Kemampuan | Valorant Wiki | Fandom, Valorant: Senarai lengkap watak dan kebolehan – Polygon

Valorant: Senarai lengkap watak dan kebolehan

Gaya pertempuran yang tangkas dan mengelak Jett membolehkan dia mengambil risiko tidak ada orang lain yang boleh. Dia mengendalikan bulatan di sekitar setiap pertengkaran, memotong musuh sebelum mereka tahu apa yang memukul mereka.

Kebolehan

Kebolehan adalah alat yang boleh digunakan oleh ejen selain senjata yang mereka bawa. Setiap keupayaan dalam Valorant adalah unik, walaupun beberapa persamaan saham. Semua ejen mempunyai tiga jenis kebolehan; asas, tandatangan, dan muktamad.

Kandungan

Ringkasan []

Semua ejen mempunyai satu set kebolehan yang unik yang direka untuk memberi mereka lebih banyak peluang taktikal dan membantu senapang mereka. Kebanyakan kebolehan mempunyai kos untuk mendapatkan dan menggunakan (melalui kredit atau titik akhir), walaupun ada yang diberikan secara percuma.

Banyak kebolehan perlu dilengkapi untuk digunakan, menyebabkan ejen melalui animasi melengkapkan untuk masa yang singkat sebelum mereka dapat membuang keupayaan, walaupun ada yang boleh dibuang dengan serta -merta. Kebolehan hanya boleh didengar oleh musuh selepas mereka dilemparkan; musuh yang berdekatan tidak dapat mendengar ketika anda melengkapkan kebolehan.

Pemain dapat dihalang daripada menggunakan kebolehan jika mereka ditindas.

Kemampuan yang menangani kerosakan dapat menyakiti kedua -dua musuh dan sekutu, dengan beberapa pengecualian yang benar -benar menghalang api mesra. Kebolehan yang boleh merosakkan sekutu berurusan 1 /3 kerosakan.

Ulasan Pakar Gamespot

Terdapat empat jenis kebolehan di Valorant:

Pasif []

Pasif ejen adalah kesan tambahan yang ada pada beberapa ejen tertentu. Walaupun kebanyakan ini berinteraksi dengan kebolehan standard ejen, kesan ini sering digunakan oleh pelbagai kebolehan ejen dan bukannya menjadi kesan pasif yang hanya sebahagian daripada kemampuan individu. Ramai pasif tidak memerlukan interaksi aktif dari pemain untuk diaktifkan atau digunakan, tetapi ada beberapa kesan pasif yang memerlukan pemain untuk mengaktifkannya dengan hotkey tertentu.

Pasif boleh menjadi kesannya:

 1. Sentiasa tersedia untuk digunakan tanpa sebarang kos:
  • Bentuk Astra Astra
  • Jett’s Drift
  • Penjanaan sumber pasif
   • Tenaga neon
   • Bahan api viper
 2. Diaktifkan atau digunakan sebagai kesan tambahan di atas fungsi utama tindakan (kebolehan atau membunuh):
  • Jejak Keganasan Fade
  • Globules Gekko
  • Pemanasan Phoenix
  • Harvest Soul Reyna
  • Toksin Viper

Asas

Kebolehan asas adalah kebolehan yang kebanyakan ejen perlu membeli menggunakan kredit untuk dapat digunakan. Kebanyakan ejen mempunyai dua kebolehan asas, walaupun terdapat ejen dengan satu atau tiga kebolehan asas.

Tandatangan []

Kemampuan tandatangan adalah kebolehan bahawa ejen dijamin dapat menggunakan setiap pusingan. Setiap ejen mempunyai sekurang -kurangnya satu keupayaan tandatangan yang akan memberi mereka satu caj percuma untuk mereka gunakan.

Sesetengah ejen mungkin dapat meningkatkan jumlah caj yang mereka ada dari kemampuan tandatangan mereka dengan membeli lebih banyak dengan kredit, tetapi apa -apa caj yang diperbaharui dari cooldowns tidak akan disimpan untuk pusingan seterusnya dan mereka akan dimulakan semula dengan satu caj percuma mereka. Caj yang tidak digunakan dan tidak dapat diregenerasi akan dibawa ke pusingan seterusnya, namun caj baru tidak akan ditambah. Kemampuan tandatangan yang tidak menawarkan pilihan untuk membeli lebih banyak caj mempunyai cara lain untuk membolehkan pemain menggunakan keupayaan itu lebih dari sekali dalam pusingan, seperti cooldowns atau musuh membunuh sasaran.

