Kajian Fallout 4 | PC Gamer, сооще acara Steam: Fallout 4

Ulasan Fallout 4 PC

Oleh itu, anda mengumpulkan sampah. Setiap item dalam permainan diperbuat daripada sumber. Membuangnya ke bengkel penyelesaian, dan mereka boleh berubah menjadi sesuatu yang berguna. Taip mesin taip menjadi sumber gear, skru dan mata air berguna untuk mesin bangunan yang dapat mempertahankan penyelesaian anda dari penyerang.

Kajian Fallout 4

Kotak pasir yang cemerlang dan besar, walaupun sebahagian besarnya Bethesda telah membuat selama bertahun -tahun.

PC Gamer mendapat punggung anda

Pasukan kami yang berpengalaman mendedikasikan berjam -jam untuk setiap ulasan, untuk benar -benar sampai ke hati yang paling penting bagi anda. .

Apa itu? RPG kotak pasir pasca apokaliptik.
Berharap untuk membayar £ 40/$ 60
Pembebasan 10 November
Pemaju Bethesda Game Studios
Penerbit Bethesda
Tiada
Pautan

. . . Kadang -kadang, sedozen atau lebih penyerang yang dia memburu akan menyedari bahawa ada sesuatu yang salah. Mereka akan mencari kawasan itu, membuat ancaman tentang apa yang akan mereka lakukan sekiranya mereka menemui raksasa lumbering yang tidak kelihatan di sudut. . Kemudian dia akan membunuh mereka dengan peluru tunggal ke kepala.

. Ini adalah RPG yang sangat disesuaikan di dunia yang penuh dengan perkara yang perlu dilakukan. Sistemnya rumit, dan menjemput anda untuk menyesuaikannya dengan keinginan anda. . Fallout 4 dengan sengaja merendam untuk mendapatkan kotak pasir yang menyeronokkan dan menyeronokkan. . Adakah ia terdengar seperti kekacauan yang menyebalkan, tidak disengajakan, atau persimpangan yang sejuk, yang muncul dari keputusan yang didorong oleh pemain. .

Sekiranya anda telah memainkan RPG Bethesda sebelum ini, ini tidak akan menjadi yang baru. Sebagai Fallout 3 adalah Oblivion, jadi Fallout 4 adalah untuk Skyrim-pasca-apokalips dunia futuristik yang terperangkap dalam estetika 50-an, kini boleh didapati di enjin penciptaan Bethesda dan membanggakan beberapa ciri baru yang menarik. Tetapi untuk semua penambahbaikan, masa ke semasa pengalaman secara meluas sama. Perjalanan ke salah satu daripada banyak lokasi yang belum ditemui di sekitar anda, anda akan membunuh musuh, memilih kunci, terminal hack, mengumpul rampasan dan mengalami vignette mandiri yang menenun ke dalam kisah Boston yang lebih besar selepas bom.

Fallout 4 ditetapkan dalam versi Massachusetts yang terkondensasi, yang dikenali sebagai Komanwel. Peta beliau menggabungkan sebahagian besar pantai timur negeri, dari Salem ke Boston sendiri -sia -sia seperti versi simulator trak euro 2 akhir dunia. Ia dibuka pada hari Apocalypse Fallout-memberikan anda kesempatan ringkas untuk mengalami kehidupan di tempat perlindungan pastel yang dicat oleh pastel sebelum ia dikurangkan ke runtuhan. Rasa pra-apokalipe ini bukanlah semua pengungkapan. Tidak mengejutkan, dunia lebih baik apabila tidak ada anjing yang bermutasi yang cuba memakan wajah anda. Tetapi pembukaan bercakap kepada fakta bahawa Bethesda telah cuba membuat kempen utama yang lebih mengasyikkan.

Seperti biasa, maka kempen itu hanyalah garis besar untuk banyak, banyak sisi, pelbagai peristiwa dan tindakan eksplorasi yang tidak disokong anda akan melengkapkan di sepanjang jalan. . Ia kejam dan mengerikan, tetapi hanya sampai ke satu titik. Ada keributan yang cip pada nada, melembutkan kematian dan kerosakan. Fallout 4, seperti pendahulunya, bukan permainan survival -walaupun pada mulanya sekurang -kurangnya, sumber boleh menjadi sukar untuk datang.

