Kekacauan Deterministik – Statistik, Perkakas Eksotik, Pemangkin & Lagi – Mobalitik, Cara Mendapatkan Kekacauan Deterministik di Destiny 2 – ProgameTalk

Berat

Kekacauan deterministik – Statistik, perkhemahan eksotik, pemangkin & banyak lagi

Tidak sah

Tidak sah

Berat

.”-Schrodinger’s Epitaph

Panduan Chaos Deterministik

Vexadecimal

Semasa menahan pencetus, setiap peluru logam berat keempat juga menjadikan sasaran tidak menentu pada kesan.

Logam berat

Semasa menahan pencetus, setiap peluru keempat menjadi peluru berat yang melemahkan sasaran terhadap kesan.

Daya tarikan utama senjata ini adalah keupayaannya untuk memohon Tidak menentu 15% melemahkan debuff menargetkan setiap pukulan ke -4. Ini adalah cara mudah untuk menangani kerosakan dan memohon debuff pada masa yang sama. Senjata ini mempunyai kelemahan kerana terdapat banyak cara lain untuk memohon debuff yang sama atau lebih besar serta pilihan DPS yang lebih baik. Menggunakan bom tangan yang tidak sah dengan echo melemahkan, bom tether, atau snare adalah pilihan untuk debuff sasaran sambil menggunakan senjata yang menangani dps yang lebih tinggi.

Kekacauan kekacauan deterministik

Pemangkin Chaos Deterministik

Pemangkin Chaos Deterministik

Menaik taraf senjata ini untuk kerja master. Setelah dinaik taraf, senjata akan memperoleh keupayaan yang dipertingkatkan, seperti peningkatan statistik dan/atau faedah tambahan.

Kekalahan sasaran menggunakan senjata ini untuk membuka kunci peningkatan ini.

Masa keempat adalah pesona

Masa keempat adalah pesona

Hits ketepatan pendaratan yang cepat akan kembali ke majalah.

Cara mendapatkan kekacauan deterministik di takdir 2

Takdir 2 kekacauan deterministik

Tidak ada yang menghilangkan musuh lebih cepat daripada sekumpulan pusingan yang sangat menyakitkan sehingga pukulan yang lebih kuat dengan setiap pusingan lain.

Inilah yang betul -betul senjata mesin eksotik yang dikenali sebagai kekacauan deterministik, yang cukup banyak memusnahkan musuh dengan api berterusan.

Kekacauan deterministik adalah pistol mesin eksotik yang digunakan oleh Rohan sebelum dia mengorbankan dirinya untuk menyelamatkan Neomuna .

?

Pemain boleh mendapatkan pistol mesin eksotik kekacauan deterministik dengan melakukan usaha perniagaan yang belum selesai, yang meneruskan usaha Rohan bermula ketika dia masih hidup.

Kekacauan deterministik Senjata senjata

1) Rifling Polygonal (Barrel)

Kekacauan deterministik mempunyai laras yang dioptimumkan untuk pengurangan mundur.

  • Meningkatkan kestabilan

2) Ricochet Rounds (Majalah)

Pusingan yang dipecat dari kekacauan deterministik Ricochet dari permukaan keras.

  • Sedikit peningkatan julat

3) VexadeCimal (sifat)

Memegang pencetus ketika menembak kekacauan deterministik akan menyebabkan setiap projektil logam berat keempat membuat sasaran tidak menentu ketika terkena.

4) Stok Komposit (stok)

Kekacauan deterministik mempunyai stok dwi-tujuan serba boleh.

  • Sedikit meningkatkan kestabilan
  • Sedikit meningkatkan kelajuan pengendalian

Kekacauan deterministik Ciri -ciri intrinsik

Logam berat

Semasa menahan pencetus dengan kekacauan deterministik, setiap peluru keempat menjadi peluru berat yang melemahkan musuh yang terkena.

Pemangkin Chaos Deterministik

.

Keputusan

Kekacauan deterministik adalah pistol mesin yang kuat yang terus mengalahkan musuh semakin lama ia dipecat.

Setiap pukulan keempat menangani banyak kerosakan dan melemahkan musuh sementara setiap pukulan berat keempat meletakkan sekutu mereka dalam bahaya.

Ini adalah satu senjata yang mampu mencincang seluruh tentera dengan mudah, yang tidak hairan mengapa Rohan memilikinya sepanjang masa dalam pertempuran.

Michael James telah menjadi pemain permainan yang gemar sejak dia masih muda. Dia suka bermain permainan video dan suka menulis tentangnya untuk berkongsi pengalaman dan idea dengan orang lain. Selain bermain, dia juga suka membantu pemain lain dan di tempat.