Kad V-Bucks | Fortnite Wiki | Fandom, Fortnite V-Bucks: Bagaimana untuk mendapatkan Vbucks percuma | Pcgamesn

Fortnite V-Bucks: Cara Mendapatkan Vbucks Percuma

Jawapannya adalah Fortnite V-Bucks, mata wang maya yang anda dapat memperoleh koleksi kosmetik berwarna-warni yang tampan sebagai pertukaran untuk wang sebenar. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh membelanjakan dolar digital anda pada apa sahaja yang akan memberi anda kelebihan daya saing. Barang -barang ini semata -mata untuk tujuan fesyen, yang merupakan penghujungnya dalam buku kami.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

Kad V-Bucks

Kad V-Buck ($ 40)

Kad V-Bucks Adakah kad kehidupan sebenar yang boleh dibeli dari kedai peruncit dan kedai permainan (seperti GameStop), serta dalam talian. Setiap kad V-buck mempunyai jumlah v-buck yang dipegang di dalamnya. Jumlahnya boleh berkisar dari 1000 V-bucks hingga 5000 V-bucks. Kos kad ini bergantung pada berapa banyak yang anda beli. Ia sepadan dengan jumlah. Contohnya, kad V-buck yang bernilai 1000 V-buck bernilai $ 10. Bonus V-Bucks juga boleh didapati.

Untuk menebus kad V-buck, seseorang mesti pergi ke sini.

Pemain boleh membeli kad di sini.

Kad V-Buck (paparan belakang)

Kad 1000 V-Buck

2800 V-BUCK CARD

Ulasan Pakar Gamespot

Fortnite V-Bucks: Cara Mendapatkan Vbucks Percuma

Fortnite V-Bucks Free: Stack of Fortnite V-Buck Coins

Bolehkah anda mendapatkan Fortnite V-Bucks percuma? Sekiranya anda telah melihat tawaran yang menjanjikan V-bucks secara percuma, ambil dengan secubit garam. Terdapat pelbagai cara untuk memenangi V-buck percuma dan terdapat banyak perkara yang boleh dibelanjakannya, tetapi pastikan anda tahu bahawa terdapat banyak orang yang tidak bertanggungjawab di luar sana yang bersedia untuk menipu anda. Jangan panik, walaupun: kami di sini untuk membantu anda dengan semua yang anda perlu tahu tentang memperoleh dan menggunakan Fortnite V-Bucks dengan selamat.

Tetapi, pertama, Apa itu Fortnite V-Bucks? Anda mungkin telah bermain permainan Royale Battle Epic dan melihat pemain lain yang kelihatan lebih baik daripada yang anda lakukan. Mungkin mereka melenturkan dengan menari sebelum permainan bermula. Itu kerana mereka telah membelanjakan V-bucks, yang boleh anda gunakan untuk membeli pelbagai kosmetik, sambil menambah beberapa rempah sartorial ke 100 pemain Raja Bukit-sambil memberi perhatian kepada petua Fortnite teratas kami, secara semulajadi.

Dari kulit Fortnite terkini untuk menuai alat, glider, emotes, dan pas pertempuran musim sekarang-yang boleh anda gunakan untuk membuka kunci lebih banyak kosmetik-anda mempunyai banyak pilihan ketika menghabiskan V-buck. Tetapi bagaimana anda mendapatkan mata wang premium ini? Dan, jika anda miskin masa, bagaimana anda membelinya? Inilah panduan V-Bucks Fortnite kami untuk membantu anda mengetahui apa yang mereka ada, bagaimana anda membuka kunci V-bucks, dan jika ada benar-benar perkara seperti V-Bucks percuma.

Fortnite V-Bucks: Apa itu V-Bucks?

Permainan Battle Royale Epic adalah percuma, dan dengan nombor pemain Fortnite yang tinggi dalam fikiran, Epic harus menghasilkan wang daripadanya entah bagaimana.

Jawapannya adalah Fortnite V-Bucks, mata wang maya yang anda dapat memperoleh koleksi kosmetik berwarna-warni yang tampan sebagai pertukaran untuk wang sebenar. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh membelanjakan dolar digital anda pada apa sahaja yang akan memberi anda kelebihan daya saing. Barang -barang ini semata -mata untuk tujuan fesyen, yang merupakan penghujungnya dalam buku kami.

