Kelas dan Peranan Outriders: Panduan Pemula., Senarai Kebolehan Kelas dan Pokok Kemahiran Kelas | Windows Central

Senarai kebolehan kelas luar dan pokok kemahiran

Penipu menandakan lokasi di kaki mereka dan mendapat perisai selama 28 saat. Apabila kemahiran itu kembali, penipu akan kembali ke lokasi asalnya.
Diperoleh pada tahap 13.

Kelas dan Peranan Outriders: Panduan Pemula

Jika anda tidak tahu kelas mana yang anda mahu cuba terlebih dahulu di luar anda berada di tempat yang betul. Fokus panduan ini adalah untuk memendekkan maklumat mengenai kelas luar yang sedia ada menjadi satu sumber yang berguna. Kami akan bercakap tentang kekuatan setiap kelas dan secara umumnya meliputi apa yang mereka mampu dan juga menunjukkan kepada anda beberapa binaan cepat!

Isi kandungan

 • The Devastator
  • Kebolehan dan penerangan
  • Kombinasi kemahiran dan mod
  • Tangki serangan membina
  • Kebolehan dan penerangan
  • Kombinasi kemahiran dan mod
  • Pyro Nuke membina
  • Kebolehan dan penerangan
  • Kombinasi kemahiran dan mod
  • Scraptech membina
  • Kebolehan dan penerangan
  • Kombinasi kemahiran dan mod
  • Pembunuh hibrid membina

  Outriders mempunyai empat kelas: The Devastator, The Pyromancer, The Technomancer dan The Trickster. Walaupun terdapat beberapa pertindihan dalam apa yang boleh dilakukan setiap kelas dari segi peranan seperti RPG tradisional, mereka akan mengendalikan secara berbeza dari kelas ke kelas.

  Walaupun kita bercakap mengenainya di sini, kita tidak akan menutup sistem mod secara mendalam. Ini akan dilindungi secara meluas dalam panduan khusus untuk gear dan modding. Di sini ia hanya akan digunakan sebagai cara menyampaikan beberapa starter membina.

  The Devastator

  The Devastator adalah tangki quintessential anda atau bruiser jarak dekat. Walaupun keupayaan untuk menjadikan diri anda tumpuan musuh belum dipamerkan, ada peluang yang baik untuk menjadi tumpuan mereka kerana anda akan melompat ke dalam pergaduhan dan terus menyebabkan banyak kerosakan. Kelas ini mempunyai tumpuan yang tinggi terhadap kerosakan imobilisasi, kerosakan dan kawasan kesan (AOE).

  Setiap kelas di Outriders menyembuhkan dengan cara tersendiri. Bagi Devastator, anda akan sembuh pada bila -bila masa musuh mati dalam jarak dekat. Ini menambah gaya bermain pemanggang tangki, memberi ganjaran kepada anda kerana melompat masuk dan tinggal di.

  Kebolehan dan penerangan

  Berikut adalah senarai kemahiran pemusnah mengikut urutan di mana mereka membuka kunci semasa permainan.

  Gempa bumi

  Mengeluarkan gelombang kejutan, menangani kerosakan seismik dan mengganggu sasaran di hadapan anda.
  .

  Golem

  Devastator memperkuat diri mereka, mengurangkan kerosakan masuk sebanyak 65% selama 8 saat.
  Diperoleh pada tahap 3.

  Leap Gravity

  Devastator melompat ke udara dan berlegar selama beberapa saat. Anda boleh menargetkan musuh dan mengulangi untuk membantah mereka untuk menangani kerosakan seismik AOE kepada sasaran dan sasaran berdekatan, mengganggu mereka.
  Diperoleh pada tahap 4.

  Mencerminkan peluru

  The Devastator memproyeksikan medan daya, menghentikan peluru daripada memukul sekutu di belakangnya dan mencegah kerosakan. Pada masa yang sama atau tamat tempoh, anda akan melancarkan projektil yang dihentikan di musuh yang berdekatan.
  Diperoleh pada tahap 6.

  Impal

  The Devastator menempa beberapa musuh yang berdekatan, menangani kerosakan dan mengganggu mereka. Pada hit yang maut, musuh dipancarkan oleh lonjakan batu, memberikan perisai bonus dan regenerasi kesihatan selama 9 saat.
  Diperoleh pada tahap 9.

  Gegaran

  . Setiap letupan menangani kerosakan dan mengalirkan kesihatan dari musuh.
  Diperoleh pada tahap 13.

  Boulderdash

  The Devastator mengenakan ke hadapan, menangani kerosakan dan mengganggu semua musuh di jalan mereka. .
  Diperoleh pada tahap 17.

  Jisim yang tidak berkesudahan

  Devastator melepaskan obelisk, yang menarik musuh ke arahnya.
  Diperoleh pada tahap 22.

  Kombinasi kemahiran dan mod

  Kemahiran dan sistem mod outriders adalah agak pelbagai, terdapat banyak pasangan yang baik yang wujud untuk kedua -dua situasi yang menyinggung dan pertahanan. Yang mengatakan, dengan apa yang terdapat dalam permainan awal, inilah persediaan kegemaran saya dengan apa yang saya dapati. Lihat Panduan Kelas Devastator Penuh apabila ia dikeluarkan untuk maklumat lanjut.

