Jumlah Perang: Warhammer III 2022 Roadmap – Jumlah Perang, Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 – 2024 | GameWatcher

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 – 2024

Contents

Ia menandakan pelepasan penuh mod empayar abadi bersama perubahan dalam model pemilikannya, yang memberikan pemilik akses Warhammer III ke a “Pengalaman Teras” Walaupun tanpa memiliki dua perlawanan sebelumnya dalam siri ini.

Jumlah Perang: Warhammer III 2022 Roadmap

Hei ada Jumlah Perang: Warhammer Peminat. Hari ini kami teruja untuk memberikan tetingkap ke dalam apa yang akan berlaku Warhammer III dan selebihnya 2022. Roadmap menggariskan kandungan dan kemas kini baru yang akan datang sepanjang tahun ini: termasuk pek DLC baru, kemas kini dunia lama, dan lebih banyak melepaskan bersama dengan irama yang mantap dari pembetulan pepijat dan patch ke permainan.

Seperti mana -mana garis masa, projek boleh beralih dalam skop atau masa; Oleh itu, untuk memastikan anda tahu, kami akan berusaha untuk menyampaikan kemas kini pembangunan tetap sekurang-kurangnya sekali setiap suku tahun: a Keadaan permainan siaran yang akan membolehkan kami meninjau semula apa yang sedang kami kerjakan, mengemas kini anda dengan sebarang perubahan pada kandungan atau jadual, dan melihat lebih jauh ke hadapan untuk siaran masa depan.

Dan nota akhir: Pelancaran Jumlah Perang: Warhammer III hanya permulaan perjalanan; Anda boleh mengharapkan untuk melihat ansuran terbaru ini berkembang, memperbaiki, dan terus berkembang dalam kedua -dua skala dan kandungan pada tahun -tahun akan datang. Kami menghargai anda semua yang menyokong kami sejak enam tahun yang lalu -semacam yang pertama Jumlah Perang: Warhammer Dikeluarkan -dan kepada semua orang yang baru menyertai kami ketika kami membuat permainan paling luas kami setakat ini. Terima kasih!

Tetapi buat masa ini, mari kita lihat Jumlah Perang: Warhammer III Pada tahun 2022 -bermula dengan apa yang sedang dalam perjalanan bulan depan!

Q2 2022 (April – Mei – Jun)

Mengikuti 1 besar kami.1 Kemas kini, kami mempunyai irama siaran yang dirancang untuk menyampaikan perubahan berterusan ke permainan. Siaran ini bukan sahaja bertujuan untuk memasukkan perbaikan utama berdasarkan keutamaan pemain kami, tetapi juga memperkenalkan ciri dan alat baru untuk terus memperluaskan senjata medan perang anda dari masa ke masa.

Kemas kini 1.2 (Mei)

Kemudian bulan depan, kami akan menyampaikan Kemas kini 1.2. Seperti yang kita masih dalam bulan-bulan awal sejak pelancaran permainan, pelepasan Mei akan terus memberi tumpuan kepada pelaksanaan perbaikan untuk isu-isu yang dilaporkan masyarakat sambil meningkatkan bidang permainan di mana kedua-dua pemain dan pasukan dev ingin melihat tweak. Ini akan menjadi tema yang sama dengan siaran biasa berikutan peristiwa penting (i.e. membina yang mengemas kini nombor versi pertama permainan) ketika kami berusaha menjadikan permainan lebih baik dan lebih baik.

Dengan May dengan cepat menghampiri, kami bekerja keras dalam beberapa isu utama yang kami cari untuk disertakan dengan siaran ini:

Puak ai membina semula menara terlalu cepat

Satu aduan penting mengenai pertempuran penyelesaian adalah kadar di mana pemain komputer boleh membina (dan membina semula) menara mereka untuk mempertahankan tentera pemain.

Masalah semasa unit terbang menyerang unit tanah

Unit Flying dapat menghadapi beberapa isu yang berbeza ketika terlibat dengan unit berasaskan darat-yang paling buruk dapat mengakibatkan mereka terjebak dan tidak responsif untuk baki pertempuran.

Unit berkisar gagal melibatkan sasaran musuh yang sah

Satu lagi isu yang dinyatakan ialah unit jarak kadang -kadang akan terbiar walaupun mempunyai tembakan yang jelas pada musuh mereka; Kami akan menghantar semua unit jarak melalui kem boot untuk mengajar mereka bagaimana dan bila hendak terlibat.

Faksi Daemon secara automatik mengisytiharkan Perang di Slaanesh Vassals

Ini menyebabkan ketidakseimbangan diplomasi dalam permainan yang mempengaruhi kedua -dua AI dan pemain, dan merupakan sesuatu yang kita sedang berusaha untuk menyelesaikannya.

Betulkan masalah yang mengakibatkan pemain terjebak dalam bidang Slaanesh

Dalam keadaan tertentu, pemain boleh terperangkap dalam dunia Slaanesh: sesuatu yang kita sedang berusaha untuk memperbaiki.