Ultimate []

Kemampuan Ultimate adalah yang paling kuat dalam permainan. Untuk menggunakan pemain utama, pemain mesti memperoleh mata. Ini diperolehi dengan membunuh musuh, mati, menangkap bola muktamad, dan melengkapkan tumbuhan lonjakan atau meredakan.

Sebaik sahaja pemain telah memperoleh mata yang cukup, mereka boleh menggunakannya untuk melemparkan muktamad mereka. Setelah berbuat demikian, semua pemain akan mendengar garis suara global yang memberi amaran kepada ejen tertentu menggunakan muktamad mereka. Garis suara yang didengar adalah berbeza untuk sekutu dan musuh:

Ejen Pasukan Ally Pasukan musuh
Astra https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Astraultallycast.mp3 “Dunia dibahagikan!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: astraultenemycast.mp3 “Anda dibahagikan!”
Pelanggaran https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Breachultallycast.mp3 ! https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Breachultenemycast.mp3 “Dari kaki anda!”
https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Brimstoneultallycast.mp3 !” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Brimstoneultenemycast.mp3 “Bersedia untuk Hellfire!”
Ruang https: // valorant.fandom..mp3 “Mereka sangat mati! .fandom.com/wiki/fail: Chamberultenemycast.mp3 ? Jom main.”
Cypher https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: cypherultallycast.mp3 “Di mana semua orang bersembunyi?” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: cypherultenemycast.mp3 “Saya tahu tepat di mana anda berada!”
Deadlock Cast
https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Deadlockultallycast.mp3 “Tarik mereka ke kubur mereka! https: // valorant..com/wiki/fail: Deadlockultenemycast.mp3 “Wilayah saya, peraturan saya!”
Menangkap musuh
https: // valorant..com/wiki/fail: DeadlockultallyCapture1.mp3 “Menggulung mereka masuk!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: deadlockultenemycapture1.mp3 “Saya mempunyai mereka sekarang!”
..com/wiki/fail: fadeultallycast.mp3 “Mimpi ngeri, bawa mereka!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: fadeultenemycast.mp3 !”
Pelakon awal
.fandom.com/wiki/fail: gekkoultallycast.mp3 !” https: // valorant…mp3 “Oye! Raksasa di longgar!
Recast
https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: gekkoultallyrecast1.mp3 “Thrash akan pergi lagi!” https: // valorant.fandom..mp3 “Thrash tidak dilakukan dengan anda!”
https: // valorant..com/wiki/fail: gekkoultallyrecast2.mp3 “Kami akan pergi lagi!” .fandom..mp3 “Dia masih menembak untuk ya!”
https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: gekkoultallyrecast3.mp3 “Dia akan pergi lagi!” .fandom.com/wiki/fail: gekkoultenemyrecast3.mp3 “Awak mahu lagi? Inilah yang lebih!”
Pelabuhan https: // valorant…mp3 !” https: // valorant..com/wiki/fail: Harborultenemycast.mp3 “Saya cadangkan anda bergerak!”
https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: jetultallycast.mp3 “Tengok ini! https: // valorant..com/wiki/fail: jettultenemycast.mp3 “Keluar dari jalan saya!”
Kay/o https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: kayoultallycast.mp3 “Tidak ada yang berjalan jauh!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: kayoultenemycast.mp3 “Anda. adalah. tidak berkuasa!”
Killjoy https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Killjoyultallycast.mp3 “Dimulakan!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Killjoyultenemycast.mp3 “Anda mesti berlari.”
Neon https: // valorant..com/wiki/fail: neonultallycast.mp3 “Di sini kita pergi!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Neonultenemycast.mp3 “Hoy! Saya kesal!”
Petanda https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Omenultallycast.mp3 “Tonton mereka berlari.” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Omenultenemycast.mp3 “Hancur!”
Phoenix https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: phoenixultallycast.mp3 “Ayuh mari pergi!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Phoenixultenemycast.mp3 “Lucah sudah berakhir, awak mati!”
Raze https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: razeultallycast.mp3 “Inilah pesta!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: razeultenemycast.mp3 “Kebakaran di lubang!”
Reyna https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: ultreynaultallycast.mp3 “Mereka akan mengamuk!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: ultreynaultenemycast.mp3 “Pemburuan bermula!”
Bijak https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: sageultallycast.mp3 “Tugas anda belum berakhir!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: sageultenemycast.mp3 “Anda tidak akan membunuh sekutu saya!”
Skye https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Skyeultallycast.mp3 “Cari mereka!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: Skyeultenemycast.mp3 “Saya mempunyai jejak anda.”
Sova https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: sovaultallycast.mp3 “Saya, saya pemburu!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: sovaultenemycast.mp3 “Tiada tempat untuk lari!”
Viper https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: viperultallycast.mp3 “Jangan menghalang saya!” https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: viperultenemycast.mp3 “Selamat datang ke dunia saya!”
Yoru https: // valorant.fandom.com/wiki/fail: yoruultallycast.mp3 “Saya akan mengendalikan ini!” https: // valorant.fandom..mp3 “Siapa seterusnya?”