Secara grafik, Fallout 4 kelihatan seperti versi Skyrim yang lebih baik. . Kebanyakannya ke teknologi yang menggerakkannya -walaupun beberapa animasi NPC akan dikenali oleh sesiapa sahaja yang menghabiskan masa yang cukup di Tamriel. Wajahnya lebih baik, tetapi masih tidak sempurna. . Pada mulanya, saya mengalami kekecewaan yang ringan. . . Umur dan batasan enjin Bethesda jelas, tetapi Komanwel menarik. Di peringkat makro, skala dan perincian Fallout 4 mewujudkan dunia yang terasa kohesif dan penuh dengan pesona jahat.

Boston adalah suasana yang hebat. Ia lebih padat daripada modal tanah gurun Fallout 3, dan lebih berwarna -warni. Terdapat banyak kelabu dan coklat, pasti, tetapi juga merah, blues dan maut, sayur -sayuran bercahaya. . Diamond City, salah satu tempat utama, adalah sebuah bandar yang dibina di Stadium Fen Boston. Sebagai koleksi gubuk dan pondok, rasanya sama dengan megaton -tetapi lebih menarik, dan lebih sesuai dengan tetapan. Seperti New Vegas sebelum ini, Fallout 4 bukan mengenai pasca-apokalips.

. Sebahagian besar rayuan Fallout 4 adalah rasa penemuan dan misteri. Setiap lokasi terasa dibuat, dan itu memberikan alasan yang kuat untuk menyiasat. Mungkin anda akan menemui log teks yang memperincikan konflik antara pemimpin geng saingan, atau hanya nota yang menjelaskan cara mengakses rampasan tersembunyi. Dunia terasa hidup dan berbahaya, dan senang untuk memilih sejarahnya.

Yang mengatakan, saya berharap ia agak asing -atau lebih suka bermain. Saya berada di wilayah berbahaya di sini, kerana terdapat banyak bahagian yang saya belum jumpa atau selesai. Untuk semua yang saya tahu, ada banyak pertemuan yang pelik dan tidak dijangka untuk ditemui. Tetapi saya belum menemui apa -apa di luar pencarian utama yang aneh seperti peti besi Fallout 3 yang penuh dengan klon Gary, atau sebagai dramatik sebagai keputusan untuk membiarkan sekumpulan orang jahat membunuh blok pangsapuri yang penuh dengan jeritan kaya. . Seseorang mempunyai idea yang bagus di belakangnya, tetapi penghantarannya adalah underwhelming.

Prestasi & tetapan

Dikaji semula Intel Core i5-3570K, 8GB RAM, NVIDIA GEFORCE GTX 970
Pilihan grafik Kualiti tekstur, kualiti bayangan, jarak bayangan, kualiti decal, kualiti pencahayaan, kualiti godrays, kedalaman medan, oklusi ambien, refleksi ruang skrin, kelembapan, oklusi hujan, kabur gerakan, suar lensa dan penapisan anisotropik.
Anti-aliasi
Kawalan semula Ya

Fallout 4 berlari dengan kukuh – usia enjin penciptaan dan fokus PC memastikan pelbagai pilihan yang disesuaikan memastikan kestabilan pepejal. Kebanyakannya bug percuma, dan saya hanya menemui beberapa kemalangan misteri-ke-desktop dalam lebih dari 50 jam bermain.

Berjalan pada kad grafik yang gemuk, ia dilakukan dengan mengagumkan pada ultra -hanya kadang -kadang menjatuhkan di bawah 60fps semasa menjelajah di luar rumah. Saya kebanyakannya meletakkan ini kepada fakta bahawa saya sedang mengalir ke final Starcraft 2 WCS pada skrin kedua pada masa itu.

.

