Jumlah Perang: Warhammer III – Peta Empayar Abadi – Jumlah Perang, Peta Interaktif – Perang Jumlah: Warhammer Wiki

Peta interaktif

Terakhir diedit 10 hari yang lalu

Jumlah Perang: Warhammer III – Peta Empayar Abadi

Helo, Jumlah Perang: Warhammer Peminat. Dalam blog minggu lalu, kami bukan sahaja menawarkan pandangan pertama kami Empayar abadi, Tetapi menyatakan bahawa mod permainan baru “mewakili visi yang melanda dunia yang telah kami memandu ke arah” sejak mula-mula memulakan kerja kami di trilogi hampir sedekad yang lalu. Tidak ada tempat yang lebih baik daripada peta kempen: medan perang besar di mana tentera anda akan berjuang, menyerang, memecat, dan menaklukkan mencari kemuliaan abadi.

Ini adalah pengalaman kotak pasir yang sangat penting Jumlah Perang: Warhammer kempen; Dan hari ini, kami teruja untuk bukan sahaja menawarkan mengintip di versi beta peta, tetapi memberikan pandangan pertama pada yang baru Lorong laut ciri yang diperkenalkan bersama dengan empayar abadi!

Battlefield abadi

Imej Perang Jumlah: Warhammer III Immortal Empires Mode Mode, merangkumi sebahagian besar dunia Warhammer

Peta empayar abadi besar -besaran: peta terbesar Jumlah perang Permainan telah dipaparkan setakat ini, dan hampir dua kali lebih besar daripada peta empayar fana yang pertama kali diperkenalkan pada tahun 2017 hingga Jumlah Perang: Warhammer II. Untuk perspektif, bilangan penempatan tidak hanya meningkat dari 401 hingga 554 *, tetapi bilangan puak permulaan juga meningkat dari 183 hingga 278 * .

Empayar fana Empayar abadi
Penempatan 401 554 *
Puak permulaan 183 278 *
Tuan -tuan legenda 74 86
* Nota: Angka -angka ini mungkin berubah ketika kami menerima maklum balas beta

Kami telah lama mengatakan bahawa pembebasan Jumlah Perang: Warhammer III hanya permulaan perjalanan; Untuk tujuan itu, anda boleh mengharapkan bilangan tuan -tuan dan kaum legenda yang boleh dimainkan untuk terus berkembang ketika kami melepaskan DLC baru dan kandungan percuma untuk permainan. Ini bermaksud bahawa akan ada selalu Jadilah cara baru yang segar untuk mendekati empayar abadi pada bulan -bulan dan tahun -tahun yang akan datang sebagai pasukan baru menyertai medan perang.

… cari mereka tidak lama lagi ..), anda juga boleh mengharapkan pelbagai perubahan bagus yang menjadikan pengalaman lebih segar, lebih mencabar, dan lebih menghormati orang yang menghormati. Anda hanya boleh menemui Krakenlord yang merampas Grand Cathay … atau skink yang tersembunyi mengambil perjuangan ke pintu depan Chaos ..

Memperkenalkan: lorong laut!

Imej peta mod permainan Immortal Empires, termasuk ikon bot berwarna yang mewakili lorong laut yang boleh digunakan untuk menyeberang jarak jauh di dunia

Dengan skala peta empayar abadi, Lorong laut telah diperkenalkan untuk menambah fleksibiliti ke pengembaraan dunia anda. Berinteraksi dengan mereka akan menyediakan pilihan untuk melakukan perjalanan dari timur peta ke barat dan sebaliknya (kecuali pengecualian Laut Underworld, yang menghubungkan Laut Malice ke Laut Mendidih), yang membolehkan konfrontasi yang lebih eksotik dapat, kesetiaan baru dibentuk, dan peluang roleplaying yang unik apabila puak-puak sekali-sekala bertemu untuk pertama kalinya. Mana -mana tuan atau wira akan dapat bergerak ke penanda lorong laut, membolehkan mereka berlayar dan sampai ke destinasi mereka setelah berada di laut untuk beberapa giliran.

Sempadan dunia yang diketahui

Walaupun termasuk dalam peta, tidak semua tanah dan lautan akan dilalui pada pelancaran empayar abadi, seperti Khuresh dan Ind. Fokus kami untuk Jumlah Perang: Warhammer Trilogi sentiasa berada di perlumbaan edisi kelapan (dengan beberapa pengecualian seperti Grand Cathay, Norsca, dan Kislev), dan kawasan -kawasan di mana kaum -kaum ini kekal sebagai keutamaan reka bentuk kami.

Ia juga patut diingat bahawa peta kempen empayar abadi bukan pekerjaan yang ‘jahitan dan sesuai’ yang mudah. Dunia Lama, Eye of the Vortex, dan Realms of Chaos Peta Kempen direka untuk menjadi unik, pengalaman yang berdiri sendiri. Ringkasnya: Mereka bentuk dan saiz yang berbeza yang tidak ‘bersesuaian’ seperti teka -teki jigsaw. Ini adalah mod kotak pasir yang pertama dan paling utama, jadi mekanik seperti mata vorteks dan alam pencerobohan Chaos juga tidak akan hadir di sini.