Fungsi []

. Ia bukan klasifikasi valorant rasmi. Fungsi ini hanya mengenal pasti teras, penggunaan kebolehan bersama dalam kumpulan dan mungkin tidak mengambil sebarang kesan tambahan ke dalam akaun.

Sementara setiap kemampuan masuk Valorant adalah unik, beberapa berkongsi fungsi serupa. Ini membolehkan mereka disusun ke dalam kelas dan subkelas berikut:

 • Halangan.
 • Buta: Tirai digunakan untuk mengehadkan visi ejen.
  • Kilat: Berkelip sepenuhnya mengeluarkan semua penglihatan.
  • Dekat: Nearsights menimpa musuh dengan radius penglihatan maksimum yang pendek serta memekakkannya.
  • Concuss: Kebolehan Concuss Mengurangkan kelajuan pergerakan dan kadar kebakaran, mengurangkan ketepatan peluru, mencegah penggunaan skop atau iklan, dan mempengaruhi visi pemain.
  • Menahan: Menahan dengan teruk mengurangkan kelajuan pergerakan dan memaksa musuh untuk membuka semua senjata dan kebolehan mereka.
  • Pemindahan: Anjakan secara fizikal menggerakkan musuh dari kedudukan dengan kekerasan dan menentang kehendak mereka.
  • Perlahan: Melambatkan mengurangkan kelajuan pergerakan musuh.
  • Tether: Tethers menghalang musuh bergerak melampaui lokasi tertentu.
  • Molotov: Molotovs menangani kerosakan dari masa ke masa di kawasan kecil-kesan di tanah lokasi yang mereka meletupkan.
  • Peralatan senjata: Memberikan ejen senjata baru untuk mereka gunakan.
  • Autonomi Deployable: Deploeples autonomi beroperasi sendiri tanpa sebarang input dari pemain.
  • Didehlowable terkawal: Deplekstables terkawal mesti dikawal oleh pemain untuk beroperasi.
  • Dash: Sengkang membenarkan pengguna bergerak ke arah tertentu dengan kelajuan yang sangat meningkat.
  • Ketidakhadiran. Mereka juga boleh memberikan kebolehlihatan dalam beberapa keadaan, menyembunyikan mereka dari penglihatan musuh.
  • Teleport: Teleport membenarkan pengguna berkedip ke lokasi tanpa perlu berjalan atau berjalan di antara kedudukan permulaan dan akhir mereka.
  • Menyembuhkan: Menyembuhkan memulihkan kesihatan ke sasaran.
  • Menghidupkan semula: Menghidupkan semula membenarkan ejen untuk terus berjuang walaupun selepas mengambil kerosakan yang mematikan.
  • Asap: Smokes adalah penyekat penglihatan sfera.
  • : Dinding adalah penyekat penglihatan linear/segi empat tepat.

  Beberapa kebolehan mungkin benar -benar unik dan oleh itu tidak sesuai dengan mana -mana fungsi ini. Kemampuan seperti itu dikelaskan sebagai niche.