Mempunyai protagonis bersuara memberi saya rasa lampiran yang lebih besar kepada dunia, dan terutamanya kepada para sahabat. Ini adalah RPG Bethesda pertama di mana saya secara konsisten mempunyai NPC bersama untuk perjalanan. Sekali lagi, mereka lebih daripada keldai untuk membawa senjata berlebihan. Rakan kegemaran saya yang kedua, Nick Valentine, adalah mata swasta sekolah lama -lengkap dengan Trenchcoat dan Fedora. . .

kegemaran teman adalah anjing, kerana ia tidak menilai saya ketika saya mencuri semua telefon dari rumah. Saya mempunyai banyak telefon di poket saya, serta mikroskop, jam penggera dan dulang makan malam. Itulah sebabnya saya memakai kuasa senjata – jadi saya dapat membawa semua omong kosong yang saya kumpulkan di perjalanan saya. Sekiranya anda suka secara obsesif membebaskan tempat semua itemnya, maka berita baik: Segala -galanya di Fallout 4 berguna. Itu kerana sistem penyelesaian baru.

Penyelesaian adalah ciri baru Fallout 4 yang seperti DLC Hearthfire Skyrim, tetapi secara besar -besaran berkembang. Dapatkan pemilikan penyelesaian dan anda boleh membina barang -barang baru, dari pam air dan menara pistol, ke struktur pasang siap. Masing -masing mempunyai kos sumber yang berkaitan dengannya. Panel dinding hanya memerlukan kayu dan keluli, tetapi sesuatu seperti turet pertahanan lebih kompleks -yang lebih mematikan yang memerlukan aluminium, litar, gear, optik serat, dan penjana untuk kuasa. Buka bengkel kerajinan di penyelesaian, dan garis besar hijau akan menunjukkan kawasan yang dibenarkan untuk membina. Di dalam ruang ini, anda juga boleh memecah barang untuk sumber. Tidak mengapa untuk mengubah pokok, kereta dan tayar longgar ke dalam kayu, keluli atau getah, tetapi sumber yang lebih jarang mesti dijumpai atau dibeli di dunia.

Oleh itu, anda mengumpulkan sampah. Setiap item dalam permainan diperbuat daripada sumber. Membuangnya ke bengkel penyelesaian, dan mereka boleh berubah menjadi sesuatu yang berguna. .

. . . . . Pada satu ketika, saya terpaksa cepat berjalan antara pelbagai penempatan yang berbeza hanya untuk mengingati di mana saya telah meninggalkan jam tangan poket yang mengandungi gear yang saya perlukan untuk membina pam air. Anda boleh membina talian bekalan yang berkongsi sumber antara dua bengkel yang disambungkan, tetapi ia adalah sistem yang kekok, dan tidak praktikal melainkan jika anda sudah meletakkan kerja untuk mengembangkan penduduk penyelesaian.

Senjata mempunyai sistem kerajinan, juga -membuat anda membuat mod yang mengubah skop, tong, genggaman dan lampiran mereka dalam pelbagai cara. Ini, bagi saya, berasa seperti penggunaan yang lebih baik untuk koleksi minutia saya yang semakin meningkat. Senjata adalah perkara terbaik mengenai Fallout 4. Tidak seperti pendahulunya, ia adalah penembak yang berjaya dan menyeronokkan. Walaupun keutamaan saya adalah untuk senjata yang dibungkam, kekurangan peluru -sekurang -kurangnya untuk beberapa jam dozen pertama -memaksa saya untuk bereksperimen. Saya tidak keberatan. Masuk ke dalam pertempuran adalah kegembiraan, sehingga, pada akhirnya, saya semua tetapi sepenuhnya meninggalkan sistem VATS.

Senjata awal yang dipilih dari Raiders agak lemah, tetapi, semasa anda melayari Komanwel, anda dijamin mencari koleksi kegemaran. . Menggunakannya terasa tegang dan panik, mengharuskan anda menyelam ke penutup untuk memukul kunci R, sebelum muncul dan mengambil pukulan anda. Dengan mod, anda boleh mengemukakan musket dengan sehingga enam tuduhan. Ini adalah perkara yang mematikan, jika anda mempunyai ruang untuk memuatkannya sepenuhnya.

Senjata dan perisai terbaik dibuang dari musuh legenda, yang dapat dikenal pasti oleh bintang di sebelah nama mereka. Apabila diturunkan, mereka akan menjatuhkan barang legenda dengan faedah istimewa. Saya mempunyai pistol Tommy yang kebakaran meletup peluru, senapang ganda yang tidak perlu dimuat semula, sekeping dada yang menjadikan saya tidak kelihatan ketika berjongkok dan tidak bergerak, dan, tentu saja, pedang yang disinari. . Saya lebih awal membuang telefon berharga saya.

