Jump Force ditutup, jualan dan perkhidmatan ditutup pada tahun 2022, ini adalah peluang terakhir anda untuk mendapatkan Force Jump Game Anime | Pcgamesn

Ini adalah peluang terakhir anda untuk mendapatkan pasukan lompat permainan anime

Bandai Namco mengumumkan tahun lalu bahawa Angkatan Lompat Permainan Anime Fighting dan semua DLCnya akan dicatatkan pada bulan Februari 2022, dan, dengan baik … ia adalah Februari 2022. Anda masih dapat mengambil salinan fizikal versi konsol, jelas, tetapi bagi pemain PC ini akan menjadi peluang terakhir anda untuk mengambil permainan anime atau mana -mana kandungan tambahannya.

Lompat Pasukan Menutup, Jualan dan Perkhidmatan Tutup pada tahun 2022

Lompat Tutup Tutup Tutup

Bandai Namco telah mengumumkan bahawa ia membuat langkah untuk menutup sokongan untuk pejuang crossover anime, Jump Force. Penjualan permainan, DLC, dan mata wang maya akan berakhir di semua platform di semua wilayah pada 7 Februari 2022. Majoriti perkhidmatan dalam talian untuk pejuang akan ditutup pada 24 Ogos 2022.

Dibangunkan oleh Spike Chunsoft, Jump Force Sepertinya prospek “tidak boleh ketinggalan” apabila diumumkan: gelaran pertempuran satu-satu yang akan melihat wira dan penjahat dari pelbagai siri anime mega-popular bersama-sama untuk melontar yang maha kuasa. Dibintangi lelaki poster dan gals dari francais seperti Dragon Ball Z, Naruto, One Piece, Bleach, dan Hunter x Hunter, Jump Force Sepertinya tajuk yang akan menangkap hati dan dompet bahkan peminat anime yang paling santai.

Malangnya, apabila dibebaskan pada tahun 2019, dengan cepat menjadi jelas bahawa Jump Force tidak Dragon Ball Fighterz, Menerima ulasan pertengahan universal dari kedua-dua pengkritik dan peminat. Walaupun membina senarai wajahnya yang dapat dikenali, ia bukanlah seorang pejuang yang sangat menarik, dan dengan cepat lenyap di antara permainan pertempuran anime yang lebih baik yang berada di pasaran. Bandai Namco belum menawarkan alasan yang jelas untuk penutupan itu, jadi kami tidak tahu sama ada menyesuaikan semua lesen watak yang berbeza memainkan peranan dalam keputusannya.

Sehingga 7 Februari, Jump Force Dan semua DLC yang berkaitan akan dipadamkan dari kedai dan akan tetap tidak boleh dibeli, walaupun pemain yang memegang lesen masih dapat memuat turun semula kandungan pilihan mereka. Sehingga 24 Ogos, lobi multiplayer, pertempuran klan, papan pendahulu, berita dalam talian, pusat ganjaran, dan kedai dalam permainan akan ditutup secara kekal. Berhubung dengan berbilang pemain dalam talian, pemain akan dapat bermain dalam talian vs. perlawanan, tetapi tidak akan diberikan akses ke lobi atau kedudukan.

Editor Kanan – Chris telah bermain permainan video sejak tahun 1980 -an dan menulis tentang mereka sejak tahun 1880 -an. Lulus dari Galaxy High dengan Kepujian. Twitter: @chrisxmoyse

Ini adalah peluang terakhir anda untuk mendapatkan pasukan lompat permainan anime

Watak-watak Jump Shonen Bersedia untuk Berjuang Di Tutup Lompat Tidak Segera

Bandai Namco mengumumkan tahun lalu bahawa Angkatan Lompat Permainan Anime Fighting dan semua DLCnya akan dicatatkan pada bulan Februari 2022, dan, dengan baik … ia adalah Februari 2022. Anda masih dapat mengambil salinan fizikal versi konsol, jelas, tetapi bagi pemain PC ini akan menjadi peluang terakhir anda untuk mengambil permainan anime atau mana -mana kandungan tambahannya.

Jump Force akan dipadamkan dari Steam dan Kedai Digital untuk PlayStation, Xbox, dan beralih pada 7 Februari jam 5 petang PST / 8PM EST, atau 8 Februari pukul 1 pagi GMT. Itu kurang dari 24 jam kerana siaran ini berjalan secara langsung, jadi jika anda membaca ini dan ingin memilih permainan, anda akan mahu menuju ke Steam secepat yang anda boleh. DLC juga akan disatukan pada masa ini.

Jika anda membelinya, anda akan terus mendapat akses ke permainan dan mana -mana DLC yang anda beli selepas Jump Force disatukan. Walau bagaimanapun, kebanyakan perkhidmatan dalam talian akan ditutup pada 25 Ogos. Pergaduhan dalam talian yang tidak diselenggarakan akan terus tersedia, tetapi jika tidak, ia akan menjadi urusan solo yang paling banyak.

Jump Force pada mulanya dilancarkan pada Februari 2019, jadi ia akan turun hanya tiga tahun selepas dibebaskan. Penerbit Bandai Namco tidak spesifik tentang mengapa permainan itu disapu, tetapi selamat untuk meneka ia mempunyai kaitan dengan masalah pelesenan. Walaupun semua watak yang hadir muncul di Shonen Jump Manga, mereka sering dikendalikan oleh pelbagai pemberi lesen yang berbeza di seluruh dunia.