  Tangki serangan membina

  Walaupun pemusnahan kemahiran awal lebih fokus pada mitigasi dan bukannya kerosakan, kemahiran mitigasi dapat diubah suai untuk menimbulkan beberapa jenis kerosakan. .

  Kemahiran: Gempa bumi, lonjakan graviti, mencerminkan peluru
  Mod untuk gempa bumi: Crush tanah
  Mod untuk lompatan graviti:
  Mod untuk mencerminkan peluru: Pecutan peluru, merenung automatik

  . Devastator nampaknya tidak mempunyai apa -apa jenis penggemar atau debuff yang paling banyak kelas, jadi anda lakukan dengan peningkatan kerosakan asas yang cukup besar. Crush Darah menambah sedikit kerosakan tambahan, menyebabkan lonjakan graviti menimbulkan pendarahan pada semua yang ia hits.

  Pecutan peluru menambah lebih banyak kerosakan pada tembakan yang dicerminkan, dan kerana anda tidak dapat menamatkannya lebih awal, ia mungkin akan menimbulkan kerosakan besar jika anda melompat sebelum mengaktifkannya. Auto mencerminkan menjadikannya sehingga anda tidak terkunci daripada menangani kerosakan dengan cara lain sementara kemahiran aktif, dengan kosnya tidak lagi memberikan kekebalan kerosakan, sebaliknya hanya sedikit lebih lemah daripada golem untuk mitigasi kerosakan.

  Sekiranya ini adalah kelas kegemaran anda yang baru, lihat Panduan Kelas Devastator Outriders Penuh untuk mengetahui cara memainkan kelas ini dengan potensi tertinggi dan cari tahu apa yang terbaik untuk setiap pokok kemahiran.

  Pyromancer

  Pyromancer adalah kelas jarak pertengahan, yang jatuh dekat dengan archetype spellcaster biasa. Keseluruhan matlamat dan tujuan anda adalah untuk menjadikan dunia terbakar. Anda mempunyai banyak kebolehan yang meliputi jarak dekat dan pertengahan. Pyromancer mempunyai tumpuan yang tinggi terhadap kerosakan dari masa ke masa (dot) dan kawasan kesan (AOE), dengan pilihan untuk menjadi lebih seperti pemanah seperti.

  Setiap kelas di Outriders menyembuhkan dengan cara tersendiri. Bagi Pyromancer, anda akan sembuh pada bila -bila masa musuh mati ketika mengalami pembakaran. Ini membolehkan anda mengekalkan jarak yang lebih selamat sementara masih mendapat banyak penyembuhan.

  Kebolehan dan penerangan

  Berikut adalah senarai kemahiran pyromancer dalam urutan di mana mereka membuka kunci semasa permainan.

  HeatWave

  Pyromancer mencipta gelombang yang berapi -api, menangani kerosakan dan musuh yang terbakar di jalannya.
  Diperoleh pada tahap 2.

  Makan api

  Pilih dan tarik dan musuh ke arah anda. Musuh mempunyai kesihatannya yang dikeringkan dan ditimpa abu dan melumpuhkan d.
  Diperoleh pada tahap 3.

  Bom termal

  Sasarkan musuh untuk menimbulkan kerosakan, menyalakan dan mengganggu. Sekiranya sasaran yang dilanda bom haba terbunuh semasa masih berkuatkuasa, musuh akan meletup dan menangani kerosakan di kawasan yang besar.
  Diperoleh pada tahap 4.

  Terlalu panas

  Tawaran merosakkan semua musuh dalam jejari yang besar dan mengganggu mereka. Sekiranya musuh mengalami luka bakar, kerosakan meningkat dengan ketara semasa memakan status terbakar.
  Diperoleh pada tahap 6.

  Pusingan gunung berapi

  Pyromancer mengulangi dan mengenakan majalah semasa mereka dengan pusingan menyalakan. Pusingan ini membakar, mengabaikan perisai dan boleh menembusi. Kesannya berlangsung sehingga anda mengosongkan pertukaran majalah, tambah nilai, atau senjata.
  .

  Letupan abu

  Mencipta letupan anomali, menimpa musuh dalam jejari besar dengan abu dan tidak bergerak mereka.
  Diperoleh pada tahap 13.

  F.A.S.E.R rasuk

  Projek rasuk yang menangani kerosakan, menimbulkan membakar dan mengganggu sasaran dan jejari kecil di sekeliling anda.
  Diperoleh pada tahap 17.

  Letusan

  . Letusan ini merosakkan sasaran dan lain -lain di kawasan kecil berhampiran sasaran.
  Diperoleh pada tahap 22.

  Kombinasi kemahiran dan mod

  Kemahiran dan sistem mod outriders adalah agak pelbagai, terdapat banyak pasangan yang baik yang wujud untuk kedua -dua situasi yang menyinggung dan pertahanan. Yang mengatakan, dengan apa yang terdapat dalam permainan awal, inilah persediaan kegemaran saya dengan apa yang saya dapati.