Salah satu kesan kebiasaan segera Fallout 4 adalah bahawa saya lebih sedar daripada kekurangan enjin. Saya tidak mengalami banyak pepijat, tetapi terdapat banyak kebiasaan. AI NPCS, contohnya, suka lari pada saat -saat yang tidak sesuai sebagai tindak balas terhadap beberapa ancaman jauh yang mereka telah memutuskan untuk berurusan. Dalam satu kes, pasangan melakukan ini semasa urutan skrip paksa -Meninggalkan saya terkandas dan tidak dapat bergerak. Dengan begitu banyak sistem yang berusaha untuk mencipta pengalaman yang menarik dan muncul, kadang -kadang perkara itu pecah.

. Ia dipenuhi dengan berhati -hati dan perhatian terhadap perincian -seperti set stesen radio yang diperluas, atau cara ribut radiasi kilat mandi dunia dengan warna hijau yang sakit dan tidak menyenangkan. Senang memilih melalui dunia, untuk mencari pemandangan baru, dan memilih melalui pilihan faedah dan penyesuaian untuk membayangkan membina watak yang sempurna, namun pelik. Singkatnya, banyak masalah Fallout 4, seperti setiap Bethesda RPG sebelum ini, adalah akibat dari apa yang membuat mereka tidak dapat dilupakan. Itu mungkin bukan kesimpulan yang paling kemas, tetapi ia menjelaskan mengapa, 50 jam, saya masih bersenang -senang. Ia juga menjelaskan mengapa, sekarang saya telah menyelesaikan ulasan ini, saya akan memainkannya selama berjam -jam.

Ulasan Fallout 4 PC

© Valve Corporation. В права зaca. Все торговые марки являются собственностью соответствующих владельцев в США и других странах. #footer_privacy_policy | #footer_legal | #footer_ssa | #footer_refunds

Fallout 4

19,086 в ир | 1,155 в гоO чате |

Саисика

GRE

Bethesda Game Studios, создатель популярнейших игр Fallout 3 и The Elder Scrolls V: Skyrim, приглашает вас в мир Fallout 4 – своей самой грандиозной игры нового поколения с открытым миром.

Сол поп л к н н н з п п п п п з з з з з з з з ый ый з ый ый ый з ый ый ый з ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый ый к к ый к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к з. (?)
Soalan untuk orang yang membenci protagonis yang disuarakan.

Dalam Fallout 4 Saya telah mendengar banyak orang mengatakan bahawa mereka tidak menyukainya bahawa SS disuarakan kerana ia mengehadkan pilihan dan menjadikannya lebih sukar bagi pemain untuk meletakkan diri mereka dalam kasut watak. Walau bagaimanapun, sejak kebelakangan ini terdapat kemajuan dalam menyuarakan AI. . Jadi saya bertanya kepada anda. Bagaimana perasaan anda adalah protagonis Fallout 5 disuarakan, tetapi ia adalah.

Pengawal menatal dengan cepat

Hai semua! Jadi saya memutuskan untuk memainkan semula Fallout 4 tetapi apabila saya memuatkan permainan; Pengawal saya mahu menatal cepat bodoh di menu utama kecuali saya menahan butang. Juga, apabila memuat simpan baru, ikon pemuatan di bahagian bawah berkelip cepat bodoh juga. Saya menggunakan PC menggunakan pengawal Xbox One standard. Saya tidak mempunyai masalah ini dengan permainan lain dari Gamepass, Steam, Epic, Gog, EA, atau Ubisoft. Sebarang bantuan? Saya juga bermain tidak berkesudahan.

Liberty Prime tersekat (tetap)

Pada masa ini semasa BOS berjalan dan akhirnya sampai ke bahagian yang baik, hanya perkara yang buruk setiap kali saya menghidupkan Liberty Prime dia duduk di sana ketika dia berada, dia tidak bergerak dia tidak melakukan apa -apa ketika saya menggunakan perintah TC saya memindahkannya tetapi dia pergi Excatly kembali permainan yang modded no bos altering quest mods 3 bos overhauls mods dan patch tidak rasmi yang saya gunakan untuk forceRepath dan forcefailpath dan mereka mengatakan dia tidak laluan pada semua orang tahu kemas kini pembetulan: ia adalah mod penyelesaian memecahkan dia.

