Jualan Musim Panas Steam 2023 – Tawaran, Tarikh Akhir & Semua yang Anda Perlu., Bilakah jualan musim panas stim berakhir?

Bilakah jualan musim panas stim berakhir

Injap jarang menawarkan tawaran pada perkakasan, dengan indeks dan Vive tidak pernah mendapat diskaun, hanya pakej tawaran dengan perisian tambahan dan periferal bonus. Ini mungkin satu -satunya masa dek stim dijual pada tahun ini, terutamanya jika khabar angin mengenai dek stim 2 berubah menjadi betul.

Jualan Musim Panas Steam 2023 – Tawaran, Tarikh Akhir & Semua yang Anda Perlu.

Wap Summer Sale 2023 - Tawaran, tarikh akhir & semua yang anda perlukan

Jualan Summer Steam 2023 semakin dekat dan kami tidak teruja untuk melihat jenis jualan yang telah dibentangkan untuk kami oleh Gabe yang hebat. Semua jenaka mengetepikan, Steam adalah platform permainan PC terbesar dan menjadi tuan rumah acara jualan terbesar. Inilah yang Jualan Summer Steam 2023 Countdown – Tarikh Mula & Akhir, Tawaran Permainan.

Inilah panduan anda untuk semua jualan musim panas yang berkaitan. Kami telah meliputi setiap soalan yang boleh anda fikirkan. Sekiranya anda mempunyai idea tentang permainan yang anda ingin lihat dijual, begitu juga kami! Berikut adalah senarai permainan yang ingin kami lihat dijual semasa Jualan Musim Panas Steam.

Jualan musim panas ada di sini! SIARAN LANGSUNG SEKARANG! Dapatkan diskaun besar -besaran pada semua permainan kegemaran anda!

Banyak yang perlu dibincangkan mengenai komuniti dan tema jualan stim juga, adakah anda tahu bahawa lencana jualan musim panas 40 kos lebih daripada dek stim? Wow!

Jualan Musim Panas Steam 2023 Langsung Sekarang!

Jualan musim panas stim telah bermula! Ia melakukannya pada 29 Jun jam 6 petang GMT. Dapatkan diri anda perjanjian yang luar biasa sementara penjualan berlangsung!

Semua Tawaran Terbaik di Jualan Musim Panas Steam 2023

Jualan Musim Panas mungkin salah satu masa terbaik tahun ini untuk pemain PC di sekitar. Pemain bergembira kerana kita melihat diskaun besar -besaran pada permainan setiap jenis.

Berikut adalah beberapa tawaran terbaik yang kami dapati dalam Jualan Musim Panas Steam:

Tawaran dek stim

Tawaran genre

 • Permainan FPS Terbaik dalam Jualan Musim Panas Steam
 • Permainan Survival Terbaik dalam Jualan Musim Panas Steam
 • Permainan Nilai Terbaik dalam Jualan Musim Panas Steam
 • Permainan Akses Awal Terbaik dalam Jualan Musim Panas Steam
 • Permainan Seram Terbaik dalam Jualan Musim Panas Steam

Diskaun permainan

 • Penebusan Mati Merah 2
 • NBA 2K23
 • Starwars Jedi Survivor
 • Syarikat Heroes 3
 • Berasaskan
 • Mati oleh siang hari
 • Laut pencuri
 • Wildhearts
 • Jumlah Perang: Warhammer III
 • Dewa Perang
 • Horizon Zero Dawn
 • Jantung atom
 • Anno 1800
 • Penjaga galaksi
 • Memusnahkan semua manusia!
 • Metro Exodus
 • Dirt Rally 2.0
 • Monster Hunter Rise
 • Krew 2

Ini bukan semua! Tonton ruang ini untuk lebih banyak diskaun untuk ditambah semasa kami mencari melalui Jualan Musim Panas Steam.

Bilakah Jualan Musim Panas Steam 2023 berakhir?

Jualan Musim Panas Steam 2023 berakhir pada 13 Julai 2023.

Tidak diketahui apa masa yang tepat jualan musim panas stim akan berakhir, tetapi kami menganggapnya akan berakhir apabila hari itu. Kami mendapati ini berlaku dengan stim jualan terakhir yang dihoskan.

Berapa lama jualan musim panas stim 2023 akan bertahan?

Jualan Summer Steam 2023 ditetapkan untuk dua minggu yang lalu atau 14 hari.