  Pyro Nuke membina

  Persediaan ini memberi tumpuan kepada mengambil kesempatan daripada julat besar Overheat, menggunakan kemahiran lain untuk menyiapkan luka bakar anda, sementara juga menghasilkan satu tan kuasa anomali. Terdapat banyak pembakaran, api, dan letupan; Apa lagi yang boleh dikehendaki oleh Pyromancer?

  Kemahiran: Gelombang panas, bom haba, terlalu panas
  Mod untuk gelombang panas: Gelombang pasang surut, terbakar
  Mod untuk bom termal:
  Mod untuk terlalu panas: Pasukan Phoenix

  . . Ini digabungkan dengan mod Overheat memberikan ini membina beberapa pecah besar kepada orang ramai.

  Untuk bom termal, kegilaan api digunakan untuk mendapatkan caj kedua. Ini membolehkan bom haba menjadi lebih mudah dan dipercayai meletupkan kumpulan serta menyalakannya. Wildfire membolehkannya menyalakannya, membolehkan penggunaan lebih mudah pasif anda dan lebih banyak potensi persediaan untuk terlalu panas. Bom Thermal tidak bagus untuk bos, melainkan bosnya telah menambah, jadi jangan ragu untuk bertukar dengan Feed the Flames dan Mod untuk Saliran Kesihatan sebaliknya dalam keadaan itu.

  Mod terlalu panas adalah besar dari segi potensi rangsangan yang diberikannya. Walaupun pada tahap yang rendah, anda sudah dapat mencapai maksimum 220 kuasa anomali, jika sekurang -kurangnya 10 musuh terbakar ketika anda membuangnya. Nombor ini akan meningkat dengan gear, tetapi sudah mempunyai potensi gila. . Sekiranya anda mahu semua caj untuk mendapatkan kerosakan tambahan, anda juga boleh mengenakan bayaran dan menggunakan huru -hara pecut untuk menyalakan kumpulan kemudian terlalu panas untuk rangsangan dan pergi ke pemutus.

  Lihat Panduan Kelas Pyromancer Outriders penuh untuk belajar bukan hanya asas -asas, tetapi bagaimana untuk menguasai kelas, bagaimana untuk mempersiapkan akhir dan apakah yang terbaik untuknya.

  Technomancer

  Technomancer adalah kelas sokongan jarak jauh, mempunyai akses kepada penyembuhan langsung dan banyak artileri. Technomancer adalah yang terbaik berbanding dengan archetype pemanggil tradisional, menawarkan gabungan yang baik dari segala -galanya dari DPS untuk menyokong. Kelas ini memberi tumpuan kepada kawalan orang ramai, kerosakan dari masa ke masa (dot) dan kawasan kesan (AOE).

  Setiap kelas di Outriders menyembuhkan dengan cara tersendiri. Technomancer sembuh dengan hanya melakukan kerosakan. Semua senjata dan kerosakan keupayaan akan menyembuhkan mereka, membiarkan mereka mengekalkan tekanan pada musuh. Technomancer juga mempunyai akses kepada kemahiran penyembuhan AOE.

  Kebolehan dan penerangan

  .

  Scrapnel

  Technomancer melemparkan bom serpihan, menangani kerosakan dan mengganggu musuh dalam jejari letupan.
  Diperoleh pada tahap 2.

  Cryo Turret

  Technomancer meletakkan turet cryo automatik. Turret ini akan menangani kerosakan dan membekukan musuh. Kesihatan Deployable akan mengalir dari masa ke masa dan kerana ia memerlukan kerosakan; tetapi boleh sembuh dengan menetapkan gelombang.
  Diperoleh pada tahap 3.

  Pelancar Sakit

  Technomancer menempatkan peranti peraturan yang melepaskan peluru berpandu di hadapannya. Setiap tawaran peluru berpandu merosakkan dan mengganggu AOE kecil.
  Diperoleh pada tahap 4

  Pusingan yang hancur

  Technomancer menambah majalah mereka dengan pusingan yang dibebaskan. Pusingan ini menimbulkan toksik dan menyebarkan kerosakan senjata anda di kawasan kecil di sekitar sasaran. Kesan ini berlangsung sehingga anda mengosongkan majalah, tambah nilai atau swap senjata.
  Diperoleh pada tahap 6.

  Alat kemusnahan

  Tekan kemahiran untuk memanggil pelancar roket, mampu menangani kerosakan yang tinggi dan mengganggu.

  . Hujung mahir ketika peluru habis atau menukar senjata.
  Diperoleh pada tahap 9.

  Memperbaiki gelombang

  Technomancer mengaktifkan alat penyembuhan. .
  Diperoleh pada tahap 13.

  Snap sejuk

  Technomancer menggunakan alat yang menimbulkan pembekuan pada semua musuh dalam jejari yang besar.
  Diperoleh pada tahap 17.

