Kandungan yang boleh dimuat turun – Total War: Warhammer Wiki, Peringkat Perang Total Terbaik dan Terburuk: Warhammer 2 DLC | PC Gamer

Peringkat Perang Total Terbaik dan Terburuk: Warhammer 2 DLC

juga dikenali sebagai DLC Adakah kandungan tambahan dicipta oleh Perhimpunan Kreatif untuk Perang Jumlah: Warhammer Game Series, di luar trilogi permainan utama. DLC tidak boleh dikelirukan dengan mod.

Kandungan yang boleh dimuat turun

Kandungan yang boleh dimuat turun juga dikenali sebagai DLC Adakah kandungan tambahan dicipta oleh Perhimpunan Kreatif untuk Perang Jumlah: Warhammer Game Series, di luar trilogi permainan utama. .

 • Sebilangan DLC mesti dibayar (DLC berbayar).
 • DLC lain adalah percuma (FLC, Percuma-lc).
  • Sebilangan kandungan percuma ini terdapat dalam kemas kini/patch untuk semua pemain. Contohnya: Ksatria darah diberikan dalam kemas kini percuma.
  • . Contohnya: Bretonnia percuma, tetapi mesti dimuat turun melalui Steam.

  Sila ambil perhatian bahawa semua perlumbaan DLC, tuan dan unit masih akan muncul dalam mod kempen untuk anda melawan/melibatkan diri dalam diplomasi dengan, walaupun anda tidak membelinya.

  Sila juga ambil perhatian: Semua DLC boleh dibeli secara bebas untuk Warhammer 3. Ini bermakna, anda boleh membeli mana -mana DLC dan ia akan berfungsi dengan Warhammer 3 – walaupun anda tidak memiliki salah satu daripada dua permainan sebelumnya.

  Kandungan

  • 1 jenis DLC
   • 1.1 kandungan silang permainan
   • 2.1 dibayar DLC
   • 2.2 DLC percuma dan kemas kini kandungan
   • 3.1 dibayar DLC
   • .2 DLC percuma dan kemas kini kandungan
   • 4.1 dibayar DLC
   • 4.2 DLC percuma dan kemas kini kandungan

   27 September 2017

   Jenis DLC [| ]

   Perhimpunan Kreatif mengeluarkan catatan blog yang memperincikan jenis DLC yang akan tersedia untuk Perang Jumlah: Warhammer. [1]

   • Percuma-lc
   • Lord Packs (mengandungi 2 tuan legenda baru, unit baru, dan rejimen terkenal)
   • Pek Perlumbaan (mengandungi perlumbaan baru yang lengkap dengan tuan -tuan legenda, unit dll)
   • Pek Kempen (mengandungi perlumbaan baru yang lengkap dengan Lands Legendary, Units dll). Pada asalnya ini mempunyai kempen mini yang disertakan dengan mereka, tetapi ke depan mereka tidak akan lagi mempunyai kempen mini, dan sebaliknya akan mempunyai lebih banyak tuan, ciri-ciri dan Poland.

   Pada bulan Julai 2017, CA menerbitkan blog mengenai bonus awal dan DLC untuk Perang Jumlah: Warhammer II. Di blog, mereka menyifatkan bonuse adopter awal untuk TW2 (yang ternyata menjadi norsca) sebagai pek perlumbaan, dan mengatakan ia akan selaras dengan pek perlumbaan Chaos Warriors atau Bretonnia dari segi kandungan. Kemudian mereka menyatakan bahawa ke depan, “Big DLCS” (berbeza dengan pek perlumbaan) akan mengandungi perlumbaan baru dan empat tuan legenda. Ini adalah tindak balas kepada maklum balas pemain mengenai DLC yang lalu. [2]

   Kemudian pada bulan Disember 2017, sebelum pembebasan Rise of the Kings Tomb, CA menerbitkan jawatan blog baru yang mengatakan bahawa Rise of the Tomb Kings tidak akan mengandungi kempen mini-kempen/tambahan, disebabkan oleh maklum balas pemain negatif mengenai tersebut. Sebaliknya Rise of the Tomb Kings akan mempunyai 4 tuan legenda dan lebih banyak ciri. [3]

   Pada bulan Jun 2018, selepas pembebasan Ratu dan Crone Lord Pack, wakil CA menyatakan pada Reddit bahawa “kami mempunyai dua jenis DLC untuk WH2. Pek kempen dan pek tuan. Saya tidak fikir kita pernah menggunakan frasa ‘Pack Race’ untuk WH2 DLC.”[4]

   Juga pada bulan Jun 2018, CA membuat tweet yang menyatakan bahawa Rise of the Tomb Kings telah menjadi pek kempen, dan pek kempen itu tidak lagi mengandungi kempen mini. [5]

   Pada 6 Julai 2018, wakil CA menyatakan bahawa pek kempen seterusnya (yang ternyata kutukan pantai vampir) untuk TWW2 akan keluar “kemudian pada tahun ini”, dan pek Tuhan yang akan datang (yang ternyata Menjadi Nabi dan Warlock) pada tahun 2019. [6]

   Dalam Blog Soalan Lazim untuk Total War: Warhammer III, CA menyatakan bahawa akan ada “bungkusan perlumbaan” DLC untuk TWW3 sebagai bonus pengadopsi awal (percuma kepada pemain yang menyusun permainan atau membeli dalam minggu pertama pelepasan, tetapi sebaliknya adalah DLC yang dibayar). [7]

   Kandungan Cross-Game [| ]

   Kandungan silang permainan adalah kandungan yang dikeluarkan untuk permainan baru, yang menggunakan semula beberapa kandungan dari permainan yang lebih lama.