Faksi AI dengan kecenderungan anti-pemain

Seperti yang telah dilaporkan secara meluas, AI sering akan memberi tumpuan kepada pemain walaupun mempunyai musuh yang lebih berbahaya untuk ditangani. Kami berharap dapat melaksanakan perbaikan pertama untuk isu ini dalam pembebasan.

Salji terlalu terang

Cahaya salji visual terlalu sengit ketika menjalankan permainan menggunakan tetapan tertentu. Kami telah membuat beberapa pelarasan dan akan menonton maklum balas berikutan kemas kini.

Sebagai tambahan kepada pembetulan pepijat, terdapat juga beberapa perubahan permainan dalam kerja -kerja yang akan mengubah cara permainan dimainkan. Ini bertujuan untuk meningkatkan pengalaman permainan berdasarkan maklum balas yang dikumpulkan dalam beberapa bulan pertama permainan ini:

Penambahbaikan auto

Kesukaran penstrukturan automatik telah dikurangkan pada tetapan kesukaran yang lebih keras dan kini akan ditentukan oleh penetapan kesukaran pertempuran dan bukannya penetapan kesukaran kempen.

Penambahbaikan terhadap respons unit

Ini akan menjadi projek jangka panjang, tetapi kami berharap dapat membuat peningkatan lebih lanjut terhadap kereaktifan unit apabila mereka dikeluarkan dan terlibat dengan unit musuh. Ini termasuk memastikan unit tidak tidur ketika mereka harus menyumbang kepada pertempuran yang sangat berterusan.

Penambahbaikan kepada unit entiti tunggal yang bertengkar dengan unit entiti tunggal yang lain

Ramai pemain telah mencatatkan masalah apabila unit besar/wira mereka terlibat dengan wira lain di medan perang. Kami berhasrat untuk memperbaiki tingkah laku mereka untuk memastikan bahawa mereka betul -betul terlibat dengan musuh dan membuat kehadiran mereka benar -benar dirasakan.

Teknologi Tree Reworks

Terdapat banyak maklum balas mengenai pokok teknologi dan kemahiran, jadi kami memberi tumpuan kepada peningkatan kesan dan kuasa pokok teknologi terlebih dahulu.

Reset Leaderboard

Untuk menangani masalah yang mengakibatkan segelintir pemain menembak ke bahagian atas papan pendahulu melalui cara yang tidak diingini -dan untuk menjelaskan perubahan baki yang signifikan yang dibuat dalam 1.1 dan 1.2 – Kami akan menetapkan semula papan pendahulu bersama kemas kini 1.2. (Dapatkan amalan anda untuk permulaan yang baru!)

Pelepasan ini juga akan memberi kita peluang untuk menambah pemilihan pertama rejimen unit terkenal kepada pemilik permainan untuk pemilik Jumlah Perang: Warhammer III:

Rejimen terkenal i

Rejimen terkenal menambah elit, tentera yang boleh direkrut ke permainan dengan statistik yang lebih baik dan kebolehan khas untuk digunakan dalam kempen dan pertempuran.

❓ Apa yang baru mengenai Rejimen Renown di Warhammer III?

Dalam permainan terdahulu, rejimen terkenal umumnya datang sebagai sebahagian daripada pek DLC yang dibayar: memberikan satu set unit unik kepada satu atau lebih kaum bergantung pada jenis pek. Dalam Jumlah Perang: Warhammer III, Kami melakukan perkara yang sedikit berbeza ..

Walaupun Rejimen Renown akan terus ditambah bersama DLC yang dibayar pada masa akan datang, beberapa kemas kini pertama kami akan merangkumi satu set percuma rejimen baru unit terkenal untuk setiap perlumbaan teras permainan. Ini membolehkan kita mengembangkan dan menyegarkan semula permainan untuk * semua * perlumbaan dengan setiap kemas kini -yang bertentangan dengan menguasai satu perlumbaan pada satu masa sambil memaksa orang lain untuk menunggu giliran mereka (Warhammer II-gaya).

Kami tahu bahawa pemain akan mempunyai banyak soalan mengenai butiran rejimen baru yang terkenal ini dan kami akan memberi jawapan kepada soalan -soalan tersebut bulan depan!

S3 2022 (Julai – Ogos – September)

Kemas kini 1.3

Berikutan kemas kini 1.2, kami mempunyai satu kemas kini biasa yang terakhir sebelum beralih ke pelepasan permainan utama kami yang seterusnya. Kemas kini 1.3 akan memberi kita peluang lain untuk menangani dan memasukkan perbaikan untuk isu yang dilaporkan pemain sementara juga memperkenalkan yang kedua Rejimen terkenal pek unit ke senarai.