  Turret yang hancur

  Technomancer menggunakan turet automatik. Turret ini akan menangani kerosakan dan menimbulkan toksik kepada musuh yang melanda. Kesihatan Deployable akan mengalir dari masa ke masa dan kerana ia memerlukan kerosakan; tetapi boleh sembuh dengan menetapkan gelombang.
  Diperoleh pada tahap 22.

  Kombinasi kemahiran dan mod

  Kemahiran dan sistem mod outriders adalah agak pelbagai, terdapat banyak pasangan yang baik yang wujud untuk kedua -dua situasi yang menyinggung dan pertahanan. .

  Scraptech membina

  Persediaan ini bergantung pada penggunaan kemahiran AOE anda untuk membersihkan kumpulan dengan berkesan. Antara Pelancar Secrapnel dan Pain, anda dapat merobek kumpulan dengan cepat. .

  Kemahiran:
  Mod untuk Scrapnel:
  Mod untuk Pelancar Kesakitan: Membekukan rentak, hujan sakit
  Ganti mag

  Lebih banyak perangkap melakukan apa yang sepertinya, memberikan anda satu lagi pertuduhan scrapnel. Sekiranya dikehendaki, anda juga boleh menjatuhkan ganti mag dan pergi untuk tiga daripada ini melalui versi kedua mod dalam slot yang berbeza. .

  . Ia mempunyai beberapa liputan kawasan terbaik dalam kemahiran technomancer, menghalang senjata dengan mod yang membuat tembakan anda ricochet digunakan dengan pusingan yang hancur. . Ini juga disediakan untuk Scrapnel untuk membersihkan apa yang sebenarnya tidak dibunuh.

  . . . Walau bagaimanapun, pusingan yang dibakar adalah baik AOE yang baik dan kerosakan sasaran tunggal, jadi rasanya seperti yang mesti ada dalam banyak kes. Antara penyebaran semulajadi kerosakan toksin dan senjata, sangat sukar untuk diluluskan.

  Untuk memaksimumkan pengalaman anda dengan kelas, pastikan anda membaca Panduan Technomancer Outriders kami yang mendalam. Di dalamnya, anda akan mempelajari segala -galanya yang perlu diketahui mengenai kelas dan apakah yang terbaik untuk membuat spesifikasi untuk awal, midgame dan endgame.

  Penipu

  . . Dengan kuasa mereka yang memberi tumpuan kepada masa dan ruang, The Trickster adalah kelas fokus DPS dengan jumlah yang sihat untuk mengawal kebolehan orang ramai. .

  Setiap kelas di Outriders menyembuhkan dengan cara tersendiri. Untuk penipu, anda akan sembuh bila -bila masa anda membunuh musuh dalam jarak dekat. Anda juga akan mendapat sebahagian daripada perisai anda. .

  Kebolehan dan penerangan

  Berikut adalah senarai kemahiran penipu dalam urutan di mana mereka membuka kunci semasa permainan.

  Slice temporal

  Hirisan penipu di hadapan mereka dengan bilah temporal, menangani kerosakan dan mengganggu musuh. Musuh akan mengalami perlahan jika tidak dibunuh.
  Diperoleh pada tahap 2.

  Perangkap perlahan

  Penipu menyebarkan bidang anomali, memperlahankan pergerakan musuh dan projektil di dalamnya. .
  Diperoleh pada tahap 3.

  Memburu mangsa

  The Trickster teleports di belakang musuh, memperoleh bonus perisai kecil.
  .

  Pusingan berpintal

  The Trickster menambah dan memberi kuasa kepada majalah senjata semasa mereka dengan peluru yang disemai anomali, meningkatkan senjata api anda. Kesannya berlangsung sehingga anda mengosongkan pertukaran majalah, tambah nilai, atau senjata.
  Diperoleh pada tahap 6.

  Slice Cyclone

  Penipu mencipta angin badai bilah anomali di sekelilingnya, menangani kerosakan dalam mengganggu sasaran di kawasan kecil di sekelilingnya.
  Diperoleh pada tahap 9.

  Masa yang dipinjam

  Penipu menandakan lokasi di kaki mereka dan mendapat perisai selama 28 saat. Apabila kemahiran itu kembali, penipu akan kembali ke lokasi asalnya.
  Diperoleh pada tahap 13.

  Pisau Venator

  Penipu melemparkan pisau temporal di musuh, mengikat antara 5 musuh. Musuh memukul ditandai, mengambil kerosakan berganda pada hit seterusnya dan menjadi perlahan.
  Diperoleh pada tahap 17.

  Masa berlaku

  The Trickster melepaskan gelombang kejutan yang menangguhkan musuh di udara selama 3.5 saat dan menimbulkan kelemahan.
  Diperoleh pada tahap 22.

  Kombinasi kemahiran dan mod

  Kemahiran dan sistem mod outriders adalah agak pelbagai, terdapat banyak pasangan yang baik yang wujud untuk kedua -dua situasi yang menyinggung dan pertahanan. Yang mengatakan, dengan apa yang terdapat dalam permainan awal, inilah persediaan kegemaran saya dengan apa yang saya dapati.

