Kajian Razer Kraken V3 Hypersense – Headset Permainan Haptic Terbaik | PCGamesn, Haptic PC Gaming Headset – Razer Kraken V3 Hypersense | Razer Amerika Syarikat

Razer Kraken V3 Hypersense

Sememangnya, Hypersense V3 dilengkapi dengan cawan RGB-Clad, dan anda boleh menggunakannya dalam perisian sinaps Razer. Setiap logo permata mempunyai cincin dan pencahayaan logo, mengakibatkan pencahayaan yang halus tetapi cerah. Letakkannya dengan cara ini, jika anda seorang penyerang, sembang anda mungkin akan bertanya mengenai pertunjukan cahaya alat dengar ini, kerana ia terasa berbeza dari seluruh julat Kraken.

Kajian Razer Kraken V3 Hypersense – Headset Permainan Haptik Terbaik

Razer Kraken Hypersense Gaming Headset di atas meja

Ketika saya kecil dan ingin tahu, saya sering melekat di sisi kepala saya terhadap penceramah hi-fi besar ayah saya. Ini, diakui, satu perkara yang bodoh untuk dilakukan dengan telinga yang sedang berkembang, tetapi kenangan indah pemuda muzik saya sebahagiannya mengapa saya suka sensasi getaran bassy di pertunjukan. Sudah tentu, tahap kelantangan yang menggigil biasanya dikhaskan untuk penceramah watt yang tinggi, jadi anda boleh membayangkan kejutan saya untuk mencari Razer’s Kraken V3 Hypersense berjaya mencontohi pengalaman. Lebih baik lagi, alat dengar baru membawa fizikal audio yang sama ke alam permainan, dan pelaksanaannya hampir sempurna.

Sebelum kita menyelam ke dalam teknologi Razer’s Rumbly, mari kita bercakap tentang versi khusus Kraken yang menempatkannya. Sama seperti rakan sejawat audio permainannya, Hypersense Kraken terdiri daripada plastik, logam, kain, dan kulit, yang menyumbang kepada faktor premium dan keselesaannya. Walaupun ada lebih banyak lagi yang berlaku di dalam penampilan Kraken ini, ia masih sangat ringan, sesuatu yang dapat dikekalkan bersama dengan ketegaran.

Saya juga peminat cawan dan ikat kepala hipersens. Pasti, kulit boleh dikatakan kelihatan lebih bergaya, tetapi ia tidak umur dengan baik ketika berehat melawan kulit manusia untuk sesi permainan yang panjang. Perlu diingat bahawa saya juga sensitif terhadap bahan -bahan tertentu, terutamanya jika mereka kurang lembut, jadi alat dengar ini mendapat beberapa mata brownie tambahan.

Sememangnya, Hypersense V3 dilengkapi dengan cawan RGB-Clad, dan anda boleh menggunakannya dalam perisian sinaps Razer. Setiap logo permata mempunyai cincin dan pencahayaan logo, mengakibatkan pencahayaan yang halus tetapi cerah. Letakkannya dengan cara ini, jika anda seorang penyerang, sembang anda mungkin akan bertanya mengenai pertunjukan cahaya alat dengar ini, kerana ia terasa berbeza dari seluruh julat Kraken.

Menjadi alat dengar, hipersense juga bersenjata dengan mikrofon yang boleh dilepaskan, membanggakan kejelasan dan pengurangan bunyi. Ia tidak akan memaksa mikrofon permainan terbaik ke persaraan, tetapi untuk panggilan suara, sembang permainan, dan segala -galanya di antara, ia boleh digunakan dengan sempurna. Walaupun, dalam kejujuran, penapis pop bulbous mic kelihatan terlalu banyak seperti cosplay John Madden untuk citarasa saya.

Headset Hypersense Razer Kraken pada Tengkorak Putih

Razer Kraken V3 Hypersense Logitech’s G733 Epos H6Pro
Tindak balas kekerapan 20Hz – 20kHz 20Hz – 20kHz 10Hz – 30kHz
Sambungan USB 3.5mm | USB 3.5mm berwayar
Tindak balas mic 100Hz – 10kHz 100Hz – 10kHz 10Hz – 10kHz
Berat 344g 278g 278g
Harga $ 129 / £ 129 $ 127 / £ 129 $ 179 / £ 149

Roda kelantangan, butang bisu mic, dan butang mod hipersense juga menduduki ruang di bahagian belakang cawan Kraken v3. Kedua -dua roda kelantangan dan butang bisu mic mudah dicari semasa memakai, yang menghalang fumbles yang mengecewakan. Kawalan kelantangan juga datang dengan tahap ketepatan yang terpuji, dengan setiap pergerakan diterjemahkan kepada kenaikan dan potongan dua. Butang bisu juga menyenangkan untuk menekan, kerana penggunaan Razer suis togol memberikan tahap jaminan apabila mengetahui jika anda sebenarnya disenyapkan.