Anda juga boleh menggunakan Fortnite V-Bucks anda untuk merebut diri anda Pass Battle, sistem bertingkat dalam setiap musim di mana anda boleh membuka kunci cabaran untuk memenangi diri anda lebih banyak stash kosmetik. Pass Battle, termasuk Fortnite Chapter 3 Season 2 Pass, kos 950 V-bucks dan, di kedai item, pakaian dan emotes cenderung kos antara 1500 dan 500; Legendaries Cost 2000. Fortnite V-Bucks dijual secara kekal, dengan V-Bucks kini didiskaunkan pada 20% di semua platform.

Fortnite V-Bucks: Bolehkah saya mendapatkan v-buck percuma?

Anda boleh Beli Mata Wang Maya Epik Dengan Wang Sebenar, Tetapi Bagaimana Anda Mendapat V-Bucks Percuma? Terdapat beberapa cara untuk melakukan ini, tetapi tangkapannya adalah anda perlu membeli Save the World, yang pertama. Hadiah v-bucks fortnite yang sah ada, tetapi anda sepatutnya sangat berhati -hati. Banyak pautan dan laman web yang mendakwa menawarkan V-buck percuma akan lebih kerap daripada tidak penipuan. Pada bulan Mac 2018, Epic menggunakan tweet di atas untuk menggesa peminat Fortnite untuk berhati -hati dengan butiran peribadi mereka.

Jika awak mempunyai Dibeli Fortnite Save the World, maka anda boleh menaikkan V-Bucks percuma hanya dengan masuk ke dalam permainan dan menuntut ganjaran log masuk harian. Nota: Anda mungkin tidak selalu mendapat V-Bucks percuma untuk log masuk, kerana kadang-kadang anda mungkin mendapat kotak rampasan llama. Itu bermaksud log masuk harian bukanlah cara terpantas yang anda dapat membina stok anda, tetapi setiap bantuan kecil. Walaupun anda tidak mempunyai masa untuk bermain, pastikan anda log masuk untuk memberi anda peluang terbaik untuk mendapatkan duit syiling digital yang manis dan manis itu.

Satu perkara terakhir yang perlu diperhatikan ialah bahawa permainan epik telah mengubah sistem ganjarannya untuk menyelamatkan dunia supaya hanya pengasas yang layak untuk V-Bucks percuma-inilah cara mereka mengklasifikasikan pengasas dan bukan pengasas.

Anda juga boleh mendapatkan v-buck percuma dari pencarian setiap hari dan mencabar dalam Save the World: 50 untuk menyelesaikan salah satu daripada masing-masing. Misi Kisah Utama Pertahanan Perisai Storm adalah satu lagi cara untuk melakukannya, dan mereka menjaringkan anda 100 V-bucks masing-masing. Anda kemudian boleh menghabiskan Fortnite V-Bucks yang diperolehi dalam Save the World pada benang baru dalam pertempuran royale.

Memperoleh V-Bucks percuma di Fortnite Battle Royale

Walaupun tanpa membeli pas pertempuran, anda boleh mendapat jumlah 300 V-Bucks percuma Dari situ, melalui buka kunci yang tersedia untuk semua pemain, bukan hanya pemilik premium Battle Pass.

Jika awak lakukan . Walaupun mereka mungkin tidak secara teknikal bebas, jika anda maju cukup jauh dalam satu musim, anda juga boleh mendapatkan cukup mata wang premium untuk mendapatkan pas musim depan percuma, dan kemudian beberapa. Itu dengan syarat anda tidak meniupnya pada kulit legenda yang lazat sebelum musim sekarang berakhir.

Fortnite Bab 3 Musim 1 menyediakan 1500 V-Bucks jika anda mengukur sepenuhnya, yang menjaringkan anda 950 V-buck yang kosnya untuk membeli pas pertempuran di tempat pertama, ditambah tambahan 550 V-Bucks. Jika anda tidak menghabiskan apa-apa V-Bucks yang diperoleh selama satu musim, anda hanya perlu mengukur sehingga Battle Pass Rank 68.