   Warhammer 1 DLC [| ]

   Kebanyakan kandungan ini membawa ke dalam perang total: Warhammer II, untuk digunakan dalam kempen empayar gabungan gabungan, pertempuran adat dan multiplayer.

   DLC Dibayar [| ]

   Nama Jenis Tarikh Siaran Kedai Steam Kandungan
   Pek Perlumbaan Chaos Warriors Pek perlumbaan 2016, 24 Mei Pautan Menambah Warriors of Chaos sebagai puak yang boleh dimainkan dalam kempen lama, multiplayer dan pertempuran adat.
   Darah untuk Tuhan Darah Kesan grafik 2016, 30 Jun Pautan Menambah pelbagai kesan darah, gore dan pemecahan ke pertempuran. Sekiranya pemain memiliki ini, mereka mendapat darah untuk darah Tuhan ii secara percuma.
   Panggilan Beastmen Pek kempen 2016, 28 Julai Pautan Menambah Beastmen sebagai bangsa yang boleh dimainkan di kempen Dunia Lama dan kempen mini mereka sendiri untuk mata.
   Grim dan kubur Pek Tuhan 2016, 1 September Pautan Menambah Legendary Lords Volkmar the Grim ke Empire, dan Helman Ghorst ke Count Vampire dalam kempen, multiplayer dan pertempuran adat.
   Raja dan panglima perang Pek Tuhan 2016, 20 Oktober Pautan Menambah Subfactions Clan Angrund dan Bulan Bengkok, yang diketuai oleh Belegar dan Skarsnik, serta unit baru untuk kerdil dan Greenskins.
   Alam elf kayu Pek kempen 2016, 8 Disember Pautan Menambah Elves Kayu sebagai perlumbaan yang boleh dimainkan dalam kempen, berbilang pemain dll. Menambah Musim Kempen Wahyu.
   Norsca (DLC) Pek perlumbaan 2017, 10 Ogos Pautan Kemas kini Subfaction Faksi Norsca dan Wintertooth, dan menjadikan mereka perlumbaan yang boleh dimainkan dalam kempen, multiplayer dan pertempuran adat.

   DLC percuma dan kemas kini kandungan [| ]

   Nama Tarikh Siaran Patch/kemas kini Pautan Kandungan
   Ksatria Darah 2016, 30 Jun Kemas kini 1 Tiada muat turun diperlukan Tambah kesatria darah sebagai unit baru untuk jumlah vampire.
   Amber Wizard 2016, 28 Julai Kemas kini 2 Tiada muat turun diperlukan Menambah Wizards Amber sebagai wira baru untuk Empire, serta Lore of Beasts untuk Empayar dan Beastmen.
   Vlad von Carstein 2016, 9 September Kemas kini 3 Tiada muat turun diperlukan Tambah Lord Vlad Von Carstein yang baru legenda ke Count Vampire.
   Wurrzag 2016, 20 Oktober Kemas kini 4 Percuma di Steam Menambah Lord Wurrzag yang baru, yang mengetuai sub-Faction Greenskins baru, The Bloody Handz.
   Pahlawan baru unit huru -hara 2016, 20 Oktober Kemas kini 4 Tiada muat turun diperlukan Tambah juara bercita -cita, Chaos Feral Manticore kepada pahlawan kekacauan
   Wizard kelabu 2016, 8 Disember Kemas kini 5 Percuma di Steam Menambah wizard kelabu wira baru ke empayar
   Jade Wizard 2016, 8 Disember Percuma di Steam
   Morghur dan Harpies 2016, 8 Disember Kemas kini 5 Tiada muat turun diperlukan Menambah Lord Morghur legenda baru Shadowgave dan Unit Harpies kepada Beastmen
   Grombrindal 2017, 19 Januari Percuma di Steam Menambah Lord Grombrindal yang baru kepada kerdil. Grombrindal sebelum ini tersedia sebagai sebahagian daripada promosi khas, lihat artikel untuk perincian.
   Bretonnia 2017, 28 Februari Kemas kini Bretonnia Percuma di Steam Dikemaskini The Bretonnia Faction, menjadikan mereka perlumbaan yang boleh dimainkan percuma, bersama dengan dua subfakteri: Bordeleaux dan Carcassonne.
   Isabella von Carstein 2017, 28 Februari Kemas kini Bretonnia Percuma di Steam Menambah Faksi Von Carstein, dengan Lord Isabella von Carstein yang legenda. Migrasi Vlad Von Carstein ke Faksi Von Carstein.
   Krell “kawan lama” 2017, Julai Tiada muat turun diperlukan Menambah wira Wight King Krell sebagai sekutu yang boleh dipanggil ke Heinrich Kemmler dari Vampire Count.
   Rejimen ulang tahun ke -30 yang terkenal 2017, 10 Ogos Kemas kini Yayasan Menambah beberapa rejimen terkenal ke DLC dan perlumbaan bebas-LC. Ini memerlukan mendaftar untuk akses perang total.
   Kemas kini Yayasan 2017, 10 Ogos Kemas kini Yayasan Tiada muat turun diperlukan Menambah kemahiran baru kepada banyak tuan legenda, dan mekanik kempen yang dikemas kini untuk Warriors of Chaos.