  Pembunuh hibrid membina

  The Trickster adalah kelas yang mempunyai DPS yang tinggi dan tinggi yang tinggi. Persediaan ini mengambil kesempatan daripada itu sepenuhnya, atau sekurang -kurangnya sepenuhnya permainan awal membolehkan. Ia memberi tumpuan kepada tetap mudah alih sementara masih melakukan kerosakan melalui kedua -dua senjata dan kemahiran.

  Kemahiran: Kepingan temporal, memburu mangsa, berputar pusingan.
  Mod untuk kepingan temporal: Slasher, potong longgar
  Mod untuk memburu mangsa: Tarian Kematian, Lompat Sinaran
  Twist yang kuat

  Mod slice temporal adalah apa yang memberi anda sedikit lestari anda. Slasher adalah untuk kerosakan pada pendapat saya, dua kegunaan kepingan temporal hampir selalu akan melakukan lebih banyak kerosakan daripada hanya menambah kerosakan bonus. Potong longgar menjadikannya sama ada anda mempunyai satu atau dua caj, ia kembali lebih cepat setelah digunakan.

  Memburu mangsa kerana dps yang sangat dipercayai dengan pasangan mod ini. Dance of Death memberikan lebih banyak masa dengan menurunkan Cooldown. Lompat radiasi berlaku terdedah kepada musuh yang disasarkan, menjadikan mereka lebih banyak kerosakan.

  Sentuhan kuat pada pusingan berpintal dengan ketara meningkatkan sasaran tunggal anda. Walau bagaimanapun, dalam kes bos, ia cenderung lebih baik untuk mengalihkan lebih banyak mod ke arah kemahiran ini. Meraih tambahan mag dan/atau darah biru untuk bonus dan penyembuhan yang lebih lama yang tidak bergantung pada tambah boleh menjadi penukar permainan untuk bos.

  Untuk melihat lebih terperinci dan mendalam ke dalam kelas, lihat Panduan Kelas Trickster yang berdedikasi dan Binaan Terbaik. Di sana anda akan mendapati semua yang anda perlu tahu mengenai kelas dan banyak lagi!

  Kelas outriders mana yang harus anda mainkan terlebih dahulu?

  Oleh itu, dengan gambaran keseluruhan kelas, mari kita bincangkan tentang kelas mana yang dibuat untuk watak permulaan yang hebat. Walaupun anda tidak boleh bertukar antara kelas pada satu watak, anda sekurang -kurangnya boleh yakin sama ada ia akan menjadi kasar pada anda atau tidak semasa anda melalui permainan awal.

  Bagi saya secara peribadi walaupun tidak menjadi kegemaran saya untuk bermain, saya akan mengesyorkan Devastator sebagai pilihan utama, terutamanya semasa solo. Semasa awal ke peringkat dunia dan cerita itu bukan kuasa besar kerosakan, sebaik sahaja anda mula mendapatkan gear dengan mod anda mendapat satu ketahanan dan kerosakan. Yang cukup jujur, kelas lain tidak menyediakan awal.

  Cadangan kedua ialah Pyromancer. Walaupun kemahiran awal kelas ini tidak begitu hebat, anda mendapat akses kepada beberapa kemahiran AOE dan pada tahap 6 anda mendapat terlalu panas. Menggunakan terlalu panas dalam kombinasi dengan kemahiran anda yang lain dan mod senjata yang disebutkan sebelumnya yang dapat menyebarkan api, anda menjadi kekuatan yang kuat untuk diperhitungkan.

  Kesimpulan

  Outriders mempunyai beberapa kelas yang cukup menarik. . Walaupun demo memberi peluang untuk mencuba semua kelas yang tersedia sebelum dilancarkan, anda terlepas di bahagian perkembangan yang lebih mendalam, di mana kelas mula menonjol dari satu sama lain dalam peranan tertentu.

  Saya secara peribadi menantikan ketika saya dapat membuat pembentukan dan membina watak sepenuhnya. . .

  Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Kevbottron kerana membantu saya menanam mod ini supaya saya dapat menyusun binaan dalam panduan ini. . Saya akan melihat anda lagi, kerana terdapat banyak yang perlu ditutup sebelum dan selepas dilancarkan. Nantikan yang seterusnya.

  Mencari komuniti untuk menjadi sebahagian daripada orang luar? Rubyrose juga mengetuai cawangan Outriders dari pelayan Discord Multi-Game yang bermula dengan Lagu Kebangsaan. Datang dan sertai komuniti semasa kami membina sebagai persediaan untuk sebarang ciri persatuan yang mungkin wujud.

  .com sebagai permainan dilancarkan sepenuhnya pada bulan April 2021. Dapatkan permulaan dengan permainan dengan mengetahui beberapa mekanik asas dan beberapa petua dan silap mata yang tinggal jauh dari spoiler mengenai permainan yang mungkin.

  Perkara terbaik seterusnya yang harus anda baca mungkin adalah panduan pemula dos dan donts yang penuh dengan petua dan cara untuk membantu anda menguasai Enoch!