Sebagai 1.3 masih merupakan jalan keluar, kami masih menjalankan senarai perubahan tertentu yang akan dimasukkan; Yang berkata, inilah beberapa perkara yang telah dijalankan untuk pembebasan:

Rejimen Renown II

Serangan pembentukan cathay yang lebih baik

Keupayaan serangan pembentukan untuk unit Cathay kini harus lebih kuat dalam penglibatan frontal, yang bermaksud bahawa lebih banyak entiti harus terlibat dalam perjuangan ketika unit itu dalam peperangan.

Reworks pokok kemahiran

Mengikuti Reworks Tree Tech dalam Kemas kini 1.2, kita akan mula menggali pelbagai kemas kini pokok kemahiran untuk pelbagai watak dan kaum dalam 1.3.

Kadar penambahan Tzeentch dan Slaanesh

Telah diperhatikan bahawa Tzeentch dan Slaanesh mempunyai masa yang lebih mencabar untuk menambah tentera mereka jika dibandingkan dengan puak -puak lain dalam permainan. Di samping faktor lain yang boleh menyebabkan kerugian yang konsisten untuk kedua -dua puak, kami ingin membuat beberapa penyesuaian untuk membantu mereka.

Meningkatkan kekerapan pertempuran medan

Sebagai asas kepada Jumlah Perang: Warhammer pengalaman, kami ingin melihat lebih banyak pertempuran lapangan yang diwakili sepanjang kempen. Oleh itu, kami berusaha untuk meningkatkan kekerapan mereka dan mewujudkan campuran tanah, pengepungan, dan pertempuran penyelesaian yang sihat semasa anda bermain.

Pembetulan berkaitan pertempuran

Tumpuan yang berterusan akan berlaku dalam pertemuan pertempuran dalam permainan kerana kami terus meningkatkan respons dan interaksi unit dalam pertempuran. Tonton lebih spesifik apabila kita semakin dekat dengan 1.3!

Jumlah Kit Perhimpunan Perang

Sekeping teka -teki terakhir untuk memperkasakan komuniti pemodenan yang luar biasa melibatkan pembebasan Jumlah perang Kit pemasangan: alat yang membolehkan penciptaan mod baru yang mudah di Jumlah Perang: Warhammer permainan. Kami berhasrat untuk melepaskan kit pemasangan pada Q3 tahun ini dan akan memberikan lebih banyak maklumat apabila kami semakin dekat dengan ketibaannya.

Kemas kini 2.0

Kejayaan kandungan utama seterusnya adalah Kemas kini 2.0. Sebarang pelepasan utama bukan sahaja datang dengan penambahbaikan yang berterusan kepada permainan (i.e. Pembetulan pepijat, baki tweak, pelarasan sistem, dll.), tetapi termasuk penambahan kandungan baru utama untuk mengubah landskap Jumlah Perang: Warhammer III. Dalam kes ini ..

Empayar abadi [beta]

Empayar fana adalah tambahan yang sangat disayangi Jumlah Perang: Warhammer II, dan kemas kini 2.0 akan memperkenalkan lelaran pertama mod permainan ke Warhammer III. Secara rasmi dikenali sebagai Empayar abadi, mod akan menggabungkan peta dan puak dari ketiga -tiga Warhammer Permainan (bagi mereka yang memilikinya) menjadi satu: membolehkan anda menggunakan puak yang anda suka melintasi medan perang gabungan besar -besaran.

Empayar abadi adalah usaha yang besar yang akan terus berkembang dan berkembang dari saat ia mendarat dalam permainan. Oleh itu, untuk menyerlahkan fokus yang berterusan terhadap perkembangannya, kami pada mulanya akan menjadikannya tersedia sebagai Beta Terbuka Bersepadu di semua platform.

Fasa awal ini akan membolehkan kita memberi tumpuan kepada mengemas kini baki, peta, kaum, dan kawasan lain di mana kita boleh terus membuat penyesuaian berdasarkan maklum balas pemain-memastikan ia akan memenuhi (dan melebihi) jangkaan kerana ia berkembang sepanjang jangka panjang. Rancangannya adalah untuk terus mengemas kini mod selama beberapa tahun, dan kami ingin memastikan bahawa anda yang paling * teruja untuk memainkannya mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dan berkongsi kejayaannya.

Terdapat satu tan untuk membongkar empayar abadi, jadi anda juga boleh mengharapkan lebih banyak berita mengenainya ketika kita semakin dekat dengan pelepasan beta. Dalam beberapa bulan akan datang, kami akan duduk dengan pengarah permainan DLC permainan, Richard Aldridge, jadi kami dapat berkongsi wawasannya mengenai projek itu. Kami juga ingin menubuhkan beberapa AMA dengan pasukan yang membawa kepada beta (jika mereka tidak terlalu sibuk), jadi tunggu lebih banyak berita kemudian!