   Imej promosi FLC untuk Game 1

   Warhammer 2 DLC [| ]

   DLC Dibayar [| ]

   Nama Jenis Tarikh Siaran Kedai Steam Kandungan
   Darah untuk Darah Tuhan II Kesan grafik 2017, 26 Oktober Pautan Menambah pelbagai kesan darah, gore dan pemecahan ke pertempuran. DLC ini percuma Sekiranya pemain memiliki darah untuk tuhan darah untuk permainan pertama.
   Kebangkitan Raja -raja Makam Pek kempen 2018, 24 Januari Pautan Menambah Kings Tomb sebagai perlumbaan yang boleh dimainkan dalam kempen dan multiplayer, dengan 4 tuan legenda.
   Ratu dan Crone Pek Tuhan 2018, 31 Mei Pautan Menambah Alarielle yang berseri ke Elves Tinggi dan Crone Hellebron ke Elf Gelap, di puak mereka sendiri, bersama dengan beberapa unit baru, ROR dan Mekanik.
   Kutukan Pantai Vampire Pek kempen 2018, 8 November Pautan Menambah Perlumbaan Vampire Coast untuk Kempen dan Multiplayer, dengan 4 Tuan Legenda di Faksi mereka sendiri.
   Nabi dan Warlock Pek Tuhan 2019, 17 April Pautan Menambah kultus terkemuka Tehenhauin Sotek untuk Lizardmen, dan Ikit Claw terkemuka Skryre Clan untuk Skaven, bersama dengan unit baru dan ROR.
   Pemburu dan binatang Pek Tuhan 2019, 11 September Pautan Menambah Nakai the Wanderer yang memimpin semangat hutan untuk Lizardmen, dan Ekspedisi Huntsmarshal terkemuka Markus Wulfhart untuk Empayar, bersama dengan unit baru dan ROR.
   Bayangan dan bilah Pek Tuhan 2019, 12 Disember Pautan Menambah Malus Darkblade terkemuka Hag Graef untuk Elf Gelap, dan Deathmaster snikch yang terkemuka Eshin Clan untuk Skaven, bersama dengan unit baru dan ROR.
   Warden dan jasad Pek Tuhan 2020, 21 Mei Pautan Menambah Eltharion terkemuka Yvresse untuk bunian yang tinggi, dan grom pukulan yang memimpin kapak patah untuk Greenskins, bersama dengan unit baru dan ROR.
   Yang berpintal dan senja Pek Tuhan 2020, 3 Disember Pautan Menambah Sisters of Twilight yang mengetuai Ariel dan Menghidupkan Moulder Klan terkemuka yang tidak bersih.
   Kesunyian & kemarahan Pek Tuhan 2021, 14 Julai Pautan .

   DLC percuma dan kemas kini kandungan [| ]