Thumbnail YouTube

Untuk beberapa permainan PC yang akan datang untuk mengisi kekosongan, anda boleh mengikuti pautan itu.

Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Apa itu kekuatan melompat dan mengapa ia gagal?

Apa itu kekuatan melompat dan mengapa ia gagal

“Bolehkah dia mengalahkan Goku?”Soalan yang diminta untuk setiap watak anime yang pernah ada. Jump Force memberi peminat peluang untuk menguji soalan ini. Ini bukan kali pertama ia berlaku, tetapi hakikat bahawa ia adalah perayaan Ulang tahun ke -50 majalah itu meningkatkan jangkaan peminat ke tahap yang berbeza. Dengan watak yang berjuang dari tajuk shounen yang berbeza.

Permainan ini berjaya secara komersial pada mulanya dan telah dicatatkan pada tahun 2022 tiga tahun selepas keluar. Kisah dan konsep permainan bunyi dekat untuk sempurna dan akan mencetuskan rasa ingin tahu di kalangan peminat, jadi apa yang membawa kepada penyingkiran dan ketiadaan permainan dalam talian? Apa yang membuat daya lompat ditutup?

Apa itu kekuatan melompat dan mengapa ia gagal?

Apa itu Jump Force dan Mengapa Ia Gagal (1)

Apa itu Pasukan Lompat?

Permainan crossover memberi peluang untuk meneroka kemungkinan antara sistem kuasa yang berbeza. Pasukan melompat adalah Permainan Crossover Jepun dengan watak dari manga yang diterbitkan di Shounen Jump. Permainan ini menampilkan watak -watak dari Dragon Ball, The Big Three, My Hero Academia, Jojo’s Bizarre Adventures, Death Note, Rurouni Kenshin, Yugioh, Hunter X Hunter, Black Clover, Boruto, dan Yuyu Hakusho.

Jump Force - Semua watak + DLC 2021 (4K)

Jump Force menggunakan reka bentuk yang realistik untuk membawa watak-watak ke kehidupan dan menyokong persediaan cerita dunia sebenar (New York). Pemain membuat a Pasukan 3-characters untuk mengambil satu sama lain. Pemain boleh menukar watak seperti yang mereka suka semasa pertempuran untuk menyokong permainan.

Jump Force dan nasib yang dipenuhi

Pada minggu-minggu awal pembebasan dan masa mengikutinya, permainan mendahului carta untuk menjadi permainan paling banyak dijual di beberapa wilayah Jepun, AS, dan UK.

Tetapi 3 tahun selepas pembebasannya, pada 8 Februari 2022, permainan ini telah disingkirkan dari kedai dalam talian dan kandungan dalam talian tidak sah untuk memuat turun, sepenuhnya menutup pelayannya pada bulan Ogos tahun yang sama. Tidak ada alasan rasmi yang dimaklumkan kepada orang ramai kecuali pengumuman oleh Bandai Namco bahawa permainan telah berjalan.

Peminat di Reddit membuat spekulasi beberapa isu pelesenan tidak dipublikasikan. Rupa -rupanya, dengan semua tajuk besar dalam permainan, sukar untuk mengekalkan kontrak pelesenan dengan rancangan yang berbeza yang dimiliki oleh anime. Kontrak pelesenan hanya diperbaharui apabila ada kepastian untuk membuat keuntungan dan kesinambungan populariti. Jump Force mula kurang di kedua -dua wilayah dengan ulasan bercampur.

Sebab mengapa ia gagal

  • Titik jualan adalah Perkhidmatan Kipas disediakan oleh permainan. Semua watak kegemaran peminat berada di satu tempat. Ia tidak berjalan lancar kerana pelaksanaan permainan yang buruk. Apa itu kekuatan melompat dan mengapa ia gagal
  • The gaya seni yang realistik Digunakan untuk menyokong tema permainan berdasarkan dunia nyata mungkin terdengar baik dalam teori tetapi berkuatkuasa, ia adalah campuran pelik dari dua estetika yang berbeza dan tidak disandarkan seperti yang dirancang. Bukan untuk mengatakan grafiknya tidak baik, mereka hanya merasai tempat.
  • Beberapa watak ditinggalkan hambar atau tona dengan teruk, permainan menggunakan watak -watak dengan keperibadian yang kuat seperti Goku, Naruto, dan Luffy. Apabila anda memikirkan watak -watak ini, mereka kelihatan seperti orang yang menyeronokkan untuk berada di sekitar, interaksi mereka sepatutnya mencerminkannya tetapi tidak berlaku. Apa itu Jump Force dan Mengapa Ia Gagal (1)
  • Titik sebelumnya boleh dikreditkan ke kisah lemah yang tidak mempunyai bahan yang cukup untuk menyokong konsep besar permainan.
  • Permainan ini juga mendapat kritikan berat kerana berulang -ulang, dengan spam menjadi strategi teras dan pilihan serangan terhad sebaliknya.

Semua sebab ini membuat pilihan lain yang terdapat di pasaran lebih menarik kepada pemain.

Kesimpulan

Apa itu Jump Force dan Mengapa Ia Gagal (1)

Nasib That Jump Force Met menjelaskan bahawa anda tidak dapat bertahan hanya dengan grafik atau konsep yang baik atau pergaduhan yang baik. Anda memerlukan campuran mereka semua, campuran seimbang. Atau harus ada tema yang mendominasi dengan sub-tema berikutnya. Nampaknya pasukan lompat cuba melakukan semuanya dan akhirnya menjadi permainan subpar dan rata -rata yang terbaik tanpa mata yang kuat.