Karnivor: Dinosaur Hunt в Steam, 16 permainan dinosaur pc terbaik yang membuat anda merasa prasejarah – Gameranx

16 permainan dinosaur PC terbaik yang akan membuat anda merasa prasejarah

Atau, jika anda mahukan “mod Kinder”, ada mod kotak pasir yang akan membolehkan anda hanya berkeliaran sebagai dinosaur.

Karnivor Karnivor: Hunt Dinosaur

Контент д ээй ээ п г г г э э эо

О ээOй ир

.

Ээр ир г г г э; , у чшеной грала »продвинуы повениеagi.
! ЧчOы выжить, в нно знать манеры и повади своей цеал hadapan. . Иохоход к т т к з з х х х к к к к к к к к к к к к к к й й з з з з з з з з з з з з з з з з з с сй.
В в с х х х х хх п х хн м х х х х х semula хх м х х х хaf мй м н хы м йнqe метaraan,. Исследуйте нетронутые пляжи, густые джунгли, каменистые равнины и раскаленные пустыни планеты FMM UV-32. Пррщщщва меноа мook ыыыыы иолозованы д у у н н х ° ы ш ы ° ы ы ы ° ы ы ы ° ы ы ы ° ы ы ы ° ы ы ы ° ы ы ы ° ы ы ы ° ы ы ы ы °anjang. Вы можете притаитьs Julai протоптаных т foto и ы ж жл ж жл ж ж ж п пoto ж ж ж жura ж ж жл ж ж ж ж пoto ж ж ж ж пura ж ж жл ж ж жoto ж ж ж жл ж ж ж ж жoto ж ж ж жл ж ж ж ж ж жq ж ж ж жл ж ж ж ж жoto ж ж ж жл ж ж ж ж ж жq ж ж ж жл ж ж ж ж жoto ж ж ж жл ж ж ж ж жoto ж ж ж жл ж ж ж ж ж жotoь. Вно знать напр (. .
Для удачной охоты тщательно планируйте и обдумывайте свою тактику, включая выбор оружия и снаряжения. Бете ле вы иооловать крунокалибернюю в н н в н й й й йуууууююееееююююююююююююююю? ? .I.S.T. – GPS GPS, который мож Oleh. В е е ет н н н е ж ж е semula е ж е еura м н ж ж ж кura м ж ж ж ж кura м ж ж ж ж жura м р ж ж ж жura м р м ж ж жura м м м м м ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч чoto. срей, который маadual в ваш зах.
Вы сожете в sebarang с с м з з з з з з з з з з з з з з ° м з з з з з ° м з з з з з з з з з з зqe х з з з з ° з з з з ° з з з з з з з semula х mus х г щ щ з ° м з з з ° з з з ° з з з з ° з з з ° с з з ° с з з ° с с з з ° с с з з ° с с з з ° с с з. . Некоторые динозавры убегут, если увидят вас, другие же нападут, учуяв угрозу, а остальные попытаются убить все, что движется! Так что будьте осторожны и выслеживайте добычу с умом, иначе вы сами станете добычей.

  • !
  • .
  • .
  • Иokrеййййй и х х х хч э з з з х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х.
  • Используйте камуфляж и спрей, маскирующий запах, чтобы уравнять шансы.
  • Разноook оное оржие и нар нарamply с н х х х х хн и н нн н н нз н н нз н нзззз и нззззззз.
  • И накак penilaian комната теев диновро hadir.
  • Таблица лидеров, включая наибольшее количество заработанных денег и наивысший счёт.

16 permainan dinosaur PC terbaik yang akan membuat anda merasa prasejarah

Dinosaur. Mereka adalah sesuatu yang kita “lihat” dalam kehidupan sebenar … tetapi tidak benar -benar melihat dalam kehidupan sebenar. . Tetapi dalam permainan video? .

#16 exoprimal

Platform: PC PS4 Xbox One PS5 XSX | S
Tarikh Siaran: 14 Julai 2023

. Exoprimal bahawa anda tinggal di.

Tetapi bukannya memberi tumpuan kepada plot sci-fi gila permainan, mari kita sebaliknya fokus pada membunuh dinosaur dengan saman mech! Itulah yang anda dan pemain lain akan lakukan dalam permainan. Anda akan memuatkan dan memakai mech anda dengan senjata dan kebolehan untuk mengambil gerombolan dinosaur sama ada dengan diri sendiri atau dengan kru.