   Nama Tarikh Siaran Patch/kemas kini Kandungan
   Empayar fana Kempen baru,
   Puak multiplayer baru
   2017, 26 Oktober Kemas kini Empayar Mortal Percuma di Steam Nota: Memerlukan Memiliki Permainan Pertama dan Kedua. Kempen Mortal Empires yang menggabungkan kandungan dari TW1 dan TW2. .
   Makmal Mod permainan baru 2017, 14 Disember Kemas kini Pembalasan Tiada muat turun berasingan. Menambah mod makmal baru dengan banyak pilihan dan slider yang berbeza untuk pemain untuk menyesuaikan lagi pertempuran tersuai mereka.
   Tretch Craventail Tuhan legenda baru 2018, 24 Januari Kemas kini Kings Kings Percuma di Steam Menambah Lord Tretch Craventail yang baru yang mengetuai puak Clan Rictus dari Skaven.
   Langkah -langkah Isha Pek peta 2018, 14 Februari Kemas kini MWNL 2018 Percuma di Steam . Lihat langkah Isha untuk senarai.
   Alith Anar Tuhan legenda baru 2018, 31 Mei Kemas kini semula Percuma di Steam Menambah Lord Alith Anar yang baru kepada Elf Tinggi, Subfaction Nagarythe yang terkemuka, dan Unit Shadow-Walkers.
   Kemas kini semula Kemas kini kandungan 2018, 31 Mei Kemas kini semula Tiada muat turun berasingan. Kandungan dan kemas kini percuma baru untuk kerdil, elf gelap, norsca, skaven dan kempen empayar fana.
   Pedang Khaine Item baru 2018, 31 Mei Kemas kini semula Tiada muat turun berasingan. Menambah pedang khas item khaine dalam mod kempen, dengan kepentingan untuk puak -puak elf.
   Gergasi tulang Unit baru Kemas kini semula Tiada muat turun berasingan. Menambah unit artileri raksasa tulang gergasi baru ke kubur raja.
   Kharibdyss Unit baru 2018, 21 Jun Kemas kini Kharibdyss Tiada muat turun berasingan. Menambah unit raksasa kharibdyss baru ke elf gelap, untuk orang yang memiliki ratu dan crone.
   Lokhir Fellheart Tuhan legenda baru 2018, 8 November Aye-aye! Patch Menambah legenda baru Lord Lokhir Fellheart ke Elf Gelap, yang mengetuai subfaction Dread yang diberkati.
   Garis darah Kemas kini kandungan 2018, 8 November Aye-aye! Tiada muat turun berasingan. Kandungan Percuma Baru dan Kemas kini untuk Kempen Vampire dalam Kempen Mortal Empires – Menambah Ciri Bloodlines.
   Tiktaq’to Tuhan legenda baru 2019, 17 April Kemas kini Doomsayers Percuma di Steam Menjadikan Tlaqua sebagai subfaction yang boleh dimainkan, diketuai oleh Tiktaq’to.
   Kemas kini Bretonnia 2019, 17 April Kemas kini Doomsayers Tiada muat turun berasingan Ciri -ciri Kempen Baru untuk Bretonnia di Empires Mortal: Sumpah dan Troths
   Lord Kroak Wira unik baru 2019, 17 April Kemas kini Doomsayers Tiada muat turun berasingan Ciri Kempen Baru untuk Lizardmen: Lord Kroak.
   Wizard Amethyst Wira baru 2019, 16 Mei Kemas kini Amethyst Tiada muat turun berasingan Wira Baru untuk Empire in Mortal Empires: Amethyst Wizard.
   GOR-ROK Tuhan legenda baru 2019, 11 September Kemas kini Empayar tidak berbelah bahagi Percuma di Steam Lord Legenda Baru untuk Lizardmen: Gor-Rok yang mengetuai Faksi Itza.
   Kerja semula empayar Kemas kini kandungan 2019, 11 September Kemas kini Empayar tidak berbelah bahagi Tiada muat turun berasingan Ciri -ciri Kempen Baru untuk Empayar di Empires Mortal.
   Gotrek dan Felix Pek tuan dan wira yang unik 2019, September Kemas kini Empayar tidak berbelah bahagi Percuma pada akses perang total. Tuhan dan wira baru untuk Bretonnia, Empayar, kerdil. Pada mulanya hanya tersedia dengan membeli majalah kerdil putih Sep ’19, kini tersedia untuk membeli dalam talian.
   Repane de Lyonesse Tuhan legenda baru 2019, 12 Disember Ramuan Kemas Kini Kelajuan Percuma di Steam Tuan legenda baru dan wira unik untuk Bretonnia.
   Imrik Tuhan legenda baru Jumlah waaagh! Kemas kini Percuma di Steam Tuan legenda baru dan puak yang boleh dimainkan untuk bunian tinggi.
   Gunung Baru 2020, 21 Mei Jumlah waaagh! Kemas kini Percuma pada akses perang total Gunung Baru untuk Greenskins Goblin Great Shaman.
   ! Kemas kini kandungan 2020, 21 Mei Jumlah waaagh! Kemas kini Tiada muat turun berasingan Baik pulih dan kerja semula perjuangan dan waaagh! mekanik untuk Greenskins
   Bos besar orc hitam Wira baru 2020, 28 Mei Jumlah waaagh! Kemas kini Tiada muat turun berasingan Menambah wira bos besar orc hitam baru untuk Greenskins, mempromosikan Tengkorak untuk takhta tengkorak Jualan di Steam.
   Tuhan legenda baru 2020, 3 Disember Kemas kini Asrai Resurgent Tiada muat turun berasingan Tuan dan Faksi Legenda Kayu Kayu Baru akan tersedia di Empires Mortal bagi mereka yang memiliki Warhammer I dan II serta alam asal Elves DLC.
   Ketua Wira baru 2020, 3 Disember Kemas kini Asrai Resurgent Percuma di Steam Menambah wira ketua baru untuk skaven, tiba bersama patch baru.
   Kapten Glade Wira baru 2020, 3 Disember Kemas kini Asrai Resurgent Percuma pada akses perang total Wira FLC baru tersedia untuk elf kayu (anda perlu memiliki alam elf kayu atau twisted dan senja untuk mengakses permainan)
   RAKARTH Tuhan legenda baru 2021, 18 Mac Kemas kini RAKARTH Percuma pada akses perang total Lord dan Faksi Legenda Dark Elves Baru yang terdapat dalam kempen Vortex dan Mortal Empires, Faksi mempunyai akses kepada Mekanik Kempen Pens Monster Baru.
   Bray-Shaman yang hebat Tuhan baru 2021, 14 Julai Kemas kini Hammers & Herdstones Percuma pada akses perang total Tuhan baru untuk Beastmen
   Thorek Ironbrow Tuhan legenda baru 2021, 14 Julai Kemas kini Hammers & Herdstones Percuma di Steam Tuan legenda baru untuk kerdil
   Mercenaries Ogre Tentera upahan 2021, 14 Julai Kemas kini Hammers & Herdstones Percuma pada akses perang total Tentera upahan tersedia untuk semua puak untuk merekrut