Kemas Kini Dunia Lama I: Pahlawan Kekacauan

Bermula dengan kemas kini 2.0, kami akan mencari untuk membaik pulih beberapa kaum terakhir yang tidak pernah disusun sebelum ini Warhammer i atau Ii; Matlamatnya: untuk membawa mereka “up-to-date” dengan mekanik baru yang dilaksanakan di Warhammer III. Ini “kemas kini dunia lama” ini boleh merangkumi pengenalan sistem, unit, ciri, dan keseimbangan baru untuk menjadikannya kekuatan yang lebih hebat di medan perang; dan dalam kemas kini 2.0, inisiatif ini bermula dengan Pahlawan kekacauan.

Pek Darah III

Pek darah untuk Jumlah Perang: Warhammer III Menambah A * tan * zarah baru dan kesan visual ke permainan. Pemilik pek darah sebelumnya (untuk Warhammer i atau Ii) akan dibuka secara automatik; Begitu juga, membuka kunci pek baru juga akan membukanya untuk dua perlawanan sebelumnya.

Lord Pack I

Pek DLC pertama kami juga dikeluarkan bersama kemas kini 2.0. Lord Packs memperkenalkan beberapa tuan legenda baru, tuan -tuan, wira, dan pelbagai unit untuk digunakan di seluruh kempen besar dan tetapan multiplayer. Berhati -hati untuk maklumat lanjut -termasuk lebih banyak mengenai empat juara yang menyertai senarai itu -ketika kami semakin dekat dengan pembebasannya.

S4 2022 (Oktober – November – Disember)

Kemas kini 2.1

Semasa kami memasuki suku akhir tahun 2022, kami telah merancang kemas kini tetap pertama kami berikutan semua kandungan baru yang akan datang pada Q3. Kemas kini 2.1 Memberi peluang kepada kami untuk mengikuti kemas kini induknya dengan pelarasan tambahan, terus mengembangkan medan perang empayar abadi ketika pemain mengalaminya untuk pertama kalinya, dan peluang untuk bertindak balas dan bertindak balas terhadap maklum balas masyarakat setelah pembebasan. Walaupun butiran yang tepat adalah TBD, inilah garis besar yang boleh anda harapkan:

Kemas kini 2.1

Rejimen Renown III

Kemas kini 2.2 -or- 3.0

Dengan begitu banyak rentak besar menjatuhkan pada tahun 2022, kami berhasrat untuk menarik satu pelepasan akhir untuk membungkus tahun pada Q4! Ini akan menjadi pelepasan utama–Kemas kini 3.0– atau lebih kecil Kemas kini 2.2 melepaskan dengan set kandungan dan pembetulannya sendiri. Tidak kira apa jalan yang kita pilih, satu tumpuan utama sama ada Empayar abadi mod permainan, yang akan melihat * besar * penambahbaikan dalam binaan terakhir tahun ini.

Kami akan jelas lebih banyak untuk berkongsi apabila kami semakin dekat dengan Q4 dan akan memastikan kami menyerlahkan lebih banyak lagi apa yang sedang dalam perjalanan dalam keadaan jawatan kami pada tahun ini!

DAN SETERUSNYA…

Sudah terlalu awal untuk bercakap tentang 2023, tetapi kita dapat melihat banyak projek pada jadual yang meregangkan ke 2023 dan seterusnya. Jangan risau; Kami akan meninjau semula garis masa ini beberapa kali sepanjang tahun: kedua -duanya untuk menyerlahkan projek -projek yang telah beralih atau ditambah ke jadual, dan untuk menyerlahkan kawasan yang berbeza di mana permainan (dan, tidak dapat dielakkan, *yang lain * Jumlah perang permainan) terus berkembang.

Terdapat beberapa perkara lain yang ingin kami sorot bahawa kami ingin bekerja Jumlah Perang: Warhammer III-Item yang tidak mempunyai garis masa tertentu, namun, tetapi dalam kerja -kerja untuk dimasukkan ke dalam salah satu siaran yang akan datang:

  • The Berbual sistem dalam Jumlah perang kekal sebahagian besarnya tidak berubah selama bertahun -tahun dan (mengikut piawaian hari ini) tidak lagi sesuai untuk dunia dalam talian moden. Kekurangannya banyak: mereka tidak mempunyai alat depan untuk melaporkan gangguan atau penyalahgunaan, sistem back-end untuk memantau dan menyederhanakan perkhidmatan sembang 24/7, dan struktur untuk menyediakan ruang yang selamat di mana pemain dapat berkomunikasi. Ini semua adalah aspek penting untuk sistem sembang, dan kami sangat kuat bahawa mereka adalah aspek yang mesti kami sediakan dengan menyokong sembang dalam permainan: kedua-duanya untuk memberi kuasa kepada pemain untuk membuat ruang selamat mereka sendiri, dan untuk menghapuskan pemain yang akan menggunakan ruang sebagai ruang vektor untuk penyalahgunaan.
  • Baru Penguasaan Mod telah menjadi tambahan yang popular, dan kami teruja untuk terus memperluaskan mod dengan peta baru, peningkatan keseimbangan puak, dan banyak lagi. Sekali lagi: Maklum balas anda akan membantu kami mengasah ini ke dalam pengalaman terbaik, dan kami akan memantau saluran maklum balas rasmi kami untuk cadangan anda.
  • Pasukan berbilang pemain terus bekerjasama dengan Warhammer i dan IiPertempuran Tanah peta untuk membawa mereka ke Warhammer III. Tidak ada garis masa apabila ini akan kembali, tetapi kami akan mengumumkannya bersama dengan kemas kini masa depan apabila kami mengetahui lebih lanjut.
  • Pasukan berbilang pemain juga menyiasat cara berkongsi Giliran membuat pertandingan dan Penilaian Antara mod penguasaan dan tanah, jadi tunggu lebih banyak berita.