ПолзователS, поadualчит озор полезныM: 5

О п плован hadapan: 22 September -Oktober
Сиpirmation боima – лою по свалкам, собираю морор.
Ообенно радate, e е ketika.
Продтов sebarang
Fallout 4 FPS & Stuttering Fix Mods Senarai!

Senarai mod untuk menjadikan permainan anda berjalan lancar dan dapatkan fps yang lebih baik dengan sedikit gagap yang mungkin! Panduan ini tidak membimbing anda tentang cara mod tetapi apa yang harus dimasukkan ke dalam permainan anda, saya mungkin menambah arahan bagaimana untuk memulakan modding dalam kejatuhan nanti tetapi .

Seperti Jiran Baik – Fallout 4 Mods: Durah – sedikit keseronokan yang tidak berbahaya (18+) | Raider Bahagian 13
1 пOзOзOе пOчччт ээO O OO оOO пOоззS

О п плован hadapan: 21 September -Oktober

Если бы игра была меньше, а различных заданий больше то я бы сказал что это весьма качественный проект. Но к сожалению Fallout 4 средненькая игра местами неплохая но уж слишком большая.

Сажж прро бOшшетво заданий мне понравил sebagai. Есть и длинные цепочки заданий как Серебренный Плащ так и небольшие как Интервью с Пайпер. О напены притно и походетьь х и х х х х х хн х х mus пррххххххх. Проблема в том что их не слишком много для такой большой игры и на два часа заданий приходится двадцать часов исследования мира и различных развалин зданий.

Ет н н н н х н н н н н н х х х х х х х х х х х х х н н н нq н х хх н х х х ° н х н х х х н н н н н нq н н х н х х н ° н н н н ° н н н н х х н н н н н н н н н н н н н н н н н ° н н н. А учитывая что с ними можно развивать отношения и узнавать о них что то новое то получается если игнорировать часть из них то я лишаю себя контента. Да и система одобрения ваших действий у некоторых напарников очень плохая так как некоторые условия сложно выполнить из за чего на Кодстворта я просто забил.

Т т т ж нноначно. S оной сороны врагов много в и и н н г г ы г н ° м ноо. Но с другой не так уж сложно стать слишком сильным и убивать всех с одного выстрела. З чз ч ч ч к з з з з з з ч ч ч ч semula ч mus позое Oleh. К п п нл ж н н н н н р н н н ны з н н ныoti ж зыааааааааеееоооооееееееееееееееееееееееееееееее ( и и добавило у с у у ° у н н ° у у у ° у у у ° у у у ° у у у ° у у у ° у у у ° у у у ° у у у ° у у у ° у у у ° у у ув® и н у ° у у уо®.

Несмотря на размер карты запоминающихся мест тут не так много. Добрососедство весьма интересное место да и мелкие поселения могут заинтересовать такие как ферма Грейгарден на которой трудятся роботы. Н т т т т т т т т н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н ° тоооо. Болшаяаяаihkan и menghadir.

Tamat. Но их тут немало, а ресурсов что бы в них построить всю инфраструктуру нужно очень много и это занимает значительное количество времени. Делать это не обязательно но это все же часть игры да и доступ к сюжету Минитменов можно получить только таким образом. Но и конечно нельзя не учесть что ресурсы нужны и для улучшения оружия и брони что так же растягивает процесс собирательства хлама значительно.
Мога ромоagi. . Но ж ж ж ж ж ж ж ы oti чогонaraan поогогaraan погогогaraan зогогогaraan зо огоогaraan но оого hadapan иоогоогaraan ноого uar н ы р ы р р р ы ы ы ыura м р р р ы ы ыura н р р р ы ы ы ыura н р р ы ы ы ы ыura нога но огоога Atau но о онооа Oleh ыо оо онaraan нolah ноо о огaraan нosi ноо ооа Oleh ыоо а ноо оа Oleh ыо а н industri umah E -u юж юж юж и пниты зoti задани menjaringkan.