Ini adalah jumlah masa standard yang injap memilih untuk menjalankan jualan di platform stim. Terdapat jualan yang lebih rendah tetapi mereka bertahan untuk jangka masa yang lebih singkat. Jualan utama yang paling lama adalah jualan bermusim, musim panas, musim sejuk, musim luruh, dan musim bunga.

Bilakah jualan musim panas stim 2023 bermula?

Jualan Summer Steam 2023 bermula pada 29 Jun 2023.

Adalah biasa untuk jualan musim panas stim bermula pada akhir bulan Jun dan bermain pada awal bulan Julai, kerana ini berlaku setiap tahun. Injap bertujuan untuk menjadi tuan rumah jualan sekitar masa yang sama setiap tahun.

Ini telah disahkan oleh laman web Steamdb yang sangat dipercayai.

Pukul berapa jualan musim panas stim bermula?

Jualan Musim Panas 2023 bermula jam 6 petang BST/1 PM EDT/8 PM EEST.

Ini hanya penukaran masa dari masa mula yang disahkan di zon waktu kami BST, bagaimanapun, kami membayangkan bahawa jualan musim panas akan bermula pada masa yang sama di seluruh dunia.

BAGAIMANA BESAR DISKOUN?

Terdapat beberapa diskaun besar yang diberikan kepada beberapa permainan yang sangat popular semasa Jualan Musim Panas Tahun Ini.

Ia tidak biasa untuk melihat permainan besar mengambil 50% Slash semasa jualan utama, bagaimanapun, dengan itu dikatakan anda juga boleh mencari permainan dengan sehingga 90%. Permainan ini hampir selalu sedikit lebih tua. Jualan Summer Steam adalah acara besar -besaran dan satu di mana anda dapat menemui diskaun terbaik pada beberapa tajuk terbesar di platform. Pastikan anda tidak ketinggalan.

WEPC disokong pembaca. Apabila anda membeli pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut

Misi WEPC adalah untuk menjadi tapak yang paling dipercayai dalam teknologi. Kandungan editorial kami adalah 100% bebas dan kami meletakkan setiap produk yang kami semak melalui proses ujian yang ketat sebelum memberitahu anda dengan tepat apa yang kami fikirkan. Kami tidak akan mengesyorkan apa -apa yang kami tidak akan menggunakan diri kita sendiri. Baca lebih lanjut

Bilakah jualan musim panas stim berakhir?

Seperti semua perkara yang baik, jualan musim panas stim mesti berakhir, tetapi bila?

Jualan musim panas dihidupkan dan kami telah menyikat beratus-ratus permainan untuk mencari tawaran terbaik mengenai francais nama rumah dan indie darlings sama. Walau bagaimanapun, tawaran ini tidak akan bertahan selama -lamanya. Jualan musim panas sudah mempunyai tarikh akhir yang ditetapkan dan semua tawaran keren pada kedua -dua perisian dan perkakasan akan meninggalkan secepat yang mereka tiba.

Tarikh akhir Jualan Musim Panas Steam 2023 adalah 13 Julai 2023. Pada pukul 10 pagi PST, semua tawaran semasa yang termasuk dalam penjualan akan berakhir, dan permainan akan kembali ke harga runcit penuh mereka. Semua tajuk yang dipaparkan dalam penjualan mungkin tidak akan dijual lagi untuk beberapa waktu, jadi pastikan anda mengambil semua item yang disenarai hasrat sebelum 13 Julai.

Tarikh Akhir Jualan Musim Panas Akan Berhenti Tawaran Di Dek Steam

Salah satu tawaran yang paling menarik dari jualan Summer Summer adalah harga yang dikurangkan di dek stim, yang kini boleh dibeli dengan harga $ 360, 10% dari harga pengantarnya yang normal.

Perjanjian itu menjadi lebih baik untuk versi peringkat tinggi, dengan model SSD 512 Gigabyte untuk $ 519, 20% kurang daripada harga pelekat biasa. Versi itu juga dilengkapi dengan kaca anti-silau yang dinaik taraf, kes dibawa khas, dan beberapa barang digital untuk memamerkan spesifikasi anda.

Imej post blog

Injap jarang menawarkan tawaran pada perkakasan, dengan indeks dan Vive tidak pernah mendapat diskaun, hanya pakej tawaran dengan perisian tambahan dan periferal bonus. Ini mungkin satu -satunya masa dek stim dijual pada tahun ini, terutamanya jika khabar angin mengenai dek stim 2 berubah menjadi betul.

Sekiranya Dek Steam tidak dapat dilepaskan semula selepas akhir jualan musim panas, kemungkinan besar akan dijual musim sejuk bermula pada awal tahun 2024.