Kemas kini kesan Genshin: Versi 2.8 Tarikh Siaran, Sepanduk, Acara, dan Lagi – Gamespot, Genshin Impact 2.8 Tarikh Siaran dan Nota Patch | Impak Genshin | Game8

Genshin Impact 2.8 tarikh pelepasan dan nota patch

Genshin Impact 2.8 betul -betul di sudut! Dengan Livestream Peak Sneak yang berlangsung baru -baru ini, kami mempunyai senarai penuh 2 yang akan datang.8 acara, 2.8 spanduk, dan tentu saja kesan Genshin versi 2.8 Tarikh Siaran Di Tangan.

Kemas kini kesan Genshin: Versi 2.8 Tarikh Siaran, Sepanduk, Acara, dan Lagi

Versi 2 Genshin Impact 2.8 kemas kini betul -betul di sudut. Ini membawa jumlah kandungan baru yang baik ke dalam permainan, termasuk watak lain, Shinkanoin Heizou, kembalinya keistimewaan keemasan keemasan, lebih banyak kostum, dan acara baru. Inilah yang perlu anda ketahui.

Versi 2.8 Tarikh dan Masa Siaran

2.8 Kemas kini berjalan secara langsung pada 13 Julai dan, menurut tweet dari akaun Twitter Genshin Impact rasmi, penyelenggaraan permainan akan bermula pada pukul 6 pagi UTC+8, iaitu 7 pagi PT / 10 pagi ET. Proses penyelenggaraan harus mengambil masa kira -kira lima jam.

Bagi mereka yang lebih suka tidak menunggu sehingga hari Rabu, kemas kini kini boleh dipasang pada PC dan peranti mudah alih untuk menjimatkan masa. Pada masa penulisan, pra-pemasangan belum tersedia di PS4 atau PS5.

Versi 2.8 spanduk watak

Sebaik sahaja kemas kini berjalan secara langsung, pemain akan dapat menarik dua spanduk watak segera. Banner pertama akan menampilkan Kazuha, Heizou, Thoma, dan Ningguang, dan yang kedua akan menawarkan Klee bersama watak empat bintang yang sama. Pada 2.8 Halfway Point, Rerun Banner Yoimiya akan tiba untuk mereka yang terlepas dari debut Pyro Archer.

Galeri Imej 1

Quest Story Kazuha

Sudah berbulan -bulan sejak pelepasan awal Kazuha dan akhirnya sudah tiba masanya untuk dia mendapatkan pencarian cerita sendiri untuk bersama dengan Banner Rerun yang disebutkan di atas. Anda juga akan disertai oleh rakannya, Heizou, yang muncul di seluruh versi 2.8, jujur. Pencarian ini akan memberi tumpuan kepada keturunan keluarga pedang Kazuha dan pedang baru yang menyenangkan.

Acara Summertime Odyssey

Acara Odyssey Summertime membawa kami kembali ke kepulauan Apple Golden untuk kali pertama sejak Inazuma dibebaskan kira -kira setahun yang lalu. Kali ini, rantai pulau telah diberi makeover dengan masing -masing mempunyai tema yang berbeza dan khusus. Setiap pulau bertema mengandungi teka -teki sendiri dan juga beberapa alam khas yang akan dikunjungi dengan Kazuha, Xinyan, Mona, Diluc, dan Fischl sebagai sebahagian daripada alur cerita acara tersebut. Dan, sekali lagi, watak empat bintang baru, Heizou, juga akan membuat penampilan.

Galeri Imej 1

Rejimen yang mengingatkan

Dalam Summertime Odyssey’s Golden Apple Archipelago, anda akan menemui permainan mini dan aktiviti lain untuk mengambil bahagian. Ini termasuk acara co-op regimen yang mengingatkan, yang terdiri daripada tiga mod permainan co-op yang berbeza. Mod Konvoi Adakah anda melindungi rakit kerana ia bergerak ke arah lokasi sasaran, sementara RAID meletakkan pemain dalam mengawal Waverider ketika mereka mengalahkan pelbagai musuh. Dan, akhirnya, Tugas keturunan kita dengan turun dari tinggi di langit, terapung dari platform untuk sampai ke tanah.