  Lore []

  Kebolehan yang digunakan oleh ejen dalam permainan juga membuat penampilan dalam tradisi Valorant. Walau bagaimanapun, sementara permainan mesti mengambil kira keseimbangan, tradisi itu tidak terikat dengan sekatan -sekatan ini dan lebih banyak gambaran “realistik” (dalam konteks Valorant alam semesta) boleh ditunjukkan dalam bahasa, yang bermaksud terdapat beberapa perbezaan antara bagaimana kebolehan beroperasi dalam permainan dan di alam semesta. Permainan tidak perlu tepat bagaimana kebolehan akan berfungsi secara realistik dalam tradisi, dan tradisi tidak perlu tepat bagaimana kebolehan diperlukan untuk bekerja dalam permainan.

  Sebagai contoh, dalam hal penggambaran di alam semesta yang tidak perlu tepat mencerminkan fungsi permainan, turet Killjoy mesti kekal di satu tempat apabila ia digunakan dalam permainan dengan hanya asas ‘mengesan dan melibatkan’ pengaturcaraan. Jauh dari sekatan permainan mengimbangi dalam tradisi bagaimanapun, turet dapat dilihat berjalan bersama -sama dengan Killjoy dan memahami dan bertindak balas terhadap gerak tangan arahan. Tidak terhad kepada fungsi tepat kebolehan dalam permainan membolehkan tradisi untuk menunjukkan gambaran ini yang lebih masuk akal dari perspektif naratif.

  Untuk kes terbalik permainan yang tidak perlu mematuhi bagaimana kebolehan akan berfungsi secara realistik dalam sementara itu, langit Brimstone merokok dan mogok orbital dikerahkan dari satelit orbit, jadi dari perspektif naratif yang menarget disekat oleh bumbung bangunan -bangunan ini sebaliknya (sementara yang dianggap paling banyak kes untuk mogok orbit sehingga laser memotong, atau jika bahan bumbung cukup lemah untuk asap langit untuk memecahkan kesan). Walau bagaimanapun, dalam permainan, adalah perlu bagi kebolehan ini untuk segera mempengaruhi kawasan sasaran ini tanpa sebarang gangguan oleh mana-mana kawasan di atas, walaupun dari perspektif naratif ini sama ada tidak realistik atau mustahil sepenuhnya. Keperluan keseimbangan permainan akan selalu datang terlebih dahulu dengan ketepatan tradisi ketika merancang kebolehan dalam permainan, walaupun dalam fungsinya atau membuat keputusan itu tidak masuk akal sama sekali.

  Ejen juga tidak terhad kepada hanya mempunyai kebolehan yang mereka ada dalam permainan dalam tradisi, seperti dengan Neon yang telah dilihat juga mempunyai keupayaan untuk melepaskan nadi elektrik yang besar dari tubuhnya ketika berada di overdrive.

  Valorant: Senarai lengkap watak dan kebolehan

  Phoenix dan Jett dari Valorant Stand di hadapan logo permainan

  . .

  Valorant adalah penembak taktikal ke terasnya. Tetapi tidak seperti beberapa permainan dalam genre (ahem, CS: Pergi), ia juga mendapat pelakon watak, yang dipanggil ejen, masing -masing dengan keperibadian dan kebolehan mereka sendiri. Jadi semasa menembak mungkin kemahiran yang paling penting di , Mengetahui cara menggunakan ejen anda dengan potensi penuh mereka adalah detik kedua.

  Semasa acara pratonton untuk penembak baru, Riot Games menunjukkan Polygon beberapa ValorantEjen -ejen, bersama -sama dengan pandangan apa yang akan dilakukan oleh kebolehan mereka. Menurut Riot, watak -watak ini hanya beberapa pemain ejen yang akan dapat diperiksa ketika Valorant melancarkan pada musim panas ini.

  Sebelum kita masuk ke dalam apa sebenarnya kebolehan Valorant lakukan, penting untuk memahami bagaimana mereka berfungsi. Setiap watak mempunyai empat kebolehan: satu kebolehan tandatangan yang mereka dapatkan secara percuma setiap pusingan, dua yang mereka perlu beli (tetapi mereka akan menyimpan lebih banyak pusingan sehingga mereka digunakan), dan satu keupayaan muktamad yang harus dikenakan dengan mendapatkan membunuh.

  Berikut ini mengandungi keterangan tepat Riot untuk setiap keupayaan dan watak.

  Phoenix

  Watak Phoenix Valorant memamerkan keupayaan dinding api

  Power Star Phoenix bersinar dalam gaya pertempurannya, menyalakan medan perang dengan kilat dan suar. Sama ada dia mendapat sandaran atau tidak, dia bergegas untuk bertarung dengan syaratnya sendiri.