   Warhammer 3 DLC [| ]

   DLC Dibayar [| ]

   Nama Jenis Tarikh Siaran Kedai Steam Kandungan
   Kerajaan Ogre (DLC) Pek perlumbaan 2022, 17 Februari Pautan Menambah Race Ogre Kingdoms dengan semua unit dan mekanik yang unik, dengan 2 tuan legenda, masing -masing dengan puak mereka sendiri. DLC ini percuma untuk mereka yang membuat tempahan atau membeli TWW3 dalam minggu pertama selepas dibebaskan.
   Darah untuk Darah Tuhan III Kesan grafik 2022, 23 Ogos Pautan Menambah pelbagai kesan darah, gore dan pemecahan ke pertempuran. DLC ini percuma Sekiranya pemain memiliki darah untuk Tuhan Darah atau Darah untuk Darah Tuhan II. Begitu juga, memiliki DLC ini secara automatik akan membuka kunci dua yang lain, jika pemain belum memiliki mereka.
   Juara kekacauan 2022, 23 Ogos Pautan .
   Mempunyai kerdil kekacauan Pek perlumbaan 2023, 13 April Pautan Menambah 3 puak kerdil kekacauan baru dengan tuan -tuan legenda, wira legenda, unit baru dan rejimen terkenal.
   Bayang -bayang perubahan Pek Tuhan 2023, 31 Ogos Menambah 3 tuan legenda dan unit yang disertakan untuk Tzeentch, Kislev dan Grand Cathay
   Takhta kerosakan Pek Tuhan Musim Sejuk 2023 Menambah 3 tuan legenda dan unit yang disertakan untuk Nurgle, Empayar dan Kerdil
   TBA Pek Tuhan Spring 2024

   DLC percuma dan kemas kini kandungan [| ]

   Nama Jenis Tarikh Siaran Patch/kemas kini Pautan Kandungan
   Rejimen percuma-lc terkenal i ROR baru 2022, 17 Mei Kemas kini 1.2. Tidak diperlukan muat turun berasingan Ditambah 1 ROR Baru masing -masing ke Kislev, Cathay, Ogres, Khorne, Nurgle, Tzeentch dan Slaanesh.
   Rejimen bebas-LC Renown II ROR baru 2022, 30 Jun Kemas kini 1.3.0 .
   Empayar abadi Kempen baru,
   Puak multiplayer baru
   2022, 23 Ogos Kemas kini 2.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Nota: Keperluan Khas, Lihat Artikel Kempen untuk Butiran. Menambah Kempen Empayar Abadi yang menggabungkan kandungan dari semua 3 perlawanan ke dalam kempen perang terbesar yang pernah ada. Faksi dari TW1 dan TW2 kini dimainkan dalam Multiplayer TW3.
   Tanda -tanda Chaos Warriors Unit baru 2022, 23 Ogos Kemas kini 2.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah tiga unit baru untuk Nurgle, Slaanesh, Tzeentch dan Warriors of Faction Chaos.
   Shadow Legion / Be’lakor Faction / Legendary Legendary yang boleh dimainkan 2022, 23 Ogos .0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah Shadow Legion (A Warriors of Chaos Faction) yang diketuai oleh Be’lakor di empayar abadi
   Pahlawan kekacauan semula Kerja semula perlumbaan 2022, 23 Ogos Kemas kini 2.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Warriors of Chaos sepenuhnya dikerjakan dari bawah, kemas kini grafik, pelbagai mekanik baru dan tidak lagi gerombolan
   Rejimen LC percuma Renown III ROR baru 2022, 19 Oktober Kemas kini 2.2.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah 1 lagi ROR baru ke Kislev, Cathay, Ogres, Khorne, Nurgle, Tzeentch dan Slaanesh.
   Ulrika Magdova Wira legenda baru Kemas kini 3.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah wira legenda yang boleh direkrut oleh puak Empire dan Kislev
   Cermin kegilaan Mod permainan baru Kemas kini 3.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Dua mod permainan baru, ujian nasib dan portal tak terhingga
   Rejimen bebas-LC Renown IV ROR baru 25 Mei 2023 Kemas kini 3.1.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah 1 lagi ROR baru ke Kislev, Cathay, Ogres, Khorne, Nurgle, Tzeentch dan Slaanesh.
   Harald Hammerstorm Wira legenda baru 25 Mei 2023 Kemas kini 3.1.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah wira legenda yang boleh direkrut oleh pahlawan puak kekacauan
   Aekold Helbrass Wira legenda baru 2023, 31 Ogos Kemas kini 4.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan
   TBA Wira legenda baru Musim Sejuk 2023 Kemas kini 5.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah wira legenda yang boleh direkrut oleh TBA
   TBA Wira legenda baru Spring 2024 Kemas kini 6.0 Tidak diperlukan muat turun berasingan Menambah wira legenda yang boleh direkrut oleh TBA