Semoga kami dapat menambahkannya ke dalam peristiwa penting dalam salah satu keadaan masa depan kami, jadi pastikan anda terus ditantikan dengan Jumlah perang blog dan saluran rasmi untuk jatuh berita tersebut.

Jumlah Perang: Warhammer III 2022 Roadmap

Perkataan terakhir

Walaupun kami banyak menutup hari ini, kami ingin meninggalkan anda dengan pemikiran terakhir dari Richard Aldridge, Pengarah Permainan DLC untuk Jumlah Perang: Warhammer III:

Sayang Jumlah Perang: Warhammer komuniti,

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih atas sokongan dan kesabaran anda yang berterusan berikutan pembebasan Jumlah Perang: Warhammer III.

Setelah mengambil alih perkembangan selepas pelancaran Warhammer III, Pasukan saya telah menyesuaikan pandangan asalnya dan memberi tumpuan untuk meningkatkan pengalaman permainan, berdasarkan maklum balas yang kami terima dari anda dan terus menerima. Tetapi dengan berbuat demikian, ini telah membawa kepada kesan ketukan dengan pelan tindakan asal kami yang baru untuk permainan baru untuk permainan-oleh itu kekurangan maklumat mengenai ini sehingga sekarang.

Sekarang bahawa patch utama pertama kami telah hidup [1.1] (dan dengan lebih banyak lagi dalam perjalanan dalam beberapa bulan akan datang), pasukan DLC sangat bersiap -siap untuk beralih kembali untuk melakukan apa yang mereka lakukan dengan baik: mengusahakan kandungan baru dan menarik yang akan dilihat Jumlah Perang: Warhammer III disokong untuk bertahun -tahun yang akan datang: Dengan watak kegemaran peminat, kaum, mekanik unik dan naratif yang ditambah, bersama -sama dengan dos yang tidak sihat juga kejutan khas.

Pasukan dan saya faham bahawa tindakan bercakap lebih kuat daripada kata Berdasarkan maklum balas anda.

Begitu juga, kami berhasrat untuk membuat anda lebih banyak lagi dengan pemikiran, perkembangan, dan keinginan kami melalui komunikasi yang lebih baik: sama ada perubahan yang kami merancang untuk membuat permainan atau kemunduran/perubahan yang mungkin kami hadapi di sepanjang jalan.

Saya tidak sabar untuk berkongsi lebih banyak hadiah dengan anda tidak lama lagi, pasukan dan saya sedang memperjuangkan sedikit.

Kami harap ini semua berguna! Kami berharap dapat berkongsi lebih banyak daripada apa yang kami ada di kedai kerana kami terus membuat permainan lebih baik dan lebih baik untuk semua orang.

-The Jumlah perang Pasukan

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 – 2024

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Perhimpunan Kreatif kini telah berkongsi Perang Total yang Ditunggu-tunggu: Warhammer 3 Roadmap, memperincikan kemas kini dan kandungan baru yang datang ke strategi besar sepanjang tahun.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Total War: Roadmap Warhammer 3 datang selepas entri akhir trilogi mempunyai permulaan yang lebih perlahan dari segi mendapatkan kandungan baru. Walaupun beberapa ciri, seperti empayar abadi gabungan peta dan darah DLC akan mengambil masa yang lebih lama untuk tiba, kami kini mempunyai gambaran yang lebih jelas tentang apa yang dapat kami harapkan dalam beberapa bulan akan datang.

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Total War: Warhammer III – Pencapaian kerdil kekacauan kini boleh didapati di fanatik dengan harga £ 16.39/$ 17.99.

Perhentian seterusnya pada Perang Jumlah: Warhammer III’s Roadmap datang pada akhir Mei, ketika patch 1.2 dijangka pergi secara langsung. Pelan Semasa melihatnya memberi tumpuan kepada sebilangan besar isu yang dikenalpasti oleh pemain sejak dilancarkan.

Ini termasuk AI membina semula menara terlalu cepat, unit terbang menjadi tersekat ketika cuba menyerang sasaran tanah, salji terlalu cerah, serta pemain yang terjebak di dunia Slaanesh.

