Jualan Summer Steam 2023 akan bermula pada 29 Jun! Berita – Jualan – Valve | Resetera, Bilakah Jualan Steam seterusnya 2023 | Majalah Dundle

Bilakah Jualan Steam Seterusnya 2023

Bukan berita benar -benar, tarikh telah diketahui sejak sekian lama. Tetapi ya, saya rasa.

Jualan Summer Steam 2023 akan bermula pada 29 Jun!

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
Anda harus menaik taraf atau menggunakan penyemak imbas alternatif.

Ahli yang dipadam 67800

Penutupan akaun pengguna yang diminta

Dilarang

Gavalanche

Nabi penyesalan

Ahli
Ooooh yeah! Masa untuk membeli 50 perlawanan lagi. Perlu mendapatkan backlog saya hingga 200!!

Irrotational

Nabi Kebenaran

Ahli
Ooooh yeah! Masa untuk membeli 50 perlawanan lagi. Perlu mendapatkan backlog saya hingga 200!!
200. ribu? Atau hanya 200!?

Gavalanche

Nabi penyesalan

Ahli
200. ribu? Atau hanya 200!?

200. Saya hanya berada di stim kira -kira setahun sekarang, perlu memberi saya sedikit masa untuk mengejar!

Pedang biasa

Ahli

Bukan berita benar -benar, tarikh telah diketahui sejak sekian lama. Tetapi ya, saya rasa.

Terakhir diedit: 22 Jun, 2023

LV-0504

Ahli

Hanya setelah mendapat dek stim saya telah mengetahui kejahatan berbahaya yang merupakan jualan stim. Ia seperti sihir gelap di mana anda benar -benar buta dengan berapa banyak wang yang anda belanjakan, seperti versi digital Ikea di mana anda ‘hanya’ masuk untuk satu item dan menghabiskan beberapa ratus quid pada pinggan, gelas dan tempat duduk tandas.

Strafer

Bendera bendera lebih luas

Ahli
Saya tertanya -tanya jika ada seseorang yang memiliki setiap permainan di Steam

Uzzy

Pembantu kecil Gabe

Ahli

Dompet akan kosong.

Edward

AVENGER

Sebelum mendapat dek stim saya rasa saya beli mungkin beberapa permainan melalui Steam sejak 4 tahun yang lalu sekarang saya mempunyai senarai keinginan kira -kira 70 permainan yang kuat.

Tuhan fucking bantu saya.

Mechamplum

Tercerahkan

Ahli
Berharap bahawa permainan dalam senarai saya mendapat lebih daripada 25%.

Ganepark32

Ahli

Syukurlah dibayar beberapa hari sebelum jualan bermula. Atau sekiranya ia dapat dilihat kerana saya mempunyai senarai harapan yang besar yang saya mahu mula membeli.

Berharap untuk akhirnya menangkap dek stim menyediakan model 64GB boleh didapati di UK semasa jualan. Sudah beberapa minggu sejak mereka mempunyai stok terakhir model mereka yang tersedia dan 256GB yang belum tersedia sejak jualan musim bunga di sini jadi saya bayangkan mereka mungkin cuba membina stok yang cukup untuk penjualan. Neraka, walaupun diskaun kecil yang nakal pasti bagus.

Sekiranya saya merebutnya, maka maaf dompet tetapi saya mungkin akan membeli sedikit. Nasib baik perkara seperti 4 permainan mati yang mati selalu murah tetapi ingin merebutnya untuk bermain di dek, begitu juga Adaca, Dave The Diver (pelepasan penuh adalah ke -28), Shadows of Roubt dan Wildermyth untuk menamakan beberapa.

Bilakah Jualan Steam Seterusnya 2023?

Jualan Autumn Steam yang akan datang adalah jualan bermusim utama yang akan datang ke Steam. Ia akan bermula pada 21 November dan akan berakhir 28 November 2023. Walaupun jualan stim utama seterusnya adalah sedikit masa, menggali shmup fest dan scream yang akan datang.

Jualan Steam yang akan datang

Tarikh jualan stim disahkan jadi simpan jadual untuk mendapatkan yang terbaik untuk wang anda!

