Jualan musim panas di sini!,

Wow Dragonflight dijual lebih buruk daripada Shadowlands, tetapi Activision mempunyai rancangan

Edisi ini merangkumi peningkatan tahap 70 karakter † dan semua item dari Northrend Heroic Upgrade, sebagai tambahan kepada:

Jualan musim panas di sini!

Selamat Datang Musim Panas dengan Tawaran Wow® Hebat. . Baca terus untuk mengetahui apa yang dijual.

Jimat Besar di Dragonflight

. Dapatkan 50% dari pangkalan, heroik, dan edisi epik Dragonflight hingga 17 Julai 2023. Dengan fraktur dalam kemas kini kandungan masa hanya sekitar sudut, sekarang adalah masa yang tepat untuk merawat rakan dan menikmati pengembaraan baru di Azeroth bersama -sama.

Bawa cahaya musim panas anda dengan penjimatan transmog

Tentukan semula gaya anda dan simpan sehingga 60% dari koleksi couture yang merangkumi 4 set transmog, 1 ransel transmog, dan mainan transformatif pada diskaun yang mencolok sehingga 4 Julai 2023!

. Semua item dari pek juga disediakan sebagai pembelian mandiri.

Sehingga 50% di atas gunung, haiwan peliharaan, dan banyak lagi

Mengadopsi atau memberi hadiah haiwan kesayangan, gunung, atau mainan di kedai dalam permainan atau di kedai badai salji hari ini! Gunung, haiwan peliharaan, dan banyak lagi kini dijual sehingga 50% hingga 4 Julai 2023.

Sehingga 30% Off pada Perkhidmatan Permainan

Jika anda telah mencari untuk mencipta semula diri anda atau mencari rakan di pelayan baru, masa sudah hampir untuk menyimpan saham permainan pilihan *** sehingga 30% pemotongan karakter, pemindahan karakter, perubahan puak, perubahan nama , dan perubahan kaum. Anda juga akan menemui tawaran istimewa pada pek perkhidmatan permainan terpilih!

Pek Boost Watak Pek Pemindahan Wrath Classic Watak.

Bersantai dengan Wrath of the Lich King Classic ™

Simpan 50%* pada Northrend Heroic Upgrade atau Northrend Epic Naik Taraf

Pembelian Northrend Heroic Upgrade atau Northrend Epic Upgrade akan membolehkan satu karakter rangsangan untuk Wrath of the Lich King ke tahap 70 (had satu setiap akaun World of Warcraft; tidak boleh digunakan pada watak Knight Death).

  • Gunung tanah epik khusus perlumbaan
  • Gunung terbang yang jarang berlaku puak
  • Kemahiran Senjata Hingga Tahap 70
  • Akses ke laluan penerbangan Azeroth dan Outland
  • Satu set gear berkualiti tinggi (hijau)
  • Hingga empat beg pek kulit draenik (14 slot setiap satu)

Di samping itu, Northrend Heroic Upgrade Termasuk Pebble, Penguin Pet, dan Lucky Lucky Lucky Fishspeaker, mainan untuk memanggil Tuskarr Fishing Companion anda sendiri.

Edisi ini merangkumi peningkatan tahap 70 karakter † dan semua item dari Northrend Heroic Upgrade, sebagai tambahan kepada:

  • The Kalu’ak Whalebone Glider, sebuah gunung terbang untuk watak -watak klasik anda untuk digunakan hanya dalam murka Lich King Classic dan direka untuk memadankan rupa pengembangan asal.
  • Tuskarr Shoreglider, varian gunung terbang untuk digunakan di World of Warcraft moden dan mencerminkan gaya visual semasa permainan
  • 30 Hari Masa Permainan, Menyediakan Akses ke Wow Era Classic Era, Wrath of the Lich King Classic, dan World of Warcraft Moden.

!

Warcraft III: Dihidupkan semula membawa anda kembali ke masa yang teruk dalam sejarah Azeroth, ketika bayang -bayang gelap melepasi tanah yang aman, dunia gemetar sebelum kedatangan legion yang terbakar, dan pahlawan mempertaruhkan semuanya untuk menghalang kematian dunia mereka.

*Tawaran sah hingga 4 Julai 2023.
.
*** Perkhidmatan watak tertentu tidak tersedia untuk World of Warcraft®: Wrath of the Lich King ™ Classic atau World of Warcraft® Classic Era Watak. .halaman kedai bersih untuk maklumat.
. Sekatan tertentu dikenakan. Semua tawaran berakhir pada 4 Julai 2023.
. . Sekatan tertentu dikenakan. .
† Sekatan yang sama seperti Northrend Heroic Upgrade memohon; Menaik taraf dari Northrend Heroic Upgrade ke Northrend Epic Upgrade tidak memberikan rangsangan watak kedua.