  • Curveball– Letakkan suar melengkung yang meletupkan cahaya yang cemerlang selepas kelewatan ringkas, sementara membutakan semua melihatnya. Lekuk klik kiri yang ditinggalkan, keluk klik kanan betul.
  • Kebakaran – Mengeluarkan dinding api yang menghalang penglihatan dan merosakkan sesiapa yang melaluinya. Anda boleh membengkokkan dinding semasa pemutus dengan berpaling sambil memegang klik kiri.
  • Keupayaan tandatangan: tangan panas – Membuang bola api yang meletup selepas kelewatan atau kesan dengan tanah. Zon Kebakaran merosakkan musuh, dan menyembuhkan anda.
  • Keupayaan Ultimate: Jalankannya kembali – Tandakan lokasi semasa anda. Sekiranya anda mati dalam tempoh keupayaan ini, atau apabila tempoh keupayaan ini tamat, anda akan dilahirkan semula di lokasi yang ditandakan dengan kesihatan penuh.

  Valorant: Bagaimana rusuhan akhirnya membuat sesuatu yang baru

  Studio di belakang League of Legends memberi namanya

  Jett

  Gaya pertempuran yang tangkas dan mengelak Jett membolehkan dia mengambil risiko tidak ada orang lain yang boleh. Dia mengendalikan bulatan di sekitar setiap pertengkaran, memotong musuh sebelum mereka tahu apa yang memukul mereka.

  • Cloudburst – Buang awan kabus yang mengaburkan penglihatan mengenai kesan. Tahan butang keupayaan untuk membengkokkan trajektori dalam penerbangan.
  • Updraft – Setelah angin ringkas, mendorong diri anda ke atas.
  • – Segera berlari jarak dekat ke arah yang anda bergerak.
  • – Lengan diri anda dengan beberapa pisau membuang maut yang menangani kerosakan sederhana dan bunuh di kepala kepala. Menjaringkan Kill mengembalikan semua belati. Klik kiri melemparkan pisau tunggal. Klik kanan melemparkan semua pisau yang tersisa dalam pecah pendek.

  Viper

  Viper menggunakan pelbagai peranti kimia beracun untuk mengawal medan perang dan melumpuhkan visi musuh. Sekiranya toksin tidak membunuh mangsa, permainan fikirannya pasti akan.

  • – Kebakaran peluru yang meletup menjadi kolam asid yang merosakkan.
  • Awan racun – Buang pemancar gas yang anda boleh mengaktifkan semula untuk membuat awan asap beracun dengan kos bahan api. Pemancar boleh dijemput dan dilemparkan semula selepas cooldown pendek.
  • Keupayaan tandatangan: skrin toksik – Menyebarkan garis pemancar gas yang panjang yang boleh anda aktifkan semula untuk menghasilkan dinding gas toksik yang tinggi dengan kos bahan bakar.
  • – Memancarkan awan toksik yang besar di kawasan besar yang berlangsung selagi viper kekal di dalam awan. Musuh di dalam awan diserlahkan kepada Viper.

  Seni Konsep untuk Sova dari Valorant Riot Game

  Trek Sova, mencari, dan menghapuskan musuh dengan kecekapan dan ketepatan yang kejam. Tunduk tersuai dan kebolehan pengakap yang luar biasa memastikan bahawa walaupun anda berlari, anda tidak dapat menyembunyikan.

  • Bolt kejutan – .
  • – Menyebarkan drone yang boleh dipandu yang boleh menyerang anak panah yang akan mendedahkan musuh yang terkena.
  • – . Tag sonar ping musuh berhampiran, menyebabkan mereka diturunkan. Boleh dimusnahkan.
  • Ultimate: Hunter’s Fury – . Setiap musuh hit mengalami kerosakan berat dan ditandakan.

  Cypher

  Cypher adalah rangkaian pengawasan satu orang yang menyimpan tab pada setiap langkah musuh. Tidak ada rahsia yang selamat. Tiada manuver yang tidak kelihatan. Cypher selalu menonton.