Juga dijadualkan untuk patch 1.2 adalah penambahbaikan secara automatik yang mengurangkan kesukaran ciri ciri dan mengalihkannya untuk ditentukan oleh kesukaran pertempuran yang dipilih, penambahbaikan kepada kereaktifan unit-yang mana pemaju menggambarkan sebagai “Projek Jangka Panjang” -, Teknologi Tree Reworks, Reset Leaderboard, serta penambahan rejimen baru yang terkenal.

Varian yang lebih kuat dari unit sedia ada sebelum ini ditambah bersama DLC tetapi, sementara itu tidak akan berubah, Warhammer III’s “Kemas kini beberapa pertama” akan merangkumi rejimen percuma unit terkenal untuk setiap perlumbaan terasnya.

Q3 2022

Q3 2022 akan menjadi tempoh yang lebih sibuk pada Perang Jumlah: Warhammer III Roadmap.

Patch 1.3 menjanjikan penambahbaikan keupayaan serangan pembentukan Grand Cathay, yang sepatutnya menjadikan puak lebih kuat dalam pertunangan frontal.

Pokok kemahiran akan dikerjakan semula, manakala Tzeentch dan Slaanesh akan mempunyai kadar penambahan unit mereka.

Matlamat lain untuknya adalah untuk meningkatkan kekerapan pertempuran lapangan, sementara penambahbaikan selanjutnya terhadap responsif unit dan interaksi pertempuran juga dirancang.

Boleh dikatakan kemuncak perang total: Roadmap Q3 2022 Warhammer III adalah patch 2.0, iaitu ketika empayar abadi gabungan peta, dijadualkan dilancarkan pada bulan Ogos, akan disediakan sebagai sebahagian daripada beta terbuka bersepadu, yang terdapat di semua platform.

Dalam fasa awal ini, pemaju akan memberi tumpuan “Keseimbangan, peta, kaum, dan kawasan lain di mana kita boleh terus membuat penyesuaian berdasarkan maklum balas pemain.”

Kemas kini 2.0 juga membawa kerja semula yang sangat diperlukan untuk pahlawan puak kekacauan bersama darah yang memecahbelahkan untuk DLC tuhan darah.

Q3 juga ketika pek Lord pertama Warhammer III ditetapkan untuk melancarkan, memperluaskan jadual permainan dengan empat watak yang boleh dimainkan baru.

Jumlah Kit Perhimpunan Perang juga dijadualkan untuk pelepasan Q3 memberikan komuniti semua alat yang diperlukan untuk terus mencipta mod yang hebat. .1, yang sedikit tersentuh dari tarikh Q4 awalnya.

Q4 2022

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Memandangkan 2022 berakhir, lebih banyak kandungan dirancang untuk perang total: Roadmap Warhammer III.

Patch 2.2 membawa lebih banyak perubahan berdasarkan maklum balas pemain berikutan pelancaran kempen empayar abadi.

Bertujuan untuk pelancaran 18 Oktober, ia memperkenalkan pelarasan untuk mengurangkan kekerapan pertempuran penyelesaian, krisis endgame baru, pengimbangan pengalaman watak, rejimen baru yang terkenal, dan banyak lagi.

Patch 2.3 akan menjadi kemas kini akhir yang diterima oleh permainan pada tahun 2022. Ia akan memberi tumpuan kepada pembetulan pepijat dan perubahan keseimbangan yang tidak menjadikannya dalam patch 2.2 bersama beberapa penambahan lain, seperti mercu tanda dan penempatan 10-slot untuk empayar abadi.

Jumlah Perang: Warhammer III 2023 Roadmap

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Total War: Roadmap 2023 Warhammer III tidak terperinci secara meluas apabila tahun bermula, tetapi kita boleh mengharapkan lebih banyak kemas kini dan DLC untuk permainan strategi besar.

Kemas kini 3.0 pada masa ini dijangka hidup pada Q2 2023, mengiringi DLC kerdil Chaos.

Pemaju sebelum ini menyatakan hasratnya untuk memperbaiki sembang dalam permainan, memperluaskan mod penguasaan baru, membawa peta tanah dari penyertaan sebelumnya dalam trilogi ke Warhammer III, dan mencari jalan untuk berkongsi giliran pertandingan dan penarafan antara dominasi permainan dan Mod pertempuran tanah.

Ini mungkin menjadikannya kemas kini yang datang sebagai sebahagian daripada Perang Jumlah: Roadmap Warhammer III 2023, bersama -sama dengan ciri -ciri lain, tetapi perlu diingat bahawa rancangan dapat berubah dan melihat bidang lain dari permainan yang menerima perhatian sebaliknya sebaliknya.

Dalam video dari awal Februari 2023, pengarah permainan Rich Aldridge berkongsi beberapa maklumat lanjut mengenai apa yang akan datang ke permainan Strategi Grand sepanjang tahun.