.

#15 The Isle

Sekiranya anda pernah tertanya -tanya bagaimana rasanya bermain permainan di mana anda benar -benar adalah dinosaur, maka anda tidak perlu melihat lebih jauh daripada pulau itu.

Kerana dalam permainan ini, anda baik dan benar -benar dinosaur, dan akibatnya, anda harus pergi dan menjalani hidup anda di pulau makhluk seperti yang cuba bertahan dan berkembang. . Tetapi itu tidak bermakna ia tidak akan mencabar! Kerana ia akan menjadi.

Atau, jika anda mahukan “mod Kinder”, ada mod kotak pasir yang akan membolehkan anda hanya berkeliaran sebagai dinosaur.

#14 LEGO: Jurassic World

Francais Lego telah melakukan banyak genre yang berbeza selama bertahun -tahun dari segi siri filem yang telah mereka adakan, dan ya, termasuk filem Jurassic Park yang asal. Oleh itu.

Permainan ini secara semulajadi akan mengambil pendekatan yang lebih komedi untuk segala -galanya dari segi cerita yang menyeluruh, tetapi anda tidak akan keberatan ketika anda pergi dan mengumpul semua batu bata dan watak yang anda dapat untuk memainkan semula permainan sebagai beberapa wajah baru.

.

#13 krisis dino 1 & 2

Oh, anda fikir bahawa Jurassic Park adalah satu -satunya siri untuk menggambarkan dinosaur yang longgar di pulau atau suasana lain? Oh yeah sedikit kepercayaan, permainan video telah menggambarkan perkara seperti itu. .

Cerita panjang pendek, anda adalah sebahagian daripada pasukan koperasi yang dihantar ke sebuah pulau (untuk memulakan) dan mengetahui kebenaran tentang percubaan berbahaya yang membolehkan dinosaur dilahirkan semula dan kemudian dibebaskan di pulau itu.

Permainan berkembang dari sana tetapi bahaya adalah sama. Anda tidak pernah tahu bila dinosaur akan muncul, dan oleh itu anda perlu bersedia untuk mengambilnya atau melarikan diri ketika mereka tiba.

#12 Turok – Pemburu Dinosaur

Salah satu permainan klasik sepanjang masa, Turok-Dinosaur Hunter (atau hanya dikenali sebagai Turok) meletakkan anda sebagai pahlawan masa perjalanan ketika dia berusaha untuk membatalkan kerja orang lain yang ingin mengawal semua masa dan ruang!

. .

Bahagian yang terbaik adalah bahawa Turok – Dinosaur Hunter telah diperbaiki baru -baru ini, dan ini bermakna anda boleh mendapatkan versi permainan yang lebih menarik untuk anda menikmati pada zaman moden.

#11 Kepupusan Kedua

Sekiranya anda benar -benar memikirkannya, hanya yang paling kuat (atau yang paling bodoh) akan menghadapi dinosaur sendiri. Dan kepupusan kedua membuatnya jelas dengan membuat tajuk yang direka untuk dilakukan dalam skuad supaya ancaman dinosaur dapat dikeluarkan.

Tetapi secara semulajadi, ini tidak semudah yang mungkin terdengar. ! .

Dan kerana permainan masih dalam akses awal di Steam, anda dapat membantu membentuk permainan di masa depan untuk pembebasan penuh!

#10 Minecraft Jurassic World DLC

Memandangkan apa yang minecraft … ia benar -benar tidak sepatutnya mengejutkan bahawa permainan mempunyai DLC yang mempunyai dunia Jurassic.

Dan sememangnya, dalam permainan ini, anda akan dapat membina, mengurus, dan membuat dinosaur dalam versi Minecraft Taman Legenda, dan itu bukan semua. Matlamat anda dalam DLC ini adalah untuk bukan hanya menguruskannya, tetapi lihat berapa lama anda sebenarnya boleh membukanya, melakukan yang terbaik untuk mendapatkan skor tinggi untuk mengatasi semua yang lain.

Dengan lebih daripada 60 dinosaur dan kacukan anda boleh membuat kraf, anda akan mendapati bahawa DLC ini jujur ​​agak teguh. Oleh itu, jika anda mencari sesuatu yang baru untuk dilakukan di Minecraft … baik … di sini anda pergi!

Bukankah ini hanya terdengar seperti permainan paling pelik yang pernah ada? Oh, awak dengar lebih teruk? Nah, itu adalah industri permainan, jadi mengapa tidak?