  Panduan Kelas Outriders dan Bangunan Terbaik

  Ini adalah senarai panduan kelas individu. Setiap panduan jauh melebihi gambaran normal dan generik kelas yang anda akan lihat di tempat lain. Rubyrose telah melakukan banyak kerja, penyelidikan dan ujian supaya kami dapat menawarkan anda di sini di Vulkk.com panduan yang paling terperinci dan bermaklumat untuk semua empat kelas di Outriders.

  Ketahui cara memainkan kelas, dapatkan asas -asas, bina pada mereka semasa anda menaikkan dan menguasai peranan dan gaya permainan anda untuk bersedia untuk akhir. Ketahui apa yang dibina dan paling berguna untuk setiap kelas dan bersiap sedia untuk sebarang keadaan dan senario pertempuran orang boleh terbang dan persegi Enix telah direka untuk anda dalam permainan.

  Panduan Kelas Pemusnah Outriders dan Bangunan Terbaik

  Panduan Pemusnah Outriders Lengkap Menjelaskan asas -asas kelas dan perkongsian membina untuk permainan awal serta endgame di peringkat peringkat!

  Panduan Kelas Pyromancer Outriders dan Bangunan Terbaik

  Panduan Pyromancer Outriders Lengkap Menjelaskan asas -asas kelas dan perkongsian membina untuk permainan awal serta endgame di peringkat peringkat!

  Panduan Kelas Technomancer Outriders dan Bangunan Terbaik

  Panduan Technomancer Outriders Lengkap Menjelaskan asas -asas kelas dan perkongsian membina untuk permainan awal serta endgame di peringkat peringkat!

  Panduan Kelas Trickster Outriders dan Bangunan Terbaik

  !

  Senarai kebolehan kelas luar dan pokok kemahiran

  Outriders

  Outriders adalah penembak rooter co-op terbaru dari Square Enix dan Orang Boleh Terbang. Di Outriders, pemain mendapati diri mereka dihantar bertahun. Anda harus menyesuaikan diri dengan cepat untuk bertahan dalam iklim berbahaya dan musuh yang tidak stabil yang membentuk dunia baru ini, sehingga bermaksud merasa selesa dengan setiap empat kelas unik Outrider.

  Memilih kemahiran yang betul yang sesuai dengan PlayStyle anda adalah keputusan yang sukar, jadi marilah kita membantu anda menjadikannya lebih mudah. .

  Menjadi legenda

  Menjadi Outrider dan Ikut Isyarat Misteri di seluruh Planet Alien Enoch, dan gunakan kebolehan unik dan senjata legenda dan perisai.

  Devastator

  Devastator adalah kelas yang sesuai untuk mereka yang berminat dalam pertempuran jarak dekat. Kelas Devastator memberi anda dua kemahiran pasif. Serangan huru -hara anda menimbulkan pendarahan pada semua musuh dalam jejari pendek dan anda memulihkan kesihatan daripada membunuh musuh di jarak dekat. Devastators juga menerima tiga ciri kelas:

  • .
  • Meningkatkan perisai sebanyak 30%.
  • Setiap pembunuh jarak dekat menyembuhkan anda sebanyak 24% daripada kesihatan maksimum anda.

  Kemahiran Devastator

  Kemahiran ini eksklusif untuk pemusnah dan boleh diubahsuai menggunakan mod pemusnah yang terdapat pada perisai biru jarang atau lebih tinggi.

  Leret ke tatal secara mendatar

  Penerangan Jenis
  Gempa bumi Menghantar gelombang kejutan yang merosakkan kerosakan dan mengganggu semua musuh di hadapan anda. Buka kunci di Tahap 1. Seismik, mengganggu
  Golem Memperbaiki diri terhadap 65% kerosakan masuk selama 8 saat. Buka kunci di Tahap 3. Perlindungan
  Leap Gravity Melompat ke udara dan menyerang sasaran anda dari atas, menangani kerosakan dan mengganggu musuh dalam radius kecil kawasan yang anda tanah. Buka kunci di Tahap 4. Kinetik, mengganggu
  Mencerminkan peluru Buat halangan yang menangkap semua projektil musuh dan berkumpul kerosakan. . . Buka kunci pada tahap 6. Perlindungan
  Impal Pilih sasaran untuk mengganggu kemahiran mereka, menyebabkan pendarahan, dan kerosakan berurusan. Sekiranya kerosakan itu mematikan, musuh akan dilarang, mewujudkan zon yang memberikan bonus yang kuat untuk perisai dan penjanaan kesihatan kepada semua sekutu dalam jarak 9 saat. Buka kunci pada tahap 9.
  Gegaran Buat satu siri letupan di sekeliling anda, setiap kerosakan berurusan dan mengalirkan kesihatan dari musuh dalam jejari sederhana di sekeliling anda. Buka kunci pada tahap 13. Seismik
  Boulderdash Caj ke hadapan untuk mengganggu semua musuh di jalan anda dan menangani kerosakan. Pada akhir pertuduhan, anda akan menghancurkan tanah dan menangani kerosakan kepada semua musuh dalam jejari kecil di sekeliling anda. Buka kunci pada tahap 17. Kinetik, mengganggu
  Jisim yang tidak berkesudahan Membungkus sasaran batu, menimbulkan pendarahan dan menarik musuh dalam jejari kecil ke arah sasaran awal. Batu itu kemudiannya akan meletup, menangani kerosakan kepada semua musuh dalam radius kecil di sekitar sasaran. Buka kunci pada tahap 22. Kinetik