Fortnite Free V-Bucks: Pelbagai orang menembak di sebuah bot yang melancarkan peluru berpandu pada mereka

Harga Fortnite V-Bucks: Berapakah kos V-Bucks?

Fortnite V-Bucks dijual dalam kuantiti tertentu: anda tidak dapat melihat pakaian dengan tag harga 1500 V-bucks dan hanya membeli 1500. Di bawah ini anda akan menemui BUKS V-BUCKS tersedia dan kos dunia sebenar mereka dengan 20% baru yang digunakan. Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Epic Games, mereka menggariskan dengan tepat bagaimana diskaun berfungsi di seluruh platform dan penalaran mereka untuk diskaun pada V-Bucks berkata, “Pada masa ini, ketika menggunakan pilihan pembayaran Apple dan Google, Apple dan Google mengumpul yuran 30%, dan Penurunan harga sehingga 20% tidak terpakai. Sekiranya Apple atau Google menurunkan yuran mereka pada masa akan datang, Epic akan menyampaikan simpanan kepada anda “.

Seperti yang anda harapkan, anda mendapat lebih banyak bang untuk Fortnite V-Bucks anda lebih banyak yang anda belanjakan. Untuk masuk ke pas pertempuran, anda biasanya perlu menghabiskan 950 V-bucks, jadi pilihan 1000 akan meliputi anda di sana untuk hanya malu $ 8/£ 7. Yang memberi anda akses kepada cabaran mingguan dan peluang untuk membuka lebih banyak kosmetik. Pas Battle sah selama satu musim, yang sendiri berlangsung selama sekurang -kurangnya sepuluh minggu. Cabaran lengkap untuk mendapatkan bintang pertempuran dan kemajuan melalui setiap 100 peringkat Battle Pass, atau anda boleh membayar untuk membuka kunci setiap peringkat untuk 150 Fortnite V-Bucks masing-masing.

Sekiranya anda seorang pemain yang berdedikasi dan ingin memaksimumkan kuantiti kulit dan V-buck yang boleh anda dapatkan untuk wang anda, maka pakej langganan krew Fortnite-pertama kali diperkenalkan di Fortnite Bab 2 Musim 5-mungkin apa yang anda cari untuk. Untuk £ 9.99/$ 11.99 yuran bulanan, anda bukan sahaja akan menerima 1,000 V-bucks, tetapi anda juga akan dapat mendapatkan tangan anda pada pek krew bulanan eksklusif-yang termasuk kulit ditambah sekurang-kurangnya satu aksesori yang sepadan, seperti peluncur, pickaxe, atau Emote-serta pas pertempuran bulan itu yang akan memberikan 1,500 V-buck lagi semasa anda menyelesaikannya.

Pilihan Fortnite V-Bucks yang anda boleh beli dalam permainan. Harga dalam GBP

Fortnite V-Bucks: Cara Beli V-Bucks

Jika anda tidak mempunyai masa untuk mendapatkan kosmetik melalui permainan, atau anda telah menemui kulit pickaxe yang hanya perlu dipasangkan dengan pakaian kegemaran anda, maka anda hanya boleh membeli Fortnite V-Bucks. Cara paling mudah untuk melakukannya adalah dalam menu pra-perlawanan; hanya menavigasi ke kanan atas tetingkap setelah anda berada di lobi. Nombor di sebelah ikon duit syiling dengan ‘V’ di atasnya menunjukkan keadaan semasa dompet V-Bucks anda. Mengklik pada itu adalah salah satu cara untuk sampai ke skrin pembayaran V-Bucks.

Begitu juga, anda boleh mengklik pada tab Battle Pass dalam menu pra-perlawanan yang memberi anda lebih banyak maklumat mengenai apa yang anda boleh dapatkan jika anda membeli satu. Sekiranya anda membeli satu ini adalah tempat untuk membayar untuk membuka kunci lebih lanjut. Anda juga boleh mengklik pada tab ‘Item Shop’ untuk melayari kosmetik yang diketengahkan yang dijual. Mengklik pada mereka akan membolehkan anda melihat lebih dekat setiap rampasan dan pilihan untuk ‘Dapatkan V-Bucks’ dengan memilih butang kuning yang berkelip.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 180 View Network N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.