Tidak kira apa yang anda fikirkan tajuk, simulator pertempuran pemberontakan haiwan memang permainan paling aneh dalam senarai ini yang hanya berlaku untuk mempunyai dinosaur di dalamnya. Kerana dalam permainan ini, anda akan dapat membina raksasa hibrid anda sendiri untuk melawan tentera tentera dan juga binatang lain!

Oleh itu, anda boleh membuat dinosaur bahawa sejarah akan gembira tidak pernah benar -benar wujud, atau menggabungkannya dengan bahagian haiwan lain untuk mencipta hibrid yang merupakan keganasan yang benar di medan perang. Terdapat beberapa strategi yang terlibat dalam rekod ini, tetapi permainan ini sangat banyak tentang kreativiti, jadi lompat masuk dan lihat apa yang monstrosities dinosaur anda boleh mencuba dan membina.

#8 Dauntless

. .

Lebih -lebih lagi, ini adalah permainan multiplayer yang besar, jadi anda akan dapat bekerja dengan pemain lain untuk menurunkan makhluk ini, serta mengalahkan cabaran besar -besaran yang akan membantu mengubah dunia permainan itu sendiri. Oleh itu, walaupun satu pemain boleh memberi impak di sini.

Dan walaupun kebanyakannya tentang memerangi raksasa berukuran dinosaur, ada dunia besar untuk diterokai dalam dauntless, dan akibatnya, anda akan mempunyai banyak untuk melakukan tidak kira bagaimana anda memilih untuk menghabiskan masa anda.

#7 The Isle

Sekiranya anda benar -benar mahu bermain sebagai dinosaur, maka anda beruntung, kerana Isle adalah permainan seram hidup yang hanya itu.

Anda akan dimasukkan ke dalam usia prasejarah dan dimasukkan ke dalam peranan … dinosaur. Dalam masa yang kejam ini, satu -satunya pilihan yang anda akan maju adalah untuk bertahan. Secara harfiah, kerana terdapat banyak dinosaur lain di luar sana melalui pemain lain yang tidak akan mempunyai masalah memburu anda dan cuba membunuh anda.

Semakin lama anda bertahan, semakin banyak pilihan yang akan anda miliki dari segi apa yang boleh anda lakukan. Malah menjadi t-rex yang hebat itu sendiri. Anda juga boleh bekerjasama dengan pemain untuk membentuk ternakan/pek dinosaur untuk bertahan lebih baik, atau lebih baik memburu musuh.

Bolehkah anda menjadi dino yang hebat?

… Saya tidak membuat permainan ini, saya bersumpah.

. . Dan tugas anda sama ada memerintah Eropah sebagai salah satu daripada “tentera dino” ini, atau bermain sebagai salah satu kuasa bersekutu untuk mencuba dan membawanya ke bawah.

. Jika anda memainkan sisi paksi, anda akan memilih antara 7 spesies dinosaur yang berbeza untuk mencapai dominasi di medan perang.

Permainan ini adalah definisi kacang, tapi hei, bukan seperti perkara yang anda mahukan dalam permainan video?

#5 Kerajaan Prasejarah

Permainan simulator mudah salah satu yang paling popular di luar sana, dan kerajaan prasejarah adalah satu (antara lain) di mana anda akan dapat menjalankan taman dinosaur anda sendiri. Ya, mereka membuat simulator di mana anda mencuba dan menguruskan dinosaur … ia berjalan seperti yang anda fikirkan. ! Tidak ada yang patut dilakukan adalah mudah, betul?

Dan untuk bersikap adil, “bahaya” tidak begitu besar sebagai gelaran kemudian, kerana di sini, semua yang anda cuba lakukan adalah membawa sekumpulan makhluk yang sudah pupus kembali ke kehidupan dan memastikan mereka dapat menikmati habitat baru yang mereka ada di dalam. .

.

#4 Ark: Survival berkembang

Untuk sedikit lagi sentuhan pada genre, jangan cari lebih jauh daripada Ark: Survival Evolved. Kerana dalam permainan ini, anda bermula sebagai lelaki atau wanita yang ditinggalkan sendirian di pulau yang dikenali sebagai Ark. Ini tugas anda untuk bertahan dan semua yang ada di dalamnya. .