  • Shmup Fest: Sep 25 – 2 Oktober
  • Fest Seterusnya: 9 Okt – 16 Okt
  • Scream Fest: 26 Okt – 2 Nov
  • Jualan Autumn: 21 Nov – 28 Nov
  • Jualan Musim Sejuk: 21 Dis – 4 Jan, 2024

Apakah jualan stim?

Steam ditubuhkan pada tahun 2003 dan dengan cepat menjadi platform permainan PC terbesar di seluruh dunia. Perpustakaan mereka mempunyai lebih dari 30,000 permainan untuk dipilih dan 120 juta pemain di seluruh dunia. Dengan begitu banyak permainan untuk dipilih, Jualan Steam menawarkan peluang besar untuk mendapatkan permainan yang anda telah melihat harga potong. Jualan Autumn telah menjadi kegemaran peminat untuk pengguna Steam, dan memandangkan seberapa besar jualan Autumn Steam telah dipertingkatkan, kami boleh mengharapkan beberapa jualan besar-besaran yang tiba tepat pada waktunya untuk malam-malam permainan yang selesa!

Maklumat mengenai kedai Steam dengan pelbagai spanduk permainan seperti FIFA 23, Apex Legends, dan Spider-Man Miles Morales

Permainan apa yang dijual di Steam?

Malangnya, kita tidak dapat mengetahui permainan apa yang akan disediakan pada peringkat awal. Tetapi, itu tidak bermakna kita tidak mempunyai maklumat penting untuk dikongsi dengan anda! Jualan bermusim utama dibuka kepada semua permainan yang dikeluarkan untuk mengambil bahagian dengan diskaun.

Dan, jika Jualan Musim Panas Terkini 2023 adalah sesuatu yang perlu dilalui, anda boleh mengharapkan harga memotong untuk beberapa permainan terbesar di sekitar. Elden Ring mempunyai penurunan harga 30%, Hogwarts Legacy A NBA dan NBA2K23 diskaun 83% mata!

Musim sejuk akan datang … dan begitu juga Jualan Musim Sejuk Steam

Walaupun Jualan Autumn tidak bermula, jika anda seperti kami, anda mungkin sudah mempunyai pemandangan anda pada Jualan Winter Steam dengan beberapa tajuk permainan besar -besaran yang akan dikeluarkan pada tahun 2023.

Seperti yang disebutkan, jualan musim sejuk akan diteruskan dengan tarikh yang diumumkan:

  • Jualan Musim Sejuk: 21 Disember – 4 Januari 2024

Sekiranya anda berminat, pastikan anda menuju ke halaman Sejarah Jualan Steam. Sama ada anda melihat kembali masa atau masa depan dengan ciri Countdown Jualan Steam Live yang sejuk, anda sentiasa berada di gelung ketika datang ke acara Steam.

Beli pintar dengan kad hadiah stim

Membeli semasa jualan adalah cara yang sangat baik untuk menjimatkan wang. Maksud saya, sama ada anda melihat penurunan harga pada Black Friday, Cyber ​​Monday, atau Jualan Bermusim Steam, akhirnya anda boleh membeli produk atau perkhidmatan yang anda tidak mampu sebelum ini. Tetapi, mengawal perbelanjaan anda adalah penting sehingga anda tidak pergi ke laut. Kami tahu ia tidak mudah untuk tidak menambah item tambahan ke kereta anda dari semasa ke semasa. Di sinilah kad hadiah stim akan berguna. Muatkan kad hadiah digital dengan kredit dan menghalang diri anda daripada membuat dompet anda sedih! Selain itu, anda mendapat manfaat tambahan membeli dalam talian dengan semua data kewangan anda yang tinggal dan dilindungi. Sekiranya anda mempertimbangkan untuk melabur dalam jualan stim, kad hadiah stim mungkin bukan kaedah pembayaran yang buruk untuk dipertimbangkan.

Tawaran stim akan jatuh di pangkuan anda

Anda terkini dalam acara Jualan Autumn Steam dan mempunyai semua maklumat yang diperlukan untuk mendapatkan yang paling kurang! Kembali lebih dekat dengan musim luruh dan kami akan memberikan maklumat terbaik kepada anda. Itu semua dari kami di sini di Majalah Dundle. Pergi ke hadapan!

Versi asal 09/02/2023