  Pokok Kelas Devastator

  The Devastator Bolehkah Anda Kelas Mata Untuk Memilih Kemahiran Dari Tiga Subkelas Berbeza: Vanquisher, Warden, dan Seismic Shifter. Walaupun kemahiran kebanyakannya eksklusif untuk bahagian pokok kelas mereka, mengakses kemahiran tertentu akan membolehkan pemain cawangan ke bahagian lain dari pokok kelas yang tidak dapat diakses sebelum ini.

  Vanquisher

  Subkelas Vanquisher mengkhususkan diri dalam meningkatkan kerosakan senjata. Perhatikan bahawa beberapa kemahiran muncul lebih dari sekali.

  Leret ke tatal secara mendatar

  Nama Penerangan
  Havoc Tingkatkan kerosakan senjata anda sebanyak 8%.
  Senapang patah Tingkatkan kerosakan senjata senapang patah sebanyak 12%.
  Tingkatkan perisai anda menusuk sebanyak 15%.
  SHOSTGUN Master Tingkatkan kerosakan senjata senapang patah sebanyak 15%. Meningkatkan Peluang Drop Senjata Senapang patah dengan 12%.
  Brawler Tingkatkan kerosakan senjata jarak dekat anda sebanyak 15%.
  Gerakan kekal Kurangkan kemahiran kinetik Cooldown sebanyak 15%. Cawangan ke dalam pokok warden.
  Gerakan kekal Tingkatkan kerosakan senjata serangan anda sebanyak 12%.
  Armorbreaker Tingkatkan perisai anda menusuk sebanyak 15%.
  Juara Menggunakan kemahiran perlindungan meningkatkan kerosakan senjata sebanyak 45% selama 10 saat.
  Havoc Tingkatkan kerosakan senjata anda sebanyak 8%. Cawangan ke dalam pokok warden.
  Tepat Tingkatkan kerosakan kritikal anda sebanyak 20%.
  Tangan mantap Kurangkan senjata mundur sebanyak 30%.
  Master Assault Tingkatkan kerosakan senjata serangan anda sebanyak 20%. Meningkatkan peluang penurunan senjata serangan sebanyak 12%.
  Havoc Tingkatkan kerosakan senjata anda sebanyak 8%.
  Gerakan kekal Kurangkan kemahiran kinetik Cooldown sebanyak 15%.
  Brawler Tingkatkan kerosakan senjata jarak dekat anda sebanyak 15%.
  Keringkan mereka keluar Tingkatkan lintah senjata anda sebanyak 5%.
  Havoc Tingkatkan kerosakan senjata anda sebanyak 8%.
  Pemburu Bounty Meningkatkan kerosakan terhadap elit sebanyak 15%. Elit berurusan 15% kurang kerosakan kepada anda.
  Muat semula senjata anda 20% lebih cepat.
  AMMO Stockpile .
  Konfrontasi Musuh yang merosakkan anda akan mengalami kerosakan fizikal mereka dikurangkan sebanyak 10% selama 5 saat. Kesannya dua kali ganda jika anda merosakkan musuh itu juga.
  Keringkan mereka keluar Tingkatkan lintah senjata anda sebanyak 5%.
  Armorbreaker Tingkatkan perisai anda menusuk sebanyak 15%.
  Caj yang diubah Apabila kemahiran kinetik berakhir, tingkatkan kerosakan senjata anda sebanyak 70% selama 10 saat.

  Subkelas Warden mengkhususkan diri dalam meningkatkan perisai dan kesihatan, membolehkan pemain mengambil lebih banyak kerosakan. Perhatikan bahawa beberapa kemahiran muncul lebih dari sekali.