Jadi … di mana dinosaur? Nah, dalam permainan, anda akan dapat menjinakkan lebih dari 100 makhluk liar, dan ya, itu bermakna dinosaur. Anda akan dapat menunggang dinosaur ke dalam peperangan dan di sekitar pulau tanpa penjagaan di dunia. Yang saya pasti adalah impian bagi kebanyakan anda.

Jurassic World Evolution 2 adalah kesinambungan simulator pengurusan dinosaur. . Dan memandangkan ada filem ketiga yang akan datang … anda mungkin mengharapkan satu pertiga permainan ini tidak lama lagi ..

Tidak kira apa pun, anda perlu mengawal versi anda sendiri dari taman tema Jurassic World, membina pelbagai tarikan dan unit pembendungan untuk dinosaur dalam penjagaan anda, dan menjadikan taman tetap menguntungkan, stabil, dan , anda tahu, tidak mempunyai sekumpulan dinosaur yang berjalan!

Apa yang perlu dikatakan mengenai permainan ini ialah mereka masuk ke dalam pangkalan data dinosaur untuk memberi anda satu tan dinosaur yang boleh anda masukkan ke taman. Dari yang biasa seperti T-Rex kepada spesies yang anda akan bersumpah mereka membuat nama, tetapi mereka tidak.

! ?

#2 Horizon Zero Dawn

. Ya, keajaiban Horizon Zero Dawn tidak boleh dipandang rendah oleh mana -mana. Dalam permainan ini, anda bermain sebagai Aloy, seorang wanita yang cuba membuktikan dirinya dan menyelamatkan dunia … yang hanya berlaku untuk dipenuhi dengan dinosaur mekanikal besar -besaran.

Syukurlah, anda mempunyai senjata khas anda sendiri yang dapat membantu membuat pergaduhan lebih adil. Lebih -lebih lagi, apabila anda tidak bertempur dengan dinos ini, anda akan dapat melintasi dunia yang indah yang hanya memohon untuk diterokai.

Ini adalah salah satu permainan terbaik dalam beberapa tahun yang lalu, jadi jika anda belum memainkannya, sekarang adalah peluang anda.

#1 Siri Monster Hunter

Mengapa hanya mempunyai dinosaur apabila anda boleh dinosaur gaya raksasa? ?

Titik di sini ialah siri Monster Hunter, terutamanya penyertaan baru -baru ini seperti Monster Hunter World dan Monster Hunter Rise, telah menjadikan matlamat mereka untuk memberi anda beberapa pertempuran yang paling sengit yang pernah anda miliki dengan dinosaur palsu.

. Oleh itu, anda ingin memastikan anda mempunyai apa yang diperlukan untuk mengambil makhluk ini. . Itu adalah pemburu raksasa selepas semua.

Parkasaurus

Jika anda ingin menjalankan taman dinosaur, tetapi anda ingin melakukannya dengan cara yang comel dan menyeronokkan dan tidak akan menampilkan makhluk -makhluk yang gagah cuba memakan anda, maka anda perlu mencuba Parkasaurus.

Kerana dalam permainan simulator yang sangat teliti ini, anda perlu membina taman anda sendiri berdasarkan konsep dinosaur dan menunjukkannya kepada orang. Tetapi, itu hanya permulaan, anda perlu memastikan bahawa setiap kawasan pembendungan dapat menempatkan dino yang anda inginkan, dan kemudian teknologi penyelidikan untuk membantu memastikan mereka gembira.

Lebih baik anda lakukan di taman? Lebih banyak dinosaur yang anda akan mempunyai akses dan lebih besar taman yang boleh anda bina! .

Orion: Prelude

. Dalam tajuk ini, anda akan dimasukkan ke dalam “pengalaman perjuangan sinematik” sama ada PvP, atau yang menjadi tindakan hanya mengambil dunia untuk melihat semua yang ditawarkan. Dan ia banyak menawarkan.

Untuk membuktikannya, mereka mempunyai “gerombolan dinosaur” yang anda perlukan untuk memerangi dan bertahan, dan seperti yang anda semua tahu, ada beberapa perkara yang lebih buruk daripada harus berurusan dengan gerombolan besar dinos.

Terdapat lebih daripada 20 peta multiplayer, pelbagai mod pertempuran yang boleh anda lakukan, kenderaan yang boleh anda memandu, dinosaur yang anda boleh bertarung, dan sebagainya. Oleh itu, lompat masuk dan saksikan kegilaan untuk diri sendiri.