Summertime Odyssey

Mengganggu Visions

Resonating Visions adalah satu lagi acara yang lebih kecil dalam Odyssey Summertime, dan ia akan memberi ganjaran kepada pemain dengan pakaian baru Fischl. Yang perlu anda lakukan ialah mengumpulkan sebilangan konon khas yang akan dipenuhi di seberang pantai semasa acara tersebut. Pakaian baru Diluc masih perlu dibeli dari kedai dalam permainan tetapi, sekurang-kurangnya, Fischl dapat diperoleh secara percuma setelah sedikit pekerjaan.

Diluc dan Fischl

Sekiranya anda sedikit di belakang dan masih berusaha menyelesaikan pencarian di dalam kawasan jurang yang agak baru, kami mempunyai beberapa petua. Kami mempunyai panduan yang akan membimbing anda melalui apa yang perlu dilakukan untuk Chasm Delvers Questline, perjuangan bos Ular Rut.

Genshin Impact 2.8 tarikh pelepasan dan nota patch

Genshin Impact - Versi 2.8 Tarikh Siaran dan Nota Patch

Impak Genshin Versi 2.8 dikeluarkan pada 13 Julai 2022. Kemas kini patch termasuk pelepasan Heizou, Banner Reruns untuk Kazuha, Klee, dan Yoimiya, Fischl dan Diluc Skins, Cerita Baru dan Pencarian Hangout, dan Acara Musim Panas yang Besar. Semak semua ciri baru dan nota patch di sini!

Senarai kandungan

Genshin Impact 2.8 Tarikh Siaran

Bilakah akan mengemas kini 2.8 dibebaskan?

Impak Genshin Versi 2.8
Genshin - Fantasia Summertime
Tarikh Siaran 13 Julai 2022

Impak Genshin Versi 2.8 dikeluarkan pada 13 Julai 2022.

Kemas kini Fantasia Summer termasuk pelepasan Heizou, Reruns untuk Kazuha, Klee, dan Yoimiya, Kulit Fischl dan Diluc Skin, Quest Story Kazuha, Heizou Hangout, dan Acara Musim Panas yang Besar!

2.8 undur tarikh pelepasan

Masa ditinggalkan sehingga versi 2.8
Telah dikeluarkan!

2.8 tarikh dan masa pelayan

Pelayan Tarikh Siaran dan Timezones
Amerika Utara 12 Julai 2022 6:00 PM ~ 11: 00 PM (UTC/GMT -5)
Eropah 13 Julai 2022 12:00 pagi ~ 5: 00 AM (UTC/GMT +1)
Asia 13 Julai 2022 7:00 pagi ~ 12: 00 PM (UTC/GMT +8)
TW, HK, MO 13 Julai 2022 7:00 pagi ~ 12: 00 PM (UTC/GMT +8)

Semua yang berlaku di Genshin 2.8

Semua kandungan baru di Genshin Impact 2.8

Heizou melepaskan

Kazuha Rerun

Klee Rerun

Yoimiya rerun

Genshin Impact 2.8 treler

Genshin Impact 2.8 spanduk

Semua versi 2.8 spanduk dan tarikh

Kami mempunyai rerun untuk sepanduk Yoimiya dalam Fasa 2 versi 2.8! Spanduk Klee dan Kazuha sebelumnya, dan watak baru Heizou, dipaparkan dalam Fasa 1.

Genshin Impact 2.8 – Tarikh Siaran, Acara, dan Butiran Sepanduk

Seni Rasmi untuk Genshin Impact Versi 2.8

Genshin Impact 2.8 betul -betul di sudut! Dengan Livestream Peak Sneak yang berlangsung baru -baru ini, kami mempunyai senarai penuh 2 yang akan datang.8 acara, 2.8 spanduk, dan tentu saja kesan Genshin versi 2.8 Tarikh Siaran Di Tangan.

