Katana – Offizielles Deutsches The Forest Wiki, Katana – Rasmi The Forest Wiki

Lokasi Katana Hutan

Ia adalah salah satu yang paling mudah untuk mendapatkan barangan dalam permainan, kerana tidak memerlukan pemain menghadapi sebarang kanibal atau mutan.

Katana

Verbessere Diese Seite, Wenn Möglich. . Weitere Hinweise Dazu.

..
. Auf der diskussionsseite befinden sich ggf. .

The adalah senjata huru -hara yang sangat cepat. . Kerana ia berayun begitu cepat, pemain biasanya boleh terus berayun di kanibal dan ia tidak akan cukup pulih untuk memukul balik. The Katana mempunyai kerosakan terhad berbanding senjata lain. Parang yang mempunyai jumlah blok yang sama. The Katana . Salah satu isu utama dengan Katana Adakah ia berubah begitu cepat, pemain akan menyesuaikan diri dengan kelajuan serangan itu. Ini akan ‘pemain kecacatan’ dalam jangka masa panjang sebagai lebih perlahan memukul senjata seperti lokasi [| ]

The Katana terdapat di gua mati (gua 1).

Ia adalah salah satu yang paling mudah untuk mendapatkan barangan dalam permainan, kerana tidak memerlukan pemain menghadapi sebarang kanibal atau mutan.

Untuk mendapatkan , . Setelah mencari Cannibal Armsy dan Multiple). . Ia akan dijumpai melekat dari seorang lelaki, mungkin Asia, dengan tatu lengannya terputus dan dipaparkan di atas badannya.

Trivia [| ]

  • Kuasa Katana telah banyak dikurangkan melalui kemas kini, dan tahap bloknya menurun kepada 0.
  • Senjata ini unik dan boleh didapati di hanya satu lokasi.
  • The Katana boleh digunakan untuk merobohkan mayat mati, tetapi tidak dapat digunakan untuk memotong pokok.
  • Dari segi sejarah, Katanas adalah pedang Jepun tradisional yang digunakan oleh samurai Jepun kuno dan feudal.

Galeri [| ]

Ikon katana

Katana seperti yang terdapat di dalam gua. Senjata ini terletak di sebelah kiri, di lutut lelaki perniagaan

Katana seperti yang terdapat di dalam gua. .

Keluar Gua 1 boleh digunakan sebagai jalan pintas untuk mendapatkan katana lebih mudah

Keluar Gua 1 boleh digunakan sebagai jalan pintas untuk mendapatkan katana lebih mudah.
Katana yang dipegang oleh pemain.

Kemas kini Sejarah [| ]

Versi Perubahan
v0.68 Peningkatan darah di katana
v0.62 Betulkan kedudukan rak senjata untuk senjata api, flintlocks, raket tenis, katanas dan tombak yang dinaik taraf.
v0.
v0. Ikon pickup baru ditambah untuk katana
v0.28 Bergerak katana dari depan gua 1 ke dalam gua di dalam 1
v0.27 Katana yang diturunkan tetap berubah menjadi dinamit
v0.24 (Audio) tetap hilang Katana Air Whoosh Sound
v0.22 Dikurangkan kuasa dan kelajuan katana sedikit
v0. Katana ditambah ke permainan

Senjata kejutan baru ditambah. Cari beberapa pelancong mati di hadapan gua.

Katana

Katana adalah senjata huru -hara yang ditambah oleh v0.20 kemas kini Hutan.

Kandungan

Katana adalah senjata huru -hara yang sangat cepat. . Walau bagaimanapun, katana mempunyai kerosakan terhad berbanding senjata lain. Raket tenis, sebagai contoh, juga menangani kerosakan yang agak rendah, tetapi boleh ditingkatkan untuk melakukan lebih banyak kerosakan dan menggunakan stamina kurang daripada katana (walaupun ia lebih perlahan).

Walaupun maklumat senjata yang menyatakan kuasa blok adalah ‘0’, katana tidak menyekat serangan, walaupun keupayaan menyekat adalah salah satu yang terburuk dari mana -mana senjata dalam permainan (sama buruknya dengan parang). Katana juga tidak dapat menerima peningkatan tetap, walaupun ia boleh diubah suai dengan peningkatan racun sementara.

Satu isu lain yang berpotensi dengan katana adalah bahawa buaiannya begitu pantas sehingga pemain boleh menyesuaikan diri dengan kelajuan serangan itu. Ini boleh “kecacatan” pemain dalam jangka masa panjang, sebagai senjata yang lebih perlahan, keras memukul seperti kapak moden dan kelab yang dibuat sukar untuk disesuaikan. Sesetengah pemain mendapat manfaat dengan mengamalkan masa perubahan senjata mereka; Kebolehan menarik Katana tidak memudahkan perkembangan kemahiran swing-timing, bagaimanapun, berpotensi memerlukan lebih banyak amalan dengan senjata lain pada titik kemudian dalam permainan.

Katana menggunakan 7 stamina setiap ayunan, yang sangat tinggi memandangkan keupayaan kerosakannya (kapak moden menggunakan 7.8 mata stamina walaupun dapat melakukan lebih dari 3x kerosakan). Katana paling baik digunakan dalam mod biasa. Dalam mod yang lebih sukar, kerosakan begitu rendah sehingga pemain dapat kehabisan stamina dari menyerang hanya satu kanibal.

Lokasi []

Katana ditemui di gua gua 1 – mati

.

. Setelah mencari bahagian mainan dan lukisan Timmy, naik tali. Di bahagian atas, elakkan jalan yang betul (yang membawa kepada gua besar dengan lelaki yang disalibkan, kaum bersenjata dan pelbagai kanibal). Ambil jalan kiri dan ikuti papan kayu, sehingga anda sampai ke bilik yang penuh dengan barang rampasan dan barang. Ia akan dijumpai melekat dari seorang lelaki, dengan tatu lengannya dipotong dan dipaparkan di atas badannya.

Sebagai tambahan kepada katana, bilik itu juga mengandungi beg pakaian yang penuh dengan wang tunai, beberapa komputer riba, meds, jam tangan pergelangan tangan, suar, dan dulang makanan. Di kawasan yang sama juga boleh didapati lampu suluh, di belakang beberapa papan kayu.