   1. ↑ https: // www..com/blog/total-perang-perang-downloadable-content-blog
   2. ↑ https: // www..com/blog/awal pengembaraan-pasca pelancong
   3. ↑ https: // www.Totalwar.com/blog/tomb-kings-announcement
   4. ↑ https: // www.Reddit.com/r/totalwar/komen/8oqlh2/what_the_teams_are_working_on_june_18/e05guhg/
   5. ↑ https: // twitter.com/totalwar/status/1003991380635607040
   6. ↑ https: // www.Reddit.com/r/totalwar/komen/8wiiv8/to_add_to_te_recent_skavenleak_which_seem_to_tell/e1vryzr/?konteks = 3
   7. ↑ https: // www.Totalwar.com/blog/total-warhammer-iii-faq/

   Peringkat Perang Total Terbaik dan Terburuk: Warhammer 2 DLC

   Dari para saintis Skaven jahat ke lembu gangsa gergasi, inilah yang harus anda beli.

   Tuhan Skaven

   PC Gamer menduduki ranking Adakah senarai kami yang komprehensif dari yang terbaik, paling teruk, dan segala-galanya di antara setiap sudut permainan PC.

   Jumlah Perang: Warhammer 3 mungkin sedang dalam perjalanan, tetapi jika anda suka menonton tikus, kadal dan bunian membunuh satu sama lain sekarang, Warhammer 2 akan menjaga anda. Perhimpunan Kreatif telah menghabiskan empat tahun terakhir mengembangkannya, dan kini terdapat senarai besar DLC untuk menyaring. Membeli semuanya akan membuat anda kembali sekitar £ 90/$ 110. Untuk memastikan anda hanya mendapat yang terbaik, kami telah menduduki tempat lot.

   Sebelum kita melompat, bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa hampir semua DLC dalam senarai ini mendapat cadangan. Selalu ada sekurang -kurangnya sesuatu, sama ada mekanik Tuhan, unit atau puak baru, yang mengguncang meta dan menjadikan DLC bernilai punt. Terdapat banyak penambahan yang sama pentingnya, jadi bukannya kedudukan setiap DLC secara individu, mereka telah diletakkan di peringkat.

   S-tier

   Kebangkitan Raja -raja Makam

   Rise of the Tomb Kings adalah yang pertama dari ekspansi penuh Warhammer 2, dan oleh itu ia lebih banyak daripada DLC dalam senarai ini. Ia memperkenalkan raja -raja makam yang membusuk, sekumpulan penjahat mumia sehingga tidak baik. Perlumbaan tambahan ini juga dilengkapi dengan sekumpulan puak dan situasi permulaan, dan sistem yang unik untuk digunakan semasa kempen vorteks. Rempah -rempah ini menaikkan mod utama, terutamanya jika anda sudah menaklukkannya sebagai salah satu kaum asal.

   Jika anda mengikuti peraturan sejuk, anda akan mendapati banyak unit eksotik untuk membuat anda gembira, termasuk patung animasi kolosal dan kerangka yang menunggang ular gergasi. Dan lebih mudah untuk mengumpulkan tentera besar yang penuh dengan perkara ini, terima kasih kerana ketiadaan kos pengambilan dan pemeliharaan. Undead sangat menjimatkan. Ini juga bermakna anda boleh mengambil risiko yang lebih besar, kerana kehilangan tentera tidak begitu besar kerana mungkin ketika bermain bangsa lain. Salah satu puak juga termasuk unit dari kiraan vampire permainan pertama, jadi anda benar -benar boleh mendapatkan parti undead bermula.

   Kutukan Pantai Vampire

   Warhammer 2 hanya pengembangan penuh yang lain juga bertema undead. Kutukan Pantai Vampire Membawa The Bloodsuckers ke Warhammer 2 Tetapi, tidak seperti rakan -rakan mulia mereka dari permainan pertama, sekumpulan mayat berjalan suka sedikit cetak rompak. Undead Pirates sahaja menjadikan ini layak dimasukkan ke dalam S-tier, tetapi ia juga termasuk ketam gergasi dan monstrosities yang mengerikan dan lembap yang lain, menjadikannya lebih mudah untuk mengesyorkan.

   Seperti The Kings Tomb, Vamps Piratik ini juga mempunyai pencarian dan sistem unik mereka sendiri di Eye of the Vortex Campaign. Keupayaan untuk menubuhkan teluk lanun rahsia mengingatkan skaven yang tidak senonoh, menjana wang tunai dan lebih terkenal, yang terakhir adalah penting untuk memenangi kempen. Ini juga perlumbaan untuk anda jika anda mahukan lebih banyak senjata di Warhammer 2. Orang -orang ini suka menembak, dan mereka disokong oleh beberapa artileri jahat.