Estetika dan Staples Headset mengetepikan, titik jualan sebenar Hypersense adalah sistem maklum balas haptik yang unik yang tinggal di dalam cawan. Ringkasnya, set tin ini menerjemahkan frekuensi yang lebih rendah ke dalam getaran sentuhan, yang bermaksud anda akan merasakan setiap letupan, tembakan, dan memukul menuju ke arah permainan FPS. Pada hakikatnya, sensasi terasa lebih mirip dengan subwoofer daripada mempunyai dua pengawal dualshock yang diikat ke kepala anda, yang berfungsi dalam kebaikan V3 Hypersense.

Fungsi hipersense V3 baru dilengkapi dengan tiga tetapan laras, dengan setiap intensiti getaran yang semakin meningkat. Sepanjang ujian, saya mendapati bahawa tetapan terendah dan pertengahan menghasilkan hasil terbaik, terutama semasa pertandingan multiplayer yang sibuk. Walaupun getaran halus berguna ketika mengesan arah jejak langkah dan tembakan, maklum balas Haptic Razer berfungsi sebagai gangguan ketika cranked penuh, dan ia membuang headset 7.1 audio spatial.

Bercakap tentang 7.1 Audio, keupayaan bunyi sekeliling maya V3 Hypersense adalah tepat, terutamanya apabila seimbang dengan haptik. Dengan cara ini, alat dengar novel Razer telah melatih telinga saya untuk mendengar untuk audio permainan orang pertama yang halus, sesuatu yang telah membuat semua perbezaan ketika bermain Halo Infinite Online. Diakui, orang -orang seperti Epos ‘H6Pro juga mempunyai kebolehan audio spatial yang serupa, tetapi apabila dipasangkan dengan sensasi bass bergegas, hipersense V3 meniup alat dengar perbandingan keluar dari air. Beli Sekarang di Amazon

Hypersense Kraken V3 juga dihubungkan dengan Razer Central, yang bermaksud anda boleh bermain dengan tetapan alat dengar menggunakan Synapse. Suite ini menyediakan akses kepada pelbagai pilihan dan ciri, seperti EQ, THQ dan Spatial 7.1 Tetapan, dan loceng dan peluit Chroma RGB. Mengecewakan, perisian tidak termasuk sebarang pilihan tambahan untuk menyesuaikan maklum balas haptik, kerana bahagian yang sesuai mereplikasi mod yang rendah, sederhana dan tinggi butang.

Yang mengatakan, dengan tweaking frekuensi bass dalam tetapan penyamaan alat dengar, anda boleh mengubah bagaimana haptics bertindak balas terhadap audio. Diakui, sukar untuk menentukan di mana letupan yang menderu di tanah permainan pada skala EQ, tetapi jika anda bersedia untuk bereksperimen, anda boleh mencampurkan audio permainan anda dengan cara yang rizab haptik untuk bunyi tertentu. Sekiranya kemas kini masa depan dapat mengautomasikan proses ini dengan tetapan hipersense tertentu, ia dapat meningkatkan kebolehgunaan ciri sepuluh kali ganda, tetapi sebagai perkara yang kini berdiri, tiga pilihan peranti tidak sesuai seperti yang saya mahukan.

Dari segi fleksibiliti, Hypersense Kraken V3 sebenarnya serasi dengan konsol, jadi ia dapat membuktikan penyelesaian audio yang komprehensif. Walau bagaimanapun, tidak seperti edisi kejohanan Razer Kraken, alat dengar menggunakan sambungan USB tunggal, bukannya 3 yang boleh dilepaskan.5mm DAC, yang bermaksud penguat alternatif dan penyesuai bukan pilihan. ..

Akhirnya, Hypersense Kraken V3 lebih daripada kebaharuan yang bergetar; Ini adalah bukti aksesori maklum balas haptik. Semasa menyediakan pelbagai tetapan yang lebih luas akan meningkatkan pengalaman keseluruhan, hipersense V3 memudahkan rasa fizikal audio yang menarik, menjadikannya salah satu alat dengar permainan terbaik di pasaran dari segi rendaman. Sudah tentu, pencahayaan RGB RGB dan kualiti membina Razer juga merupakan titik jualan yang besar, jadi jika anda mempertimbangkan untuk mengambil satu set tin kraken, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk melabur dalam hitter berat haptik ini.

Kajian Razer Kraken V3 Hypersense

Beberapa niggles menyimpan Hypersense Kraven V3 Razer dari mencapai kesempurnaan, tetapi ia membuat hujah yang kuat untuk lebih banyak alat dengar haptik.

Fon kepala maklum balas haptik

Menyelam ke dimensi baru rendaman dengan Hypersense Razer Kraken V3 -alat dengar permainan PC yang dikuasakan oleh teknologi haptik. Dari letupan bergegas ke peluru, dengan keupayaan untuk merasakan apa yang anda dengar, masa telah tiba untuk merangkul permainan pelbagai sensori yang benar.