SETERUSNYA

Itu sahaja untuk jawatan hari ini, tetapi sebagai penggoda untuk kejatuhan berita seterusnya:

Sekarang peta dunia telah diturunkan, nampaknya masa yang tepat untuk memulakan penyemakan di mana setiap Tuhan legenda memulakan perjalanan mereka untuk penaklukan dan kemuliaan. Betul: Kami bercakap kedudukan permulaan di blog seterusnya, jadi tunggu lebih banyak lagi!

Peta interaktif

Layari peta interaktif adat yang diilhamkan oleh dunia yang dipaparkan dalam fandom kegemaran anda. Meneroka dan menggambarkan lokasi, item, dan banyak lagi!

Imej Peta Peta Penjejakan Empayar Abadi

Para puak empayar abadi

Terakhir diedit 10 hari yang lalu

Immires empayar abadi imej peta autogen

Autogen Faksi Empayar Abadi

Terakhir diedit 12 September 2022

Gambar peta utama wh3

WH3 Utama

Terakhir diedit 10 hari yang lalu

v3.0 Semua kedudukan permulaan puak | Empayar abadi | Alam kekacauan

Jumlah Perang Warhammer 3 Peta

Pengenalan Peta:

  • peta
  • Warhammer 3
  • empayar abadi
  • Jumlah Perang Warhammer3
  • Peta Warhammer3

Komen

Lordsolarmach#5538 Pengguna berdaftar: 2,854
Terima kasih kerana melakukan itu!
Jungleelf#8229 Pengguna Berdaftar Catatan: 7,155
#153592 Posting Pengguna Berdaftar: 630

Syabas ! Terima kasih

Kingsyeap#6756 Posting Pengguna Berdaftar: 40

v3.0 peta kadbod (resolusi HD)

Kaiki#4128 Posting Pengguna Berdaftar:
Wood_sprite#1284 Pengguna Berdaftar Posts: 618
Terima kasih banyak untuk ini! CA tidak lagi memberikan peta yang baik.

Ramalan optimis saya:

Peta ROC akan berkembang.
Ind dan Khuresh akan ditambah ke permainan.
CA akan menyokong permainan selama lebih dari 5 tahun.


Undi lebih banyak pokok di peta kempen
– https: // forum.Totalwar.com/perbincangan/320355/lebih-foliage-model-for-the-kampaign-peta

Darthenderx-#6513 Pengguna Berdaftar Catatan: 9,300

Saya suka peta SP tanpa puak kecil. Menjadikannya lebih mudah untuk melihat tempat yang memerlukan LLS pada masa akan datang.

“Pembunuhan adalah pekerjaan yang kotor, tetapi seseorang mesti melakukannya.”

PR4VDA#6038 Posting Pengguna Berdaftar: 2,741

Saya suka peta SP tanpa puak kecil. Menjadikannya lebih mudah untuk melihat tempat yang memerlukan LLS pada masa akan datang.

Anda mempunyai bendera yang lebih besar untuk LLS yang boleh dimainkan.

Anda dapat melihat dengan jelas bahawa Cathay dan gunung -gunung berduka agak kosong.

Dragons baru dan Monkey King diperlukan, walaupun saya ingin satu naga bermula dari Cathay. Tetapi juga musuh baru, mungkin sekurang -kurangnya satu atau dua kekacauan atau deamon.

Di pergunungan meratap, anda dapat melihat dengan jelas Karak Azorn sahaja; akan membuat kedudukan permulaan yang hebat untuk kerdil baru.

Dan puncak perak sedang menunggu Neferata tidak jauh.

Dawis akan membersihkan semua karak mereka yang jatuh, dengan darah Greeskins dan Skavens !

Logo ESRB

© Bengkel Permainan Copyright Limited 2015. Warhammer, Logo Warhammer, GW, Bengkel Permainan, Permainan Pertempuran Fantasi, Logo Komet Kembar Kembar, dan semua logo yang berkaitan, ilustrasi, imej, nama, makhluk, kaum, kenderaan, lokasi, senjata, aksara, dan tersendiri Kesamaannya, sama ada ® atau ™, dan/atau © Games Workshop Limited, Variably Didaftarkan di seluruh dunia, dan digunakan di bawah Lesen. Dibangunkan oleh Perhimpunan Kreatif dan diterbitkan oleh Sega. Perhimpunan Kreatif, Logo Perhimpunan Kreatif, Total War dan Total War Logo sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Perhimpunan Kreatif Terhad. Sega dan Logo Sega sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sega Holdings Co., LTD. atau sekutunya. Hak cipta terpelihara.