   Empayar fana

   Walaupun DLC percuma secara teknikal, Empires Mortal memerlukan kedua -dua permainan untuk bermain, tetapi ia benar -benar bernilai membeli Warhammer asal walaupun anda tidak mempunyai rancangan untuk bermain melalui kempen vanila. Apa yang dilakukannya ialah skuasy kedua-dua peta lama dan baru di dunia, dengan beberapa luka, untuk mewujudkan peta mega yang tidak masuk akal, di mana kempen empayar fana besar berlangsung.

   Setiap perlumbaan, puak dan pemimpin dari kedua -dua permainan tersedia untuk dimainkan, selagi anda mempunyai DLC yang sesuai, dalam pertempuran muktamad. Ini Total War: Warhammer Tidak Dihantar. Prestasi digunakan untuk menjadi harga yang anda perlu bayar, dengan masa tunggu yang tidak masuk akal sementara AI membuat langkahnya. Ini difahami, memandangkan banyak puak dan dunia yang besar, tetapi perhimpunan kreatif telah membuat beberapa peningkatan besar dalam hal ini. Hari -hari ini, anda tidak akan melihat tunggu, terutamanya jika anda menggunakan SSD.

   A-peringkat

   Pengembangan terkini Kreatif adalah Warhammer 2 DLC. Ia menghidupkan semula perlumbaan yang telah lama diabaikan -dalam hal ini Beastmen -mengambil mereka dari sampah ke salah satu yang terbaik, dan menjadikan peminat Lizardmen sedih. . Tetapi ia masih tergolong dalam peringkat ini kerana binatang -binatang itu kembali, bayi.

   Pemimpin Beastmen yang baru, Taurox, diberkati dengan salah satu kempen terbaik permainan, disokong oleh momentum yang mengasyikkan. Sekiranya anda mahukan perang total dalam perang, ini adalah fella yang anda mahu mainkan. Kemusnahan adalah perjanjiannya, dan dia sangat pandai melakukannya. Dia juga lembu jantan yang terbuat dari gangsa hidup, yang sangat sejuk. Dia membawa beberapa unit hebat seperti tuan Doombull, dan jabbersythe yang sangat mengerikan,. Saya harus menambah bahawa sementara rakannya Lizardman Oxyotl mempunyai kempen omong kosong, mekanik teleportasi terhad dan unit baru seperti Skink Oracle, seorang wira ajaib yang menunggang troglodon yang hebat, adalah tambahan yang dialu -alukan.

   Nabi & Warlock

   Skaven adalah MVP Warhammer 2. Pasti, mereka sangat lemah dalam jumlah kecil, bau yang mengerikan dan benar -benar makan bayi, tetapi kita semua mendapat kelemahan. Dan Nabi & Warlock adalah DLC terbaik untuk ini, perlumbaan terbaik. Ia memperkenalkan pemimpin skaven dan kadal baru, puak dan unit, dan sementara itu pasti bernilai diperiksa jika anda seorang peminat skala, anda benar -benar mendapat ini untuk tikus tambahan.

   Memilih Klan Skryre dan pemimpinnya, Ikit Claw, membolehkan anda meneroka bahagian Skaven yang lebih inventif, memberi anda akses ke bengkel yang dilarang. . Anda juga boleh mula menjatuhkan Doomrockets Warpstone, pada dasarnya nuklear, mampu menghapuskan seluruh unit -beberapa dari mereka -dalam satu mogok. Ia tidak masuk akal. Di samping itu, terdapat Doomsphere, bom yang boleh dibina di bawah skaven, mampu memusnahkan sepenuhnya penyelesaian yang tidak curiga di atas. Setiap unit tambahan dan mekanik adalah kegembiraan baru, dan jika anda mempunyai minat untuk bermain perlumbaan terbaik permainan, ini adalah DLC untuk anda.

   B-tier

   The Twisted & The Twilight

   Di Warhammer pertama, Wood Elf DLC adalah titik yang tinggi, mengukuhkan siri ini sebagai percubaan kreatif yang paling eksperimen. DLC ini membawa mereka ke Dunia Baru dengan kempen mereka sendiri di mana mereka akan menghadapi puak mereka yang menentang (juga dimainkan), Skaven Clan Moulder.

   . The Elves Wood sedikit lebih unik, walaupun tidak seperti yang aneh, dengan kembar menunggang naga berkhidmat sebagai pemimpin dua-dalam-satu. Mereka hanya jatuh dalam peperangan jika kedua -duanya selesai, memberi mereka banyak kuasa tetap. Selain menjadi syaitan ketika datang ke pertempuran jarak jauh, terdapat beberapa unit terbang yang luar biasa dalam senarai itu, jadi anda juga akan mempunyai julat dan mobiliti yang tidak masuk akal. The Forge of Daith Unik Mechanic agak mengecewakan, walaupun pada dasarnya hanya menghilangkan beberapa item rawak sepanjang kempen.

   Ratu & crone

   Pek Lords Pertama Warhammer 2 mengikuti persaingan antara Alarielle Elves Tinggi dan Hellebron dari Elf Gelap. . Kedua-duanya adalah pilihan yang kukuh untuk puak masing-masing, tetapi Alarielle adalah sedikit lagi mesti bermain kerana keupayaannya untuk merekrut Sisters of Avelorn, salah satu unit pemanah terbaik dalam permainan. Mereka juga kacukan, jadi mereka tidak akan dihancurkan dalam huru -hara.

