -hati kerana membuat EMP terlalu sukar untuk mendapatkan masalah yang bertentangan dengan menghapuskan penangguhan dari mangsa yang terselamat. Sekarang kita mempunyai sedikit masa untuk melihat bagaimana tweak ini dimainkan, kami berasa selesa mengurangkan kekerapan EMPs lebih jauh lagi. Kami ada:

 • Mengurangkan bilangan kes bekalan kepada 4 (adalah 5).
 • Peningkatan masa penjanaan EMP hingga 100 saat (90 saat).
 • Dikurangkan tempoh biopod kurang upaya hingga 45 saat (60 saat).

Dengan pelarasan ini digabungkan, EMPs akan kurang tersedia dan meninggalkan biopod dilumpuhkan untuk tempoh masa yang lebih singkat. Survivor masih dapat mempertahankan diri terhadap biopod di lokasi utama, tetapi mereka akan mahu menggunakannya secara strategik untuk tidak membuangnya.

. Walaupun kami menyukai pilihan yang disediakan, ia dapat mengejar seorang yang selamat memegang EMP sedikit demi sedikit kerana kuasa anda secara efektif “disekat” sehingga EMP digunakan. Untuk menjadikan strategi ini sedikit lebih berisiko, kami telah melakukan perkara berikut:

 • Meningkatkan masa untuk mengecas EMP kepada 2.5 saat (2 saat).
 • Kesan Baru: Survivor kini diperlahankan sebanyak 10% ketika mengecas EMP.

Dengan ini, menyimpan EMP anda untuk mengejar menjadi lebih berbahaya. Walaupun anda boleh mengeluarkan slipstream anda, pembunuh juga akan mengejar lebih cepat dan berpotensi mendapat hit. Sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan EMP anda dengan defensif, anda akan mahu merancang lebih awal dan menggunakannya apabila masa yang tepat.

Setiap perubahan yang disebutkan dalam siaran ini akan tersedia dalam 7 yang akan datang.0.1 Patch Bugfix. Nantikan saluran kami untuk maklumat lanjut apabila kemas kini tersedia! Seperti biasa, kami akan memantau maklum balas apabila tweak ini hidup, jadi pastikan untuk memberitahu kami bagaimana perasaan mereka.

Sehingga lain kali ..

Pasukan Day By Daylight

Mati oleh siang hari, kematian bukan pelarian

imej saham

Dead by Daylight, permainan seram survival asimetri 4VS1 yang terkenal di dunia, akan datang ke telefon bimbit secara percuma! Rasmi di telefon bimbit, pra-mendaftar sekarang!

Sila semak orientasi potret ~

Mati oleh siang hari

Seram dan permainan tindakan multiplayer

Kemas kini pemaju Jun

Helo, orang kabut:

Kami ingin menjaga anda dalam gelung dengan perkembangan terkini dan penambahbaikan yang kami bawa ke permainan. Dalam kemas kini pemaju ini, kami akan menangani beberapa maklum balas dan kebimbangan yang kami terima dari masyarakat. Oleh itu, duduklah dengan ketat dan mari kita menyelam apa yang akan mati oleh Mobile Daylight!

KANDUNGAN

Watak baru

Kami telah mengusik kembali bab Hellraiser di saluran sosial kami. Pemain boleh mengharapkan Pinhead untuk menaikkan neraka seawal kemas kini Jun pertama kami.

Kami juga diumumkan sebagai sebahagian daripada aliran ulang tahun ke -7 Dead by Daylight ke -7 bahawa kembar dan élodie dari bab “pengikatan Kin” akan segera kembali. Mereka dijangka akan dikeluarkan dalam kemas kini besar pada bulan Julai.

Peta

Kami dengan senang hati mengumumkan bahawa Cowshed Fractured dari Coldwind Farm Realm akan kembali pada 8 Jun. Tinggal!

Harta karun entiti

Kami telah menambahkan kolam masa terhad untuk pakaian terkini yang akan ditarik dengan batu-batu jahat dan bukannya sel-sel aurik dalam kemas kini 25 Mei. Walau bagaimanapun, pemain tidak akan dapat memperolehi Platinum Pakaian di Kolam.

Kami telah mendengar kebimbangan anda mengenai format semasa harta karun entiti. Kami mengharapkan untuk mengemas kini dan menyesuaikan mekanik “kad membalikkan” semasa ke mekanik “10 pull” tradisional pada kemas kini Julai.

Kemas kini & Pembetulan QOL

Pelayan & latensi

Kami telah memperhatikan isu latensi dan bekerja keras untuk menyelesaikannya. Oleh kerana kami mengerahkan lebih banyak pelayan di seluruh dunia pada bulan April, kami telah melihat penurunan yang ketara dalam kadar pemotongan. Walau bagaimanapun, kami masih menerima banyak laporan mengenai latensi tinggi yang mempengaruhi pengalaman permainan. Oleh itu, kami merancang untuk mengoptimumkan isu kelewatan pemain dengan menyesuaikan mekanisme dan logik yang sepadan, dan kami akan melepaskan artikel berasingan untuk memperkenalkannya. Tolong tunggu.

Sistem prestij baru

Sistem Prestij baru dirancang untuk kemas kini Julai. Untuk merumuskan manfaat sistem baru bagi mereka yang tidak biasa:

– Had tahap prestij ditingkatkan kepada 100, memberi anda cara yang lebih baik untuk maju sambil mempamerkan komitmen anda kepada watak kegemaran anda.

– Pemain tidak lagi akan kehilangan faedah apabila meningkatkan tahap prestij watak

– Tahap 3 prestij pertama akan membuka kunci tahap yang sepadan dengan faedah watak yang dipilih di setiap pembunuh atau mangsa yang lain

Seimbang

Kami telah mendengar semua komen positif anda mengenai kemas kini Mori baru -baru ini, dan telah mengumpulkan lebih banyak maklum balas mengenai baki mekanik permainan. Kami merancang untuk mengemas kini Mekanik Spawn Hatch dan menambah ketahanan asas kepada mangsa yang terselamat seterusnya, kami akan memelihara anda dalam gelung!

Faedah

Kami merancang untuk membuat pelarasan keseimbangan utama dengan kemas kini Julai kami untuk membuat pelbagai faedah yang lebih menarik dan praktikal.

Yang lain

Kami juga akan mengemas kini muzik latar belakang Chase untuk beberapa watak untuk menjadikan suasana permainan dan pengalaman anda lebih mendalam.

Sehingga masa depan.

Pasukan Mudah Alih Daylight Daylight