Kelas Quickscope MW2 Terbaik, Kelas Quickscoping Terbaik dalam Peperangan Moden – Dexerto

Untuk lebih banyak panduan Modern Warfare 2, teruskan membaca Ggrecon.

Kelas Quickscope MW2 Terbaik

Kelas Quickscope MW2 Terbaik

Panggilan tugas . Biasanya, bila Cod Pemain snipe, mereka menyasarkan penglihatan, menyusun pukulan, menahan nafas, dan api – ini dipanggil hardscoping. Walau bagaimanapun, tindakan cepat -cepat mengambil sebahagian kecil daripada seketika, kerana QuickScoper menghabiskan sedikit masa untuk menatap skop mereka.

Quickscoping secara objektif lebih sukar untuk ditarik daripada hardscoping, tetapi mereka yang berkesan dapat menurunkan seluruh pasukan musuh dalam beberapa saat. Tambahan pula, ada perasaan kepuasan tertentu yang datang dari melaksanakan cecair yang bersih, dan anda pasti akan mendapat beberapa titik gaya di kalangan penonton.

Cara Cepat di MW2?

MW2-Best-Quickscope-Class-How-to-Quickscope

Quickscoping in MW2 Memerlukan bahawa anda terlebih dahulu menyusun tembakan anda dari pinggul, kemudian skop masuk dan api hampir seketika. .

Kelas Quickscope MW2 Terbaik

MW2 Kelas QuickScope. .

Tanpa berlengah lagi, mari kita semak yang terbaik

MW2 Ketika datang ke quickscoping.

SP-R 208 Marksman Rifle Naturally Sports Sukan Kelajuan, Mobiliti, dan Pengendalian-Semua Atribut Kritikal untuk Quickscoping. Dan walaupun ia adalah senapang Marksman, SP-R 208 akan membunuh satu tembakan musuh di badan, leher, dan kepala kepala. Jadi, pada dasarnya, SP-R 208 mempunyai semua manfaat senapang sniper tanpa kelemahan.

Terbaik-MW2-Quickscope-Class-Attachments

  • Laser: Corio Laz-44 v3
  • Optik: SP-X 80 6.6x
  • Stok: Pelanjutan pad ZRL T70
  • Sikat: Aim-Assist 406
  • Bolt: FSS ST87 Bolt

Lampiran ini meningkatkan kelajuan iklan SP-R 208 Marksman, pecut ke kelajuan kebakaran, kelajuan pergerakan, rintangan rintangan, dan kelajuan rechambering, dan sama sekali, menjadikannya binatang di quickscoping.

  • Suka SP-R 208? .

. Jadi, pilih kegemaran peribadi anda!

Taktikal: tongkat kejutan

.

Lethal: Caj gerudi

Jelas, quickscoping kurang berkesan dalam koridor yang ketat. Oleh itu, cuba gunakan caj gerudi untuk membuang musuh daripada bersembunyi dan memaksa mereka ke tempat terbuka.

Pakej Perk

  • Perks asas: masa dua kali ganda dan pertempuran keras
  • Bonus Perk: Tangan Cepat
  • Ultimate Perk: Hantu

QuickScoping memerlukan reaksi cepat, jadi anda akan mahu faedah seperti masa dua kali dan tangan cepat yang membolehkan anda bermain dengan lancar dan pada kadar yang dipercepat. Di samping itu, UAV, sensor degupan jantung, dan peralatan taktikal seperti kilat dan stuns adalah beberapa gangguan terbesar untuk pemetik api, jadi di situlah pertempuran mengeras dan MW2 Hantu Perk masuk bermain.

  • Sekiranya anda tahu bagaimana untuk mendapatkan pecut taktikal yang tidak terhad di MW2, anda boleh sub di tempat asas yang lain untuk masa berganda.

Senapang sniper tidak mempunyai banyak peluru dalam simpanan, jadi kotak munitions sangat bagus untuk menanam semula ketika anda kehabisan.

Bawa ke multiplayer dengan yang terbaik MW2 Kelas Quickscope dan membuat kerja pendek pembangkang.

Untuk lebih banyak panduan Modern Warfare 2, teruskan membaca Ggrecon.

Kelas Quickscoping Terbaik dalam Peperangan Moden

. . . Oleh itu, dengan itu, berikut adalah beberapa yang anda mungkin ingin mempertimbangkan berjalan.

Artikel berterusan selepas iklan

Infinity Ward

.

AX-50

AX-50 adalah penembak curi yang anda akan melihat banyak pemain yang berjalan dalam perlawanan kerana statistik kuasa tinggi dan asasnya yang sudah membantu menjadi pemain yang agresif. .

Untuk scoping cepat, bagaimanapun, anda ingin menyesuaikan tong, optik, cengkaman, dan majalah yang anda jalankan. Beberapa cadangan terbaik termasuk 17..

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

. Bagi faedah sebenar, ambil cepat, hantu, dan pelacak.

AX-50 adalah penembak tepat Cod Modern Warfare yang paling popular.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Dragunov

Bergerak ke Dragunov, senjata cod klasik juga merupakan pilihan utama untuk scoping cepat tetapi ia tidak akan meminjamkan dirinya semudah AX-50.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda harus menjalankan persediaan yang sama, dan mengambil pilihan peralatan kegemaran anda, tetapi terdapat sedikit perubahan dalam beban senjata. Break muncung adalah pilihan yang baik untuk lampiran muncung dengan kerjasama Barrel Combat. .

Activision

Dragunov Sniper klasik kembali dalam peperangan moden.

Artikel berterusan selepas iklan

.

.