Seperti yang dijangkakan, tampalan dan peningkatan kualiti hidup akan terus datang. Pemaju adalah “Menamatkan dengan [sentuhan akhir] pada [sekeping pertama kandungan baru],” yang akan dikongsi bersama kami pada bulan April 2023.

“Dua lagi pengalaman yang menarik” kemudian dijangka hidup pada musim panas dan musim sejuk. Aldrige tidak memberikan butiran khusus mengenai “pengalaman” ini, walaupun mungkin dia merujuk kepada DLC utama seperti bangsa atau pek tuan.

Dia juga mengatakan bahawa “Ini bukan rancangan konkrit,” menyebutnya “Perkara boleh berubah” Apabila pembangunan berlangsung.

Q1 2023

Oleh kerana misteri mengelilingi sifat kandungan yang akan datang pada tahun ini, patch 2.4 keluar dari mana -mana pada 16 Februari.

Ia menandakan pelepasan penuh mod empayar abadi bersama perubahan dalam model pemilikannya, yang memberikan pemilik akses Warhammer III ke a “Pengalaman Teras” Walaupun tanpa memiliki dua perlawanan sebelumnya dalam siri ini.

Q2 2023

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Kemas kini 3.0 dijangka hidup pada 13 April, membawa lebih banyak perubahan kepada permainan.

Ia mengiringi The Forge of the Chaos Dwarfs DLC, yang melihat Dawi-Zharr menyertai pertandingan sebagai bangsa yang boleh dimainkan.

DLC dilancarkan dengan tiga Lands Legendary dan Wira Legenda, pendekatan yang akan memaklumkan pek kandungan masa depan untuk permainan, menurut pemajunya.

Di samping itu, semua pemilik Warhammer III akan mendapat akses kepada dua keping Freelc. Satu memperkenalkan wira legenda Ulrika Magdova kepada para penyokong kedua -dua Kislev dan Empayar, yang lain menambah Mirror of Madness DLC, yang dibangunkan dengan kerjasama Intel.

Pemaju telah menjelaskan dalam memimpin pelepasan Chaos Dwarfs DLC bahawa pendekatannya, yang melibatkan tiga tuan legenda dan wira legenda baru, “Adakah jalan yang akan kita ikuti untuk siaran masa depan.”

Semasa berkongsi kemas kini 3.0 Nota Patch, Perhimpunan Kreatif juga mengesahkan bahawa kemas kini 3.1 akan dilancarkan “Dalam beberapa minggu.” Ia kemudian menyempitkan tetingkap pelancarannya hingga 25 Mei.

Musim panas 2023

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Musim panas membawa DLC yang lain, yang dipanggil Shadows of Change, yang memang, mengubah perkara lebih banyak lagi. Daripada memberi tumpuan kepada satu perlumbaan, ia meneroka kisah -kisah Tzeentch, Cathay, dan Kislev, memperkenalkan tiga tuan legenda baru, satu wira legenda baru, dan unit baru.

Ia disertakan dengan kemas kini 4.0, yang menjanjikan kemas kini kaum dan AI, bersama lebih banyak penambahbaikan pertempuran penyelesaian. Selepas itu, kemas kini 4.1 bertindak sebagai patch interim yang lebih kecil yang bertujuan untuk membawa pembetulan pepijat dan kemas kini permainan yang diperlukan, sambil merapatkan jurang ke kejatuhan kandungan utama seterusnya.

Musim Sejuk 2023

Musim sejuk membawa Thrones of Decay, DLC yang selanjutnya meneroka kisah -kisah Nurgle, Empayar, dan Kerdil. Sama seperti pendahulunya, ia menambahkan tiga tuan legenda baru, wira legenda baru, unit baru, dan banyak lagi.

Kemas kini 5.0 melancarkan bersama, membawa kemas kini kaum, mahkota nemesis – artifak legenda baru yang serupa dengan pedang khaine – dan pelbagai perubahan lain.

Seperti yang dijangkakan, diikuti dengan kemas kini 5.1, yang sekali lagi mensasarkan pembetulan pepijat dan menyelesaikan sebarang masalah yang timbul berikutan pelepasan kemas kini terdahulu.

Spring 2024

Semasa 2024 gulung, kami akan mendapat kemas kini 6.0, yang menjanjikan lagi wira legenda percuma, kemas kini perlumbaan, dan banyak lagi. Walaupun belum disahkan, gambar pelan tindakan yang dikongsi oleh perhimpunan kreatif seolah-olah menggoda DLC yang berkaitan.

Kandungan tidak akan berakhir di sini, sebagai Total War: Roadmap Warhammer III menjanjikan lebih banyak kebaikan pada tahun 2024 dan seterusnya.

Jumlah Perang: Warhammer III sekarang di PC. Anda boleh merebutnya dari fanatik, kedai depan utama yang lain, serta pas permainan Xbox.

