Kebocoran kesan Genshin menunjukkan watak gadis mummy dari Sumeru menjelang pelepasan rasmi, Genshin Impact Sumeru Leaks: Faruzan, Yaoyao, Baizhu, dan lain -lain pelepasan pelepasan watak lain

Genshin Impact Sumeru Leaks: Faruzan, Yaoyao, Baizhu, dan lain -lain Roadmaps Release Watak

[Dipercayai – Uncle Lu]

Kebocoran kesan Genshin menunjukkan watak gadis mummy dari Sumeru menjelang pelepasan rasmi

Watak gadis mummy misteri Sumeru telah menerima kebocoran kesan Genshin yang boleh dipercayai yang memperincikan penampilannya. Foto penutup di atas menunjukkan memberikan yang membocorkan pasukan China memanggil “nyata.”Sumber -sumber lain yang boleh dipercayai telah meluangkan keaslian reka bentuk watak ini. Malangnya, pada masa ini tidak ada tarikh pelepasan atau butiran permainan untuk unit baru ini.

Semua yang telah diturunkan tentangnya ialah dia berasal dari Sumeru. Tiada kawasan tertentu dari rantau ini telah disenaraikan sebagai rumahnya. Lebih banyak kebocoran dijangka memberikan lebih banyak pandangan tentang entiti ini, walaupun kekurangan tarikh pelepasan yang diketahui bermakna tidak diketahui berapa lama pemain perlu menunggu untuk mengetahui lebih lanjut.

Kebocoran kesan Genshin memperkenalkan reka bentuk watak gadis sumeru mummy

“本 物” スメール の ミイラ 少女 キャラ
“Real” Sumeru’s Mummy Girl Char
Melalui Teamchina

Peminat Genshin Impak yang telah mengikuti kebocoran yang relevan harus tahu bahawa reka bentuk di atas kelihatan sangat mirip dengan karya seni AI yang dihasilkan. Penggambaran watak ini juga berasal dari Team China. Siaran di atas adalah dari leaker yang sama tetapi nampaknya dikesan dengan apa yang dikatakan oleh Dataminer Syp, yang akan direkodkan.

Tidak ada penglihatan Sumeru yang dapat dilihat pada watak ini, yang bermaksud tidak diketahui unsur apa yang dia gunakan dalam pertempuran. Gadis Mummy boleh menjadi seperti Noelle dalam penglihatannya di belakangnya. Sebagai alternatif, aspek miliknya hanya boleh dikecualikan dari karya seni ini dengan alasan apa pun. Pelancong tidak akan mengetahui elemennya dengan pasti sehingga rakaman permainan sebenar yang melibatkan watak ini muncul, atau lebih banyak foto yang boleh dipercayai dikeluarkan.

100%, kelihatan seperti ia dikesan terus dari karya seni. Sekiranya ada perubahan pada reka bentuk, mereka akan menjadi kecil.

Tidak akan menyiarkan semula kerana DMCA, tetapi tidak sepatutnya sukar dicari. Twitter.com/xiaetherx/stat ..

Genshin Impact Sumeru Leaks: Faruzan, Yaoyao, Baizhu, dan lain -lain Roadmaps Release Watak

Faruzan, Yaoyao, dan Baizhu adalah antara beberapa watak baru yang sepatutnya dimainkan dalam kemas kini kesan Genshin masa depan. Berikut adalah gambaran keseluruhan tentang segala -galanya yang bocor mengenai watak -watak yang boleh dimainkan:

Selebihnya artikel ini akan memberi tumpuan kepada kebocoran tarikh pelepasan watak tertentu untuk kemudahan pembaca. Perlu diingat bahawa topik yang berkaitan dengan kebocoran pelan tindakan tidak semestinya dijamin 100% tepat.

Watak -watak dengan “tidak diketahui” di sebelah nama mereka hanya bermaksud tidak ada kebocoran yang boleh dipercayai apabila mereka akan dimainkan.