  • Keupayaan percuma: perangkap – . Memicu musuh dihalang dan diturunkan untuk masa yang singkat. Sekiranya perangkap tidak dimusnahkan, ia diaktifkan untuk memancarkan mangsa yang terperangkap. .
  • Sangkar siber – . . Lihat perangkap dan tekan penggunaan untuk meletupkannya, atau tahan aktif untuk meletupkan semua.
  • Keupayaan tandatangan: Spycam – Letakkan Kamera Jauh. Setelah meletakkan, diaktifkan semula untuk melihat suapan video. . .
  • Ultimate: Pencurian Neural– Ekstrak maklumat dari mayat musuh, mendedahkan lokasi sekutu hidup mereka.

  Brimstone

  Arsenal Orbital Brimstone memastikan skuadnya selalu mempunyai kelebihan. .

  • Incindiary – .
  • Stim Beacon – Sasarkan lokasi yang berdekatan untuk menelefon di suar stim, memberikan semua pemain berhampiran dengan cepat.
  • Keupayaan tandatangan: asap langit – . Klik untuk menetapkan lokasi, dan sahkan untuk dilancarkan.
  • Ultimate: Strike Orbital – Gunakan peta anda untuk menyasarkan lokasi, melancarkan mogok orbit yang dahsyat yang berdenyut untuk kerosakan yang tinggi selama beberapa saat.

  Seni Konsep untuk Sage dari Penembak Riot, Valorant

  Sage mewujudkan keselamatan untuk dirinya sendiri dan pasukannya di mana sahaja dia pergi. .

  • Lambat orb – Mengeluarkan orb radianit yang memecah masuk ke medan perlahan atas kesan dengan tanah. Semua yang ditangkap di lapangan diperlahankan, dibumikan, dan membuat bunyi ketika bergerak.
  • – . .
  • – .
  • – Sasarkan mayat yang mesra. .

  Petanda

  Omen memburu dalam bayang -bayang. Dia membuat musuh buta, teleport di seluruh lapangan, kemudian membolehkan paranoia memegang sebagai musuh berebut untuk mendedahkan di mana ia mungkin menyerang seterusnya.

  • Paranoia – Hantarkan bayangan ethereal dalam garis lurus, mendekati sesiapa sahaja yang menyentuh.
  • Shadow Walk – .
  • Keupayaan tandatangan: penutup gelap – Mengeluarkan bola ethereal yang tersembunyi yang meletup ke dalam bayang -bayang yang mengaburkan bayangan di lokasi terakhirnya. Boleh dikenakan untuk meningkatkan jarak.
  • Ultimate: dari bayang -bayang – Pilih di mana sahaja di peta untuk teleport dan pembaharuan. Semasa tiba, muncul sebagai naungan, yang akan kembali ke lokasi asal anda jika dibunuh. Setelah teleport selesai, menjadi tidak masuk akal untuk masa yang singkat.

  • Aftershock – . Memecahkan pertuduhan untuk menetapkan pecah lambat di dinding. Payudara itu melakukan kerosakan berat kepada sesiapa yang ditangkap di kawasan itu.
  • – Melengkapkan caj yang membutakan. Memecahkan pertuduhan untuk menetapkan pecah cepat bertindak melalui dinding. Tuduhan itu meletupkan buta semua pemain yang melihatnya.
  • Keupayaan tandatangan: garis kesalahan – . Tahan api untuk meningkatkan jarak. Siaran untuk mematikan gempa itu, menghancurkan semua pemain di zonnya dalam barisan hingga ke zon.
  • – Melengkapkan tuduhan seismik. Api untuk menghantar gempa cascading melalui semua medan dalam kerucut besar. .

  Raze

  • – . Gunakan semula keupayaan selepas penempatan untuk meletup, merosakkan dan bergerak apa sahaja yang melanda.
  • – Melengkapkan bom tangan cluster. Kebakaran untuk membuang bom tangan, yang merosakkan dan mewujudkan sub-munitions, masing-masing melakukan kerosakan kepada sesiapa sahaja dalam julat mereka.
  • BOOM BOT – Melengkapkan bot boom. Kebakaran akan menggunakan bot, menyebabkan ia bergerak dalam garis lurus di atas tanah, memantul dinding. Bot Boom akan dikunci ke mana -mana musuh di kerucut frontalnya dan mengejar mereka, meletupkan kerosakan berat jika sampai.
  • – Melengkapkan pelancar roket. Kebakaran menembak roket yang merosakkan kawasan besar apabila bersentuhan dengan apa sahaja.