Radar Permainan

“Razer Kraken V3 Hypersense bukan hanya salah satu alat dengar Razer terbaik di sekitar, tetapi juga salah satu alat dengar permainan terbaik yang boleh anda beli.

Maklum balas yang terasa nyata.

Razer ™ Hypersense.

Pemandu haptik canggih di setiap earcup mengambil isyarat audio dan mengubahnya menjadi getaran realistik yang berbeza dalam kedudukan, tempoh, dan intensiti, memberikan maklum balas sentuhan sentuhan untuk bunyi dalam permainan.

“Maklum balas haptik dan audio hebat menarik kami ke dalam permainan untuk pengalaman yang lebih mendalam!”

– Capcom Monster Hunter Rise Development Team

Stereo haptics

Kesan haptik mengalir antara earcup kiri dan kanan berdasarkan kedudukan dalam permainan untuk kesedaran dan rendaman ruang yang lebih besar.

Haptik masa nyata

Pemprosesan audio pintar yang memerlukan integrasi sifar atau muat turun tambahan untuk berfungsi. Sesuai dengan permainan, muzik, dan filem.

Adjuster Intensiti

Mudah menyesuaikan kekuatan Haptics dengan butang di kepala-kepala yang dapat bertukar-tukar antara off, rendah, sederhana, dan tinggi.

Rendaman dari setiap sudut.

Thx audio spatial.

Alat dengar bersenjata dengan maju 7.1 bunyi surround yang mengoptimumkan reka bentuk bunyi permainan anda untuk audio kedudukan yang realistik. Mengalami akustik yang benar-benar-hidup dan mendengar segala-galanya seolah-olah anda betul-betul di tengah-tengah semuanya.

Audio yang kuat, seperti hidup.

Razer ™ Triforce Titanium 50mm Pemandu.

Reka bentuk pemandu 3-bahagian yang dipatenkan kami menolak tahap tinggi, mids, dan rendah yang tidak berlumpur, memberikan pengalaman mendengar yang lebih dinamik untuk rendaman yang lebih mendalam. Ditingkatkan dengan diafragma bersalut titanium untuk kejelasan unggul, pemandu membolehkan pembiakan bunyi yang benar-benar hidup dan tepat.

Dibina untuk keselesaan. Dibina untuk bertahan.

Kusyen busa memori

Kusyen buih kain hibrid dan kulit hibrida

Keseimbangan keselesaan, pengasingan bunyi, dan pemindahan haptik yang sempurna.

Kusyen kepala kain mewah

Kusyen lembut di kepala untuk tekanan minimum.

Ikat kepala bertetulang keluli

Fleksibel dan ringan, namun tahan lama dan berdaya tahan.

Kejelasan tanpa soalan.

Razer ™ Hyperclear Cardioid Mic.

Dengan menindas bunyi dari belakang dan sisi, mikrofon yang boleh dilepaskan menawarkan pickup ucapan yang lebih besar dan pembatalan bunyi, memastikan kejelasan yang lebih baik dan perwakilan semula jadi suara anda.

Dikuasakan oleh Razer Chroma ™ RGB.

Dengan 16.8 juta warna dan set kesan, menikmati rendaman yang lebih besar kerana ia secara dinamik bertindak balas dengan lebih daripada 150 permainan bersepadu. Tahan butang Adjuster Razer Hypersense ke Cycle dengan mudah melalui kesan pencahayaan Razer Chroma ™ RGB.

Soalan Lazim

Apa itu Hypersense Razer?

Razer Hypersense adalah teknologi haptik yang telah diintegrasikan dengan pemacu audio di setiap earcup. Dapat mengubah audio menjadi maklum balas deria sentuhan (i.e. getaran), teknologi ini berkesan membolehkan anda merasakan apa yang anda dengar dalam permainan.

Adakah Hypersense Razer memerlukan sebarang muat turun tambahan?

Tidak. Razer Hypersense berfungsi di luar kotak dengan mana -mana permainan, muzik, atau filem tanpa memerlukan perisian atau integrasi tambahan.

Bolehkah saya menyesuaikan tahap maklum balas Razer Hypersense?

Ya. Anda boleh menyempurnakan tahap intensiti Razer Hypersense melalui Razer Synapse 3, atau mudah menyesuaikannya dengan menggunakan butang pada kepala yang berkedut melalui, rendah, sederhana, dan tinggi.

Apa jenis mikrofon yang dimiliki oleh Razer Kraken V3?

Razer Kraken V3 Hypersense mempunyai mic cardioid Hyperclear Razer ™ yang boleh dilepaskan, yang ditala untuk mempunyai kawasan pengambilan suara yang lebih fokus dengan menekan bunyi latar belakang.