Genshin Impact Leak Roundup: Faruzan, Yaoyao, Baizhu, dan lebih banyak watak

Scara akan berada di sepanduk yang sama dengan watak anemo baru Faruzan (4*).
Saya juga mempunyai banyak perkara kecil yang menunjukkan bahawa Scara adalah pemangkin huru -hara seperti heizou.

SOKONGAN 4* SOKONGAN + MELEE = Kemungkinan besar dia merancang untuk dibawa utama.

Tidak banyak yang diturunkan mengenai Faruzan. Namun, pelancong tahu bahawa dia dijangka dapat dimainkan dalam kesan Genshin di bawah spanduk yang sama seperti Scaramouche. Beberapa kebocoran telah menyatakan bahawa, jadi memikirkan tarikh pelepasan Scaramouche adalah penting untuk mengetahui Faruzan.

[Dipercayai – Uncle Lu]

3.2 Kusanali, 3.3 Scaramouche, 3.4 Tidak Baru 5*, 3.5 Dehya

TL oleh @/litt1ef0x ​​dari pasukan terjemahan SYP.

Kebocoran ini menyatakan:

  • Nahida untuk versi 3.2
  • .3
  • Dehya untuk versi 3.5

.3 Sekiranya dia sepatutnya berada di sepanduk yang sama seperti Scaramouche. Perlu dinyatakan bahawa Faruzan telah dinyatakan sebagai pengguna anemo 4 bintang.

Yaoyao

[Dipercayai – Uncle Lu] Siaran Yaoyao dalam 3.4.

Kebocoran kesan Genshin semasa menunjuk ke Yaoyao yang boleh dimainkan dalam versi 3.4. Kebocoran ini juga menyatakan bahawa tidak akan ada watak 5 bintang baru dalam kemas kini ini, jadi melihat watak bintang 4 baru seperti Yaoyao tidak mustahil. Dia bocor menjadi pengguna pemangkin dendro 4-bintang.

Baizhu

[Dipercayai – Uncle Lu] Siaran Baizhu dalam 3.6.

Baizhu adalah pengguna pemangkin Dendro 5 bintang yang telah bocor untuk dimainkan di Genshin Impact 3.6. Kemas kini versi ini adalah yang paling jauh bahawa kebocoran ini meliputi, jadi apa -apa yang tidak diketahui sekarang.

Walau bagaimanapun, Baizhu adalah watak yang menjadi NPC dalam permainan selama bertahun -tahun sekarang. .0. Peminat berspekulasi bahawa dia akhirnya akan dibebaskan, jadi jenis kebocoran ini akan menjadi berita baik bagi mereka yang telah menunggu Baizhu menjadi dimainkan.

Roadmap Banner Watak Lain -lain yang Bocor

[Dipercayai – Uncle Lu]

3.2 Separuh Pertama:
Nahida + Yoimiya + Layla
Impian Terapung (Tandatangan Nahida) + Pulse Guruh

Nahida dan Layla nampaknya akan berada di sepanduk yang sama di Genshin Impact 3.2. Kebocoran semasa menunjukkan kepada mereka berada di fasa pertama kemas kini, yang bermaksud bahawa tarikh pelepasan mereka ialah 2 November 2022. Begitu juga, Yoimiya juga telah dibocorkan untuk mendapatkan semula pada masa yang sama.

Sejauh rerun lain pergi, Yae Miko dan Childe telah dibocorkan sebagai watak 5 bintang untuk separuh kedua versi 3.2. Perlu diingat bahawa kebanyakan kebocoran ini berasal dari paman leaker lu.

Menurut Uncle Dictionary (sumber yang memeriksa bagaimana bocor yang tepat), Uncle Lu mempunyai rekod jejak yang baik, tetapi ada beberapa kebocoran palsu sebelum ini. Ketepatan semua kebocoran spanduk ini masih dapat dilihat, tetapi pembaca harus ragu -ragu sehingga ujian beta masa depan mengesahkan lebih banyak lagi.

Contohnya, Nahida dan Layla kedua -duanya telah diturunkan untuk dimainkan dalam versi 3.2, jadi mereka sekurang -kurangnya disahkan boleh dipanggil dalam kemas kini itu.

Poll: Adakah anda menjimatkan primogem untuk Baizhu?