  Nama Penerangan
  Colossus Meningkatkan kesihatan anda sebanyak 10%.
  Tangki Tingkatkan perisai anda sebanyak 20%.
  Anomali dalam urat Setiap Kedua Meningkatkan Kesihatan Anda sebanyak 1%.
  Ke dalam pergaduhan Tingkatkan Mitigasi Kerosakan Anda sebanyak 15% selama 10 saat selepas kemahiran kinetik anda berakhir. Cawangan ke pokok vanquisher
  Colossus Meningkatkan kesihatan anda sebanyak 10%.
  Lengan anomali yang kuat Setelah menggunakan kemahiran huru -hara kelas, tingkatkan rintangan menindik sebanyak 15% untuk setiap musuh yang melanda selama 10 saat. Cawangan ke pokok shifter seismik.
  Vim dan semangat Meningkatkan kerosakan senjata sebanyak 10% untuk setiap anomali yang dibuka dalam nod kelas urat.
  Colossus Meningkatkan kesihatan anda sebanyak 10%.
  Paragon rintangan Meningkatkan rintangan anda sebanyak 20%.
  Anomali dalam urat Setiap Kedua Meningkatkan Kesihatan Anda sebanyak 1%.
  Perisai pusaka Apabila musuh mati dalam jarak dekat 20% perisai mereka akan dipindahkan kepada anda selama 10 saat. Cawangan ke pokok vanquisher.
  Colossus .
  Bulatan batu Memanjangkan jarak yang dianggap jarak dekat dengan tambahan 4 meter. Cawangan ke pokok shifter seismik.
  Keuntungan kuasa dua Setiap Ammo Pick-Up menyembuhkan anda selama 5%.
  Anomali dalam urat Setiap Kedua Meningkatkan Kesihatan Anda sebanyak 1%.
  Tangki Tingkatkan perisai anda sebanyak 20%.
  Melalui kumpulan Tingkatkan perisai anda sebanyak 7% untuk setiap musuh dalam jarak dekat.
  Colossus Meningkatkan kesihatan anda sebanyak 10%.
  Komander Outrider Tingkatkan semua penyembuhan sebanyak 20% dan perisai sebanyak 20% untuk anda dan sekutu anda.
  Colossus Meningkatkan kesihatan anda sebanyak 10%.
  Jam tangan yang tidak berkesudahan Kurangkan Kemahiran Perlindungan Cooldown sebanyak 15%.
  Sumpah yang tidak terputus Anda mempunyai peluang 100% untuk mengabaikan kerosakan yang akan membunuh anda dan mendapat 50% kesihatan. Kesannya mungkin berlaku sekali setiap 180 saat.
  Menahan orang ramai Meningkatkan rintangan sebanyak 15% untuk setiap musuh dalam jarak dekat.
  Tangki Tingkatkan perisai anda sebanyak 20%.
  Tuan Battleground Dapatkan kesihatan tambahan 10% untuk setiap musuh yang mati di jarak dekat.
  Meningkatkan rintangan anda sebanyak 20%.
  Tangki Tingkatkan perisai anda sebanyak 20%.
  Tangki Mighty Meningkatkan Firepower sebanyak 10% perisai anda. Meningkatkan kuasa anomali sebanyak 10% perisai anda.

  Shifter seismik

  Subclass shifter seismik mengkhususkan diri dalam meningkatkan kerosakan kemahiran. Perhatikan bahawa beberapa kemahiran muncul lebih dari sekali.

  Leret ke tatal secara mendatar

  Penerangan
  Reservoir Anomali Tingkatkan kuasa anomali anda sebanyak 6%.
  Peremajaan .
  Gegaran yang tidak berkesudahan Kemahiran seismik cooldown dikurangkan sebanyak 15%.
  Jam tangan yang tidak berkesudahan Kurangkan Kemahiran Perlindungan Cooldown sebanyak 15%. Cawangan ke dalam pokok warden.
  Tingkatkan kuasa anomali anda sebanyak 6%.
  Paladin .
  Anomali tulen Tingkatkan rintangan anda menusuk sebanyak 15%.
  Gerakan kekal Kurangkan kemahiran kinetik Cooldown 15%.
  Reservoir Anomali Tingkatkan kuasa anomali anda sebanyak 6%.
  Sungai Merah Meningkatkan tempoh berdarah sebanyak 30%.
  Gegaran yang tidak berkesudahan Kemahiran seismik cooldown dikurangkan sebanyak 15%.
  Reservoir Anomali Tingkatkan kuasa anomali anda sebanyak 6%.
  Lengan undang -undang yang kuat Gandakan kerosakan kemahiran huru -hara kelas.
  Executioner Meningkatkan kerosakan sebanyak 20% terhadap musuh di bawah 30% kesihatan.
  Sungai Merah Meningkatkan tempoh berdarah sebanyak 30%.
  .
  Bloodbath Berdarah menderita musuh mengendalikan 30% lebih banyak kerosakan.
  Dilindungi oleh anomali Tingkatkan bonus perisai anda sebanyak 40% kuasa anomali anda.
  Peremajaan Tingkatkan lintah kemahiran anda sebanyak 6%.
  Derma darah Anda sembuh kerana 35% kerosakan berdarah anda.
  Sentry mahir Meningkatkan perisai sebanyak 20% dan rintangan sebanyak 20% selama 10 saat apabila kemahiran anda berakhir.
  Anomali tulen .
  Bloodbath Berdarah menderita musuh mengendalikan 30% lebih banyak kerosakan.
  Warisan bumi Meningkatkan Kerosakan Asas Kemahiran Seismik sebanyak 50%.

  Halaman Semasa: Halaman 1

  Dapatkan buletin Windows Central

  Semua berita terkini, ulasan, dan panduan untuk Windows dan Xbox Diehards.

  Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

  Zackery Cuevas

  Zackery Cuevas adalah penulis untuk Windows Central, Android Central, dan Imore. Saya suka bermain permainan video, bercakap mengenai permainan video, menulis mengenai permainan video, dan yang paling penting, mengadu tentang permainan video. Sekiranya anda sejuk, anda boleh mengikuti saya di Twitter @zackzackzackery.