Oleh itu, jika anda sedang mencari kekacauan penuh dari apa yang diharapkan dari Genshin Impact Version 2.8, dan juga apabila anda boleh melompat ke kandungan baru, kami mendapat panduan cepat ini untuk anda!

Heizou dari Genshin Impact (versi 2.8)

Bintang utama Genshin Impact Version 2.8 spanduk tentu saja Shikanoin Heizou, pengguna pemangkin anemo baru yang menggunakan seni mempertahankan diri untuk menghantar serangan berasaskan udara yang kuat di musuh! Mereka boleh didapati sebagai pilihan empat bintang dari semua spanduk fasa dalam versi 2.8, menjadikan mereka agak mudah untuk mereka yang menginginkannya!

Dari segi apa yang diharapkan oleh lima bintang yang diharapkan, anda dapat menjumpainya di bawah!

  • Langkah berkilauan – Fasa 1 – Klee (Lima Bintang) / Heizou (Empat Bintang)
  • Daun di angin – Fasa 1 – Kazuha (Lima Bintang) / Heizou (Empat Bintang)
  • Permohonan api emas – Fasa 2 – Yoimiya (Lima Bintang) / Tidak Diketahui

Kami belum menerima sebarang maklumat mengenai spanduk senjata untuk versi 2.8, tetapi biasanya bercakap, senjata yang dicipta dalam fikiran untuk watak -watak yang dipaparkan dalam spanduk watak semasa cenderung muncul bersama rakan mereka. Oleh itu, anda akan berpeluang untuk mengambil sesuatu yang berguna untuk pesta baru anda!

Impak Genshin Versi 2.8 peristiwa

Dengan acara pratonton untuk Genshin Impact versi 2.8, kami mendapat penurunan pada semua acara yang datang ke gelaran pada bulan Julai.

Acara utama adalah Summertime Odyssey. Acara ini terutamanya mempunyai laluan tempur domain, yang memberikan pelbagai ganjaran termasuk Primo Gems, Mora, dan watak Fischl percuma jika anda berjaya menyelesaikannya. Terdapat juga acara percubaan masa berlayar yang terikat pada Odyssey Summertime, yang telah anda berlumba melalui pelbagai kursus untuk meningkatkan tambahan bahan naik taraf, Primo Gems, dan Mora.

Summertime Odyssey Butiran Acara untuk Genshin Impact Versi 2.8

Anda juga mendapat Rejimen yang mengingatkan – Acara Coop di mana anda perlu menjemput pemain lain untuk pelbagai cabaran PVE. Lakukan demikian, dan anda dan teman baru anda akan mendapat pelbagai mora, bahan menaik taraf, dan permata primo.

Mengganggu Visions adalah kemas kini yang mesti dilengkapkan. Ia membawa anda ke pelbagai pulau -pulau baru untuk mencari kerang khas yang memberikan kepingan kecil cerita yang menyeluruh ketika dikumpulkan. Dapatkan mereka semua, dan bukan sahaja anda akan mendedahkan misteri pulau -pulau ini, anda juga akan mendapat kostum baru untuk Fischl!

Lukisan mekanikal evermotion adalah yang unik. Ini semua tentang meletakkan gear di kedudukan yang betul untuk mendapatkan mekanisme yang berfungsi – pada dasarnya acara teka -teki! Tidak boleh mengambil masa terlalu lama untuk diselesaikan, dan cara yang baik untuk menjaringkan beberapa hadiah tambahan.

Akhirnya ada Perselisihan tersembunyi – dikaitkan dengan kulit Dilluc Crimson yang baru. Walaupun kulit itu sendiri dibeli dari kedai, terdapat acara yang dikaitkan dengan Dilluc dan kulit baru yang tersedia untuk semua pemain. Seperti yang dijangkakan, anda akan mendapat Mora, Meningkatkan Bahan, dan Primo Permata.

Yang menyimpulkan versi 2 kami.8 keping! Jika anda mencari maklumat tambahan, lihat panduan Genshin Impact Beginner kami, serta halaman Kod Impak Genshin kami!

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!