   Kedua -duanya mempunyai mekanik unik yang berguna, walaupun mereka tidak mempunyai kreativiti dari beberapa penambahan DLC yang kemudian. Alarielle mendapat bonus jika alam ulthuan bebas daripada musuh, sementara penceroboh akan datang dengan kesan yang tidak menyenangkan. Sementara itu, Bellebron dapat mengorbankan hamba untuk memperkasakan dirinya dan menggunakan upacara unik untuk meningkatkan kekuatan tenteranya ketika melawan elf tinggi. Ia mungkin dibayangi oleh ekspansi yang lebih cerah, tetapi mudah untuk mengesyorkan kepada sesiapa yang ingin memainkan telinga yang tajam.

   C-tier

   Bayangan & bilah

   Secara tema ini adalah salah satu faves saya, tetapi dlc elf dan skaven gelap ini dikecewakan sedikit oleh kebolehan baru yang diperkenalkan. Mekanik pemilikan Malus Darkblade, di mana dia membenarkan daemon mengambil alih fikirannya, memperkasakannya sambil merosakkan tenteranya, terdengar seperti perjudian yang hebat, tetapi kosnya terlalu kejam. Anda tidak akan mahu menggunakan cangkuk utamanya. Sementara itu, Skaven Clan Eshin dapat membersihkan seluruh puak pada sentuhan butang, yang membosankan kerana ia kuat.

   Walaupun begitu, masih ada sedikit yang disyorkan di sini. Urusan bayangan skaven dan mekanik kontrak klan yang lebih besar sangat menyeronokkan, menjadikan anda berasa seperti bajingan yang sangat licik semasa anda meraih satu ton ganjaran, dan anda akan mendapat beberapa unit retak, seperti penggiling warp yang sempurna untuk Skaven dan kereta api yang benar -benar menghancurkan untuk Elf Gelap.

   Warden & pukulan

   Sebagai penggemar gobbos dan orcs dengan keinginan untuk menumbuk setiap elf tinggi di muka, DLC ini dirasakan dibuat untuk saya. Grom the Paunch adalah goblin yang sangat lapar dengan obsesi masakan yang hanya ditimpa oleh kebenciannya terhadap bunian tinggi, Eltharion (warden titular). Keseluruhannya adalah mencari resipi dan bahan -bahan dengan mengalahkan musuh, yang boleh diubah menjadi perayaan yang memberi kuasa kepada puak dan tenteranya. Ia adalah sistem yang cemerlang.

   Rakan sejawat Elf Grom tidak ada slouch sama ada, dan dia mendapat asas operasi yang unik dan bagus yang dapat ditingkatkan, dan dia dapat memenjarakan tuan -tuan yang jatuh dalam peperangan dan menginteroginya. Sepasang kempen ini sangat saling berkaitan, dan ini terasa seperti salah satu DLC yang paling kohesif. Jadi mengapa di peringkat ini? Malangnya, itu kereta. Terdapat beberapa isu pelancaran yang disetrika, tetapi sekarang ada pepijat yang menjadikannya mustahil untuk menyelesaikan kempen Grom jika anda menemuinya. Sudah ada selama berbulan -bulan dan masih menjadi masalah.

   The Hunter & the Beast

   Namun satu lagi DLC di mana orang -orang kadal mendapat tongkat pendek, tetapi kali ini puak lawan tidak mengambil banyak kendur. Masih DLC yang anda ingin pilih jika anda suka memainkan Empayar di Dunia Baru, bagaimanapun, sebagai puak kedua adalah pasukan ekspedisi kekaisaran dengan banyak senjata besar dan kegemaran untuk memburu dinosaur.

   Baiklah, betul -betul, dan anda mungkin mendapat sepakan dari bermain sebagai sekumpulan kadal nomad, terutamanya dengan kemasukan menakutkan (walaupun tidak berguna seperti yang anda harapkan) Dread Saurions. Unit Empayar Ranged juga merupakan rahmat besar -besaran, dan itu adalah pilihan yang baik jika anda ingin menimbulkan rasa marah kepada musuh -musuh anda dengan banyak serangan hendap. Malangnya, kedua -dua kempen adalah sedikit slog, dengan mekanik baru memperkenalkan lebih banyak masalah daripada yang mereka selesaikan.

   Z-peringkat

   Darah untuk tuhan darah 2

   Total Perang kini Gore tradisional DLC terus menjadi kekecewaan besar -besaran. Walaupun pertempuran darah dari Warhammer berasa seperti suasana yang sempurna untuknya, tidak banyak di sini. Anda tidak akan melihat pemotongan, dan darahnya sangat tidak wajar sehingga kelihatan bodoh dan akhirnya menyembunyikan unit yang menarik anda. Pada dasarnya seperti menjatuhkan sebotol mephiston merah di seluruh tentera anda. Elakkan.

   Buletin PC Gamer

   Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

   Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.