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, dan memberi kami seperti di Facebook . Kami juga boleh memasukkan pautan ke kedai gabungan, yang memberi kami komisen kecil jika anda membeli apa -apa melalui mereka. Terima kasih.

Jumlah Perang: Warhammer 3 Roadmap menggariskan tahun depan DLC dan kemas kini

Tiga tambahan terperinci, dan masing-masing akan mengembangkan tiga perlumbaan.

Seorang wanita Cathayan duduk di atas takhta

Perhimpunan Kreatif akhirnya meletakkan rancangan untuk bagaimana ia akan membuat perang total: Warhammer 3 Kedua -duanya lebih banyak dan lebih banyak lagi Warhammer dalam tempoh 12 bulan akan datang. Roadmap DLC memperincikan tiga ekspansi, masing-masing akan disertakan dengan “bebas-lc” menambah wira legenda untuk semua orang. Ia juga menyebut “patch interim” untuk perbaikan pepijat, perubahan keseimbangan, dan penambahan lain akan datang antara setiap DLC.

Yang pertama dari patch sementara ini direka untuk mengikuti pelepasan baru -baru ini Forge of the Chaos Dwarfs. Kemas kini 3.1 membawa senario endgame bertema kerdil kepada kempen Immortal Empires, tujuh lagi rejimen Mercenary Renown, seorang lagi wira legenda, serta “perbaikan kemalangan dan prestasi, pembetulan pepijat, tweak permainan”. Sudah tiba pada akhir bulan Mei.

Shadows of Change adalah DLC pertama mengikut jadual. Di mana DLC sebelumnya untuk kaum yang ada telah memberi tumpuan kepada dua pada satu masa, kami akan mendapat tiga dalam ini: Tzeentch, Cathay, dan Kislev semua akan mendapat tuan legenda baru (Changeling, Monkey King, dan Ibu Ostankya?), dan unit baru, dan satu wira legenda akan disertakan.

Freebie yang disertakan untuk semua juga akan menjadi wira legenda, “pejuang barisan hadapan yang dipintal oleh Lord of Change!”Mungkin Aekold Helbrass, bekas ksatria yang berbakat dengan nafas hidup? Pada masa yang sama, pencapaian akhirnya akan ditambah untuk empayar abadi, kaum di DLC akan diimbangi semula, akan ada kemas kini AI yang berkaitan dengan “Bias Pemain dan Kempen AI”, penambahbaikan selanjutnya terhadap pertempuran penyelesaian, dan banyak lagi. Jangkakan semua itu pada musim panas, 2023.

Jurang besar akan diikuti, dengan DLC seterusnya, Thrones of Decay, datang pada musim sejuk. Menariknya, dua daripada tiga kaum yang akan difokuskan adalah warisan yang diperkenalkan dalam permainan pertama. Empayar dan kerdil akan menerima cinta yang lama ditunggu-tunggu, bersama Nurgle Warhammer 3. Ini akan menjadi kesepakatan yang sama seperti bayang -bayang perubahan, dengan Tuhan dan unit legenda baru untuk masing -masing, dan juga seorang wira legenda. Memandangkan pasangan Nurgle dan Empayar, kemungkinannya baik, tuan -tuan baru akan menjadi tamurkhan tuan maggot dan elspeth von draken, yang persaingan yang terkenal dapat membuat kempen yang menyeronokkan.

Kemas kini serentak akan merangkumi hadiah percuma seperti mahkota Nemesis, yang merupakan artifak bagi puak -puak untuk melawan “sama seperti pedang Khaine”, dan seorang lagi wira legenda akan, seperti posting blog yang meletakkannya, bergabung dengan “The Toolbox”. Adakah itu petunjuk yang menunjuk pada watak jurutera, seperti pencipta udara dan slayer malakaai makaisson atau jurutera pengepungan imperial Josef Bazalgette?

Item terakhir di pelan hala tuju juga yang paling sukar, dengan DLC ketiga yang tidak dinamakan untuk datang pada musim bunga tahun 2024. Walaupun tidak mengatakan kaum mana yang akan ditunjukkan cinta dalam satu ini, karya seni merah jambu dan ungu yang mengiringi ia menunjukkan Slaanesh akan menjadi salah satu daripada mereka. Atau bahawa kita akan mendapat tambahan yang diilhamkan oleh muzik Putera, tetapi Slaanesh lebih cenderung.

Sebagai nota CA, terdapat lebih banyak kerja daripada apa yang disebutkan di sini, seperti “prestasi berterusan, pengoptimuman, permainan dan penambahbaikan mekanik”, serta lebih banyak lagi yang akan datang pada tahun 2024. Walaupun Warhammer 3 mempunyai pelancaran yang lebih kasar daripada permainan terdahulu, ia sudah bertambah baik dan mendapat tempat di kalangan permainan fantasi Warhammer yang terbaik, dan CA jelas berhasrat untuk terus bermain -main untuk masa yang baik.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.