Wow Dragonflight dijual lebih buruk daripada Shadowlands, tetapi Activision mempunyai rancangan

.

Wow Jualan Dragonflight Down On Shadowlands: Watak Fantasi dari World of Warcraft dengan Rambut Biru Liar dan Mata Menindik

Diterbitkan: 7 Feb, 2023

Activision Blizzard mengatakan bahawa penjualan pengembangan World of Warcraft terkini, Dragonflight, lebih rendah daripada Shadowlands, sebagai Overwatch 2, Diablo 4, dan WOW Studio mengumumkan keputusan kewangan suku keempat untuk 2022. Walaupun “maklum balas komuniti” mengenai pengembangan itu nampaknya “positif,” Dragonflight telah dilakukan secara kewangan lebih buruk daripada pendahulunya, dengan Activision Blizzard mengatakan bahawa ia akan melepaskan pelbagai kandungan susulan untuk meningkatkan MMORPG, bersama dengan panggilan baru permainan yang sepatutnya tiba tahun ini.

Dalam ulasan WOW Dragonflight kami sendiri, kami perhatikan bagaimana, walaupun menawarkan rakit ciri -ciri baru, kandungan endgame Dragonflight meninggalkan banyak yang dikehendaki. Beberapa isu ini seolah -olah tercermin dalam prestasi jualan pengembangan, yang dikatakan oleh Activision Blizzard adalah lebih rendah daripada itu untuk Shadowlands.

“Dalam francais Warcraft, World of Warcraft menyampaikan pertumbuhan tahun ke tahun yang signifikan dalam jangkauan, pertunangan dan tempahan bersih pada suku keempat berikutan pelepasan September Wrath of the Lich King Classic dan pelancaran Dragonflight November,” kata Activision Blizzard.

. .

Hala tuju pasca pelancaran untuk WOW Dragonflight termasuk Musim 2, yang akan membawa zon baru, serbuan baru, dan musim PVP baru, dan pelancaran antara musim bunga dan musim panas 2023. Dungeons tambahan dan pencarian cerita juga akan ditambah sepanjang tahun, dengan musim 3 yang tiba di antara musim gugur dan musim sejuk, juga menyampaikan zon baru dan serbuan.

. .”Kita mesti menunggu dan melihat.

Lihatlah panduan meratakan WOW WOW kami untuk naik dengan pesat di MMORPG Blizzard. Sebagai alternatif, pilih kelas terbaik – atau lihat di mana anda berada di peringkat sekarang – di senarai peringkat WOW Dragonflight.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. .

WOW PLAYER COUNT DAN NOMBOR JUALAN KEPADA ARPOSTIONS OPPOSS selepas Dragonflight dan Wotlk Classic

Terdapat beberapa berita baik dan berita buruk untuk Blizzard.

Imej melalui Blizzard Entertainment

Captair . Walaupun pemain tidak mempunyai apa -apa tetapi kata -kata pujian untuk Blizzard Entertainment akhir -akhir ini, peminat masih ingin tahu tentang pemain yang dikira sejak pembebasan Kemarahan Lich King Classic pada 26 September 2022, dan Captair .

Pada Februari. 7, Blizzard Entertainment berkongsi laporan suku tahunannya. Menurut laporan kewangan suku keempat dari 2022, syarikat itu berjaya meningkatkan pengguna aktif bulanan sebanyak 14 juta. .

Semasa melihat Nombor jualan, pengembangan bertema naga baru tidak mencapai jumlah salinan yang sama seperti Shadowlands kembali pada tahun 2020. Di sisi lain, Captair mempunyai nombor pengekalan pelanggan yang jauh lebih baik daripada , .

Melihat masa dan usaha yang dilaburkan telah mula membuahkan hasil, syarikat itu berjanji untuk terus mengusahakan kandungan susulan untuk memastikan masyarakat tenggelam dalam pengalaman yang Captair. .

Perlu diingat bahawa Shadowlands adalah salah satu permainan yang paling dijual sepanjang masa dengan 3.. Tetapi, permainan ini dikeluarkan semasa penguncian Covid-19, ketika pemain mempunyai lebih banyak masa lapang untuk membunuh. Captair Nombor jualan belum mencapai ketinggian Shadowlands.

Penulis Kakitangan & World of Warcraft Lead. . Sebelum mencari rumahnya di dot eSports pada tahun 2021, Izabela adalah seorang guru bahasa Inggeris dan seorang freelancer di Hotspawn, Ggrecon, dan Gameranx. .